ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Έπαθα μουνόπλακα, αυτό θέλω να το γλείψω από παντού , με κάθε κόστος. Ποια είναι;
Της έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).Έχει αναφερθεί κανά δυο φορές.
Eri.vlc
Τι τριμουνο είναι η τύπισσαΤης έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).
Προβλέπω άνοδο στο επίπεδο των φωτογραφιών στο Patreon αν κρίνω από τα σημερινά post.
Όσο κι αν έπαιξα με exposure/brightness, δεν είχα τη χαρά να δω ευδιάκριτα τη σχισμούλα της...
Εχεις κανας Σαλονικιος καμια πληροφορια για Μαριαννα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δούλευε νύχτα στο Βόλο πριν 4,5 χρόνια. Τώρα μένει Αθήνα, αλλά ανεβάζει συχνά φώτο από Βόλο. Οι φίλες της όλες είναι μια και μια. Πάντως είναι υπερβολικά αδύνατη. Τονίζω το υπερβολικά.Γεωργία Σιαμέτη, φένεται σκυλί του πολέμου αλλά μάλλον πολύ ακριβή βίζιτα
Σίγουρα θα κάνεις πολλές και καλές "πίτες" το θέμα είναι σε ποιούς.Εχεις κανας Σαλονικιος καμια πληροφορια για Μαριαννα;
Mπράβο φιλε πολυ καλο !
Φαίνεται πως είχα δίκιο.Της έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).
Προβλέπω άνοδο στο επίπεδο των φωτογραφιών στο Patreon αν κρίνω από τα σημερινά post.
Όσο κι αν έπαιξα με exposure/brightness, δεν είχα τη χαρά να δω ευδιάκριτα τη σχισμούλα της...
Τι μουνί είναι αυτό; Δεν μας πέφτει. Έστειλα μήνυμα αλλά δεν πήρα απάντηση.Φαίνεται πως είχα δίκιο.
Στην 3η αν παίξεται με τα curves στο Photoshop κάτι φαίνεται.
Ποιο καυλί είναι αυτό τύπε;Η κωλαρα από τη μανούλα!
Βίζιτα χρονιαΤρελό μωρό