Νέα

Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 459
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
551
Πόντοι
301
Καλημέρα.. μήπως ξέρει κανείς ή έχει πάρει τίς φοιτήτριες απόΟδός Ηπείρου 20 Πολυτεχνείο κέντρο της Αθήνας όροφος δύο κουδούνι Νόρα νίκακη ζητάνε 50 ευρώ λένε και στέλνουν και φωτογραφίες..

Varter

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0
Ιατρική, Νομική, Μετσόβιο, Πάντειο, ΑΣΟΕΕ, ΤΕΦΑΑ;
Πες τι σχολή προτιμάς γιατί τα έχουμε σε Excel, χωριστά.

Υ.Γ. Από Καλών Τεχνών μόνο μη ζητήσεις γιατί είναι τεράστιο το αρχεία δεν θα ανέβει.
Φίλε μπορείς να στείλεις ένα pm?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Καλημέρα.. μήπως ξέρει κανείς ή έχει πάρει τίς φοιτήτριες απόΟδός Ηπείρου 20 Πολυτεχνείο κέντρο της Αθήνας όροφος δύο κουδούνι Νόρα νίκακη ζητάνε 50 ευρώ λένε και στέλνουν και φωτογραφίες..
λοιπόν πήγα προχθες είναι δύο μπάζα ξανθές τα μεσημέρια γύρω στα 35 καπνίστριες και με ύφος σου λένε οτι τα κάνουν όλα
με προφύλαξη... μύριζαν καραφόλα έφυγα κατευθείαν!

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
996
Πόντοι
311
Δεν ειναι μόνο 2 και δεν είναι φοιτήτριες ... μπορεί βέβαια να έχει και κάποιες φοιτήτριες απο αυτές που εναλλάσσονται... οπότε το πως περνάς εξαρτάται απο ποια πετυχαίνεις ... κάπως σουρεαλιστικό περιβάλλον, μια φορά ήταν αρκετή

• Like
Αντιδράσεις: Mike 7

makis1990makis1990

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Like
95
Πόντοι
1
Ιατρική, Νομική, Μετσόβιο, Πάντειο, ΑΣΟΕΕ, ΤΕΦΑΑ;
Πες τι σχολή προτιμάς γιατί τα έχουμε σε Excel, χωριστά.

Υ.Γ. Από Καλών Τεχνών μόνο μη ζητήσεις γιατί είναι τεράστιο το αρχεία δεν θα ανέβει.
Μπορείς να στείλεις πμ ??

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816
Τέτοιες φήμες κυκλοφορούν αβερτα.. λίγοι είναι οι τύποι που έχουν αυτά τα τηλεφωνακια στην κατοχή τους.. για ευνόητους λόγους...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Χάθηκα από το σάιτ .ήθελα όμως να σας πληροφορήσω όλους ότι τελικά έβγαλα γκόμενα μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων. Από το πολύ κυνήγι και ψάξιμο κ λπ τελικά έβγαλα μια μουναρα φοιτήτρια 19 χρόνων .ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα γίνει και όμως έγινα .να έχετε υπομονή και όλα γινωντε να ξέρετε
Βαλε μας φωτο απο σωμα με. Εσωρουχα να σε πιστέψουμε κ να δουμε αν ειναι μουναρα. Φυσικα μπορεις να μας κοροιδεψει; κ να βαλςι; μουφα, αλλα φαίνεσαι καλο παιδί δεν θα το κάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορείς να στείλεις πμ ??
Ρε πμ μπορει να στείλει κανείς

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
λοιπόν πήγα προχθες είναι δύο μπάζα ξανθές τα μεσημέρια γύρω στα 35 καπνίστριες και με ύφος σου λένε οτι τα κάνουν όλα
με προφύλαξη... μύριζαν καραφόλα έφυγα κατευθείαν!
Ψέματα. Είναι μουναρες πιτσιρικες κ πηδώνται ολη μερα με 30ε και οι δύο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Καλό το νήμα που ξεθαψατε, αλλά δεν είναι αρκετά παλιό..
Εγώ χθες ξεθαψα νήμα πενταετίας..

Andreas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Απλά δεν εκδίδονται καινούργια.
Αυτό σημαίνει οτι αν έχεις ένα σπίτι σου έχει ακόμα την αξία του.
Αν το καταθέσεις στην τράπεζα , από εκεί το στέλνουνε στην ΕΚΤ και το αποσύρουν.
Και πολύ καλά έκαναν και το σταματάνε κατά την γνώμη μου, γιατί η μόνη λειτουργία του ήταν η συσσώρευση και μεταφορά μαύρου χρήματος.
έκανα μία ανάληψη από την τράπεζα μου και ο ταμίας με έχει προτείνει να πάρω τα πεντακοσάρικα - δεν έχουνε καταργηθεί

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Βρήκα σε παλιό πορτοφόλι 500ευρω.
Οπότε μπορεί ο νηματοθέτης ή κάποιος άλλος να μου πει τα επόμενα βήματα;
Ή να μου στείλει κατευθείαν τηλέφωνα διαθέσιμων φοιτητριών σε πμ, και αυτό δουλεύει. Με το ανάλογο εύρετρο βέβαια.
Θενκς!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom