Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ναι, το έχω συζητήσει. Οι πιο πολλοί όμως είναι δογματικοί και δε δέχονται αυτά που λέω. Έχω ένα φιλαράκι που συμφωνεί μαζί μου σε όλα. Είναι ο μόνος αλλά οι διαφορές του βρίσκονται σε άλλα θέματα, πιο βαθιάς φύσης από αυτά που αναφέρουμε εδώ και είναι αυτονόητα για τον απλό νου.

Θα ήθελα να μάθω πάντως αν εχεις τόσο έντονες απόψεις και σε άλλα καταστάσεις στη ζωή σου (επαγγελματικά, κοινωνικά, προσωπικά κλπ)

Επισκέπτης
Οι Γερμανοί πείστηκαν να πολεμήσουν και όσο κέρδιζαν εδάφη, ήταν θετικοί με τον πόλεμο (μιλάω για τον 2ο ΠΠ). Όταν άρχισαν οι απώλειες, βγήκε το ειρηνικό τους προφίλ...
Ντοπαρίστηκαν με την μαλακία της ανώτερης φυλής και σαφώς υπήρχε κέρδος όσο νικούσανε για αυτό ήτανε θετικοί.

Ελά όμως που πέσανε,πράγμα που συμβαίνει πάντα όταν έχεις εχθρούς,κάποτε πέφτεις κ τσακίζεσαι.

Υ.Γ.2ρος ΠΠ εεε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοψε το ανθρακουχο_νερο,γιατι το πολυ CO[size=5pt]2[/size]
σ'εχει πειραξει στον (οποιο) εγκεφαλο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αυτοί που πληρώνονται για αυτό. Μια κοινωνία μπορεί να έχει αυτούς που τα κάνουν, αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Όταν δυστυχώς έρθει η ώρα για πόλεμο, κανείς δε χρωστάει σε κανέναν. Θέλω να την κοπανήσω, σας πλήρωσα που σώσατε το μωρό μου από τη φωτιά κύριοι. Αντίο σας!!

Θα φύγω από τη χώρα γιατί δε θα χρωστάω ΤΙΠΟΤΑ.

Και μέχρι να αρχίσεις να πληρώνεις φόρους, τι έχεις προσφέρει? γιατί να σε προστατεύσει η χώρα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σκεφτηκες ποτε σου οτι για να μπορεις να γραφεις ελευθερα αυτες τις μαλακιες καποιοι πριν απο εσενα εδωσαν τη ζωη τους?τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ζωη τους ηταν μικροτερη σε αξια απο τη δικη σου?

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οι Γερμανοί πείστηκαν να πολεμήσουν και όσο κέρδιζαν εδάφη, ήταν θετικοί με τον πόλεμο (μιλάω για τον 2ο ΠΠ). Όταν άρχισαν οι απώλειες, βγήκε το ειρηνικό τους προφίλ...
Καλά αυτό είναι κάτι που εικάζεις. Νομίζεις πως έτσι εύκολα ο κοσμάκης ήθελε να πεθάνει? Αυτά τα λένε σε μας για να τους μισούμε παραπάνω.

Ο κόσμος που πολεμάει με τη μεριά του επιθετικού πολέμου πρέπει να είναι ακόμα πιο αγανακτισμένος. Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο σκοτώνονται.

Έλεος δηλαδή πόσο παράλογος είναι ο κόσμος να κάθομαι να υπερασπίζομαι τα προφανή...

Επισκέπτης
δεν ειναι σφαλμα!

και η κριση δεν επηρρεασε ουτε τους τραπεζιτες, ουτε τον Μπαφετ, ουτε τον Σορος!

τους μικρομεσαιους γαμησε! Αυτους που η αριστερα θεωρει καπιταλιστες και εχθρους!
Ετσί είναι αν έτσι νομίζετε,απλώθηκε πάρα πολύ ο καπιταλισμός και τώρα καταρέει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Τζάμπα τα πυρομαχικά. Ο τύπος είναι ιδανική περίπτωση για πειράματα. :boobies:

Τι πειράματα να κάνεις? Ο μόνος λες να είναι? Κλασσική περίπτωση ανθρώπου που παραπονιέται γιατι δεν τον ρώτησαν τι όνομα θα ήθελε πριν τον βαφτίσουν και κλαίει γιατί πέντε και πέντα κάνει δέκα ενώ αυτός θα προτιμούσε να κάνει έντεκα. Δε βγάζεις άκρη και ως γνωστόν η κουβέντα πήγε πάλι αλλού ενώ θα είχε τελειώσει στα γρήγορα γιατί αυτό που ρωτάει δε σηκώνει καμία απολύτως ανάλυση.

Αυτοί που πληρώνονται για αυτό. Μια κοινωνία μπορεί να έχει αυτούς που τα κάνουν, αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Όταν δυστυχώς έρθει η ώρα για πόλεμο, κανείς δε χρωστάει σε κανέναν. Θέλω να την κοπανήσω, σας πλήρωσα που σώσατε το μωρό μου από τη φωτιά κύριοι. Αντίο σας!!

Θα φύγω από τη χώρα γιατί δε θα χρωστάω ΤΙΠΟΤΑ.

Ωραία ρε μαν. Κοπάνα την. Εγώ προσωπικά δε θα εκπλαγώ. Άμα σε αφήσουν οι άλλοι ή οι "άλλοι" πάρε τον πούλο και κάν'την. Αλλά άμα κερδίσουμε τον όποιο πόλεμο δε θα έρθεις μετά να πεις τώρα ξαναθέλω να μείνω εδώ εεε? Απλά το αναφέρω εγώ.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
σκεφτηκες ποτε σου οτι για να μπορεις να γραφεις ελευθερα αυτες τις μαλακιες καποιοι πριν απο εσενα εδωσαν τη ζωη τους?τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ζωη τους ηταν μικροτερη σε αξια απο τη δικη σου?
Τι με νοιάζει εμένα? Ας μη το έκαναν. Ας έφευγαν. Είναι δυνατόν να μου προσάψεις αμάρτημα? Τι γίνεται δηλαδή? Όπως το προπατωρικό? Γεννιέμαι με αμαρτίες πάνω μου?

Ιδεολογικές μπούρδες που υπάρχουν για να κρατάνε αόρατα δεσμά. Ζήτω η ελεύθερη σκέψη. Κάτω οι δογματικοί!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Θα ήθελα να μάθω πάντως αν εχεις τόσο έντονες απόψεις και σε άλλα καταστάσεις στη ζωή σου (επαγγελματικά, κοινωνικά, προσωπικά κλπ)
Ναι, αλλά εκεί που δε με παίρνει (π.χ. επαγγελματικά) είμαι κότα και δε μιλάω για να μην απολυθώ.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ετσί είναι αν έτσι νομίζετε,απλώθηκε πάρα πολύ ο καπιταλισμός και τώρα καταρέει.
αρχιδια απλωθηκε!

εσεις ειστε κολλημενοι και πιστευετε οτι ο καθε μαγαζατορας ειναι μεγαλοκαπιταλιστης!

πληροφοριακα σου λεω, οτι το 90% των χρηματων που κυκλοφορουν παγκοσμιως, το εχουν καμια 500αρια νοματαιοι! Αυτο ειναι το περιβοητο απλωμα που μας εχει ζαλισει τα @@ η αριστερα?

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ο μισος πλανητης αυτο αναρωτιεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εδω και πολλα χρονια !!!!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τι πειράματα να κάνεις? Ο μόνος λες να είναι? Κλασσική περίπτωση ανθρώπου που παραπονιέται γιατι δεν τον ρώτησαν τι όνομα θα ήθελε πριν τον βαφτίσουν και κλαίει γιατί πέντε και πέντα κάνει δέκα ενώ αυτός θα προτιμούσε να κάνει έντεκα. Δε βγάζεις άκρη και ως γνωστόν η κουβέντα πήγε πάλι αλλού ενώ θα είχε τελειώσει στα γρήγορα γιατί αυτό που ρωτάει δε σηκώνει καμία απολύτως ανάλυση.

Ωραία ρε μαν. Κοπάνα την. Εγώ προσωπικά δε θα εκπλαγώ. Άμα σε αφήσουν οι άλλοι ή οι "άλλοι" πάρε τον πούλο και κάν'την. Αλλά άμα κερδίσουμε τον όποιο πόλεμο δε θα έρθεις μετά να πεις τώρα ξαναθέλω να μείνω εδώ εεε? Απλά το αναφέρω εγώ.
Αυτά που λες δε τα στηρίζεις πουθενά. Είναι η άποψη σου. Όταν λες κάτι χωρίς να το στηρίζεις, επειδή μόνο το πιστεύεις, γίνεσαι αστείος.

Επισκέπτης
Τι με νοιάζει εμένα? Ας μη το έκαναν. Ας έφευγαν. Είναι δυνατόν να μου προσάψεις αμάρτημα? Τι γίνεται δηλαδή? Όπως το προπατωρικό? Γεννιέμαι με αμαρτίες πάνω μου?

Ιδεολογικές μπούρδες που υπάρχουν για να κρατάνε αόρατα δεσμά. Ζήτω η ελεύθερη σκέψη. Κάτω οι δογματικοί!
Ρε με αυτήν την λογική ακόμα θα είχες βασιλιά εσύ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αρχιδια απλωθηκε!

εσεις ειστε κολλημενοι και πιστευετε οτι ο καθε μαγαζατορας ειναι μεγαλοκαπιταλιστης!

πληροφοριακα σου λεω, οτι το 90% των χρηματων που κυκλοφορουν παγκοσμιως, το εχουν καμια 500αρια νοματαιοι! Αυτο ειναι το περιβοητο απλωμα που μας εχει ζαλισει τα @@ η αριστερα?
Και όμως λάθος κάνεις.

Στους 500 νοματαίους τοποθετεί το πρόβλημα η αριστερά όπως κ η ακροδεξιά.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ο μισος πλανητης αυτο αναρωτιεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εδω και πολλα χρονια !!!!
Ρωτάς αλλά δεν απαντάς. Αφού ξέρεις την απάντηση και είναι τόσο προφανή γιατί δε μου τη λες και μένα που είμαι ηλίθιος?
Εξήγησε μου γιατί επειδή γεννήθηκα εδώ πρέπει να αγαπάω την πατρίδα μου.

Σε προκαλώ για μια λογική απάντηση.

Αλλιώς νομίζω πως κέρδισα το δικαίωμα να σε λέω ηλίθιο, άνθρωπο κατώτερης νοημοσύνης.

Επισκέπτης
Ρωτάς αλλά δεν απαντάς. Αφού ξέρεις την απάντηση και είναι τόσο προφανή γιατί δε μου τη λες και μένα που είμαι ηλίθιος?
Εξήγησε μου γιατί επειδή γεννήθηκα εδώ πρέπει να αγαπάω την πατρίδα μου.

Σε προκαλώ για μια λογική απάντηση.

Αλλιώς νομίζω πως κέρδισα το δικαίωμα να σε λέω ηλίθιο, άνθρωπο κατώτερης νοημοσύνης.
Επειδή απλά έτυχε!!!

Εδώ ζεις,έχεις δικαιώματα(αμφισβητείται τελευταία) κ υποχρεώσεις!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Καλά αυτό είναι κάτι που εικάζεις. Νομίζεις πως έτσι εύκολα ο κοσμάκης ήθελε να πεθάνει? Αυτά τα λένε σε μας για να τους μισούμε παραπάνω.

Ο κόσμος που πολεμάει με τη μεριά του επιθετικού πολέμου πρέπει να είναι ακόμα πιο αγανακτισμένος. Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο σκοτώνονται.

Έλεος δηλαδή πόσο παράλογος είναι ο κόσμος να κάθομαι να υπερασπίζομαι τα προφανή...
Έχω διαβάσει κάποια ιστορικά βιβλία πάνω σε αυτό. Οι συνθήκες που υπήρχαν τότε έκαναν τους Γερμανούς να πειστούν για τον πόλεμο, για να υπάρχει μεγαλύτερος "ζωτικός χώρος" όπως ανέφερε και ο Χίτλερ. Αν μπεις όμως σε πόλεμο κανείς δεν είναι σίγουρος για την νίκη...
Μην κρίνεις καταστάσεις του παρελθόντος με τη σημερινή νοοτροπία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom