Νέα

Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γιατί δε πάτε έξω από τα ΤΕΙ να κόψετε κίνηση βρε τύποι πάρτε καμια μπέμπα έστω 15ετιας βάλτε μούσκουλα οι ελλεινιολες θα κοιτάξουν από μόνες τους σου λέει αυτός έχει μπεμβε άρα είναι λεφτάς.. Μετα πας πιάνεις κουβέντα τι λες πάμε για καφέ κερνάω της το φέρνεις σιγά σιγά άμα είναι από καμιά επαρχία θα τσιμπήσει το τυράκι, εδώ τις γαμάνε τζάμπα βρε τύποι κάτι αγυμναστος φοιτητακηδες που δεν τις κερνάνε ούτε τον καφε?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
Τα παλιά χρόνια οι φοιτήτριες ήταν πιο μελετηρες...όσο περνά ο καιρός χάνεται αυτό!
Ίσως τότε να υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο...
Εσύ πάντως με τις μεταπτυχιακές-διδακτορικές το λύνεις αυτό το πρόβλημα. Εκεί πέφτει πολύ διάβασμα....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ίσως τότε να υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο...
Εσύ πάντως με τις μεταπτυχιακές-διδακτορικές το λύνεις αυτό το πρόβλημα. Εκεί πέφτει πολύ διάβασμα....
Ναι μου αρέσουν οι διανοούμενες...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
"έλα να μας δείξεις πόσο καλά τραγουδάς.. πιάσε το μικρόφωνο.." ( για μουσικές σχολές)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
δε σε φτιάχνει να της λες στο κρεβάτι 'πες μου πόσα μαθήματα θέλεις για πτυχίο μωρή καριόλα";
Γιατί, θέλεις να μάθεις πότε δεν θα γαμάς φοιτήτρια αλλά πτυχιούχα ?

Περισσότερο με φτιάχνει το "Ετσι γαμάει η κοινωνιολογία" , "Για το χημικό ρε γαμότο", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 μέρες θα σε γαμάω", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 πούτσους 3ημερους θα φάς" και διάφορα άλλα τέτοια καβλωτικά.

Να μου λέει "είμαι κακό κορίτσι, δεν πέρασα το μάθημα, γάμα με σε παρακαλώ" και λοιπά
Κι εγώ να αρνούμαι και να της λεω "Θα σε γαμήσω όταν το περάσεις "

Ασε που όταν την ντύνεις φοιτήτρια νοσηλευτικής είναι 2πλή κάβλα, μία για το φοιτήτρια και μία για την νοσηλευτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Περισσότερο με φτιάχνει το "Ετσι γαμάει η κοινωνιολογία" , "Για το χημικό ρε γαμότο", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 μέρες θα σε γαμάω", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 πούτσους 3ημερους θα φάς" και διάφορα άλλα τέτοια καβλωτικά.

Να μου λέει "είμαι κακό κορίτσι, δεν πέρασα το μάθημα, γάμα με σε παρακαλώ" και λοιπά

Ασε που όταν την ντύνεις φοιτήτρια νοσηλευτικής είναι 2πλή κάβλα, μία για το φοιτήτρια και μία για την νοσηλευτική.
γκουσγκούνης φάση..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.646
Πόντοι
6.236
"έλα να μας δείξεις πόσο καλά τραγουδάς.. πιάσε το μικρόφωνο.." ( για μουσικές σχολές)
"Μέτρα πόσο στατικό είναι το κτίριο...", "δες πόσο γερά είναι τα θεμέλια..." (για πολιτικούς μηχανικούς)

Εγγρ.
19 Αυγ 2021
Like
71
Πόντοι
0

είναι και Κυριακή σήμερα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
για πολιτικούς μηχανικούς υπάρχει και το "πιάσε τη μπετόβεργα"

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
επίσης υπάρχει και το "πέρνα με αναβαθμολόγηση πουτσαρά μου"

OP
OP
C

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Χάθηκα από το σάιτ .ήθελα όμως να σας πληροφορήσω όλους ότι τελικά έβγαλα γκόμενα μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων. Από το πολύ κυνήγι και ψάξιμο κ λπ τελικά έβγαλα μια μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων .ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα γίνει και όμως έγινα .να έχετε υπομονή και όλα γινωντε να ξέρετε

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Χάθηκα από το σάιτ .ήθελα όμως να σας πληροφορήσω όλους ότι τελικά έβγαλα γκόμενα μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων. Από το πολύ κυνήγι και ψάξιμο κ λπ τελικά έβγαλα μια μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων .ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα γίνει και όμως έγινα .να έχετε υπομονή και όλα γινωντε να ξέρετε
Όταν λες έβγαλες?Γκόμενά για σχέση?Όχι ότι παίχτηκε φάση με site γνωριμιών κλπ?
Ούτε ότι σχετίζεται με το χώρο...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
ραντεβου με σπουδαστριες και βιντεοκασεττα νικολεττας αποκλειστικα και μονο στο bou.com

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Δε μου κάνει εντύπωση, αν μπορείς να μιλάς τη γλώσσα της νεολαίας όλα είναι πιθανά

• Like
Αντιδράσεις: GSAKKI

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
ρε παιδια ανταλλαγη τηλεφωνων για καμια φοιτητρια πουτανακι εχουμε?

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ρε παιδια ανταλλαγη τηλεφωνων για καμια φοιτητρια πουτανακι εχουμε?
Έλα ντε με ποιον γαμιονυνται οι πουαταναρες οι 20χρονες?. Μάλλον μόνο μέσω κύκλου, παρέας αλλά για να μπεις σε τέτοιες παρέες είναι σαν να μπαίνεις σε μασονία,μασόνους μάλλον είναι πιο εύκολο να γινεις??

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom