You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.109
- Πόντοι
- 456
αδερφε ειναι σαπια να ξες...τα πιο ασχημα βυζια
Συνημμένα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.049
- Πόντοι
- 1.056
Έπαθα μουνόπλακα, αυτό θέλω να το γλείψω από παντού , με κάθε κόστος. Ποια είναι;
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 803
- Πόντοι
- 86
Ψάξτε για μία Aspa sklavou από Θεσσαλονίκη. Φοβερό μουνι.
Της έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).Έχει αναφερθεί κανά δυο φορές.
Eri.vlc
Προβλέπω άνοδο στο επίπεδο των φωτογραφιών στο Patreon αν κρίνω από τα σημερινά post.
Όσο κι αν έπαιξα με exposure/brightness, δεν είχα τη χαρά να δω ευδιάκριτα τη σχισμούλα της...
Συνημμένα
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 136
- Like
- 7.689
- Πόντοι
- 24.576
Τι τριμουνο είναι η τύπισσαΤης έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).
Προβλέπω άνοδο στο επίπεδο των φωτογραφιών στο Patreon αν κρίνω από τα σημερινά post.
Όσο κι αν έπαιξα με exposure/brightness, δεν είχα τη χαρά να δω ευδιάκριτα τη σχισμούλα της...
Διαγραμμένο μέλος 251114
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Εχεις κανας Σαλονικιος καμια πληροφορια για Μαριαννα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δούλευε νύχτα στο Βόλο πριν 4,5 χρόνια. Τώρα μένει Αθήνα, αλλά ανεβάζει συχνά φώτο από Βόλο. Οι φίλες της όλες είναι μια και μια. Πάντως είναι υπερβολικά αδύνατη. Τονίζω το υπερβολικά.Γεωργία Σιαμέτη, φένεται σκυλί του πολέμου αλλά μάλλον πολύ ακριβή βίζιτα
Σίγουρα θα κάνεις πολλές και καλές "πίτες" το θέμα είναι σε ποιούς.Εχεις κανας Σαλονικιος καμια πληροφορια για Μαριαννα;
Για λεφτά δεν ξέρω, ο πατέρας της είναι ναυτικός.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 15.182
- Πόντοι
- 25.186
Mπράβο φιλε πολυ καλο !
Φαίνεται πως είχα δίκιο.Της έκλεισαν το κύριο προφίλ(ποιοι καμμένοι την κάνουν report γαμώ τη πουτάνα μου;;;;).
Στην 3η αν παίξεται με τα curves στο Photoshop κάτι φαίνεται.
Συνημμένα
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.049
- Πόντοι
- 1.056
Τι μουνί είναι αυτό; Δεν μας πέφτει. Έστειλα μήνυμα αλλά δεν πήρα απάντηση.Φαίνεται πως είχα δίκιο.
Στην 3η αν παίξεται με τα curves στο Photoshop κάτι φαίνεται.
Δεν νομίζω ότι καν βλέπει μηνύματα από μη followers, μιας και της είχα στείλει κανονική ερώτηση στο κουτάκι που κατά καιρούς βάζει στα stories της και τίποτα.
Έχει ερωτηθεί για OnlyFans και ρίχνει άκυρα σε αυτό και σε άλλες ερωτήσεις που υπονοούν βίζιτα.
Και ομολογώ ότι μου δίνει την αίσθηση ότι όντως όλο αυτό το βλέπει σαν τέχνη(άσχετα αν το πιστεύει 100% ή το έχει δικαιολογία στον εαυτό της για να δείχνετε)
Υ.Γ: Έχει και κανάλι στο Telegram.
Έχει ερωτηθεί για OnlyFans και ρίχνει άκυρα σε αυτό και σε άλλες ερωτήσεις που υπονοούν βίζιτα.
Και ομολογώ ότι μου δίνει την αίσθηση ότι όντως όλο αυτό το βλέπει σαν τέχνη(άσχετα αν το πιστεύει 100% ή το έχει δικαιολογία στον εαυτό της για να δείχνετε)
Υ.Γ: Έχει και κανάλι στο Telegram.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 173
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 87