Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Δεν έχω αντι-πρόταση. Αυτό δε σημαίνει πως θα δεχτώ δογματικά την υπάρχουσα πρόταση που είναι γελοία και καταναγκαστική.
Άρα τι λες? δεν μου αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα πχ στρατός γιατί με βγάζουν από την βολή μου, αφού όπως λες μόνος σου είσαι παρτάκιας και φυγόπονος αλλά δεν έχω και να προτείνω κάτι?
έχεις συζητήσει με φίλους/γονείς σου αυτές τις σκέψεις σου?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
(Δε το κάνω παράθεση γιατί είναι τεράστιο και θα βγει το ποστ μισή σελίδα.)

Το τι σκοπεύω να κάνω εγώ δεν το ανέφερα οπότε μην το υποθέτεις. Πάντως σίγουρα δε σκοπεύω να φύγω. Για δικούς μου προσωπικούς λόγους και υψηλές ή χαμηλές ιδέες που εσύ μπορεί να τις έχεις για τον πούτσο σου όπως είπες σκοπεύω να αγωνιστώ.

Το ότι αναφέρεις το παράπονο σου που δε θα σε αφήσουν να φύγεις είναι αυτό που σου εξήγησα παραπάνω.

Πολλά παράπονα μπορούν να εκφραστούν σχετικά. Όπως και τα δύο που σου έγραψα και τα άφησες ασχολίαστα (βλ. κλέφτης, φίδι)

Και απαντώ ακόμα πιο λιανά.[size=20pt] Το ότι δε θες να πας από έκρηξη ηφαιστείου δε σημαίνει ότι το ηφαίστειο άμα θέλει να σκάσει θα σκεφτεί εσένα.
[/size]

Και δυστηχώς πλέον ο πόλεμος ισως μπορει να χαρακτηριστει και αυτός μία "φυσική καταστροφή" απο πολλές πλευρές. Και το τονίζω ΔΥΣΤΗΧΩΣ! Όπως και το ηφαίστειο όπως και ο σεισμός και πάει λέγοντας και κλάιγοντας.

Παραπονέσου λοιπόν που δεν μπορείς να φύγεις σε περίπτωση πολέμου, να γίνεις τυφλοπόντικας και να γλιτώσεις απο σεισμό αν έχεις θαφτεί ανάμεσα στα χαλάσματα ή να γίνεις ο Νίο από το Μάτριξ προκειμένου να αποφύγεις τη σφάιρα από το ντουφέκι του Admiral που όσο κι αν διαφωνώ με κάποια από τα λεγόμενά του ευχαρίστως θα του το γέμιζα αν ήξερα το που θα στοχεύσει...

Επισκέπτης
ναι καλα, κι εγω θελω ολοι οι πολυδισεκατομμυριουχοι του κοσμου να μοιρασουνε τα λεφτα τους στους φτωχους!  αντε πες τους το εσυ αμα εισαι μαγκας!
Το απαιτείς κ αυτό,κάθε απεργεία είναι ζημιά για αυτούς.

Εάν σταματήσει να δουλευεί ο εργαζόμενος τότε DEAD!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Βαρέθηκα και αποχωρώ από την κουβέντα. Ο φίλος μας εδώ είναι σαν να προσπαθεί να κάνει διαίρεση χωρίς να έχει μάθει πρώτα την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το απαιτείς κ αυτό,κάθε απεργεία είναι ζημιά για αυτούς.

Εάν σταματήσει να δουλευεί ο εργαζόμενος τότε DEAD!!!
ΠΙΠΕΣ!

χωρις εισοδηματα, ο πλουσιος αντεχει ΠΟΛΥ περισσοτερο αποτι ο εργατης!

δε σας τα λενε καλα στην αριστερα!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Είμαι παρτάκιας. Κοιτάω κυρίως τη δική μου ζωούλα. Δεν ενοχλώ κανέναν. Δε θέλω να δώσω τη ζωή μου για κανέναν. Την βάζω πάνω από όλα.
Δέχεσαι αυτά που είπες δογματικά χωρίς εξήγηση από πίσω. Προτιμάς να δώσεις τη ζωή σου για να μη σου βιάζουν την αδερφή. Για εμένα εσύ είσαι ο μαλάκας επειδή βάζεις τη ζωή σου λιγότερο από το να μη βιάσουν την αδερφή σου.

Μαλάκας με περικεφαλαία.

Λες ότι σε ενδιαφέρει η ζωούλα σου μόνο . Οκ. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν σε ενδιαφέρει απλώς να επιβιώνεις όπως – όπως ή να έχεις μια καλή ζωή . Δηλαδή , αν είσαι με τραχειοτομή , με σωληνάκια , σε αφασία είναι εντάξει ; Τότε πάω πάσο . Αν όμως σε ενδιαφέρει να ζεις και με κάποια ποιότητα , να κάνεις δηλ. προσπάθεια για μια ευτυχισμένη ζωή , τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα . Η γενναιοδωρία , η αγάπη , το δόσιμο στους άλλους , είναι στοιχεία που δίνουν νόημα στη ζωή και επομένως ευτυχία . Σ’ αυτά τα πλαίσια νοείται και η αγάπη προς τη πατρίδα – που βέβαια ο καθένας την εξειδικεύει με τον δικό του τρόπο . Επομένως , σκατοεπιβίωση – δεν υπάρχει θέμα φιλοπατρίας . Αντίθετα ζωή με περιεχόμενο – ευτυχισμένη ζωή – πολλές φορές σημαίνει και ρισκάρω τη ζωή μου , τη προσφέρω σε ένα δόσιμο , σε ένα ιδανικό , ίσως στην πατρίδα .
Κατά τα άλλα , αντίθετα απ’ αυτά που λένε οι άλλοι , καλά έκανες και έθεσες τέτοιο ζήτημα . Η πραγματική (αρχαία ελληνική) φιλοσοφία απαιτεί να θέτουμε θεμελιώδη ερωτήματα , χωρίς φόβο και πάθος , ξανά και ξανά . Από αυτή την άποψη μπράβο …   

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η μαλακία είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε όλα τα ανέκδοτα του στυλ ''ήταν ένας Έλληνας, ένας Γερμανός κι ένας Τούρκος'': θα μας αναγκάσουν να βάζουμε ως πιο μάγκα τον Τούρκο!  :headbang: :headbang:

χαχαχαχαχααχαχ Απιστευτος !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εχεί διαφορά ο αμυντικός πόλες από τον επίθετικο πάντως!!! :P

Μην θολώνεις ρε και πιάνεις την μία μόνο πλευρά!!! :rolleyes:
Μην είσαι πρόβατο και εσύ ρε παλικάρι.

Τι διαφορά έχει ο αμυντικός πόλεμος με τον επιθετικό? Και στις δυο περιπτώσεις έχεις αθώους ανθρώπους που με το ζόρι πάνε να πολεμήσουν. Νομίζεις πως ήθελαν οι κακομοίρηδες οι Γερμανοί να πάνε να πολεμήσουν? Οι ιδεολογικές διαφορές είναι μεταξύ των κυβερνώντων. Τι έχω να χωρίσω εγώ με έναν τύπο που βρίσκεται αλλού?

Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα για μένα που πρέπει να δώσω τη ζωή μου.

Επισκέπτης
ΠΙΠΕΣ!

χωρις εισοδηματα, ο πλουσιος αντεχει ΠΟΛΥ περισσοτερο αποτι ο εργατης!

δε σας τα λενε καλα στην αριστερα!
Nαι καλά,πέφτεις-πέφτω είναι το σύστημα,αν καταρεύσει η βάση πέφτει όλο το κτίριο!!!

Ασέ που τώρα με την οικονομική κρίση μάλλον η κορυφή θα πέσει πρώτα,αυτοί έχουνε τις μεγαλύτερες απώλειες.

Επισκέπτης

Τι διαφορά έχει ο αμυντικός πόλεμος με τον επιθετικό? Και στις δυο περιπτώσεις έχεις αθώους ανθρώπους που με το ζόρι πάνε να πολεμήσουν. Νομίζεις πως ήθελαν οι κακομοίρηδες οι Γερμανοί να πάνε να πολεμήσουν? Οι ιδεολογικές διαφορές είναι μεταξύ των κυβερνώντων. Τι έχω να χωρίσω εγώ με έναν τύπο που βρίσκεται αλλού?

Συμφωνώ,ότι έχουνε όμως δημιουργήσει κάποιοι εχθρούς για εσένα δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγεις.

Σκοπός να μην αρχίσει ο πόλεμος.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Άρα τι λες? δεν μου αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα πχ στρατός γιατί με βγάζουν από την βολή μου, αφού όπως λες μόνος σου είσαι παρτάκιας και φυγόπονος αλλά δεν έχω και να προτείνω κάτι?
έχεις συζητήσει με φίλους/γονείς σου αυτές τις σκέψεις σου?
Ναι, το έχω συζητήσει. Οι πιο πολλοί όμως είναι δογματικοί και δε δέχονται αυτά που λέω. Έχω ένα φιλαράκι που συμφωνεί μαζί μου σε όλα. Είναι ο μόνος αλλά οι διαφορές του βρίσκονται σε άλλα θέματα, πιο βαθιάς φύσης από αυτά που αναφέρουμε εδώ και είναι αυτονόητα για τον απλό νου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Nαι καλά,πέφτεις-πέφτω είναι το σύστημα,αν καταρεύσει η βάση πέφτει όλο το κτίριο!!!

Ασέ που τώρα με την οικονομική κρίση μάλλον η κορυφή θα πέσει πρώτα,αυτοί έχουνε τις μεγαλύτερες απώλειες.
χαχα ωστε πιστευεις οτι ενα τρυκ του καπιταλισμου θα βλαψει τους μεγαλοκαπιταλιστες?

κουνια που σε κουναγε....

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και απενοχοποιούμαι κιόλας για την επιθυμία μου να σε τουφεκίσω...
Εγώ εξηγώ με επιχειρήματα και εσύ .... τι? Εξήγησες κάτι? Όσο μιλάς, τόσο πιο πολύ δείχνεις πως είσαι δογματικός.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

Οι Γερμανοί πείστηκαν να πολεμήσουν και όσο κέρδιζαν εδάφη, ήταν θετικοί με τον πόλεμο (μιλάω για τον 2ο ΠΠ). Όταν άρχισαν οι απώλειες, βγήκε το ειρηνικό τους προφίλ...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Λες ότι σε ενδιαφέρει η ζωούλα σου μόνο . Οκ. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν σε ενδιαφέρει απλώς να επιβιώνεις όπως – όπως ή να έχεις μια καλή ζωή . Δηλαδή , αν είσαι με τραχειοτομή , με σωληνάκια , σε αφασία είναι εντάξει ; Τότε πάω πάσο . Αν όμως σε ενδιαφέρει να ζεις και με κάποια ποιότητα , να κάνεις δηλ. προσπάθεια για μια ευτυχισμένη ζωή , τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα . Η γενναιοδωρία , η αγάπη , το δόσιμο στους άλλους , είναι στοιχεία που δίνουν νόημα στη ζωή και επομένως ευτυχία . Σ’ αυτά τα πλαίσια νοείται και η αγάπη προς τη πατρίδα – που βέβαια ο καθένας την εξειδικεύει με τον δικό του τρόπο . Επομένως , σκατοεπιβίωση – δεν υπάρχει θέμα φιλοπατρίας . Αντίθετα ζωή με περιεχόμενο – ευτυχισμένη ζωή – πολλές φορές σημαίνει και ρισκάρω τη ζωή μου , τη προσφέρω σε ένα δόσιμο , σε ένα ιδανικό , ίσως στην πατρίδα .
Κατά τα άλλα , αντίθετα απ’ αυτά που λένε οι άλλοι , καλά έκανες και έθεσες τέτοιο ζήτημα . Η πραγματική (αρχαία ελληνική) φιλοσοφία απαιτεί να θέτουμε θεμελιώδη ερωτήματα , χωρίς φόβο και πάθος , ξανά και ξανά . Από αυτή την άποψη μπράβο …   
Αυτά είναι δικές σου απόψεις. Αν περιμένεις πως πρέπει να τις ασπάζομαι επειδή νομίζεις πως είναι παγκόσμιες, αυτό λέγεται δόγμα. Αλλιώς γιατί να περιμένεις κάτι τέτοιο?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παραπονέσου λοιπόν που δεν μπορείς να φύγεις σε περίπτωση πολέμου, να γίνεις τυφλοπόντικας και να γλιτώσεις απο σεισμό αν έχεις θαφτεί ανάμεσα στα χαλάσματα ή να γίνεις ο Νίο από το Μάτριξ προκειμένου να αποφύγεις τη σφάιρα από το ντουφέκι του Admiral που όσο κι αν διαφωνώ με κάποια από τα λεγόμενά του ευχαρίστως θα του το γέμιζα αν ήξερα το που θα στοχεύσει...
Τζάμπα τα πυρομαχικά. Ο τύπος είναι ιδανική περίπτωση για πειράματα. :boobies:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν είναι τρικ,απλά σφάλμα που δεν προβλέψανε,γι'αυτό το πιστεύω.
δεν ειναι σφαλμα!

και η κριση δεν επηρρεασε ουτε τους τραπεζιτες, ουτε τον Μπαφετ, ουτε τον Σορος!

τους μικρομεσαιους γαμησε! Αυτους που η αριστερα θεωρει καπιταλιστες και εχθρους!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Και ποιός περιμένεις να σου την παρέχει αυτή την ασφάλεια?
Αυτοί που πληρώνονται για αυτό. Μια κοινωνία μπορεί να έχει αυτούς που τα κάνουν, αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Όταν δυστυχώς έρθει η ώρα για πόλεμο, κανείς δε χρωστάει σε κανέναν. Θέλω να την κοπανήσω, σας πλήρωσα που σώσατε το μωρό μου από τη φωτιά κύριοι. Αντίο σας!!

Θα φύγω από τη χώρα γιατί δε θα χρωστάω ΤΙΠΟΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom