Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.296
- Πόντοι
- 12.756
για ενα φαγητο θα τον παω και μετα θα του εχουν μεινει μονο τα χαλάκια απο τις εξωπορτεςειναι το τριτο σπιτι αυτο που θα το νοικιασει. 2 σπιτια νοικιαζει ο μουνης.
για ενα φαγητο θα τον παω και μετα θα του εχουν μεινει μονο τα χαλάκια απο τις εξωπορτεςειναι το τριτο σπιτι αυτο που θα το νοικιασει. 2 σπιτια νοικιαζει ο μουνης.
πριν απο 2 χρονια δεν εψαχνες ενα νονειμ θυροτηλεφωνο? ειμαι καμηλα δεν ξεχναω.οταν θα ερθεις σε αναγκη μουνη μονο εγω θα σε κρυψω απο τις διωκτικες αρχες...σε συμπαθω και ας εισαι καριολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ρε ενα σπιτακι γκαρσονιερα ειναι μονο..
θελω αστακομακαροναδα ειπα και κρασι Βουργουνδιαςγια ενα φαγητο θα τον παω και μετα θα του εχουν μεινει μονο τα χαλάκια απο τις εξωπορτες
πριν απο 2 χρονια δεν εψαχνες ενα νονειμ θυροτηλεφωνο? ειμαι καμηλα δεν ξεχναω.
θα αφησεις ενεχυρο το σαξο?θελω αστακομακαροναδα ειπα και κρασι Βουργουνδιας
μετρητο,κασερι θα πλερωσωθα αφησεις ενεχυρο το σαξο?
τονο κονσερβα θα φας και μολις τελειωσεις θα πιεις και το ζουμι απο μεσαθελω αστακομακαροναδα ειπα και κρασι Βουργουνδιας
θα κανει παπαρα με μπομποτα.τονο κονσερβα θα φας και μολις τελειωσεις θα πιεις και το ζουμι απο μεσα
βρε μαλακα αν κυκλοφορησεις μαζι μου θα κανουν τον σταυρο τους στην Γλυφαδα...θα ειμαι ο μοναδικος που θα εχεις βγει και θα ειναι νορμαλ,τιμιος,αρχοντας,μισθωτος κιμπαρης..παιζει μεχρι και το τμημα να σου την χαρισει ενα μηνα και να μην δωσεις παρουσιατονο κονσερβα θα φας και μολις τελειωσεις θα πιεις και το ζουμι απο μεσα
θα σε περασουν για μποντιγκαρντ του.βρε μαλακα αν κυκλοφορησεις μαζι μου θα κανουν τον σταυρο τους στην Γλυφαδα...θα ειμαι ο μοναδικος που θα εχεις βγει και θα ειναι νορμαλ,τιμιος,αρχοντας,μισθωτος κιμπαρης..παιζει μεχρι και το τμημα να σου την χαρισει ενα μηνα και να μην δωσεις παρουσια
μαλλον για ceo πολυεθνικης αποπνεω κυριλα,εμπιστοσυνη,καλους τροπους και κυριλε παρουσιαστικοθα σε περασουν για μποντιγκαρντ του.
και γω.μαλλον για ceo πολυεθνικης αποπνεω κυριλα,εμπιστοσυνη,καλους τροπους και κυριλε παρουσιαστικο
αν δεν σε ηξερα θα σε εκανα ευκολα για μπαγκλαντεσιανο λαθρομεταναστη...και θα μου εκανε και εντυπωση που βγηκες ψηλος...βασικα παιζει να πας ταξιδι σε τετοιες χωρες και να σε απελασουν ο μοναδικος στα παγκοσμια χρονικακαι γω.
ειμαι το πρωτυπο αρχαιου ελληνα.αν δεν σε ηξερα θα σε εκανα ευκολα για μπαγκλαντεσιανο λαθρομεταναστη...και θα μου εκανε και εντυπωση που βγηκες ψηλος...βασικα παιζει να πας ταξιδι σε τετοιες χωρες και να σε απελασουν ο μοναδικος στα παγκοσμια χρονικα
ειμαι το πρωτυπο αρχαιου ελληνα.
Εχει πήξει στο γαμήσι.αφου ειναι τοσο ευκολο και γινετε χαμος γιατι δε πας μονος σου να δοκιμασεις τη τυχη σου αντι να καθεσαι να γραφεις στο bou...?
Αποτυχημένος.μαλλον για ceo πολυεθνικης αποπνεω κυριλα,εμπιστοσυνη,καλους τροπους και κυριλε παρουσιαστικο
Ωραίος! Από δωράκια στο μωρό τι γίνεται;Θέλω να πληροφορήσω τους φίλους στο σάιτ .ο επόμενων νικάει. Τελικά χάθηκα από το σάιτ εδώ γιατί έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων. Σας κάνω όρκο να κολησω καρκίνο αν λέω ψέματα .βγήκα τόσες φορές έξω κολησα σε τόσες πολλές κ τελικά έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων πανέμορφη .εγώ είμαι πενήντα κλπ .σας το λέω απλά να έχετε υπομονή στο κυνήγι όλα μπορούν να γίνουν
?????Ωραίος! Από δωράκια στο μωρό τι γίνεται;
Εγώ πάντως που είμαι 30 οι 18αρες μου μιλάνε στο πληθυντικό μάλλον οι γκόμενές γουστάρουν από 50 και πανω?Θέλω να πληροφορήσω τους φίλους στο σάιτ .ο επόμενων νικάει. Τελικά χάθηκα από το σάιτ εδώ γιατί έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων. Σας κάνω όρκο να κολησω καρκίνο αν λέω ψέματα .βγήκα τόσες φορές έξω κολησα σε τόσες πολλές κ τελικά έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων πανέμορφη .εγώ είμαι πενήντα κλπ .σας το λέω απλά να έχετε υπομονή στο κυνήγι όλα μπορούν να γίνουν
?????????
Εγώ πάντως που είμαι 30 οι 18αρες μου μιλάνε στο πληθυντικό μάλλον οι γκόμενές γουστάρουν από 50 και πανω?