Νέα

Ομάδα 40 ως 60 ετων για καταδρομές Μοναστηράκι κ παραλιακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
ειναι το τριτο σπιτι αυτο που θα το νοικιασει. :sunglasses: 2 σπιτια νοικιαζει ο μουνης. :confused::confused::confused:
για ενα φαγητο θα τον παω και μετα θα του εχουν μεινει μονο τα χαλάκια απο τις εξωπορτες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
οταν θα ερθεις σε αναγκη μουνη μονο εγω θα σε κρυψω απο τις διωκτικες αρχες...σε συμπαθω και ας εισαι καριολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι ρε ενα σπιτακι γκαρσονιερα ειναι μονο..
πριν απο 2 χρονια δεν εψαχνες ενα νονειμ θυροτηλεφωνο? :sunglasses: ειμαι καμηλα δεν ξεχναω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.408
Πόντοι
12.756
για ενα φαγητο θα τον παω και μετα θα του εχουν μεινει μονο τα χαλάκια απο τις εξωπορτες
θελω αστακομακαροναδα ειπα και κρασι Βουργουνδιας

πριν απο 2 χρονια δεν εψαχνες ενα νονειμ θυροτηλεφωνο? :sunglasses: ειμαι καμηλα δεν ξεχναω.
:confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
θελω αστακομακαροναδα ειπα και κρασι Βουργουνδιας

:confused: :confused: :confused:
τονο κονσερβα θα φας και μολις τελειωσεις θα πιεις και το ζουμι απο μεσα :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.408
Πόντοι
12.756
τονο κονσερβα θα φας και μολις τελειωσεις θα πιεις και το ζουμι απο μεσα :confused::confused:
βρε μαλακα αν κυκλοφορησεις μαζι μου θα κανουν τον σταυρο τους στην Γλυφαδα...θα ειμαι ο μοναδικος που θα εχεις βγει και θα ειναι νορμαλ,τιμιος,αρχοντας,μισθωτος κιμπαρης..παιζει μεχρι και το τμημα να σου την χαρισει ενα μηνα και να μην δωσεις παρουσια

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
βρε μαλακα αν κυκλοφορησεις μαζι μου θα κανουν τον σταυρο τους στην Γλυφαδα...θα ειμαι ο μοναδικος που θα εχεις βγει και θα ειναι νορμαλ,τιμιος,αρχοντας,μισθωτος κιμπαρης..παιζει μεχρι και το τμημα να σου την χαρισει ενα μηνα και να μην δωσεις παρουσια
θα σε περασουν για μποντιγκαρντ του. :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.408
Πόντοι
12.756
αν δεν σε ηξερα θα σε εκανα ευκολα για μπαγκλαντεσιανο λαθρομεταναστη...και θα μου εκανε και εντυπωση που βγηκες ψηλος...βασικα παιζει να πας ταξιδι σε τετοιες χωρες και να σε απελασουν ο μοναδικος στα παγκοσμια χρονικα :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
αν δεν σε ηξερα θα σε εκανα ευκολα για μπαγκλαντεσιανο λαθρομεταναστη...και θα μου εκανε και εντυπωση που βγηκες ψηλος...βασικα παιζει να πας ταξιδι σε τετοιες χωρες και να σε απελασουν ο μοναδικος στα παγκοσμια χρονικα :confused:
ειμαι το πρωτυπο αρχαιου ελληνα. :sunglasses:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
αφου ειναι τοσο ευκολο και γινετε χαμος γιατι δε πας μονος σου να δοκιμασεις τη τυχη σου αντι να καθεσαι να γραφεις στο bou...?
Εχει πήξει στο γαμήσι.
Θέλει και να ξεκουραστεί ευχάριστα.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
μαλλον για ceo πολυεθνικης αποπνεω κυριλα,εμπιστοσυνη,καλους τροπους και κυριλε παρουσιαστικο
Αποτυχημένος.
Μπελμοντό εκπέμπεις καθόλου ?

JPB_port.jpg
91evzEtXz8L._SL1500_.jpg

OP
OP
C

corfugreece2018

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Like
180
Πόντοι
1
Θέλω να πληροφορήσω τους φίλους στο σάιτ .ο επόμενων νικάει. Τελικά χάθηκα από το σάιτ εδώ γιατί έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων. Σας κάνω όρκο να κολησω καρκίνο αν λέω ψέματα .βγήκα τόσες φορές έξω κολησα σε τόσες πολλές κ τελικά έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων πανέμορφη .εγώ είμαι πενήντα κλπ .σας το λέω απλά να έχετε υπομονή στο κυνήγι όλα μπορούν να γίνουν

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Θέλω να πληροφορήσω τους φίλους στο σάιτ .ο επόμενων νικάει. Τελικά χάθηκα από το σάιτ εδώ γιατί έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων. Σας κάνω όρκο να κολησω καρκίνο αν λέω ψέματα .βγήκα τόσες φορές έξω κολησα σε τόσες πολλές κ τελικά έβγαλα γκόμενα φοιτήτρια 19 χρόνων πανέμορφη .εγώ είμαι πενήντα κλπ .σας το λέω απλά να έχετε υπομονή στο κυνήγι όλα μπορούν να γίνουν
Ωραίος! Από δωράκια στο μωρό τι γίνεται;
:zombie: :zombie:

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ωραίος! Από δωράκια στο μωρό τι γίνεται;
:zombie: :zombie:
?????

Εγώ πάντως που είμαι 30 οι 18αρες μου μιλάνε στο πληθυντικό μάλλον οι γκόμενές γουστάρουν από 50 και πανω?

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom