Μυστες δεν ξερω γιατι γινεται τοσος ντορος με Αννα Μαρια τελευταια. Οντως δεν κανει παπαδες οπως παλια αλλα τελευταια φορα που πηγα προσφατα μαζι της ηταν τιμια. Αντιθετα με Ζανετ δεν ειχα περασει καλα αν και διαβαζα διθυραμβους.Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες αλλά μπορείς να διαγράψεις την Άννα-Μαρία από τη λίστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναγωνιστών.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ενημέρωση μελών για στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχω δοκιμασει απο φυλης 104 την παολα νταρντανα και ψιλοτουμπανο με διαφορα ταττου....δεν μου εκανε προκαταρκτικα και ειπα ... ωχ την πατησαμε..... ομως στην συνεχεια τα βρηκαμε και περασα καλα...κανει καλο και επιμονο μπουκι....η σαμανθα τωρα ειναι μια επισης μελαχρινη...ρουμανα ειπε...πιο νταρντανα με μεγαλα βυζια που τα προσφερει ειναι πιο δοτικη.....γενικα ο οικος δεν ειναι προσανατολισμενος στην ξεπετα
ΤΡΕΕΛΛΟΟΣΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καμια γνωμη για Αλισια απο γερμανους;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.852
- Πόντοι
- 3.715
Καμια γνωμη για Αλισια απο γερμανους;
τι ψάχνεις;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Γεια χαρά καλησπέρα λοιπόν στο βουνό και συγκεκριμένα στα 36αρια μαγαζιά που αποφεύγω καθώς έχω περάσει και καλά και κακά.Αγανακτισμενος από την πιάτσα του 20€ου καθως οι φολες και οι ξεπετες εκεί έχουν γίνει κανόνας ανέβηκα βουνό όπου υπάρχει ένας θησαυρός με όνομα Αλινα μιλάμε για δύναμη η κοπέλα είναι αστέρι
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Δεν ξέρω φίλε από μασατζιδικα δεν έχω εμπειρία παίζουν σίγουρα καλά κομμάτια εκεί αλλά θέλει ψάξιμο ευχαριστώ πάντως
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Μια susana απο στουντιο 60 εχει δει κανεις απο κοντα? Στις φωτο φαινεται πολυ αδυνατη αλλα δεν ανταποτινεται με πληροφοριες στο site..μουφα φωτος.?
αδύνατη, ωραίο σώμα, πεταχτό κολαράκι, μικρό στήθος, σκουρόχρωμη επιδερμίδα, αρκετά τατουάζ. φωτό ψεύτικες.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Εχει ξαναδουλεψει στο μαγαζι σαν Θεοδωρα. Οι φωτο δεν ειναι δικες της, αλλα δειχνουν περιπου αυτο που θα δεις και live.Μια susana απο στουντιο 60 εχει δει κανεις απο κοντα? Στις φωτο φαινεται πολυ αδυνατη αλλα δεν ανταποτινεται με πληροφοριες στο site..μουφα φωτος.?
Απο υπηρεσιες δεν ξερω....
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.852
- Πόντοι
- 3.715
προς ναυτιλομενους
προχθές είδα Ράνια της γερμανικής
πέρασε σα σίφουνας στο σαλόνι και ξανακρύφτηκε
πολλά τατουάζ, δε μου είπε κάτι φάτσα
κώλο έχει καλό
τώρα τι άλλο κάνει ή δεν κάνει δεν μπήκα στον πειρασμό να επενδύσω για να το μάθω.
και μια ερώτησις:
παίζει πουθενά σε κάποιο στούντιο κοντοπούτανο με βυζιά μεγάλα που να μην είναι φαλαινάκι;
γνωρίζει κανείς τέτοιες προδιαγραφές κάπου;
προχθές είδα Ράνια της γερμανικής
πέρασε σα σίφουνας στο σαλόνι και ξανακρύφτηκε
πολλά τατουάζ, δε μου είπε κάτι φάτσα
κώλο έχει καλό
τώρα τι άλλο κάνει ή δεν κάνει δεν μπήκα στον πειρασμό να επενδύσω για να το μάθω.
και μια ερώτησις:
παίζει πουθενά σε κάποιο στούντιο κοντοπούτανο με βυζιά μεγάλα που να μην είναι φαλαινάκι;
γνωρίζει κανείς τέτοιες προδιαγραφές κάπου;
καλησπερα μαγκες ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι για να σας συστησω την Γκλορια (οσοι δεν την ξερετε) ενα στουντιοκοριτσο σχετικα νεο στα σπιτια ... που παρολα αυτα εχει απιστευτα μεγαλη εμπειρια και βγαζει μεγαλη καυλα εντος δωματιου.
Ειναι πολυ ευχαριστη παρουσια με κορμι λαμπαδα ..πεντακαθαρη παντου και με προσοντα που θα ζηλευαν 20αρες. Εχει απιστευτη απαλη και στρογγυλη κολαρα , το νινι της ειναι καλοσχηματισμενο και ενδεικνύεται για λατρεις των μεγαλων μουνοχειλων. Σε οσους αρεσει το πινελο πραγματικα το απολαμβάνει και μετα σου ανταποδιδει με την μαεστρια της βαθυα πιπα και γλυψιμο αρχιδιωνε... Το στηθος της ειναι φτιαχτο αλλα δεν το καταλαβαινεις εχει γινει καλη δουλεια και ολα τα λεφτα ειναι οι ρογες της που ειναι μεγαλες και πεταχτες οτι πρεπει για πιπιλα...
Στα του αγωνα που λενε πολυ εδω μεσα ειναι κερβερος οταν σε καβαλαει οπως και στο πισωκολητο ειναι ολα τα λεφτα με ωραιες θεες και χωρις να δυσανασχετεί σε σφυροκοπημα...
Γενικα ειναι πολυ τιμια επιλογη δεν κλαις λεφτα κτλπ προσπαθει να ευχαριστήσει τον πελατη. Επισης ειναι γλυκια κοπελα συζητήσιμη, εξυπνη και μιλαει απτεστα τα ελληνικα.
Τα γραφω γιατι ειναι κατι νεο στο χωρο των στουντιο... και αξιζει πραγματικα μονο και μονο στην ιδεα οτι θα γαμησεις ενα πρωην μοντελο με καλες επιδοσεις.
Ειναι πολυ ευχαριστη παρουσια με κορμι λαμπαδα ..πεντακαθαρη παντου και με προσοντα που θα ζηλευαν 20αρες. Εχει απιστευτη απαλη και στρογγυλη κολαρα , το νινι της ειναι καλοσχηματισμενο και ενδεικνύεται για λατρεις των μεγαλων μουνοχειλων. Σε οσους αρεσει το πινελο πραγματικα το απολαμβάνει και μετα σου ανταποδιδει με την μαεστρια της βαθυα πιπα και γλυψιμο αρχιδιωνε... Το στηθος της ειναι φτιαχτο αλλα δεν το καταλαβαινεις εχει γινει καλη δουλεια και ολα τα λεφτα ειναι οι ρογες της που ειναι μεγαλες και πεταχτες οτι πρεπει για πιπιλα...
Στα του αγωνα που λενε πολυ εδω μεσα ειναι κερβερος οταν σε καβαλαει οπως και στο πισωκολητο ειναι ολα τα λεφτα με ωραιες θεες και χωρις να δυσανασχετεί σε σφυροκοπημα...
Γενικα ειναι πολυ τιμια επιλογη δεν κλαις λεφτα κτλπ προσπαθει να ευχαριστήσει τον πελατη. Επισης ειναι γλυκια κοπελα συζητήσιμη, εξυπνη και μιλαει απτεστα τα ελληνικα.
Τα γραφω γιατι ειναι κατι νεο στο χωρο των στουντιο... και αξιζει πραγματικα μονο και μονο στην ιδεα οτι θα γαμησεις ενα πρωην μοντελο με καλες επιδοσεις.
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Η γυναίκα είναι από τα τελευταία αξιόλογα Μιλφ που απέμειναν θαυμάσια τύπισσα άριστη επαγγελματίας Γκλόρια πραγματικά μοναδική υπάρχουν κριτικές στο Αντιοχείας
Η γυναίκα είναι από τα τελευταία αξιόλογα Μιλφ που απέμειναν θαυμάσια τύπισσα άριστη επαγγελματίας Γκλόρια πραγματικά μοναδική υπάρχουν κριτικές στο Αντιοχείας
για αυτο ανοιξα θεμα γιατι ειναι μια κατηγορια μονη της ... παρολαταυτα το αφεντικο το συχνονεψε εδω... χωρις να καταλαβω το γιατι .. προμοτορας δεν ειμαι τοσα χρονια που ειμαι στο σιτε! Απλα το κοριτσι αυτο με κερδισε απο την πρωτη στιγμη που την συναντησα.
Οπως μου ειπε κανει και το αγροτικο της στο νεο στουντιο στο Σχηματαρι μια φορα την βδομαδα.
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
πολυ σωστος φιλε μου!!!!!!!!!!!!η ανεξαρτητεςΦίλε RAMADA Ξεκίνα να πηγαίνεις σε μασατζίδικα.80 ευρώ μια ώρα με 2 χυσίματα DELIGHT,CENTRAL SPA, MPAKNANA δες κριτικές απο κοπέλες και διάλεξε όποια σ αρέσει...για να δεις άσπρη μέρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις