Νέα

Ελλάδες, πατρίδες και βλακείες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί όπου και να πάω τα ίδια σκατά περιμένουν από εμένα. Να πολεμήσω για αυτούς. Όχι κύριε, δε δίνω τη ζωή μου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Και ομως φιλε μου τη δινεις...μερα με τη μερα.Και το θεμα δεν ειναι αν θα πολεμησεις ή οχι,αλλα προς τα που θα σηκωσεις το οπλο...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ειμαι και φασιστακι εγω!!

αληθεια, στα πλαισια της ιδεολογιας σου περι φυγοπονιας ναουμε, να υποθεσω οτι δε θαχες και κανα ιδιαιτερο προβλημα ας πουμε να λαδωσεις για να κανεις τη δουλεια σου πιο πριν απο τους αλλους ε?
Θα είχα, αλλά όχι για λόγους ηθικής, για λόγους λογικής. Αν λαδώνω εγώ και λαδώνει και ο καθένας, επηρεάζομαι εγώ που ζω κάπου. Η σωστή λειτουργία ενός τόπου είναι σημαντική για την καλή ζωή μου.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μα, δε μπορώ να φύγω, αν γίνω λιποτάκτης σε καιρό πολέμου θα με σκοτώσουν.
Δεν είναι τόσο εύκολο. Κατά τα άλλα, στα παπάρια μου που δε μπορεί να γίνει πόλεμος χωρίς φαντάρους. Αυτά που έγραψες (κοίτα τις απαντήσεις μου στις ερωτήσεις σου) καταρρίφθηκαν από εμένα. Άρα ναι, δεν απάντησες. Είσαι δογματικός. Αν δε συμφωνείς, μπορώ να σου στείλω με PM όλες τις μπαρούφες που είπες και τις απαντήσεις μου σε αυτές.

Στο δέυτερο μου μήνυμα που τα έκανα ακόμα πιο λιανά δεν απάνητησες. Αυτό περί ηφαιστείου στην 5 ή 6 σελίδα.

Και να απαντήσεις βασικά δεν αλλάζει κάτι. Μην κάνεις τον κόπο.

Έχεις δώσει σαφή εικόνα.

Δε σε νοιάζει το ένα δε σε νοιάζει το άλλο σε νοιάζει μόνο η πάρτη σου. Πάρε την πάρτη σου λοιπόν και βρες μια χώρα να ζήσεις όπου αν πάνε να μπουκάρουν εσύ θα έχεις κάθε άδεια να την κάνεις με ελαφρά. Κοπάνα την από τώρα όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Ή όπως προείπα γίνε λιποτάκτης. Αλλά αυτό το φοβάσαι γιατί μπορεί να σε φάνε. Κρύψου καλά σε κανα αμπάρι και μπορεί να τη γλιτώσεις. Δε θα είσαι και μόνος σου.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
προσωπικά συμφωνώ με το θεματογράφο εκτος από ένα ...πρώτα η οικογένεια ...στα @@ μου άμα μπούν οι τούρκοι και τους σκοτώσουν όλους...άμα είναι να δώσεις την ζωή σου για κάτι να αξίζει...και οι έλληνες δεν αξίζουν tpt

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εδώ είναι το λάθος σου:δεν δίνεις την ζωή σου για κανέναν κ καμία πατρίδα αλλά για εσένα,όπου κ να πας σκατά,το είπες μόνος σου!!! :P
Αυτό είναι άλλη ιστορία. Πάντως δε με νοιάζει να μη γίνομαι δεκτός όταν περιμένουν κάποιοι να δώσω τη ζωή μου για αντάλλαγμα! Προτιμάω να γίνω δεκτός για αυτά που προσφέρω και δεν έχουν να κάνουν με τη ζωή μου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Θα είχα, αλλά όχι για λόγους ηθικής, για λόγους λογικής. Αν λαδώνω εγώ και λαδώνει και ο καθένας, επηρεάζομαι εγώ που ζω κάπου. Η σωστή λειτουργία ενός τόπου είναι σημαντική για την καλή ζωή μου.
και πως ακριβως θα λειτουργησει σωστα ενας τοπος αν ολοι φυγοπονουν και κοιτανε μονο την παρτη τους?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η κυρίως φράση είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ???????? ΤΙ ΜΕ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Επί της ουσίας και καθαρά ωφελιμιστικά: Γεννήθηκες σε μια οργανωμένη κοινότητα ανθρώπων που απαιτεί ως αντάλλαγμα των διευκολύνσεων & αγαθών που αυτή σου παρέχει την ενεργό συμμετοχή σου ως στρατιώτη όταν και όπου οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της κρίνουν.

Η βιωματική αίσθηση του "ανήκειν" προφανέστατα και δεν μπορεί να επιβληθεί. Άν αυτοπροσδιορίζεσαι ώς άπατρις, τότε είσαι άπατρις. Απλά η συνεπής ατομικά στάση – εφόσον αμφισβητείς την υποχρέωση σου στην συμβολή της υπεράσπισης της ακεραιότητας και αυτονομίας της κοινότητας - είναι να αποποιηθείς όλων των δικαιωμάτων που η ιδιότητα του μέλους της σου παρέχει.

Συνοπτικά: Η απάντηση του δικού σου «ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι το «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ‘ΔΩ» της κοινότητας - η οποία εκφράζεται πολιτειακά με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ήπιες κυρώσεις σε περίοδο ειρήνης και με θανάτωση σε περίοδο πολέμου.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Όσο είναι ψευδαίσθηση υπάρχει το πρόβλημα,οπότε κινήσε ανάλογα στο προβληματικό αυτό περιβάλλον.

Δε σε έπιασα ρε παπαζόλη. Για ξήγα το λίγο.

Δηλαδή εσύ συμφωνείς με τις απόψεις αυτών που διάβασαν το Νίτσε με σβηστά φώτα και αυτό που κατάλαβαν και διατυμπανίζουν και ως σωστό είναι ότι ο καθένας για την πάρτη του και θα είναι όλα οκ?

Θα τρίζουν και το κόκκαλα του Φρειδερίκου (και να ήταν και τα μόνα...)....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
άντε γαμηθείτε mlkes ψευτοέλληνες που του την λέτε του παιδιού ...λέτε αλλα είστε μονο στα λόγια ...οι έλληνες είναι χέστες ...mlks.. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτό είναι άλλη ιστορία. Πάντως δε με νοιάζει να μη γίνομαι δεκτός όταν περιμένουν κάποιοι να δώσω τη ζωή μου για αντάλλαγμα! Προτιμάω να γίνω δεκτός για αυτά που προσφέρω και δεν έχουν να κάνουν με τη ζωή μου.
τι εχεις να προσφερεις ρε κακομοιρη? μονος σου ειπες οτι φυγοπονεις και κοιτανς μονο την παρτη σου! αυτο πως μεταφραζεται σε προσφορα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
προσωπικά συμφωνώ με το θεματογράφο εκτος από ένα ...πρώτα η οικογένεια ...στα @@ μου άμα μπούν οι τούρκοι και τους σκοτώσουν όλους...άμα είναι να δώσεις την ζωή σου για κάτι να αξίζει...και οι έλληνες δεν αξίζουν tpt
αλβανος κι εσεις?

Επισκέπτης
Δε σε έπιασα ρε παπαζόλη. Για ξήγα το λίγο.

Δηλαδή εσύ συμφωνείς με τις απόψεις αυτών που διάβασαν το Νίτσε με σβηστά φώτα και αυτό που κατάλαβαν και διατυμπανίζουν και ως σωστό είναι ότι ο καθένας για την πάρτη του και θα είναι όλα οκ?

Θα τρίζουν και το κόκκαλα του Φρειδερίκου (και να ήταν και τα μόνα...)....
Επικεντρώθηκες λανθασμένα λόγω του ότι τα έχει λίγο μπερδεμένα και αυτός,το κυρίως θέμα είναι μία άλλη κοινωνία μη καπιταλιστική,από εκεί ξεκινάνε όλα.

Γεγονός πάντως είναι ότι ο κόσμος είναι πρόβατα και όσο τα οδηγούν λύκοι φως δεν υπάρχει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
γιατί όπως καταλαβαίνεις σπάρκλινγκ γουότερ, εδώ μέσα όπως κι εκεί έξω τα πρόβατα ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο για τη σφαγή.

Στη φάση που είσαι ήμουν κάποια στιγμή νωρίτερα, σιγά σιγά κατάλαβα ότι Ελλάδα, δεν είναι απλά πατρίδα, αλλά οικουμενική έννοια του ελεύθερου πνεύματος των ελεύθερων ανθρώπων και δεν κλείνεται σε σύνορα, κάτω από παντιέρες και εθνικιστικούς μονολογους.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Στο δέυτερο μου μήνυμα που τα έκανα ακόμα πιο λιανά δεν απάνητησες. Αυτό περί ηφαιστείου στην 5 ή 6 σελίδα.

Και να απαντήσεις βασικά δεν αλλάζει κάτι. Μην κάνεις τον κόπο.

Έχεις δώσει σαφή εικόνα.

Δε σε νοιάζει το ένα δε σε νοιάζει το άλλο σε νοιάζει μόνο η πάρτη σου. Πάρε την πάρτη σου λοιπόν και βρες μια χώρα να ζήσεις όπου αν πάνε να μπουκάρουν εσύ θα έχεις κάθε άδεια να την κάνεις με ελαφρά. Κοπάνα την από τώρα όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Ή όπως προείπα γίνε λιποτάκτης. Αλλά αυτό το φοβάσαι γιατί μπορεί να σε φάνε. Κρύψου καλά σε κανα αμπάρι και μπορεί να τη γλιτώσεις. Δε θα είσαι και μόνος σου.
Βλέπεις πόσο καταπιεστική είναι η λογική σου? Κάνεις μια πρόταση που η μόνη αντιπρόταση είναι να κρυφτώ στο αμπάρι!!!
Θέλω, σαν ελεύθερος άνθρωπος, να μπορώ να μη δώσω τη ζωή μου χωρίς συνέπειες.

Δε θέλω να πολεμήσω για καμία ιδεολογία. Αν απειληθώ θέλω να φύγω. Γιατί να ζω δεσμευμένος σύμφωνα με τις δικές σου αντιλήψεις? Μου προτείνεις κάτι που δε το δέχομαι.

Αν μπορούσα να φύγω δε θα με ένοιαζε. Με νοιάζει η εξαναγκαστική θυσία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με μερικές απόψεις δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι.

Επισκέπτης
Επί της ουσίας και καθαρά ωφελιμιστικά: Γεννήθηκες σε μια οργανωμένη κοινότητα ανθρώπων που απαιτεί ως αντάλλαγμα των διευκολύνσεων & αγαθών που αυτή σου παρέχει την ενεργό συμμετοχή σου ως στρατιώτη όταν και όπου οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της κρίνουν.

Η βιωματική αίσθηση του "ανήκειν" προφανέστατα και δεν μπορεί να επιβληθεί. Άν αυτοπροσδιορίζεσαι ώς άπατρις, τότε είσαι άπατρις. Απλά η συνεπής ατομικά στάση – εφόσον αμφισβητείς την υποχρέωση σου στην συμβολή της υπεράσπισης της ακεραιότητας και αυτονομίας της κοινότητας - είναι να αποποιηθείς όλων των δικαιωμάτων που η ιδιότητα του μέλους της σου παρέχει.

Συνοπτικά: Η απάντηση του δικού σου «ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι το «ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ‘ΔΩ» της κοινότητας - η οποία εκφράζεται πολιτειακά με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ήπιες κυρώσεις σε περίοδο ειρήνης και με θανάτωση σε περίοδο πολέμου.
Προφανως αναμεσα στις"διευκολυνσεις"και τα"αγαθα"που μας προσφερει η"οργανωμενη κοινοτητα ανθρωπων"στην οποια ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε ειναι και η εξυπηρετηση των"συμφεροντων των ξενων επενδυτων".

Πανω απ'ολα.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι αλβανός ρε "καθιστερα" ...η πραγματικότητα αυτή είναι ...

Επισκέπτης
Προφανως αναμεσα στις"διευκολυνσεις"και τα"αγαθα"που μας προσφερει η"οργανωμενη κοινοτητα ανθρωπων"στην οποια ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε ειναι και η εξυπηρετηση των"συμφεροντων των ξενων επενδυτων".

Πανω απ'ολα.
Το τραγικό πάντως είναι ότι κανείς δεν πεθαίνει για την πατρίδα αλλά για να κάνουνε κάποιοι Ελλήνες κουμάντο εδώ κ όχι π.χ. Τούρκοι!!! :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom