ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Αυτο παλια ίσως και τώρα να ηταν στην αλυσιδα των "Γερμανων"...Εγω νομίζω λειτουργεί. Ας πει κάποιος που ανέβηκε κ τα σκαλιά....
Αυτο παλια ίσως και τώρα να ηταν στην αλυσιδα των "Γερμανων"...Εγω νομίζω λειτουργεί. Ας πει κάποιος που ανέβηκε κ τα σκαλιά....
Ήταν,ναιΑυτο παλια ίσως και τώρα να ηταν στην αλυσιδα των "Γερμανων"...
Επειδη η πληροφορια προερχεται απο τις Κυριες ενω εδω στο προγραμμα του μαγαζιου δεν υπαρχει τιποτα, ας κρατησουμε μικρο καλαθι....Καλημέρα και μια μεταγραφή που έμαθα αργα η πολύ καλή κοπέλα Μάρτα Μολδαβή που μέχρι και πριν λίγες μέρες δούλευε στους Γερμανούς πήγε στην αλυσίδα Κατεχάκη5, Αθηνών373,Μελαντιας50 εκεί θα την βρούμε ήταν η πιο αξιόπιστη επιλογή και φυσικά θα συνεχίσει να είναι
Καλημέρα!!!!
*Το Μπουζιάνη 2 στη Δάφνη απ'ότι κατάλαβα μιλώντας και με κάποιους συναγωνιστές έχει κλείσει ως στούντιο και λειτουργεί σαν χώρος όπου η Λάουρα κάνει κάποια ραντεβού....
Ετσι ακριβως.....προς το παρον τουλαχιστον
*Το Λ.Βουλιαγμένης 238????
Λειτουργει στον ομιλο Λ.Α413 , Β60 κλπ
Το Βριλησσου 55 εδώ και αρκετό διάστημα,τουλάχιστον στην πρωινή βάρδια αλλά και στη βραδινή είναι κλειστό με το "προσωπικό" όπου εργαζόταν να βρίσκεται στην Κων/λεως στο 94!*
Ετσι ακριβως. Εχει κλεισει το μαγαζι. Στη Βριλησσου πλεον υπαρχουν μονο 5 μαγαζια (Β60, Β60 υπογειο , Β46 , Β36 & Β36Α) εκ των οποιων κανονικα πρωϊ-βραδυ, δουλευουν μονο τα Β60 ανω και Β46.
Σημεια των καιρων.....
Γι αυτο εβαλε καινουργια βυζια ,ουτε με 500 ευρω δε λεει αληθεια ,Μου είπε ότι δουλεύει 3 φορές την εβδομάδα και σκέφτεται να το κάνει 2 γιατί βγάζει 500€ την βραδιά...
Μυστη βαλε τη κριτικη σου για τη μπουλγκαρι να σε θαυμασουμε!Επειδη η πληροφορια προερχεται απο τις Κυριες ενω εδω στο προγραμμα του μαγαζιου δεν υπαρχει τιποτα, ας κρατησουμε μικρο καλαθι....
λιγο πιο πίσω ειναι, εννοείς να μπει επίσημα στις κριτικές;Μυστη βαλε τη κριτικη σου για τη μπουλγκαρι να σε θαυμασουμε!
Πρέπει να μαζέψε πολύ χαρτί η τύπισσα μιλάμε ότι και να λέμε είναι περιτομή σκεφτείτε ότι σκασανε τύποι από επαρχία με πολλά€πουλα για πάρτη της τώρα αν άξιζε η όχι ανάμεικτες οι εντυπώσεις σύμφωνα με διαφορετικές μαρτυρίεςΜυστη βαλε τη κριτικη σου για τη μπουλγκαρι να σε θαυμασουμε!
ειναι μουναρα αξιζει για το παλμαρεΠρέπει να μαζέψε πολύ χαρτί η τύπισσα μιλάμε ότι και να λέμε είναι περιτομή σκεφτείτε ότι σκασανε τύποι από επαρχία με πολλά€πουλα για πάρτη της τώρα αν άξιζε η όχι ανάμεικτες οι εντυπώσεις σύμφωνα με διαφορετικές μαρτυρίες
Γεια χαρά λοιπόν η Μαρτα Μολδαβή που ήταν στους Γερμανούς και πήρε μεταγραφή σε άλλη αλυσίδα δούλευει τώρα στο Μελαντιας50 πέρασε Φίλος και την είδε για όποιον ενδιαφέρεταιΕπειδη η πληροφορια προερχεται απο τις Κυριες ενω εδω στο προγραμμα του μαγαζιου δεν υπαρχει τιποτα, ας κρατησουμε μικρο καλαθι....
..ρε συ που ψαχνεις?...γγια αυτην δεν λες?...........Δεν βρίσκω κάποια κριτική για αυτήν στο μπου... Αν όντως είναι κομοδίνο κρίμα το κορμί...
Απο αυριο η καυλιαρα η εμμανουελα στους γερμανους απτις καλυτερες πιπες στην αθηνα !!!!!!!!!!!!!!!
θα την βρειτε τριγγετα 10-8
το χεις παρει το μικρο μεγιστε ;Πωωωωωωωωωω τρελάθηκε ο Ερρίκος μας
το χεις παρει το μικρο μεγιστε ;
ασε την ειχα πετυχει και στη παολα με μαζω περσι μια μερα αμοκ ειχα παθει!!!!!!!!!!!!!!1όχι μύστη μου, αλλά τέτοιο πορνοσταρικό μωρό πρέπει να τιμηθεί
ασε την ειχα πετυχει και στη παολα με μαζω περσι μια μερα αμοκ ειχα παθει!!!!!!!!!!!!!!1