Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.412
Πόντοι
2.420
με την τινα απο αριστοτελους 5 εξαφανισμενη και την μπερρυ στο μασατζιδικο συγγρου 108 επισης....ξεπεσα στη kyra....μου αρεσει πολυ εμφανισιακως και ειπα να ξαναπαω μπας και διορθωθηκε αλλα εις ματην...κανει αγγαρεια και δεν προκειται να αλλαξει....δεν το εχει....
Πήγαινε δες τη Ζανέτ στο Φυλής104.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Πήγαινε δες τη Ζανέτ στο Φυλής104.
....ωραιος ρε παιχτη....μπηκα στην σελιδα τους...δεν εχουν φωτο γιατι ειναι νεα αν καταλαβα καλως....θα παω βεβαια αλλα την εχεις δει να μου ελεγες...ειναι νταρντανα (το θελουμε)ή μινιον?...σαν ναομι....παντως το οικημα ειναι τελειως ξεχασμενο εδω...η τελευταια αναφορα για αυτο ειναι απο το 2016 αν τα λεω καλα

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.412
Πόντοι
2.420
....ωραιος ρε παιχτη....μπηκα στην σελιδα τους...δεν εχουν φωτο γιατι ειναι νεα αν καταλαβα καλως....θα παω βεβαια αλλα την εχεις δει να μου ελεγες...ειναι νταρντανα (το θελουμε)ή μινιον?...σαν ναομι....παντως το οικημα ειναι τελειως ξεχασμενο εδω...η τελευταια αναφορα για αυτο ειναι απο το 2016 αν τα λεω καλα
Είναι νταρντάνα μουλάτα με ύψος κάτι παραπάνω από 1.70 και ωραίο μεγάλο κώλο! Όσον αφορά το τι βυζιά διαθέτει δεν πρόσεξα :S γιάτι σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης που είχα μαζί της με απασχολούσε η κωλάρα της :wanker:

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Είναι νταρντάνα μουλάτα με ύψος κάτι παραπάνω από 1.70 και ωραίο μεγάλο κώλο! Όσον αφορά το τι βυζιά διαθέτει δεν θυμάμαι :S γιάτι σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης που είχα μαζί της με απασχολούσε η κωλάρα της :wanker:
...προκαταρκτικα κανει?....

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.412
Πόντοι
2.420
...προκαταρκτικα κανει?....
Είναι επικοινωνιακή, φαίνεται από το σαλόνι αυτό, μιλά και καλά ελληνικά, δεν είναι χθεσινή. Εγινε παιχνίδι στα όρθια, μου έκανε πίπα ακα ενώ είχα πληρώσει 50, έγλυψε και αρχίδια αλλά όχι πολύ ώρα. Στο σεξ μετά συμμετείχε φωνάζοντας δυνατά με αρκετό θεατράλε και φαινόταν πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα αλλά εγώ δεν της έκανα το χατήρι :grin: Τη γάμησα κυρίως στα τέσσερα με αρκετές φάπες στον κώλο! Ήταν αρκετά δεκτική σε τέτοιου τύπου σεξ. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω είναι πολλά τα 50, θέλω να δοκιμάσω και άλλες.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Είναι επικοινωνιακή, φαίνεται από το σαλόνι αυτό, μιλά και καλά ελληνικά, δεν είναι χθεσινή. Εγινε παιχνίδι στα όρθια, μου έκανε πίπα ακα ενώ είχα πληρώσει 50, έγλυψε και αρχίδια αλλά όχι πολύ ώρα. Στο σεξ μετά συμμετείχε φωνάζοντας δυνατά με αρκετό θεατράλε και φαινόταν πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα αλλά εγώ δεν της έκανα το χατήρι :grin: Τη γάμησα κυρίως στα τέσσερα με αρκετές φάπες στον κώλο! Ήταν αρκετά δεκτική σε τέτοιου τύπου σεξ. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω είναι πολλά τα 50, θέλω να δοκιμάσω και άλλες.
......θα την δω οπωσδηποτε.....θα εχει φαση να την ξερω αφου δεν ειναι χθεσινη και μιλα ελληνικα....κουβεντα να γινεται αλλα μπας και ειναι η τινα που μετακομισε εκει  απο αριστοτελους 5?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.412
Πόντοι
2.420
......θα την δω οπωσδηποτε.....θα εχει φαση να την ξερω αφου δεν ειναι χθεσινη και μιλα ελληνικα....κουβεντα να γινεται αλλα μπας και ειναι η τινα που μετακομισε εκει  απο αριστοτελους 5?
Οχι την έχω δει την Τίνα και δεν μου άρεσε. Αυτή είναι πιο ωραία. Πήγαινε δες τη και γράψε!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Απο αυριο η καυλιαρα η εμμανουελα στους γερμανους απτις καλυτερες πιπες στην αθηνα !!!!!!!!!!!!!!!
θα την βρειτε τριγγετα 10-8
tumblr_ojkoryKxNO1tkmwueo2_400.gif

3.jpg

Αυτή δεν είναι και σε γραφείο, η σταμάτησε;;

Best of

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Παίδες ωραίες μεταγραφές στα στούντιο και γενικά ωραίες γκόμενες έχουν αλλά πολύ μικρή ανοχή πενηνταρικο δεκαπέντε λεπτά τι να ευχαριστήσεις και πελάτης να είσαι αν έχει δουλειά η γκόμενα στο δεκαπενταλεπτο στην εχει κάνει με ελαφρά τα έκαναν τα στούντιο πολύ δήθεν δύσκολα να περάσεις καλά πρέπει να τα χωσεις για να δουλέψει το σύστημα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.059
Πόντοι
3.715
Παίδες ωραίες μεταγραφές στα στούντιο και γενικά ωραίες γκόμενες έχουν αλλά πολύ μικρή ανοχή πενηνταρικο δεκαπέντε λεπτά τι να ευχαριστήσεις και πελάτης να είσαι αν έχει δουλειά η γκόμενα στο δεκαπενταλεπτο στην εχει κάνει με ελαφρά τα έκαναν τα στούντιο πολύ δήθεν δύσκολα να περάσεις καλά πρέπει να τα χωσεις για να δουλέψει το σύστημα.

για αυτό το έχουν φτιάξει έτσι,
γιατί υπάρχει ''πείνα'' στον ανδρικό πληθυσμό
γιατί θα τα χώσει για να αγοράσει λίγο ψευδαίσθηση αποδοχής ή ότι είναι ο αφέντης
κι όλα αυτά για να αδειάσει τα αρχίδια του δηλαδή 200 ευρώ για 1 ώρα σε στούντιο με περιορισμένο ρεπερτόριο (γιατί δεν τα τρώει στη μάπα η γκόμενα ή δεν τα παίρνει στο στόμα κλπ), για χαρά κι απόλαυση που διαρκεί 4-5 δευτερόλεπτα κι άντε μετά να ζει με την εικόνα της μνήμης και να κτίζει το ανικανοποίητό του.

εκεί λοιπόν πατάει το σύστημα αυτό του αγοραίου αλλά είναι εντελώς φαστφουντάδικο πια.

Best of

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Μισή ώρα 60 ευρώ και 100 η ώρα με δύο εκτονώσεις πρέπει να το πάνε όσο είναι και στα μασατζιδικα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.059
Πόντοι
3.715
Μισή ώρα 60 ευρώ και 100 η ώρα με δύο εκτονώσεις πρέπει να το πάνε όσο είναι και στα μασατζιδικα.

αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξέλιξη ναι, όμως για να γίνει πρέπει να φάνε μποϋκοτάζ κι είναι πράγμα αδύνατον όπως καταλαβαίνεις γιατί η πίεση των όρχεων δημιουργεί ''τοξικοσπερματίαση'' στον εγκέφαλο κι όταν οι καύλες ξεπερνάνε τα όρια ο άντρας δεν μπορεί να στρίψει δίχως να τρυπήσει κανέναν περαστικό.
Θέλει λίγο καταναλωτική συνείδηση, πράγμα ανύπαρκτο στις μέρες μας.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Στα μασάζ αγοράζεις σερβις και χρόνο και στα στούντιο άνεση και εμφάνιση. Είναι τι προτιμάει ο καθένας. Εγώ πλέον μασαζ, πρέπει να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για να πάω στούντιο...

Best of

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Μια χαρά είναι και στα μασατζιδικα δουλειά γίνεται και με άνεση και αν ψάξεις έχει και ωραίες γκομενες.στουντιο αν δεν αλλάξει το σύστημα δεν αξίζει κατά την γνώμη μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom