Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σε μισώ. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ιδανικά και αξίες στη ζωή του. Είσαι δηλαδή από αυτούς τους ηλίθιους που δημιουργούν πολέμους και με απειλούν. Χωρίς εσένα, δε θα είχαν χάσει τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία των πολέμων. Χωρίς εσένα, δε θα υπήρχαν ιδανικά να δικαιολογήσουν τον παραλογισμό του πολέμου.

Η ηθική σου αντιπροσωπεύει οτιδήποτε είναι σάπιο στον άνθρωπο. Τη δικαιολογία για τον χαμό ανθρώπων. Η ηθική σου σκοτώνει, η δική μου σώζει.

Είσαι ηλίθιος και νομίζεις πως έχεις δίκιο. Κοίτα λοιπόν ξανά τα στολίδια των ηθικών σου αξιών και πάρε χαρά που νομίζεις πως είσαι ανώτερος.

Αν υπάρχει Θεός, η κόλαση σε περιμένει.
ιδεολογε,
σε ρωτησα και πιο πριν,

γιατι δεν την κανεις απο τωρα να ησυχασουμε?

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τι δε στηρίζω?

Σου έγραψα κάτι πιο πριν. Το διάβασες? Αν όχι τράβα και διάβασέ το κι έλα να μου πεις μετά τι στηρίζω και τι όχι.

Κάθεσαι και παραπονιέσαι ότι δε θα σε αφήσουν να φύγεις αν δε θες να πολεμήσεις. Σαφώς και δε θα σε αφήσουν γιατί πόλεμος χωρίς στρατιώτες δε γίνεται. Αν ζεις σε μία χώρα σαφώς και οφείλεις να υπερασπιστείς τα όποια συμφέροντά της είτε είναι φαινομενικά είτε βαθύτερα είτε πλασματικά είτε δεν ξέρω γω τι άλλο.

Δε θες να τα υπερασπιστείς? Θες να κάνεις παραστρατιωτική οργάνωση? Θες να κάνεις αντάρτικο? Θες να γίνεις μαυραγορίτης? Θες να σηκωθείς να φύγεις?

ΚΑΝ'ΤΟ!

Απλά θα υποστείς τις συνέπειες. Είναι τόσο απλό.

ΑΝ δεν αντέχεις το τίμημα που μπορεί να έχει μία πράξη τότε μην την κάνεις!

Αν το αντέχεις τότε κάν'την και θα κριθείς είτε ως φευγάτος (αυτό θες εσύ) είτε ως αγωνιστής! Διάλεξε και πάρε.
Μα, δε μπορώ να φύγω, αν γίνω λιποτάκτης σε καιρό πολέμου θα με σκοτώσουν.
Δεν είναι τόσο εύκολο. Κατά τα άλλα, στα παπάρια μου που δε μπορεί να γίνει πόλεμος χωρίς φαντάρους. Αυτά που έγραψες (κοίτα τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις σου) καταρρίφθηκαν από εμένα. Άρα ναι, δεν απάντησες. Είσαι δογματικός. Αν δε συμφωνείς, μπορώ να σου στείλω με PM όλες τις μπαρούφες που είπες και τις απαντήσεις μου σε αυτές.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ασχολείστε ακόμα με τον Αλβανό? :idiot:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σε μισώ. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ιδανικά και αξίες στη ζωή του. Είσαι δηλαδή από αυτούς τους ηλίθιους που δημιουργούν πολέμους και με απειλούν. Χωρίς εσένα, δε θα είχαν χάσει τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία των πολέμων. Χωρίς εσένα, δε θα υπήρχαν ιδανικά να δικαιολογήσουν τον παραλογισμό του πολέμου.

Η ηθική σου αντιπροσωπεύει οτιδήποτε είναι σάπιο στον άνθρωπο. Τη δικαιολογία για τον χαμό ανθρώπων. Η ηθική σου σκοτώνει, η δική μου σώζει.

Είσαι ηλίθιος και νομίζεις πως έχεις δίκιο. Κοίτα λοιπόν ξανά τα στολίδια των ηθικών σου αξιών και πάρε χαρά που νομίζεις πως είσαι ανώτερος.

Αν υπάρχει Θεός, η κόλαση σε περιμένει.

