Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε κατι τέτοια κανουν απίστευτα πράγματα στο κρεβατι.Σκέφτεσαι να την πας στα Goodys να της πάρεις Junior?
Βραζιλιάνικο μοιάζει...!Πολύ καλόfanny_vasileiou
δεν ειναι ο δικος της! το κανει συνεχεια και ανεβαζει αλλωνων ποστ ,φωτος και στορυς! μην μπερδευεστεfanny_vasileiou
Πριν βγει of και τικ τοκ, μόλις εμφανίστηκε το Instagram messenger το γυμνό που κυκλοφόρησε, δεν το φαντάζεστε. Είχα τέτοια σελίδα και μιλούσα με άλλους που είχαν επίσης. Πολύ πράγμα... Να σ λέει η άλλη "τι με πέρασες για να σου στείλω γυμνή φωτογραφία; Έχω σχέση"... Και την άλλη μέρα να σου στέλνει από μόνη της γυμνή φωτογραφία.... Χαμός γινόταν για να πιάσουν followers . Πολλές από τις σημερινές που είναι περσόνες και στην τηλεόραση ακόμα, είχα βγάλει πολύ πράγμα τότε. Βέβαια μόλις έγιναν γνωστές, έκαναν untag από τις φωτογραφίες για να μη φαίνονται στο προφίλ τουςΕίναι κανείς εδώ που έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ινστα προωθώντας προφίλ γυναικών που θέλουν να ανέβουν σε φολουουερς καθώς κ να προωθήσουν το τικ τοκ τους μέσω ινστα ;
Έχω περιέργεια να δω πως ένα ινστα προφίλ με τίτλο tiktokgirls βγάζει λεφτά ποσταροντας τικ τοκ δημοσιεύσεις από γυναικεία προφίλ.
Όσοι το κατέχουν να απαντήσουν να ποντάρω λινκ
Έχει τρελό κορμί η συγκεκριμένη αλλά δεν την παλεύει γενικάfanny_vasileiou
Καμμένη ρε. Κάφρος καθαράΈχει τρελό κορμί η συγκεκριμένη αλλά δεν την παλεύει γενικά
Φίλε όμως έχει κάτι στορι αν ψάξεις θα καυλώσεις άσχημα.Χορευει πάνω στην μπάρα η καυλιάραΚαμμένη ρε. Κάφρος καθαρά
Τα έχω δει μανΦίλε όμως έχει κάτι στορι αν ψάξεις θα καυλώσεις άσχημα.Χορευει πάνω στην μπάρα η καυλιάρα
Λεσβία πρέπει να είναιΤα έχω δει μαν
Δεν ξέρω τι είναι..κάφρος είναι 1000% πάντως. Είναι από τις γκόμενες που λες πόσο καύλα είναι και μόλις αρχίσουν να μιλάνε, φεύγεις τρέχοντας από την αηδίαΛεσβία πρέπει να είναι