ποια ειναι η πραγματικοτητα?τι αλβανός ρε "καθιστερα" ...η πραγματικότητα αυτή είναι ...
οτι κανεις Ελλην δεν αξιζει τιποτα.......εκτος απο σενα, τη μανα σου και τα αδερφια σου?
ποια ειναι η πραγματικοτητα?τι αλβανός ρε "καθιστερα" ...η πραγματικότητα αυτή είναι ...
Είσαι σοβαρός? Πληρώνω για αυτά τα ανταλλάγματα. Φόρους και ΙΚΑ. ΔΕΗ και ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ. Τίποτα δε παρέχεται δωρεάν. Τι είναι αυτά που λες? Η αστυνομία πληρώνεται από δικά μου λεφτά, το ίδιο η πυροσβεστική και το ίδιο οι γιατροί του ΙΚΑ.Επί της ουσίας και καθαρά ωφελιμιστικά: Γεννήθηκες σε μια οργανωμένη κοινότητα ανθρώπων που απαιτεί ως αντάλλαγμα των διευκολύνσεων & αγαθών που αυτή σου παρέχει την ενεργό συμμετοχή σου ως στρατιώτη όταν και όπου οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της κρίνουν.
Η βιωματική αίσθηση του "ανήκειν" προφανέστατα και δεν μπορεί να επιβληθεί. Άν αυτοπροσδιορίζεσαι ώς άπατρις, τότε είσαι άπατρις. Απλά η συνεπής ατομικά στάση – εφόσον αμφισβητείς την υποχρέωση σου στην συμβολή της υπεράσπισης της ακεραιότητας και αυτονομίας της κοινότητας - είναι να αποποιηθείς όλων των δικαιωμάτων που η ιδιότητα του μέλους της σου παρέχει.
Συνοπτικά: Η απάντηση του δικού σου «ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι το «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ‘ΔΩ» της κοινότητας - η οποία εκφράζεται πολιτειακά με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ήπιες κυρώσεις σε περίοδο ειρήνης και με θανάτωση σε περίοδο πολέμου.
Διαφωνώ στις κυρώσεις σε περίοδο ειρήνης - στα χέρια της επιστήμης μόνο ή εναλλακτικά, καταναγκαστικά έργα από το ξημέρωμα μέχρι το δειλινό και μετά μπανάκι μακριά-γαϊδούρα με τους κολόμπους στην πτέρυγα με τους ισοβίτες.Συνοπτικά: Η απάντηση του δικού σου «ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι το «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ‘ΔΩ» της κοινότητας - η οποία εκφράζεται πολιτειακά με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ήπιες κυρώσεις σε περίοδο ειρήνης και με θανάτωση σε περίοδο πολέμου.
Τι δεν έχω ξεκάθαρο? Νομίζω πως αυτά που λέω είναι δομημένα με διαύγεια. Βάζω πάνω από όλα τη ζωή μου. Γιαυτό είμαι φυγόπονος και παρτάκιας.
Γιατί είναι κακό να είσαι φυγόπονος και παρτάκιας?
Γιατί είναι λάθος να έχω τις απόψεις αυτές που έχουν άλλοι στα 16? Γιατί υποθέτεις πως δε τις είχα και στα 16 (είμαι 32)? Γιατί επειδή οι απόψεις αυτές είναι των 16 είναι λάθος? Στα 16 ο Gauss είχε λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα μαθηματικά προβλήματα της εποχής του.
Επίσης, τι δεν "δένει" σύμφωνα με σένα?
Προβάλεις πάνω μου ανησυχίες και φόβους που έχεις για τον εαυτό σου. Μήπως συμφωνείς μαζί μου και ντρέπεσαι?
Προφανως αναμεσα στις"διευκολυνσεις"και τα"αγαθα"που μας προσφερει η"οργανωμενη κοινοτητα ανθρωπων"στην οποια ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε ειναι και η εξυπηρετηση των"συμφεροντων των ξενων επενδυτων".
Πανω απ'ολα.
Προφανως αναμεσα στις"διευκολυνσεις"και τα"αγαθα"που μας προσφερει η"οργανωμενη κοινοτητα ανθρωπων"στην οποια ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε ειναι και η εξυπηρετηση των"συμφεροντων των ξενων επενδυτων".
Πανω απ'ολα.
σιγα κουβαρντα, κατουρα και λιγο...Είσαι σοβαρός? Πληρώνω για αυτά τα ανταλλάγματα.
φιλε εσύ λες ότι εγώ σκέφτομαι τον ευατό μου μονο ...dld εσύ που λες το αντίθετο τι έγινε ?όλοι οι έλληνες έτσι σκέφτονται απλά είσαι για τον πούτσο και δεν το λεςποια ειναι η πραγματικοτητα?
οτι κανεις Ελλην δεν αξιζει τιποτα.......εκτος απο σενα, τη μανα σου και τα αδερφια σου?
Η προσφορά μου σε μια κοινωνία μετριέται από το αν είμαι νομοταγής και πληρώνω τις εισφορές που πρέπει για να απολαμβάνω τα καλά της.τι εχεις να προσφερεις ρε κακομοιρη? μονος σου ειπες οτι φυγοπονεις και κοιτανς μονο την παρτη σου! αυτο πως μεταφραζεται σε προσφορα?
Το πιο κοντινό σε αυτό πάντως είναι οίκος του θεού στο Άγειον όρος( ),καλή διαμονή κ πρόσεχε τον γκώλον σου!!!Είσαι σοβαρός? Πληρώνω για αυτά τα ανταλλάγματα. Φόρους και ΙΚΑ. ΔΕΗ και ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ. Τίποτα δε παρέχεται δωρεάν. Τι είναι αυτά που λες? Η αστυνομία πληρώνεται από δικά μου λεφτά, το ίδιο η πυροσβεστική και το ίδιο οι γιατροί του ΙΚΑ.
Ναι, άπατρις, stateless είναι κάτι που θα ήθελα να γίνω. Το να αποποιηθώ των δικαιωμάτων μου ενώ πληρώνω για αυτά όμως, δε το καταλαβαίνω.
Η απάντηση που δίνεις είναι δεκτή, όμως όπου και να πάω τα ίδια σκατά.
Επικεντρώθηκες λανθασμένα λόγω του ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα και αυτός,το κυρίως θέμα είναι μία άλλη κοινωνία μη καπιταλιστική,από εκεί ξεκινάνε όλα.
Γεγονός πάντως είναι ότι ο κόσμος είναι πρόβατα και όσο τα οδηγούν λύκοι φως δεν υπάρχει.
Βλέπεις πόσο καταπιεστική είναι η λογική σου? Κάνεις μια πρόταση που η μόνη αντιπρόταση είναι να κρυφτώ στο αμπάρι!!!
Θέλω, σαν ελεύθερος άνθρωπος, να μπορώ να μη δώσω τη ζωή μου χωρίς συνέπειες.
Δε θέλω να πολεμήσω για καμία ιδεολογία. Αν απειληθώ θέλω να φύγω. Γιατί να ζω δεσμευμένος σύμφωνα με τις δικές σου αντιλήψεις? Μου προτείνεις κάτι που δε το δέχομαι.
Αν μπορούσα να φύγω δε θα με ένοιαζε. Με νοιάζει η εξαναγκαστική θυσία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Αυτό ήτανε το λάθος του όπως τα έγραψε!!!Μα δεν είπα εγώ περί άλλης μη καπιταλιστικής κοινωνίας. Σε αυτό είμαι σύμφωνος. Εγώ είπα ότι αν όλοι σκεφτούν την πάρτη τους θα έχουμε ότι έχουμε και σήμερα και ακόμα χειρότερα...
Πληρώνω φόρους, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ. Από τους φόρους μας πληρώνεται η αστυνομία, η πυροσβεστική, οι δικαστές και το σύστημα δουλεύει.σιγα κουβαρντα, κατουρα και λιγο...
Το ιντερνετ δεν το προσφεραν οι πολυεθνικες στο αμερικανικο ΥΕΘΑ...το αναποδο εγινε.Έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς την εκδοχή του σύγχρονου πολιτισμού του "σήμερα" ... καθ'ολοκληρίαν όμως - χάνοντας τα προνόμια που αυτός σου προσφέρει. Οι πολυεθνικές και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο είναι κακές ΚΑΙ όταν συμβάλουν στο φαλίρισμα κρατών αλλά ΚΑΙ όταν σου παρέχουν δίκτυα δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπολογιστές που πρίν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν στην διάθεση ούτε κάν του υπουργείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ ... Είσαι Α-ΝΑ-ΚΟ-ΛΟΥ-ΘΟΣ και θεωρητικολόγος.
εδω ειναι που διαφωνω καθετα μαζι σου....αν απειληθεις πραγματικα παρε το οπλο σου οπως εκανε ο παππους σου και πολεμα...οχι για τον καθε πουστη αλλα για την δικη σου αξιπρεπεια....και ας πεθανεις.....το θεμα ειναι....απειλεισαι εσυ πραγματικα ως ελληνας και τα ιδανικα σου;ή απειλειται ενα κατεστημενο και σε βαζει στο τρυπακι οτι απειλεισαι εσυ;Δε θέλω να πολεμήσω για καμία ιδεολογία. Αν απειληθώ θέλω να φύγω.
Όλα τα καλά του καπιταλισμού θα είχανε έρθει ακόμα και σε μία κομμουνιστική κοινωνία,αλλά εκεί θα υπήρχε και η ισότητα!!! ;)Έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς την εκδοχή του σύγχρονου πολιτισμού του "σήμερα" ... καθ'ολοκληρίαν όμως - χάνοντας τα προνόμια που αυτός σου προσφέρει. Οι πολυεθνικές και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο είναι κακές ΚΑΙ όταν συμβάλουν στο φαλίρισμα κρατών αλλά ΚΑΙ όταν σου παρέχουν δίκτυα δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπολογιστές που πρίν από 30 χρόνια δεν υπήρχαν στην διάθεση ούτε κάν του υπουργείου εθνικής άμυνας των ΗΠΑ ... Είσαι Α-ΝΑ-ΚΟ-ΛΟΥ-ΘΟΣ και θεωρητικολόγος.
Είσαι σοβαρός? Πληρώνω για αυτά τα ανταλλάγματα. Φόρους και ΙΚΑ. ΔΕΗ και ΟΤΕ και ΕΥΔΑΠ. Τίποτα δε παρέχεται δωρεάν. Τι είναι αυτά που λες? Η αστυνομία πληρώνεται από δικά μου λεφτά, το ίδιο η πυροσβεστική και το ίδιο οι γιατροί του ΙΚΑ.
Ναι, άπατρις, stateless είναι κάτι που θα ήθελα να γίνω. Το να αποποιηθώ των δικαιωμάτων μου ενώ πληρώνω για αυτά όμως, δε το καταλαβαίνω.
Η απάντηση που δίνεις είναι δεκτή, όμως όπου και να πάω τα ίδια σκατά.
Όταν πήγα στην αστυνομία και ρώτησα, μου απάντησαν πως αν με πιάσουν και είμαι λιποτάκτης, έχω φυλάκιση και δικαστήριο. Η ποινή μου μπορεί να είναι κυρίως εξαναγκαστική θητεία με στρατοδικείο για αυξημένη ποινή... εεε... θητεία ή φυλάκιση εως 12 χρόνια.Καλά κάνεις και βάζεις την ζωή σου, είναι το σημαντικότερο αγαθό. ΑΛΛΑ, το φυγόπονος και παρτάκιας δεν έχουν να κάνουν με την στέρηση της ζωής. Είναι αποτέλεσμα νοοτροπίας που θα την βρεις μπροστά σου. Φυσικά και είναι κακό να είσαι φυγόπονος και να παραδέχεσαι πως στην ζωή σου είσαι κότα και φοβάσαι τις συνέπειες πχ για την δουλειά.
Είμσατε στην ίδια ηλικία περίπου και τέτοιες σκέψεις έκανα περίπου στα 15 μου. Το παράδειγνα του Gauss είναι ατυχές...
Ξεκίνησες ένα θέμα για το ότι δεν είσαι διατεθιμένος να δώσεις την ζωή σου αναφερόμενος κυρίως στον στρατό (υποθέτω πως δεν σου κόλλησε κανείς το όπλο στο κεφάλι σου) και δεν αφήνεις μια περίοδο της ζωής σου πίσω και να εστιαστείς στα πιο δύσκλολα θέματα που πρέπει είτε το θέλεις είτε όχι να αντιμετωπίσεις. Περιμένω από ένα 32χρονο να προβληματίζεται για την οικονομική κατάσταση και να μην απαντά με το "είμαι κότα".
Δεν ντρέπομαι να εκφράσω μια άποψη εφόσον την πιστεύω.
Όλα τα καλά του καπιταλισμού θα είχανε έρθει ακόμα και σε μία κομμουνιστική κοινωνία,αλλά εκεί θα υπήρχε και η ισότητα!!! ;)
Γλυκειά μου ηρέμησε....Σε περιμένω στην κόλαση...Σε μισώ. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ιδανικά και αξίες στη ζωή του. Είσαι δηλαδή από αυτούς τους ηλίθιους που δημιουργούν πολέμους και με απειλούν. Χωρίς εσένα, δε θα είχαν χάσει τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία των πολέμων. Χωρίς εσένα, δε θα υπήρχαν ιδανικά να δικαιολογήσουν τον παραλογισμό του πολέμου.
Η ηθική σου αντιπροσωπεύει οτιδήποτε είναι σάπιο στον άνθρωπο. Τη δικαιολογία για τον χαμό ανθρώπων. Η ηθική σου σκοτώνει, η δική μου σώζει.
Είσαι ηλίθιος και νομίζεις πως έχεις δίκιο. Κοίτα λοιπόν ξανά τα στολίδια των ηθικών σου αξιών και πάρε χαρά που νομίζεις πως είσαι ανώτερος.
Αν υπάρχει Θεός, η κόλαση σε περιμένει.