Επισκέπτης
Μα μην μου λες τώρα ότι η αριστερά θεωρεί καπιτάλα τον εμποράκο που έχει π.χ. ζαχαροπλαστείο,έλεος!!!ξανακυλησες στη μαλακια Παπαζολη,λιγο κρατησε η εκλαμψη...
Μα μην μου λες τώρα ότι η αριστερά θεωρεί καπιτάλα τον εμποράκο που έχει π.χ. ζαχαροπλαστείο,έλεος!!!ξανακυλησες στη μαλακια Παπαζολη,λιγο κρατησε η εκλαμψη...
Επειδή έτυχε! Όμορφα λοιπόν, ποιος δημιουργεί τα δεσμά αυτά? Ποιος λέει πως επειδή έτυχε κάτι πρέπει να το δεχτώ? Αν σου πω πως θα ρίξω ένα νόμισμα για να αποφασίσω αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, είναι θέμα τύχης η ζωή σου. Θα το δεχτείς?Επειδή απλά έτυχε!!!
Εδώ ζεις,έχεις δικαιώματα(αμφισβητείται τελευταία) κ υποχρεώσεις!!!
και βεβαια τον θεωρει!Μα μην μου λες τώρα ότι η αριστερά θεωρεί καπιτάλα τον εμποράκο που έχει π.χ. ζαχαροπλαστείο,έλεος!!!
Κοίτα το πας μακρύα,δεν γίνεται να πάμε εκεί που λες με την μία,απώτερος σκοπός/στόχος είναι!!! ;)Επειδή έτυχε! Όμορφα λοιπόν, ποιος δημιουργεί τα δεσμά αυτά? Ποιος λέει πως επειδή έτυχε κάτι πρέπει να το δεχτώ? Αν σου πω πως θα ρίξω ένα νόμισμα για να αποφασίσω αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, είναι θέμα τύχης η ζωή σου. Θα το δεχτείς?
μας ταχεις ζαλισει ρε τυπε!Επειδή έτυχε! Όμορφα λοιπόν, ποιος δημιουργεί τα δεσμά αυτά? Ποιος λέει πως επειδή έτυχε κάτι πρέπει να το δεχτώ? Αν σου πω πως θα ρίξω ένα νόμισμα για να αποφασίσω αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις, είναι θέμα τύχης η ζωή σου. Θα το δεχτείς?
Και όμως έχεις λάθος,τα μεγαλοαφεντικά(π.χ.Σόρος) είναι ο εχθρός.και βεβαια τον θεωρει!
αφεντικο δεν ειναι και αυτος?
[size=18pt]ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ![/size]Ναι, αλλά εκεί που δε με παίρνει (π.χ. επαγγελματικά) είμαι κότα και δε μιλάω για να μην απολυθώ.
Η Γερμανία ήταν σε άθλια κατάσταση. Υπήρχαν συνθήκες για να γίνει αυτό. Αν δε πηγαίναν σε πόλεμο, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη από όσο είναι τώρα. Σκέψου που έφτασαν μετά από την εξαθλίωση τους μετά τον πόλεμο. Εγώ έχω τρομερές αμφιβολίες πάντως για το αν όλοι αυτοί, εκατομμύρια άνθρωποι θέλαν να δώσουν τη ζωή τους για τον μαλάκα τον Χίτλερ.Έχω διαβάσει κάποια ιστορικά βιβλία πάνω σε αυτό. Οι συνθήκες που υπήρχαν τότε έκαναν τους Γερμανούς να πειστούν για τον πόλεμο, για να υπάρχει μεγαλύτερος "ζωτικός χώρος" όπως ανέφερε και ο Χίτλερ. Αν μπεις όμως σε πόλεμο κανείς δεν είναι σίγουρος για την νίκη...
Μην κρίνεις καταστάσεις του παρελθόντος με τη σημερινή νοοτροπία.
καλα, και χτυπατε την πεθερα για να τα ακουει η νυφη...Και όμως έχεις λάθος,τα μεγαλοαφεντικά(π.χ.Σόρος) είναι ο εχθρός.
Ναι, αλλά εκεί που δε με παίρνει (π.χ. επαγγελματικά) είμαι κότα και δε μιλάω για να μην απολυθώ.
Αυτά που λες δε τα στηρίζεις πουθενά. Είναι η άποψη σου. Όταν λες κάτι χωρίς να το στηρίζεις, επειδή μόνο το πιστεύεις, γίνεσαι αστείος.
Να αυτό είναι το πρόβλημα!!!καλα, και χτυπατε την πεθερα για να τα ακουει η νυφη...
αστο λεμε...
αμφισβητει τα αυτονοητα λεμεεεεΕίναι φανερό πως έφτιαξες το θέμα αυτό για άλλους λόγους...
Δεν έδιναν την ζωή τους για τον Χίτλερ, αλλά για την Γερμανία την φυλή ότι νόμιζε ο καθένας για κάτι ανώτερο. Μόλις όμως άρχισαν οι ήττες, το μάζεψαν...Η Γερμανία ήταν σε άθλια κατάσταση. Υπήρχαν συνθήκες για να γίνει αυτό. Αν δε πηγαίναν σε πόλεμο, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη από όσο είναι τώρα. Σκέψου που έφτασαν μετά από την εξαθλίωση τους μετά τον πόλεμο. Εγώ έχω τρομερές αμφιβολίες πάντως για το αν όλοι αυτοί, εκατομμύρια άνθρωποι θέλαν να δώσουν τη ζωή τους για τον μαλάκα τον Χίτλερ.
Συγκρίνω την ψυχολογία των δυο πλευρών και βρίσκω πως μόνο οι αρχηγοί θέλουν πόλεμο. Όχι οι πολίτες (εκτός από περιπτώσεις πείνας, γενοκτονίας κλπ).
Σε μισώ. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ιδανικά και αξίες στη ζωή του. Είσαι δηλαδή από αυτούς τους ηλίθιους που δημιουργούν πολέμους και με απειλούν. Χωρίς εσένα, δε θα είχαν χάσει τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία των πολέμων. Χωρίς εσένα, δε θα υπήρχαν ιδανικά να δικαιολογήσουν τον παραλογισμό του πολέμου.[size=18pt]ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ![/size]
[move][size=25pt]ΠΥΡ[/size][/move]
Πλύση εγκεφάλου έφαγαν και δρούσαν όπως δρούσανε,πράγμα το οποιό πιστεύανε και αρκετοί ότι ήτανε σωστό.Δεν έδιναν την ζωή τους για τον Χίτλερ, αλλά για την Γερμανία την φυλή ότι νόμιζε ο καθένας για κάτι ανώτερο. Μόλις όμως άρχισαν οι ήττες, το μάζεψαν...
η ελευθερη σκεψη επιτυγχανεται απο ανθρωπους που βαζουν πανω απ ολα το κοινο καλο και οχι τον εαυτο τους,οποτε εσυ δεν εισαι τετοιο ατομο και σε κρατανε τα αορατα δεσμα της μαλακιας σουΤι με νοιάζει εμένα? Ας μη το έκαναν. Ας έφευγαν. Είναι δυνατόν να μου προσάψεις αμάρτημα? Τι γίνεται δηλαδή? Όπως το προπατωρικό? Γεννιέμαι με αμαρτίες πάνω μου?
Ιδεολογικές μπούρδες που υπάρχουν για να κρατάνε αόρατα δεσμά. Ζήτω η ελεύθερη σκέψη. Κάτω οι δογματικοί!
Εννοείς πως θέλω να τα βγάλω κάπου επειδή είμαι καταπιεσμένος.Είναι φανερό πως έφτιαξες το θέμα αυτό για άλλους λόγους...
Σε μισώ. Είσαι ο άνθρωπος που έχει ιδανικά και αξίες στη ζωή του. Είσαι δηλαδή από αυτούς τους ηλίθιους που δημιουργούν πολέμους και με απειλούν. Χωρίς εσένα, δε θα είχαν χάσει τη ζωή τους δισεκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία των πολέμων. Χωρίς εσένα, δε θα υπήρχαν ιδανικά να δικαιολογήσουν τον παραλογισμό του πολέμου.
Η ηθική σου αντιπροσωπεύει οτιδήποτε είναι σάπιο στον άνθρωπο. Τη δικαιολογία για τον χαμό ανθρώπων. Η ηθική σου σκοτώνει, η δική μου σώζει.
Είσαι ηλίθιος και νομίζεις πως έχεις δίκιο. Κοίτα λοιπόν ξανά τα στολίδια των ηθικών σου αξιών και πάρε χαρά που νομίζεις πως είσαι ανώτερος.
Αν υπάρχει Θεός, η κόλαση σε περιμένει.
Πάντως το χάνεις κάπως αυτό που θες να πεις,δεν γίνεται να φτάσεις στον 6 όροφο χωρίς να ανεβείς σκαλιά ή να πάρεις το ασανσέρ!!! ;)Εννοείς πως θέλω να τα βγάλω κάπου επειδή είμαι καταπιεσμένος.
Λοιπόν, άσχετο με το θέμα μας αυτό. Αλλά αν ήταν έτσι, θα άνοιγα thread που θα έλεγα για τη δουλειά μου ρε συ.
Από όλους αυτούς, φαίνεσαι πάντως πιο λογικός.