Όταν ακούω για φοιτήτριες που κάνουν σεξ επί πληρωμή υπάρχει κάποια από τις εξής 3 πιθανότητες.
1 - Πολλές είναι οι περιπτώσεις που spicy ιστορίες τέτοιου είδους δεν είναι τίποτα άλλο από αστικό θρύλο.
Σε κάθε πόλη , κυκλοφορεί μια ιστορία πως δήθεν υπάρχει κάποια πιάτσα με φοιτήτριες κοντά στις εστίες η ένα μικρό άγνωστο στους πολλούς κωλόμπαρο που η φοιτήτρια μπαρ γούμαν κάνει και άλλες εξυπηρετήσεις μετά από το κλασσικό " Κεράσει ποτό ; ".
Αν και ο εκάστοτε τύπος δε χάνει τίποτα να το τσεκάρει αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει με τη ψωλή στο χέρι.
Πιθανότητα να πηδήξεις : 0,5 / 10 πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τυχερός για να βγουν οι ιστορίες αληθινές.
2 - Εξαιρετικά ιδιωτικά , σκοτεινά μαφιοζοκυκλώματα. Συνήθως τα κορίτσια είναι κοπέλες νεαρής ηλικίας από δύσκολα περιβάλλοντα που κάποιοι τις εκμεταλλεύονται. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι φοιτήτριες αλλά ταιριάζουν ηλικιακά σε αυτές.
Έχω δει και έχω ακούσει διάφορα οπότε μπορώ να πω με σιγουριά πως υπάρχουν. Θέλει σίγουρα χρήμα και γνωριμίες κατά προτίμηση με πολιτικούς αν και αστυνόμοι και στρατιωτικοί είναι εξίσου χρήσιμοι.
Πολλές φορές κορίτσια που ξεκινάνε από αυτά τα πριβέ κυκλώματα καταλήγουν στα μπουρδέλα πράγμα που προφανώς δε θα σου το πουν.
Πιθανότητες να πηδήξεις : 1/10 Πρέπει να έχεις βύσμα και κασέρι. Επίσης να ξέρεις πως μπλέκεις με τον υπόκοσμο με ότι και να σημαίνει αυτό.
Btw αυτά τα κυκλώματα είναι που άμα γίνει καμία στραβή και τα πιάσουν κατηγορούν ξαφνικά όλους εμάς. Λες και με το που πατάς στο μπουρδέλο ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου για επαφή με τον υπόκοσμο.
3 - Τυχερές περιπτώσεις που μπορεί να σου κάτσει φοιτήτρια / νεαρή γενικότερα άμα μυρίσει πως έχεις χρήμα. Πρέπει να είσαι αρκετά περιποιημένος , έτοιμος να πουλήσεις παραμύθι αλλά να έχεις και κάποια επιφάνεια. Όχι πολύ μεγάλη αλλά αρκετή ώστε η άλλη να σε πιστέψει.
Δε το λες σεξ επί πληρωμή , ούτε όμως και σχέση αγάπης και στοργής δε το λες. Στην υποκατηγορία πέφτουν και οι φοιτήτριες που κάθονται σε καθηγητές / δικτατορικούς για χαρούλες με τα μαθήματα.
Έχει τύχει να βρεθώ σε flirty κατάσταση με νεαρές κοπέλες επειδή πούλησα κατάλληλο παραμύθι η επειδή μυρίστηκσν πως έχω χρήμα. Πλάκα είχε.
Πιθανότητες να πηδήξεις : 3/10 άμα έχεις την εμφάνιση , το τρόπο να πουλήσεις παραμύθι και μια έστω μικρή οικονομική επιφάνεια.
Περί του την είδα μου γυάλισε την είπα " Θα σου δώσω 500 ευρώ άμα μου κάτσεις " real life η στο instagram πιο πολύ πιθανότητα να φας βρωμόξυλο το βλέπω παρά να πηδήξεις. Ίσως και πάλι όμως σε κάποιες εξαιρετικά περίεργες περιπτώσεις να δουλέψει. Π.χ. είναι η άλλη ορφανή και δεν έχει οικονομική βοήθεια από πουθενά.