baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
ναι αλλα εχω ταβανι ενω αλλοι φτανουν στον ουρανο.μπαρε ολο και χειροτερευεις
ναι αλλα εχω ταβανι ενω αλλοι φτανουν στον ουρανο.μπαρε ολο και χειροτερευεις
δν ξερω ΔΕΝ ΞΕΡΩ δεν πας καλαναι αλλα εχω ταβανι ενω αλλοι φτανουν στον ουρανο.
το ξερω το ξερω,γαμιεται το συστημα δεν εχω βγαλει κουπονι σημερα.δν ξερω ΔΕΝ ΞΕΡΩ δεν πας καλα
τυπε θα μαζέψεις ολο το ώριμο αφα γκατε του σαηΌσοι ειμαστε παλιά καμάκια σήμερα σαράντα ως εξήντα ετών να κανουμε μια ανοικτή παρέα οποίος θέλει και οπότε μπορεί να κυνηγάμε φοιτήτριες σπουδάστριες γενικά πιτσιρίκες στο Μοναστηράκι παραλιακή και γενικά όπου μας αρέσει .Ελληνίδες φοιτήτριες αλλά κ ξένες στυλ Εράσμους κλπ βλέπω έχει γεμησει η Αθήνα .τώρα είχα βρει μια τσέχα μόνη της στο Γρηγόρη στο Μοναστηράκι .γενικά βλέπω γίνετε Χαμος με πιτσιρίκες μονές η γυναικοπαρεες κλπ ...
Πέφτει πολύ γαμησι έξω βλέπω. Κάτι θα αρπάξουμε και εμείς οι μεγάλοι....
τυπε θα στο χαλάσω αλλα η Μαντω ειναι γυναικά και πολυ ωραία μάλιστα!!!τυπε να πουμε και στον τυπο μαντω να ερθει
Καλή επιτυχία μύστες και να μα ς κρατάτε ενήμερους για τις εξελιξεις?.. Πείτε αν είχατε καμία τύχη..
Το μαύρο χάρο με τον πιτσιλιστη κλπ λες...Πως τη λέγανε,ρε παίδες,μία ομάδα εδώ μέσα στο μπου.κομ (ήταν φτιαγμένη πολύ παλιά,πριν από χρόνια!) που μαζευόντουσαν κάτι τύποι αργά το βράδυ/μετά τα μεσάνυχτα και πηγαίνανε τουρ στα σπιτάκια όλοι μαζί (μπουλουκηδόν)
μπλακ πιτ και νταναλντ ντακ.Το μαύρο χάρο με τον πιτσιλιστη κλπ λες...
μπαρε δεν θα βγεις βολτα με την μελλουσα γυναικα σου ρε τσιπη;μπλακ πιτ και νταναλντ ντακ.
ειναι βραδια στοιχηματος μολις τρελειωσει η ρεαλ και η παρι θα την βγαλω βολτα μεχρι το μπαλκονι.μπαρε δεν θα βγεις βολτα με την μελλουσα γυναικα σου ρε τσιπη;
Πορνορεπορτερ. Τους είχαν πάρει χαμπάρι οι μαύρες στην Αθήνας που τράβαγαν βίντεο και τους κηνηγουσαν να τους δαγκώσουνΤο μαύρο χάρο με τον πιτσιλιστη κλπ λες...
πρωι βγαινεις βρε μαλακα λες και εχεις κουτσουβελαειναι βραδια στοιχηματος μολις τρελειωσει η ρεαλ και η παρι θα την βγαλω βολτα μεχρι το μπαλκονι.
κυριακη παντα πρωι βγαινουμε καφε φαι και πισω.
arxontas eisai re poustiειναι βραδια στοιχηματος μολις τρελειωσει η ρεαλ και η παρι θα την βγαλω βολτα μεχρι το μπαλκονι.
κυριακη παντα πρωι βγαινουμε καφε φαι και πισω.
εχουν κλεισει τα νεον ρε γαμωτο μου,οταλ λέω πρωι δεν λεω στις 8 εργαζομαστε και οι δυο σκληρα και τα σαββατα.πρωι βγαινεις βρε μαλακα λες και εχεις κουτσουβελα
να την πας για Ελληνικο καφε στον Νεον
βλακα
εγω το ξερω πες το στον μουνη τον ακαλυπτο.arxontas eisai re pousti
εισαι κιμπαρης αρχοντας μαγκας και καραμπουζουκληςεχουν κλεισει τα νεον ρε γαμωτο μου,οταλ λέω πρωι δεν λεω στις 8 εργαζομαστε και οι δυο σκληρα και τα σαββατα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω το ξερω πες το στον μουνη τον ακαλυπτο.
ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ παρακαλω.εισαι κιμπαρης αρχοντας μαγκας και καραμπουζουκλης