Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
μπηκα για να ξαραχνιασω.....την εχω καταβρει με την τινα και της τα ακουμπαω κανονικα και...αγογγυστα..να μην πω αβαδιστα
Είναι πολύ καλή.Άμα τη βάζανε και πρωί θα ταν ακόμα καλύτερα
τινα απο ηλια ηλιου λετε?η σοκολατιτσα?

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Έχω να ασχοληθώ με στούντιο αιώνες, υπάρχει στην Αθήνα κανένα που να ξεκινάει το βασικό πρόγραμμα κάτω από 50ρικο ή ακόμα τα ίδια παντού;

hana3671

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Κριτικές
22
Like
154
Πόντοι
10
Κασκαντερικη επισκεψη στο Αντιοχειας για τη Σασα. Προφανως προκειται για παλια καραβανα στην πιατσα αλλα δεν ειχα διαβασει καποια κριτικη απο αλλο μαγαζι που πιθανως δουλευε. Ημουν αρκετα επιφυλακτικος αλλα δυστυχως την πατησα σα μαλακας και περασα στο απλο προγραμμα. Ειναι 35ρα, αρκετα ψηλη, με καλο κωλαρακι, προσωπο αποδεκτο και βυζι σε μεγεθος λεμονιου. Κατα τα λοιπα, οι υπηρεσιες που προσφερει ειναι επιπεδου μεταξουργειου, εχω χρονια να συναντησω τετοια ξεπετα σε στουντιο. Μακρια παιδια, μην πεταξετε τα λεφτα σας στη συγκεκριμενη πορνη!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κασκαντερικη επισκεψη στο Αντιοχειας για τη Σασα. Προφανως προκειται για παλια καραβανα στην πιατσα αλλα δεν ειχα διαβασει καποια κριτικη απο αλλο μαγαζι που πιθανως δουλευε. Ημουν αρκετα επιφυλακτικος αλλα δυστυχως την πατησα σα μαλακας και περασα στο απλο προγραμμα. Ειναι 35ρα, αρκετα ψηλη, με καλο κωλαρακι, προσωπο αποδεκτο και βυζι σε μεγεθος λεμονιου. Κατα τα λοιπα, οι υπηρεσιες που προσφερει ειναι επιπεδου μεταξουργειου, εχω χρονια να συναντησω τετοια ξεπετα σε στουντιο. Μακρια παιδια, μην πεταξετε τα λεφτα σας στη συγκεκριμενη πορνη!!
Κρίμα πολύ κρίμα φίλε γράψε κριτική να γνωρίζουν και οι άλλοι ώστε νά μήν την πατήσουν.

KostasMx

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
5
Like
114
Πόντοι
0
Σαββατο βραδυ περασα να δω απο κοντα την Εσθερ. πολυ ωραιο γκομενακι βυζαρες και απιστευτο κωλαρακι. Σηκωθηκα να μπω αλλα ενηλερωθηκα απο την τσα2 οτι μπαινει για μεγαλο προγραμμα κ αν θελω να την περιμενω. Αν δεν ειχα φαει την φολα απο την Ντορυ θα το εκανα αλλα το σκεφτηκα ξανα κ ειπα αλλη φορα. εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης μπας κ μας δωσει τα φωτα του

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σαββατο βραδυ περασα να δω απο κοντα την Εσθερ. πολυ ωραιο γκομενακι βυζαρες και απιστευτο κωλαρακι. Σηκωθηκα να μπω αλλα ενηλερωθηκα απο την τσα2 οτι μπαινει για μεγαλο προγραμμα κ αν θελω να την περιμενω. Αν δεν ειχα φαει την φολα απο την Ντορυ θα το εκανα αλλα το σκεφτηκα ξανα κ ειπα αλλη φορα. εχει δοκιμασει κανενας συναγωνιστης μπας κ μας δωσει τα φωτα του
Γεια χαρά μιλάμε η κοπελα η Έστερ εμφανισιακά αστέρι πιστεύω ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την περίοδο σε στούντιο δεν παίζεται είναι αλλού από εξωθεσμικο φίλο εχω μάθει ότι είναι τίμια στο δωμάτιο καμία σχέση με την επίσης ωραία μουνιτσα Dory που στο δωμάτιο δεν τραβάει

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Λοιπόν στην Αλυσίδα Πειραιώς 193,40Καβαλας318, Θησέως40,365 έχουν έρθει δύο πολύ ωραία μωρά eleganta A ποιοτητα κορμάρες πολύ δυνατές παρουσίες αξίζει να τις δει κανείς σε μια περίοδο που ούτε με κυάλια μπορεί να δεί κανείς τέτοιες κοπέλες

Μαρία Ναστυα βέβαια για απόδοση και υπηρεσίες στο δωμάτιο μένει να δοκιμαστούν

Redmad

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2019
Κριτικές
7
Like
246
Πόντοι
281
Εκ Λατινικής (Νότιας) Αμερικής???

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Λοιπόν στην Αλυσίδα Πειραιώς 193,40Καβαλας318, Θησέως40,365 έχουν έρθει δύο πολύ ωραία μωρά eleganta A ποιοτητα κορμάρες πολύ δυνατές παρουσίες αξίζει να τις δει κανείς σε μια περίοδο που ούτε με κυάλια μπορεί να δεί κανείς τέτοιες κοπέλες

Μαρία Ναστυα βέβαια για απόδοση και υπηρεσίες στο δωμάτιο μένει να δοκιμαστούν

www.athinon318.com/girls/maria22]Maria[/url] και www.athinon318.com/girls/nastya]Nastya[/url] από Ρωσία.
Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό της Μαρίας, φαίνεται εντελώς παιχνιδιάρικο αματούρ. Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
www.athinon318.com/girls/maria22]Maria[/url] και www.athinon318.com/girls/nastya]Nastya[/url] από Ρωσία.
Έχω πάθει πλάκα με τις φωτό της Μαρίας, φαίνεται εντελώς παιχνιδιάρικο αματούρ. Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής;
Λοιπόν επειδή στην αλυσίδα αυτή δεν το έχουν και τόσο με τις φωτογραφίες δηλαδή σε κάποιες είναι αληθινές σε κάποιες άλλες κατά προσέγγιση πάντως επειδή είδα χτες και τις δύο κοπέλες μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ωραίες γαμω τα κορμιά και στυλ από εμφάνιση μετράνε από απόδοση ακόμα δεν υπάρχει πληροφορία άλλωστε είναι καινούργιες λίγες μέρες μόνο έχουν εδω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Λοιπόν επειδή στην αλυσίδα αυτή δεν το έχουν και τόσο με τις φωτογραφίες δηλαδή σε κάποιες είναι αληθινές σε κάποιες άλλες κατά προσέγγιση πάντως επειδή είδα χτες και τις δύο κοπέλες μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ ωραίες γαμω τα κορμιά και στυλ από εμφάνιση μετράνε από απόδοση ακόμα δεν υπάρχει πληροφορία άλλωστε είναι καινούργιες λίγες μέρες μόνο έχουν εδω

Οχι απλώς "δεν τό΄χουν" με τις φωτό. Άλλα αντ άλλα τρώω πατσά με την κουτάλα δημοσιεύουν.

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Τι αγγελούδι είναι το Μαράκι το μικρούλικο Ρωσιδακι με το μικροσκοπικό γατάκι  :wanker: :wanker:

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Η Αννα Μαρια απο την κλασσικη 4αδα (αριστ/τριγγ/ισμ/Λ.Αθ) σταματαει μεσα στους επομενους 4-5 μηνες και τωρα τελευταια ριχνει πολλες φολες - γαμησια αγκαρεια . Καλυτερα να μεινετε μακρια εαν δεν ειστε τακτικοι πελατες.

Επισης σε ποιοτητα εχει πεσει πολυ και το Κατεχακη 8 - φ104 που πηγα προσφατα. Σε σχεση με 1 χρονο υπαρχει σιγουρα καθοδικη πορεια. Ειμαι απο τους τυχερους που ειχαν προλαβει την παολα πριν παρει τα κιλα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
καταλαβα...ο φωτογραφος εχει μπερδευτει μαλλον....

Ρε τι είστε εσείς;;;

Μετά από το περιστατικό με το DIVA αμέσως να πέσουμε να τον φάμε τον καλλιτέχνη...

Μπορεί να έχασε το τσιπάκι ο άνθρωπας και να δανείστηκε φωτό από κάναν συνάδελφο.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Η Αννα Μαρια απο την κλασσικη 4αδα (αριστ/τριγγ/ισμ/Λ.Αθ) σταματαει μεσα στους επομενους 4-5 μηνες και τωρα τελευταια ριχνει πολλες φολες - γαμησια αγκαρεια . Καλυτερα να μεινετε μακρια εαν δεν ειστε τακτικοι πελατες.

Επισης σε ποιοτητα εχει πεσει πολυ και το Κατεχακη 8 - φ104 που πηγα προσφατα. Σε σχεση με 1 χρονο υπαρχει σιγουρα καθοδικη πορεια. Ειμαι απο τους τυχερους που ειχαν προλαβει την παολα πριν παρει τα κιλα

Κατεχακη 8?Αυτο δεν εχει κλεισει ακομη???

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom