mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?και όχι μόνο.. μέγας αλήτης ο Σταρένιος... ρουφιάνευε μετά την κατοχή στην ΟΠΛΑ τους ηθοποιούς ...
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?και όχι μόνο.. μέγας αλήτης ο Σταρένιος... ρουφιάνευε μετά την κατοχή στην ΟΠΛΑ τους ηθοποιούς ...
παιδια κοψτε το HollywoodΑλίμονο.Ντάξ, αντίπαλους εννοώ. Πχ όταν η Ρωσία μπούκαρε στη Γεωργία πιο πολύ ρωσοι παραστρατιωτικοί μειονοτικοί της αμπχαζίας και της νότιας οσετίας πολεμούσαν... Και φυσικά έπαιρναν και το μερτικό τους. Άντε τώρα να πεις πως δε πολεμας και θα φύγεις.
Και κάτι άλλο. Το να πεις "Φεύγω" ενώ η χώρα σου είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, εχει ρίσκο. Τι σχέσεις έχει η χώρα που θα πας με τη χώρα σου? Ότι και να σε θα σε αντιμετωπίζουν καχύποπτα. Ή αν δρουν εκεί κατάσκοποι της αντίπαλης χώρας? Θα κινδυνεύεις και εκεί , δε θα ναι εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να χεις γερά κονέ για να γλιτώσεις ή να καταφέρεις να βρεις όλα τα μέσα να κατφύγεις σε χώρα απολύτως φιλική. Πάντως ούτε το αμαξάκι σου να φύγεις θα μπορείς να πάρεις ούτε το αεροπλανάκι σου εν καιρώ πολέμου... Λίγο δύσκολο. Αν το επιχειρήσεις με τα πόδια, το πιθανότερο είναι να αφήσεις την τελευταία σου πνοή εκεί, φεύγοντας...
Aυτό ειναι το αποτελεσμα της νοοτροπίας που απεκτησε ο Ελληνας των τελευταιων 30 χρόνων φιλε μου...Λες το '40 να μην ειχανε καβλες,γκόμενες,να μην ξενογαμουσανε κτλ?Εννοω ότι καθημερινοι ανθρωποι ηταν και τοτε και ο καθενας τους θα ηθελε να νιαστει για την παρτη του.Ομως τοτε,ειχαν αξιες μεσα τους που ΔΕΝ υπαρχουν σημερα σε μεγαλο βαθμό.Και σκεψου ότι τοτε,το περιμεναν....Το κακο ηξεραν ότι θα έρθει...Δεν την κοπανησαν όμως...Και μην πεις "και πολυ θα πηγαιναν?πολεμος παντου υπηρχε" Υπηρχαν μερη ασφαλη...παιδια κοψτε το Hollywood
ποτε δεν θα γινει πολεμος
αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι και γινει, θα εχουμε συνωστισμο στα αεροδρομια,λιμανια και στα συνορα
οπου φυγει φυγει ο πατριωτη Ελληνα
τεράστιες αδερφέ.Λες το '40 να μην ειχανε καβλες,γκόμενες,να μην ξενογαμουσανε κτλ?Εννοω ότι καθημερινοι ανθρωποι ηταν και τοτε και ο καθενας τους θα ηθελε να νιαστει για την παρτη του.Ομως τοτε,ειχαν αξιες μεσα τους που ΔΕΝ υπαρχουν σημερα σε μεγαλο βαθμό.
τεράστιες αδερφέ.
ηθικοί κολοσσοί.
αφού να φανταστείς απο την πολλή αξία σφάζονταν αναμεταξύ τους για 5 χρόνια.........
Το σχόλιο σου,ή μαλλον η προσπάθεια σου να ταυτισεις τα ολέθρια αποτελέσματα της πολιτικής "διαίρει και βασίλευε" των νικητων Αγγλοαμερικάνων και Ρωσων (με τους "λαγους" του ΚΚΕ) για επικράτηση στην περιοχή, τί σχεση έχει με την διάθεση να πολεμήσουν με αυταπάρνηση κόντρα σε κάθε λογική από το να προτιμήσουν να την κάνουν,τουλάχιστο άστοχο είναι...
παιδια κοψτε το Hollywood
ποτε δεν θα γινει πολεμος
αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι και γινει, θα εχουμε συνωστισμο στα αεροδρομια,λιμανια και στα συνορα
οπου φυγει φυγει ο πατριωτη Ελληνα
μια ζωή ο έλληνας ένα ηθικό κοινωνικό σκουπίδι ήταν.
την πάρτη του την ιδεολογία του τα κολλητάρια του και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.
τεραστια σχέση.
και κόφτε την παραμύθα με την ηθική των ελλήνων.
μια ζωή σκουλίκια κοινωνικά και ηθικά μιάσματα υπήρξαν.
μια φυλάκιζαν κολοκοτρώνηδες, μια εκτελούσαν καποδίστριες, μια πυροβολούσαν βενιζέλους....
Βαρέθηκα. Τα λέμε σε καμιά ώρα.
Ρε γαμώτο, εγώ δε μπορώ να κάνω σχέση όσο και αν προσπαθώ και άλλοι έχουν πρόβλημα να τις ξεκολλήσουν από πάνω τους.
Διάολε.
αφού να φανταστείς απο την πολλή αξία σφάζονταν αναμεταξύ τους για 5 χρόνια.........
τεράστια.
στ αρχίδια μου γράφω τον οιοδήποτε μαλάκα βάζει πάνω απ την ανθρώπινη ζωή την πολιτική ιδεολογία διατυμπανίζοντας μάλιστα ότι είναι ηθικός βράχος.
πούτσες μπλε για να περνάει η ώρα.
μια ζωή ο έλληνας ένα ηθικό κοινωνικό σκουπίδι ήταν.
την πάρτη του την ιδεολογία του τα κολλητάρια του και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.
αλλοι έκαναν παιδομαζώματα, αλλοι δημόσιες εκτελέσεις, αλλοι κόβαν χέρια κεφάλια κλπ αδελφών.
γιατομπουτσο η αυταπάρνησή τους.
σκουπίδια τους αισχίστιου ηθικού είδους.
αν είναι ποτέ δυνατόν να σκοτώνεις αυτόν με τον οποιο πολέμησε τον εχθρό για να είνεις ελεύθερος.
Προφανως και δεν καταλαβες την έννοια των ηθικών αξιών έτσι όπως την τοποθέτησα....Αλλα αν το παρω ετσι οπως εσυ το λες,ηθικη αξια ειναι το να πεθανω για την μανα μοθ,τον κολλητο,τον αδερφο και ο παιδι μου απο το να δω τον καθε εισβολεα ως ανθρωπο και να θελω να το συζητησω μαζι του....Μπορει η "ηθικη" μου να μου υπαγορευε να τα βρουμε κιολας,για να με ταιζει,να με πληρωνει για να μου γαμαει την γυναικα κιολας...Τελος παντων,ωραιες οι συζητησεις ,αλλα ειναι ευκολα παρεξηγησιμα πολλα πραγματα απο εδω.Μακαρι ο δθαλογος και η επιχειρηματολογια να ηταν ζωντανη....
τεραστια σχέση.
και κόφτε την παραμύθα με την ηθική των ελλήνων.
μια ζωή σκουλίκια κοινωνικά και ηθικά μιάσματα υπήρξαν.
μια φυλάκιζαν κολοκοτρώνηδες, μια εκτελούσαν καποδίστριες, μια πυροβολούσαν βενιζέλους....
ακου οι του 40 είχαν ηθικές αξίες.
αρχίδια μονο είχαν.
τίποτα παραπάνω.
Υπαρχει πολυ καθως πρεπει και εθνικοφρων κοσμος με ΔΥΟ διαβατηρια,ξερεις.Ναι ρε. θα χει βγάλει εισητήριο με το ίντερνετ και θα φύγει κύριος εν καιρώ πολέμου. Όλα θα λειτουργούν κανονικότατα θα πετάνε κανονικά τα αεροπλάνα, οι τράπεζες θα λειτουργούν, καύσιμα θα υπάρχουν διαθέσιμα άφθονα, δρομολόγια θα γίνονται στα πλοία. Άλλο αν δίπλα σφυρίζουν οι βόμβες και τα μαχητικά. Δύο παράλληλοι κόσμοι.