Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Μετρό ως τον Κεραμεικό,έξοδος στην Κωνσταντινουπόλεως (όπου εντελώς στη μέση του δρόμου ήταν παρατημένο ένα απ'αυτά τα ενοικιαζομενα πατίνια!!!) και ποδαρόδρομος μέχρι να φτάσω στους προορισμούς μου...

Μεγ.Αλεξάνδρου 133:

Εδώ με περίμενε ("μόνο εσένα" με διαβεβαίωσε...) η Ελένη.
Ξανθιά,ναζιάρα,τσαχπινογαργαλιαρα!
Θελκτική γυναίκα,με τις καμπύλες της και τα ωραία πιασίματα της,βγήκε γυμνή από τη μέση  και κάτω...
Δεν έγινε πιεστική με χειρονομίες (και λοιπά συναφή χαρακτηριστικά σαλοναρισματα του ομίλου...) αλλά "έκανε" παιχνίδι με το βλέμμα της και με τα λόγια της...Ενδιαφέρουσα...

Κωνσταντινουπόλεως 80:

"Η Μάρα είμαι,με ξέρεις;" μου είπε με τη μία η μικρή!
Ξανθό κοντοπουτανο πιπίνι με νόστιμο μουτράκι...
Σχετικά αδύνατο αλλά ωραίο το σωματάκι της-με τη μία με ρώτησε και με τη δεύτερη μου πέταξε έξω τα ζουμερά και αυθάδικα στητα βυζιά της!
Πέραν τούτων,τίποτα άλλο το ιδιαίτερο-πιο πολύ σου βγάζει να τη βγάλεις βόλτα στα Village παρά να τη βαλεις σε δωμάτιο για να τη γαμησεις...Χαριτωμένη...

Κωνσταντινουπόλεως 92α:

Πέννυ...
Είχα πάρα πολύ καιρό να τη δω αλλά δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε σε πολλά...
Ίδιος αέρας,επιθετικό μπρίο,αρκετά αδύνατη,οι βυζάρες της ασφυκτιουσαν στο σουτιέν της...
Λίγο πιο "τσοντοαγριο" το πρόσωπό της από αυτό που θυμάμαι αλλά...οκ.
Με ένα περίεργο στυλ "χαλαρής επιθετικότητας" σε βάζει στο λεπτό στο δωμάτιο...Θηλυκή...

Κωνσταντινουπόλεως 92:

Βανέσα...
Μελαχροινό κοντοπουτανο,σκουροδερμο,φάτσα που βρίσκεις για πλάκα σε Φυλής και ένα απλό αδύνατο σωματάκι...
Ούτε για πλάκα 50αρικο...Μετριοπουλα...

Κωνσταντινουπόλεως 94

Μέλανυ...
Ξανθιά λευκοσαρκη γλυκιά (με απωθητικό αξαν στην ομιλία της...) με τα μπουτάκια της,τα χερούλια της στη μέση,την κωλάρα της και όλα τα σχετικά που την βάζουν στην κατηγορία "γεματουλα"... Αδιάφορη...
ωραιος φιλε καιρο ειχαμε να δουμε ενημερωση εκει .
η σαμανθα ειναι ολα τα λεφτα αν την  πετυχεις ορμα η δικια μας μιςς κωλος
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
respect μυστη μου για την ενημερωση
Να εισαι πιο ενεργος στο παρων νημα σε χρειαζομαστε !!!!!
Με γλυτωσες απο ενα 100αρι  θα παω να το φυτιλιασω στο μαζω
Θα πιω στην υγεια σου μπελβε !!!!
Ευχαριστω και να εισαι παντα καλα φιλε.
Βαλε και μια Dom στον παγο και θα περασω για ενα ποτηρι οταν θα βγαινει ο Γιωργος.... :headbaning2:

Συνημμένα

• 1b289557c693654f615f18df47119fed.jpg
    1b289557c693654f615f18df47119fed.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 23

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
δωματιακως.....τα εχω βρει μια χαρα με την τινα απο αριστοτελους 5 κλπ....αλλα δεν βλεπω να εχει μελλον στην αλυσιδα...

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
οτι δειτε σε μαυρο ντανταρνε....οπουδηποτε....μολογηστε το...

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Ευχαριστω και να εισαι παντα καλα φιλε.
Βαλε και μια Dom στον παγο και θα περασω για ενα ποτηρι οταν θα βγαινει ο Γιωργος.... :headbaning2:
Οποτε θες φιλε μου στειλε μου πμ εχουμε να πουμε πολλα!!!

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
δωματιακως.....τα εχω βρει μια χαρα με την τινα απο αριστοτελους 5 κλπ....αλλα δεν βλεπω να εχει μελλον στην αλυσιδα...

Δοκίμασε και Μπέρι στο μασατζίδικο συγγρού 108 2ος όροφος...80 ευρώ μία ώρα.Αρκετά καλή περίπτωση στα κυβικά της Τίνας

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Οποτε θες φιλε μου στειλε μου πμ εχουμε να πουμε πολλα!!!

να...πιείτε πολλά μάλλον...
το οποίο και καλό θα είναι αφού το 100ευρω θα γίνει πιο προσοδοφόρο από τις φόλες κομοδίνες που κυκλοφορούν.
βέβαια μετά τη βοτκίτσα το επιπλέον 100ευρώ στην αγορά συγκινήσεων επιβάλλεται.

Καλά ναστε παίκτες.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Δοκίμασε και Μπέρι στο μασατζίδικο συγγρού 108 2ος όροφος...80 ευρώ μία ώρα.Αρκετά καλή περίπτωση στα κυβικά της Τίνας
........οπα....εφυγε απο μπακνανα?......ειδα προγραμμα...αν παρω το 50ευρω μονο για σεξ λες να κλωτσησει?

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
........οπα....εφυγε απο μπακνανα?......ειδα προγραμμα...αν παρω το 50ευρω μονο για σεξ λες να κλωτσησει?

Στη μια ωρα θα ριξεις 2 μανικια...και αμα εχεις κεφια και τριτο...δε θα σου πει οχι...Άσε που το μισαωρο των 50 ευρω θα σου φανει πολυ λιγο...πάρε για μια ωρα και θα με θυμηθείς...

aperitis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Μήπως ξέρει κανείς που πήγε η Bianca από Desire Θησέως 40; και αν την έχει πάρει κάποιος καμία γνώμη; είναι όπως στις φώτο; σας ευχαριστώ 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Προ ημερών διπλή κατάθεση στην πενη από Κωνσταντινουπόλεως 92α και μαρίνα Σέρβα από Μελαντίας 50.

Συνοπτικά η πρώτη με 40€ έκανε ελεύθερο στοματικό,0 προκαταρκτικά, γλωσσοφιλα και κλέψιμο σε κάποιες στάσεις λόγω μεγέθους. Επίσης είχε και λίγο κουβέντα στο τέλος.
Για μία φορά καλή είναι.

Η Μαρίνα με 50€ γαμηθηκε σαν να μην υπάρχει αύριο!!! Μπαίνει μέσα και αμέσως έδινε γλωσσοφιλα,με παρότρυνε να βαράω όσο πιο δυνατά γίνεται την κωλαρα της, προκαταρκτικά στα όρθια με δικιά της πρωτοβουλία, πίπα μέχρι να πνιγεί,πουτσοσκαμπιλα, σοσιαλ εν ώρα του αγώνα. Πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου με Σταμάτησε για να την πάρω στον καθρέφτη για να χύσει. Εκεί την γαμουσα δυνατά και αυτή φώναζε "ΧΎΝΩ ΧΎΝΩ". Μιλάμε πολύ δυνατά τώρα. Επόμενη στάση,με εμένα στο καθιστικό και αυτή να τον παίρνει όλον που μου ήταν κοντάρι παρά το γαμηση που έριξα πριν και την έλλειψη ύπνου. Εκεί συνεχίστηκαν φιλιά, καυλολογα και ξαναεχυσε!!!
Αν δεν ήμουν κουρασμένος θα την γαμουσα στην πόρτα ή στο πάτωμα (δεν νομίζω να καταλαβενει αυτή) αλλά τελείωσα και εγώ σε αυτήν την στάση με τα πόδια μου να τρέμουν.
Το καλό έγινε καλύτερο όταν της έλεγα να με στραγγιξει και το έκανε σφίγγοντας την μουναρα της!!!
Σοσιαλ πολύ, λέγοντας για το αν έχω σχέση, πως είναι οι πελάτες στο στούντιο από θέμα συμπεριφοράς, για τις γυναίκες γενικά, από που είναι,για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό!!!!, την Μόνικα Σέρβα, κάποιες κοπέλες από το στούντιο. Μόνο για τα σοσιαλ θέλω να γράψω ξεχωριστή κριτική.
Δεν ξέρω αν θα γράψω, αλλά αυτή προτείνεται γιατί μπαίνει μέσα στο δωμάτιο για να γαμηθει!!!
Ίσως το καλύτερο γαμηση μου με πληρωμένη γυναίκα!

Από εμφάνιση στα κορίτσια, η πενη παίρνει ένα 6/10, ενώ η Μαρίνα ένα 7/10

axristo kormi

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Προ ημερών διπλή κατάθεση στην πενη από Κωνσταντινουπόλεως 92α και μαρίνα Σέρβα από Μελαντίας 50.

Συνοπτικά η πρώτη με 40€ έκανε ελεύθερο στοματικό,0 προκαταρκτικά, γλωσσοφιλα και κλέψιμο σε κάποιες στάσεις λόγω μεγέθους. Επίσης είχε και λίγο κουβέντα στο τέλος.
Για μία φορά καλή είναι.
Εχει πεσει πεινα μαλλον γι αυτο.Στο 50αρι τα παιρνει και στομα.

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην ομάδα. Μήπως ξέρει κανείς που πήγε η Bianca από Desire Θησέως 40; και αν την έχει πάρει κάποιος καμία γνώμη; είναι όπως στις φώτο; σας ευχαριστώ 
.....ψαξτο καπου διαβασα μια κριτικη που την περιγραφει ως...κομοδινο...

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Καλημέρα!!!! :hi:

*Το Μπουζιάνη 2 στη Δάφνη απ'ότι κατάλαβα μιλώντας και με κάποιους συναγωνιστές έχει κλείσει ως στούντιο και λειτουργεί σαν χώρος όπου η Λάουρα κάνει κάποια ραντεβού.... :huh:
Την είχα επισκεφτεί στις αρχές Ιανουαρίου όπου πιθανολογείται να ήταν η τελευταία εβδομάδα λειτουργίας ως στουντιο κσθώς μετά εφαρμόστηκε το παραπάνω....
*Αν και αρκετό διάστημα εκτός από την Λάουρα και δύο κοπέλες δεν εχει άλλες....

*Το Λ.Βουλιαγμένης 238????

*Όπως και το 68 στη Βουλιαγμένης το οποίο όποτε έχω περάσει ειναι κλειστό....

Το Βριλησσου 55 εδώ και αρκετό διάστημα,τουλάχιστον στην πρωινή βάρδια αλλά και στη βραδινή είναι κλειστό με το "προσωπικό" όπου εργαζόταν να βρίσκεται στην Κων/λεως στο 94!*

:think:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Καλα αναμενόμενο ήταν για τη Λαουρα.
Το Β 238 νομίζω λειτουργεί
Για τα αλλα δεν έχω ενδιαφερθεί

Λειτουργεί...?
Εκανα τροποποιηση στο σχολιο να δουμε αν γνωριζουν οι υπολοιποι συνσγωνιστές.Εκλεισε?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Εγω νομίζω λειτουργεί. Ας πει κάποιος που ανέβηκε κ τα σκαλιά....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom