Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τα παλιά χρόνια οι φοιτήτριες ήταν πιο μελετηρες...όσο περνά ο καιρός χάνεται αυτό!Σωραίος!!
Και εκείνη, πολύ επιμελής φοιτήτρια πάντως! Εύγε!!
Τα παλιά χρόνια οι φοιτήτριες ήταν πιο μελετηρες...όσο περνά ο καιρός χάνεται αυτό!Σωραίος!!
Και εκείνη, πολύ επιμελής φοιτήτρια πάντως! Εύγε!!
Ίσως τότε να υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο...Τα παλιά χρόνια οι φοιτήτριες ήταν πιο μελετηρες...όσο περνά ο καιρός χάνεται αυτό!
Ναι μου αρέσουν οι διανοούμενες...Ίσως τότε να υπήρχε μεγαλύτερο κίνητρο...
Εσύ πάντως με τις μεταπτυχιακές-διδακτορικές το λύνεις αυτό το πρόβλημα. Εκεί πέφτει πολύ διάβασμα....
"Γδύσου και έλα να δω πόσο καλά ξέρεις την απλή αναλογία των τριών ""και τώρα μωρό μου ετοιμάσου για προφορική εξέταση"
Γιατί, θέλεις να μάθεις πότε δεν θα γαμάς φοιτήτρια αλλά πτυχιούχα ?δε σε φτιάχνει να της λες στο κρεβάτι 'πες μου πόσα μαθήματα θέλεις για πτυχίο μωρή καριόλα";
γκουσγκούνης φάση..Γιατί, θέλεις να μάθεις πότε δεν θα γαμάς φοιτήτρια αλλά πτυχιούχα ?
Περισσότερο με φτιάχνει το "Ετσι γαμάει η κοινωνιολογία" , "Για το χημικό ρε γαμότο", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 μέρες θα σε γαμάω", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 πούτσους 3ημερους θα φάς" και διάφορα άλλα τέτοια καβλωτικά.
Να μου λέει "είμαι κακό κορίτσι, δεν πέρασα το μάθημα, γάμα με σε παρακαλώ" και λοιπά
Κι εγώ να αρνούμαι και να της λεω "Θα σε γαμήσω όταν το περάσεις "
Ασε που όταν την ντύνεις φοιτήτρια νοσηλευτικής είναι 2πλή κάβλα, μία για το φοιτήτρια και μία για την νοσηλευτική.
"Μέτρα πόσο στατικό είναι το κτίριο...", "δες πόσο γερά είναι τα θεμέλια..." (για πολιτικούς μηχανικούς)"έλα να μας δείξεις πόσο καλά τραγουδάς.. πιάσε το μικρόφωνο.." ( για μουσικές σχολές)
είναι και Κυριακή σήμερα.Γιατί, θέλεις να μάθεις πότε δεν θα γαμάς φοιτήτρια αλλά πτυχιούχα ?
Περισσότερο με φτιάχνει το "Ετσι γαμάει η κοινωνιολογία" , "Για το χημικό ρε γαμότο", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 μέρες θα σε γαμάω", "3 μαθήματα χρωστάς, 3 πούτσους 3ημερους θα φάς" και διάφορα άλλα τέτοια καβλωτικά.
Να μου λέει "είμαι κακό κορίτσι, δεν πέρασα το μάθημα, γάμα με σε παρακαλώ" και λοιπά
Κι εγώ να αρνούμαι και να της λεω "Θα σε γαμήσω όταν το περάσεις "
Ασε που όταν την ντύνεις φοιτήτρια νοσηλευτικής είναι 2πλή κάβλα, μία για το φοιτήτρια και μία για την νοσηλευτική.
Όταν λες έβγαλες?Γκόμενά για σχέση?Όχι ότι παίχτηκε φάση με site γνωριμιών κλπ?Χάθηκα από το σάιτ .ήθελα όμως να σας πληροφορήσω όλους ότι τελικά έβγαλα γκόμενα μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων. Από το πολύ κυνήγι και ψάξιμο κ λπ τελικά έβγαλα μια μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων .ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα γίνει και όμως έγινα .να έχετε υπομονή και όλα γινωντε να ξέρετε
και όλα γινωντε να ξέρετε
Έλα ντε με ποιον γαμιονυνται οι πουαταναρες οι 20χρονες?. Μάλλον μόνο μέσω κύκλου, παρέας αλλά για να μπεις σε τέτοιες παρέες είναι σαν να μπαίνεις σε μασονία,μασόνους μάλλον είναι πιο εύκολο να γινεις??ρε παιδια ανταλλαγη τηλεφωνων για καμια φοιτητρια πουτανακι εχουμε?