Ενώ η δική σου ηθική είναι ένας ατομιστικός παραλογισμός με τη όποια λογική ενός σπερματοζωαρίου.

Εγώ να είμαι καλά και 'ντάξει!

Κι έχεις και την ψευδαίσθηση ότι αν όλοι σκεφτούν έτσι τότε όλα θα είναι οκ.

Τα έχεις μπλέξει άσχημα.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αμφισβητει τα αυτονοητα λεμεεεε

αχαχαχαχαχα παπαπαπαπα....
Αυτονόητο ήταν και πως κάποτε η γη ήταν επίπεδη.
Αυτονόητο πως υπάρχει Θεός.
Αυτονόητο πως οι μαύροι ήταν κατώτεροι.

Είσαι η προσωποποίηση του δόγματος.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εννοείς πως θέλω να τα βγάλω κάπου επειδή είμαι καταπιεσμένος.
Λοιπόν, άσχετο με το θέμα μας αυτό. Αλλά αν ήταν έτσι, θα άνοιγα thread που θα έλεγα για τη δουλειά μου ρε συ.

Από όλους αυτούς, φαίνεσαι πάντως πιο λογικός.

τους πραγματικούς λόγους τους ξέρεις μόνο εσύ. Αλλά από τις απαντήσεις σου υποψιάζομαι πως κάποια πράγματα δεν τα έχεις ξεκάθαρα. Δεν μου ακούγεται λογικό να έχεις τέτοιες απόψεις (που πολλοί τις έχουν σε εφηβική περίοδο) και από την άλλη να λες πως είσαι παρτάκιας, φυγόπονος, κότα...
Το θέμα αυτό δεν βγάζει πουθενά...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ιδεολογε,
σε ρωτησα και πιο πριν,

γιατι δεν την κανεις απο τωρα να ησυχασουμε?
Γιατί όπου και να πάω τα ίδια σκατά περιμένουν από εμένα. Να πολεμήσω για αυτούς. Όχι κύριε, δε δίνω τη ζωή μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτονόητο ήταν και πως κάποτε η γη ήταν επίπεδη.
Αυτονόητο πως υπάρχει Θεός.
Αυτονόητο πως οι μαύροι ήταν κατώτεροι.

Είσαι η προσωποποίηση του δόγματος.
ειμαι και φασιστακι εγω!!

αληθεια, στα πλαισια της ιδεολογιας σου περι φυγοπονιας ναουμε, να υποθεσω οτι δε θαχες και κανα ιδιαιτερο προβλημα ας πουμε να λαδωσεις για να κανεις τη δουλεια σου πιο πριν απο τους αλλους ε?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κανείς δεν δικαιούται αυτόν τον τίτλο παρά μόνο μετά από πόλεμο.

Τον τίτλο του επαγγελματία πατριώτη?
Ή τον τίτλο του επαγγελματία υπερασπιστή του έθνους ?
:think: :think: :think: Παπαζόλη με μπερδεύεις...

Επισκέπτης
Γιατί όπου και να πάω τα ίδια σκατά περιμένουν από εμένα. Να πολεμήσω για αυτούς. Όχι κύριε, δε δίνω τη ζωή μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εδώ είναι το λάθος σου:δεν δίνεις την ζωή σου για κανέναν κ καμία πατρίδα αλλά για εσένα,όπου κ να πας σκατά,το είπες μόνος σου!!! :P

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
λες ολοι τοτε σε ολο τον κοσμο ναναι λαθος και εσυ ο σωστος?

η λυση στο προβλημα σου ειναι μια! πηδα απο το μπαλκονι ναουμε... απελευθερωσου!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τους πραγματικούς λόγους τους ξέρεις μόνο εσύ. Αλλά από τις απαντήσεις σου υποψιάζομαι πως κάποια πράγματα δεν τα έχεις ξεκάθαρα. Δεν μου ακούγεται λογικό να έχεις τέτοιες απόψεις (που πολλοί τις έχουν σε εφηβική περίοδο) και από την άλλη να λες πως είσαι παρτάκιας, φυγόπονος, κότα...
Το θέμα αυτό δεν βγάζει πουθενά...
Τι δεν έχω ξεκάθαρο? Νομίζω πως αυτά που λέω είναι δομημένα με διαύγεια. Βάζω πάνω από όλα τη ζωή μου. Γιαυτό είμαι φυγόπονος και παρτάκιας.
Γιατί είναι κακό να είσαι φυγόπονος και παρτάκιας?

Γιατί είναι λάθος να έχω τις απόψεις αυτές που έχουν άλλοι στα 16? Γιατί υποθέτεις πως δε τις είχα και στα 16 (είμαι 32)? Γιατί επειδή οι απόψεις αυτές είναι των 16 είναι λάθος? Στα 16 ο Gauss είχε λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα μαθηματικά προβλήματα της εποχής του.

Επίσης, τι δεν "δένει" σύμφωνα με σένα?

Προβάλεις πάνω μου ανησυχίες και φόβους που έχεις για τον εαυτό σου. Μήπως συμφωνείς μαζί μου και ντρέπεσαι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντιλαμβανομαι τον προβληματισμο και τις σκεψεις του συναγωνιστη...η εποχη του εθνικισμου ως αγνη ιδεα και του πατριωτισμου εστω εχουν πεθανει σε μια παγκοσμια κοινωνια με παγκοσμιοποιημενη οικονομια,με υπερεθνικα λαμογια που ως μονο κινητρο εχουν την κερδοσκοπια....

το χρημα ως αξια κυριαρχει και οι ιδεες πεθαινουν....και το χρημα δεν εχει πατριδα...

καποτε υπηρχε το αντιδοτο του κομμουνιστικου διεθνισμου ως μια εναλλακτικη μορφη σκεψης στην βαση της αντιληψης των κοινων προβληματων των εργαζομενων σε ολον τον κοσμο,της φιλιας και συναδελφωσης των λαων που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα,αντιθετα να επιλυσουν πολλα κοινα προβληματα...

τωρα πεθανε και αυτο το ιδεωδες....φροντισαν να το καταστρεψουν οι υπερμαχοι του ακρατου φιλελευθερισμου..

τωρα η ιδεολογια του χρηματος εγινε κυριαρχη πανω στην ιδεολογια των ιδανικων,των αξιων,των αρχων και της ηθικης....

αλλα και γιατι πραγματι να αγωνιστει ο αγνος συναγωνιστης πραγματι;για μια χωρα που τον προδιδει καθημερινα;που του δινει μεροκαματο 500 και 600 ευρω με δυο πτυχια;που τον βαζει να υπηρετησει στρατο ενω το παιδι του Χ πλουσιου κανει διακοπες στο ΓΕΣ και απολαμβανει το φραπεδακι του;για το σαθρο δημοσιο συστημα υγειας και παιδειας;

ΑΝ κληθει να πολεμησει θα το κανει σιγουρα και ισως να σκοτωθει αλλα μετα τον οποιον πολεμο δεν θα μετασχει στα οποια λαδυρα που θα διανεμηθουν με καποιον τροπο στην πλουτοκρατια ενω και να χαθει η μαχη οι πλουσιοι που δεν θα χουν πολεμησει θα την εχουν ευκολα κοπανησει μαζι με τα λεφτα τους για εξωτικους και μη προορισμους

φυσικα μην ακουω αστειοτητες για να καταληφθει το χωριο του.....ο τουρκος δεν θα ρθει εν ετει 2010 να παρει την ελασσονα...αλλιως γινονται οι συγχρονοι πολεμοι.....αν ετιθετο θεμα επιβιωσης προσωπικης σαφως και θα αντιδρουσε....ο λαος μας το χει εξαλλου αποδειξει με τα αντιστασιακα του κινηματα σε ολες τις κατοχες...

η ελλειψη πνευματικου κοσμου και η καταντια των ηγετων μας σπρωχνουν τον λαο σε τετοιες σκεψεις λοιπον και ο συναγωνιστης δεν ειναι ο μονος και μην του επιτιθεστε....

καποτε οι πλουσιοι ηπειρωτες ευεργετες της διασπορας εχτισαΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και στηριξαν την ελληνικη επανασταση....σημερα ποιος πλουσιος θα θυσιαστει υπερ πατριδας;
:think:
αποδειξη; η πενιχρη τους προσφορα στο ταμειο για το δημοσιο χρεος...αλλα και αυτους να τους ρωτησεις θα σου πουν...γιατι να δωσουμε;για ποα ελλαδα;για ποια πατριδα;για μαλακιες;ε δεν γαμιομαστε λεω εγω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom