Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Αλήθεια εκεί κλείνει το πρωί;Τι ώρα κλείνουν από τη τελευταία βάρδια;Μετά από μερικά ουζάκια στο Μοναστηράκι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Jason Street
Αλήθεια εκεί κλείνει το πρωί;Τι ώρα κλείνουν από τη τελευταία βάρδια;Μετά από μερικά ουζάκια στο Μοναστηράκι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Jason Street
Ήταν μια τσέχα μόνη χθες μουναρα .μόνη της. Ήταν δίπλα μου στο μαγαζί. Ο μαλακας δεν πήγα αμέσως .πήγε ένας χοντρός Αλβανός τον ακουγα τι έλεγαν. Αυτή ηταν από Πράγα είχε έρθει το πρωί αθηνα μόνη της.ο Αλβανός της έλεγε είναι από οικογένεια επιχειρήσεις Αλβανία κ κσ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήταν μια τσέχα μόνη χθες μουναρα .μόνη της. Ήταν δίπλα μου στο μαγαζί. Ο μαλακας δεν πήγα αμέσως .πήγε ένας χοντρός Αλβανός τον ακουγα τι έλεγαν. Αυτή ηταν από Πράγα είχε έρθει το πρωί αθηνα μόνη της.ο Αλβανός της έλεγε είναι από οικογένεια επιχειρήσεις Αλβανία κ κσ
εσύ λογικά μιλάς. Απλά ρε παίκτη κάποιους ανθρώπους δεν τους επιτρέπει ο ναρκισισμός τους να παραδεχτούν ότι δεν είναι πια 20ρηδες φοιτητές ή ότι έρχονται δεύτεροι σε σχέση με ένα πιτσιρικά που μπορεί να γαμάει όλη μέρα και να παρτάρει όλο το βράδυ. Όταν θα το συνειδητοποιήσουν θα καταλάβουν μόνοι τους ότι δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα.ΤΕΛΙΚΑ η μαλακια σπαει κοκκαλο...να πω οκ στα late 20s 30s..δεκτο...το να εισαι 40+(οπως κ εγω), κ να ονειρευεσαι φοιτητριες..20χρονες κτλ....bam bam sex sex πας στην φαντασιωση και εξαιρεση.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ εχω 2 φιλους ο ενας παντρεμενος ο αλλος εργενης...τα ιδια λενε.....
αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ----η φαντασια τους ΕΚΕΙ Κ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ...οτι ειναι 20++++ ΚΑΙ μετρανε---
ρεαλισμος στα 44 πχ για να φαω 20+ θα πρεπει η να γινω χορηγος....η να εχω καθημερινη επαφη νατην ψησω...
η να την πετυχω στο καταλληλο φεγγαρι....ασε που σε20χρονο δεν θα την επεφτα εγω 1ος----
μερικοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ Κ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν το παιζω ηθικος...
αλλα ρε πατε καλα κ αντε ενα τυχαιο γαμησι....ανωνυμο..αν το πας για μηνα 2 μηνο...θα βγαινεις με καποια που θα χε ισως ηλικια κοντα στην κορη σου??? ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ....
-νομιζεις σεξ δεν βρισκει???
-δεν ειναι ολοι οι πιτσιρικαδες μπατηρια....
-παπαρι μεντολες(δεν θα σκεφτεται αν τυχαια σε δει καποιος απο κυκλο της)--------
ακομη κ τουριστρια 20..25 θα θελει να γαμηθει με εναν 5-8+++ σε ηλικια η μικροτερο.--
τι μαλακιες σκεφτεσται μερικοι...στα 38-41 θυμαμαι 1-2 πιπινια 19-20 που παιζανε δεν ντρεπομαι να πω οτι κολλησα στο να κανω κατι λογο διαφορας...
----------
ναι μετα τα 40+ θες να ζησεις κατι εξω απο την ρουτινα, και ο οφελημενος εισαι εσυ αν δεν παιξει χορηγια...
αν τυχει ετυχε...το να το κυνηγας ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..Η ΕΛΛΕΙΨΗ στο οτι στα 20+ σου δεεν αρπαξες τις ευκαιριες που ειχες---η το χειροτερο δεν σε ηθελαν πολλες----
-------
με 20-50-150 ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ....το ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κ κυριως ακομη κ το "τζαμπα" θα το πληρωσεις αλλιως----
---------
αλλο βασικο λαθος......
δεν θες παρεα..το καλυτερο καμακι πολλες φορες γινεται ΜΟΝΟ SOLO----
--------------
ΤΟ ΘΕΑΜΑ 45-55 ΕΤΩΝ ΜΑΛΑΚΕΣ να κανουν καμακι χυμα σε κεντρικα μερη ειναι αποκρουστικο+καταντια...
ναι με το φρεντο στο χερι απο τον γρηγορη......---
το ΤΟΠ ΞΕΝΕΡΩΜΑ σε γυναικα καθε ηλικιας ειναι---τα λεφτα ειναι δευτερο-τριτος λογος...
να σε κοψει α-λιγουρη---β-μη επιλεκτικο---γ-απελπισμενο......
--------------------------
τεσπα...μετα λεμε οι ελληνιδες....
Πολύ σωστά σε όλα όσα λες συναγωνιστή.ΤΕΛΙΚΑ η μαλακια σπαει κοκκαλο...να πω οκ στα late 20s 30s..δεκτο...το να εισαι 40+(οπως κ εγω), κ να ονειρευεσαι φοιτητριες..20χρονες κτλ....bam bam sex sex πας στην φαντασιωση και εξαιρεση.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ εχω 2 φιλους ο ενας παντρεμενος ο αλλος εργενης...τα ιδια λενε.....
αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ----η φαντασια τους ΕΚΕΙ Κ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ...οτι ειναι 20++++ ΚΑΙ μετρανε---
ρεαλισμος στα 44 πχ για να φαω 20+ θα πρεπει η να γινω χορηγος....η να εχω καθημερινη επαφη νατην ψησω...
η να την πετυχω στο καταλληλο φεγγαρι....ασε που σε20χρονο δεν θα την επεφτα εγω 1ος----
μερικοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ Κ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν το παιζω ηθικος...
αλλα ρε πατε καλα κ αντε ενα τυχαιο γαμησι....ανωνυμο..αν το πας για μηνα 2 μηνο...θα βγαινεις με καποια που θα χε ισως ηλικια κοντα στην κορη σου??? ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ....
-νομιζεις σεξ δεν βρισκει???
-δεν ειναι ολοι οι πιτσιρικαδες μπατηρια....
-παπαρι μεντολες(δεν θα σκεφτεται αν τυχαια σε δει καποιος απο κυκλο της)--------
ακομη κ τουριστρια 20..25 θα θελει να γαμηθει με εναν 5-8+++ σε ηλικια η μικροτερο.--
τι μαλακιες σκεφτεσται μερικοι...στα 38-41 θυμαμαι 1-2 πιπινια 19-20 που παιζανε δεν ντρεπομαι να πω οτι κολλησα στο να κανω κατι λογο διαφορας...
----------
ναι μετα τα 40+ θες να ζησεις κατι εξω απο την ρουτινα, και ο οφελημενος εισαι εσυ αν δεν παιξει χορηγια...
αν τυχει ετυχε...το να το κυνηγας ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..Η ΕΛΛΕΙΨΗ στο οτι στα 20+ σου δεεν αρπαξες τις ευκαιριες που ειχες---η το χειροτερο δεν σε ηθελαν πολλες----
-------
με 20-50-150 ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ....το ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κ κυριως ακομη κ το "τζαμπα" θα το πληρωσεις αλλιως----
---------
αλλο βασικο λαθος......
δεν θες παρεα..το καλυτερο καμακι πολλες φορες γινεται ΜΟΝΟ SOLO----
--------------
ΤΟ ΘΕΑΜΑ 45-55 ΕΤΩΝ ΜΑΛΑΚΕΣ να κανουν καμακι χυμα σε κεντρικα μερη ειναι αποκρουστικο+καταντια...
ναι με το φρεντο στο χερι απο τον γρηγορη......---
το ΤΟΠ ΞΕΝΕΡΩΜΑ σε γυναικα καθε ηλικιας ειναι---τα λεφτα ειναι δευτερο-τριτος λογος...
να σε κοψει α-λιγουρη---β-μη επιλεκτικο---γ-απελπισμενο......
--------------------------
τεσπα...μετα λεμε οι ελληνιδες....
ειχα παει εχθες το βραδυ μοναστηρακι συνταγμα ερμου . ειχε πολλεσ κοπελεες μικρες ηλικιες. Μηπως ξερεται οι ποιο μεγαλες ηλικιες που συχναζουν?τυποι σήμερα μετα της 17.00 μαζι με το γνωστο μελος @athinaios44 θα ειμαστε στο μοναστηράκι για καμακιιιιι ελατε να δειτε πως γινετε
Τώρα στη πανδημία, στις γειτονιές τους. Στα συνοικιακά μαγαζάκια.ειχα παει εχθες το βραδυ μοναστηρακι συνταγμα ερμου . ειχε πολλεσ κοπελεες μικρες ηλικιες. Μηπως ξερεται οι ποιο μεγαλες ηλικιες που συχναζουν?
oi ελευθερεσ μασ εδιαφερουνΤώρα στη πανδημία, στις γειτονιές τους. Στα συνοικιακά μαγαζάκια.
Α, και σε παιδικές χαρές με τα καρότσια, αν είναι μανούλες...
εχετε να προτεινετε μερη , μαγαζια?oi ελευθερεσ μασ εδιαφερουν
τυπε για ποιο μεγάλες ηλικίες ρωτα το μελος @alex71 (Αλεξουκος) ειναι τοπ σε αυτη την κατηγόρια εγω και ο @athinaios44 ειδικευόμαστε στα πιπινιαειχα παει εχθες το βραδυ μοναστηρακι συνταγμα ερμου . ειχε πολλεσ κοπελεες μικρες ηλικιες. Μηπως ξερεται οι ποιο μεγαλες ηλικιες που συχναζουν?
εμεις πήγαμε με ενα βανακι το Σάββατο για να φορτώσουμε πολλές αλλα και παλι δεν χώραγαν και ενας φιλος εφερε την καρότσα να φορτώσουμε και εκειΠαιδιά πέφτει πολύ γαμησι από Μοναστηράκι ψυρρι μέσα .πολύ φόρτωμα παρσσκευ.ηΣαββατοκύριακο πολύ γαμησι γίνεται έχουν λυσαξει όλα τα μικρά. Βλέπω και πολλές τριανταρες γυναικοπαρεες μεγάλες που πίνουν μονές τον σκασμο.επισης πολλές παντρεμένες πηγαίνουν με τις φίλες τους και καλά για ψώνια κ καφέ ι πέφτει φορτωτική ...οι άντρες τους νομίζουν είναι με τις φίλες ψώνια ..πάει η πουτσα συνεφο
Εν τάξει... κράτα μικρό καλάθι. Σύννεφο δεν πάει, αλλά ούτε και αυτές που ψάχνονται μένουν απότιστες. Το θέμα είνα να μην πηγαίνεις με όλη τη ψωλαρία, αλλά να είσαι προσεκτικός και επιλεκτικός. Όχι χύμας.Παιδιά πέφτει πολύ γαμησι από Μοναστηράκι ψυρρι μέσα .πολύ φόρτωμα παρσσκευ.ηΣαββατοκύριακο πολύ γαμησι γίνεται έχουν λυσαξει όλα τα μικρά. Βλέπω και πολλές τριανταρες γυναικοπαρεες μεγάλες που πίνουν μονές τον σκασμο.επισης πολλές παντρεμένες πηγαίνουν με τις φίλες τους και καλά για ψώνια κ καφέ ι πέφτει φορτωτική ...οι άντρες τους νομίζουν είναι με τις φίλες ψώνια ..πάει η πουτσα συνεφο
Να μας ενημερώνεις.Παιδιά πέφτει πολύ γαμησι από Μοναστηράκι ψυρρι μέσα .πολύ φόρτωμα παρσσκευ.ηΣαββατοκύριακο πολύ γαμησι γίνεται έχουν λυσαξει όλα τα μικρά. Βλέπω και πολλές τριανταρες γυναικοπαρεες μεγάλες που πίνουν μονές τον σκασμο.επισης πολλές παντρεμένες πηγαίνουν με τις φίλες τους και καλά για ψώνια κ καφέ ι πέφτει φορτωτική ...οι άντρες τους νομίζουν είναι με τις φίλες ψώνια ..πάει η πουτσα συνεφο