Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
αμα στον παρει στο στομα θα με καταλαβεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ άτακτο το Ερρικάκι μας
αμα στον παρει στο στομα θα με καταλαβεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ άτακτο το Ερρικάκι μας
Πήγαινε δες τη Ζανέτ στο Φυλής104.με την τινα απο αριστοτελους 5 εξαφανισμενη και την μπερρυ στο μασατζιδικο συγγρου 108 επισης....ξεπεσα στη kyra....μου αρεσει πολυ εμφανισιακως και ειπα να ξαναπαω μπας και διορθωθηκε αλλα εις ματην...κανει αγγαρεια και δεν προκειται να αλλαξει....δεν το εχει....
....ωραιος ρε παιχτη....μπηκα στην σελιδα τους...δεν εχουν φωτο γιατι ειναι νεα αν καταλαβα καλως....θα παω βεβαια αλλα την εχεις δει να μου ελεγες...ειναι νταρντανα (το θελουμε)ή μινιον?...σαν ναομι....παντως το οικημα ειναι τελειως ξεχασμενο εδω...η τελευταια αναφορα για αυτο ειναι απο το 2016 αν τα λεω καλαΠήγαινε δες τη Ζανέτ στο Φυλής104.
Είναι νταρντάνα μουλάτα με ύψος κάτι παραπάνω από 1.70 και ωραίο μεγάλο κώλο! Όσον αφορά το τι βυζιά διαθέτει δεν πρόσεξα :S γιάτι σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης που είχα μαζί της με απασχολούσε η κωλάρα της....ωραιος ρε παιχτη....μπηκα στην σελιδα τους...δεν εχουν φωτο γιατι ειναι νεα αν καταλαβα καλως....θα παω βεβαια αλλα την εχεις δει να μου ελεγες...ειναι νταρντανα (το θελουμε)ή μινιον?...σαν ναομι....παντως το οικημα ειναι τελειως ξεχασμενο εδω...η τελευταια αναφορα για αυτο ειναι απο το 2016 αν τα λεω καλα
...προκαταρκτικα κανει?....Είναι νταρντάνα μουλάτα με ύψος κάτι παραπάνω από 1.70 και ωραίο μεγάλο κώλο! Όσον αφορά το τι βυζιά διαθέτει δεν θυμάμαι :S γιάτι σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης που είχα μαζί της με απασχολούσε η κωλάρα της
Είναι επικοινωνιακή, φαίνεται από το σαλόνι αυτό, μιλά και καλά ελληνικά, δεν είναι χθεσινή. Εγινε παιχνίδι στα όρθια, μου έκανε πίπα ακα ενώ είχα πληρώσει 50, έγλυψε και αρχίδια αλλά όχι πολύ ώρα. Στο σεξ μετά συμμετείχε φωνάζοντας δυνατά με αρκετό θεατράλε και φαινόταν πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα αλλά εγώ δεν της έκανα το χατήρι Τη γάμησα κυρίως στα τέσσερα με αρκετές φάπες στον κώλο! Ήταν αρκετά δεκτική σε τέτοιου τύπου σεξ. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω είναι πολλά τα 50, θέλω να δοκιμάσω και άλλες....προκαταρκτικα κανει?....
......θα την δω οπωσδηποτε.....θα εχει φαση να την ξερω αφου δεν ειναι χθεσινη και μιλα ελληνικα....κουβεντα να γινεται αλλα μπας και ειναι η τινα που μετακομισε εκει απο αριστοτελους 5?Είναι επικοινωνιακή, φαίνεται από το σαλόνι αυτό, μιλά και καλά ελληνικά, δεν είναι χθεσινή. Εγινε παιχνίδι στα όρθια, μου έκανε πίπα ακα ενώ είχα πληρώσει 50, έγλυψε και αρχίδια αλλά όχι πολύ ώρα. Στο σεξ μετά συμμετείχε φωνάζοντας δυνατά με αρκετό θεατράλε και φαινόταν πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα αλλά εγώ δεν της έκανα το χατήρι Τη γάμησα κυρίως στα τέσσερα με αρκετές φάπες στον κώλο! Ήταν αρκετά δεκτική σε τέτοιου τύπου σεξ. Δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω είναι πολλά τα 50, θέλω να δοκιμάσω και άλλες.
Οχι την έχω δει την Τίνα και δεν μου άρεσε. Αυτή είναι πιο ωραία. Πήγαινε δες τη και γράψε!......θα την δω οπωσδηποτε.....θα εχει φαση να την ξερω αφου δεν ειναι χθεσινη και μιλα ελληνικα....κουβεντα να γινεται αλλα μπας και ειναι η τινα που μετακομισε εκει απο αριστοτελους 5?
Απο αυριο η καυλιαρα η εμμανουελα στους γερμανους απτις καλυτερες πιπες στην αθηνα !!!!!!!!!!!!!!!
θα την βρειτε τριγγετα 10-8
προφανως θα σταματησε για να παει εκει.Αυτή δεν είναι και σε γραφείο, η σταμάτησε;;
προφανως θα σταματησε για να παει εκει.
για να φαινεται οτι εχουν γυναικες !!!Πάντως στο σαιτ την έχουν ακόμα...
για να φαινεται οτι εχουν γυναικες !!!
.....Οχι την έχω δει την Τίνα και δεν μου άρεσε. Αυτή είναι πιο ωραία. Πήγαινε δες τη και γράψε!
Παίδες ωραίες μεταγραφές στα στούντιο και γενικά ωραίες γκόμενες έχουν αλλά πολύ μικρή ανοχή πενηνταρικο δεκαπέντε λεπτά τι να ευχαριστήσεις και πελάτης να είσαι αν έχει δουλειά η γκόμενα στο δεκαπενταλεπτο στην εχει κάνει με ελαφρά τα έκαναν τα στούντιο πολύ δήθεν δύσκολα να περάσεις καλά πρέπει να τα χωσεις για να δουλέψει το σύστημα.
Μισή ώρα 60 ευρώ και 100 η ώρα με δύο εκτονώσεις πρέπει να το πάνε όσο είναι και στα μασατζιδικα.