Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τέσπα, επειδή το θέμα με τις παραλίες είναι μια μαλακία και μισή (όποιος θέλει φρι καλή παραλία, πάει σε Κορινθία / Εύβοια (πάνω μεριά) ή Βοιωτία αλλά θα τα πληρώσει σε βενζίνη), να ποστάρω μια φωτογραφία που έψαχνα καιρό αφιερωμένη στις διάφορες αγαπούλες του σάιτ (μάστερ, παπατρόλλης, πόντικας κτλ):

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/PublishingImages/2012/06/240612234036_6423.jpg[/img[/URL]]

Το τρολλάρισμα κάνει καλό στην αϋπνία...
[/quote]εγω τι σχεση εχω με τα εξαρχεια ρε χαμενε;δεν εχω πατησει ποτε στην ζωη μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χλωριο? ακομα στο χλωριο εχεις μεινει? α καλα συγκλονιζομαι με τη γνωση σου στις πισινες
σιγά μη παω στις αδερφίστικες οζονομαλακίες.
αμα δε μυρίζει δε με καβλώνει.
γουστάρω και το κόλλημα του δέρματος μετά.  :rolleyes:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
εγώ μάστορα μεγάλωσα στα πουπουλα και με πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω γιατί. μέχρι τα 30 μου κορόιδευα τον πατέρα μου που μέτραγε τα κέρματα στην τσέπη του και είχε λογαριασμούς στην τράπεζα με 8 ψηφία και μεγάλα.
μετά α΄ρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημασία παίζει η παιδική ηλικία και τα βιώματα.
όταν συνειδητοποίησα ότι είχε 120 ζευγάρια παπούτσια στα κουτιά τους γιατί μικρός πήγαινε ξυπόλητος απο τη μια ακρη της Αθήνας στην αλλη για ένα πιατο φαί.
οι άνθρωποι αυτοί ζήσαν την ανέχεια στην πέτσα τους αλλά πολέμησαν και κάναν στη ζωή τους πολλά.
Αυτό ήταν ο κανόνας στη γενιά του 50 60.
το μόνο λαθος που έκαναν ήταν πως υπερκαλόμαθαν εμάς τα μπάσταρδα για να μην περάσουμε τα ίδια.
οι συγκεκριμένοι δημιούργησαν μια γενιά καλομαθημένων μαλακισμένων (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) που δεν ήταν ευχαριστημένα με τίποτα, θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και το μονο που τους απασχολούσε ήταν το ξενύχτι το αμαξι η γκόμενα και το κάτσεκαλά.
μη με ρωτήσεις πως το ξεπέρασα είναι προσωπικο δεδομένο.
δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου αλλα θα άλλαζα πολλά εάν την ξαναζούσα.
αυτά.

Μεγάλη αλήθεια...  :thumbsup:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.139
Πόντοι
1.686
Ορίστε, ο ΚΥΠΡΙΟΣ φαλακροΠερσονάκος έρχεται το καλοκαίρι

στην Ελλάδα να κάνει διακοπες !

ΑΙΤΙΑ : Η ΦΡΙΚΤΗ ΚΥΠΡΟΣ το καλοκαιρι !

Φρικτή ζέστη στην Τζύμπρο το καλοκαιρι και βέβαια...

Φρικτοί Τζύμπριοι στην Κυπρο ,όλο τον χρόνο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει βεβαια ωραιες Ρωσιδες ,αλλά ο σωγαμπρος Περσονάκος δεν

επιτρεπεται ουτε να τις βλέπει...με απειλή παντοφλιάς στην κουτρα

από την Τζύμπρια ,με ταχυτητα υπερηχητική !  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τύπε, σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να βλέπει την οργανωμένη από απέναντι. :grin:

δε ξερω πως τοχετε στα μερη σας, αμα θες να σου δωσω να παρεις μια ιδεα εμεις εδω κανονιζουμε καθε μερα το προγραμμα της επομενης. σημερα στη πισινα μου παρτακι, αυριο στη δικια σου, μεθαυριο με το σκαφος για καθαρα νερακια, παραμεθαυριο παραλια για να δουμε τους γνωστους και κανα ενδιαφερον αγνωστο κωλο κ.ο.κ.
σου φαινεται οτι το κανουμε γιατι εχουμε ελλειψη απο κατι απο αυτα ή απλα επειδη ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ να κανουμε το ιδιο καθε μερα?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εγω τι σχεση εχω με τα εξαρχεια ρε χαμενε;δεν εχω πατησει ποτε στην ζωη μου.

Τι πετάγεσαι ρε τύπε, άλλος είναι ο μαστερ εδώ πέρα.

Ναι φιλαρακι, δυστυχως..  :(

Τύπε σοβαρά τώρα, πάει το όνειρο μας για οικονομία. Που αλλού έχει καμιά γούρνα;
Έχουν κλείσει και αυτή στην αρχή της Αλεξάνδρας;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δε ξερω πως τοχετε στα μερη σας, αμα θες να σου δωσω να παρεις μια ιδεα εμεις εδω κανονιζουμε καθε μερα το προγραμμα της επομενης. σημερα στη πισινα μου παρτακι, αυριο στη δικια σου, μεθαυριο με το σκαφος για καθαρα νερακια, παραμεθαυριο παραλια για να δουμε τους γνωστους και κανα ενδιαφερον αγνωστο κωλο κ.ο.κ.
σου φαινεται οτι το κανουμε γιατι εχουμε ελλειψη απο κατι απο αυτα ή απλα επειδη ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ να κανουμε το ιδιο καθε μερα?

Τύπε, εγώ είμαι ένας φτωχός και μόνος μπουρδελιάρης που τσαλαβουτάω στην μπανιέρα μου.
Μετά δε αδειάζω και το νερό με κατσαρολικά για να ποτίσω τις ντομάτες στην βεράντα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σιγά μη παω στις αδερφίστικες οζονομαλακίες.
αμα δε μυρίζει δε με καβλώνει.
γουστάρω και το κόλλημα του δέρματος μετά.   :rolleyes:

αμα δεν ησουνα γατακι θα ηξερες και 5 πραγματα. ενα απο αυτα ειναι οτι οποιος εχει πισινα παντα παει και στη θαλασσα. γιατι στην πισινα δε κανεις το χρωματακι που κανεις με το αλατονερο, γατακι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στ αρχίδια μας όπως λέει και η αγορίνα μου.  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα δεν ησουνα γατακι θα ηξερες και 5 πραγματα. ενα απο αυτα ειναι οτι οποιος εχει πισινα παντα παει και στη θαλασσα. γιατι στην πισινα δε κανεις το χρωματακι που κανεις με το αλατονερο, γατακι.
προτιμώ το χρώμα του πσολάριουμ...
χαλκέντερος γαρ.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προτιμώ το χρώμα του πσολάριουμ...
χαλκέντερος γαρ.  :grin:

αστα ψοφια τωρα και σε μενα να μη κουνιεσαι με τετοια γιατι θα σε ξεστρωνω ατσαλα.

υ.γ. κοψε τους τη φορα με το λατρεια γιατι βλεπω οτι πολυφοριεται απο διαφορους εδω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αυτοί είναι χαμένη γενιά.
κυρίως γιατί είναι και αμόρφωτοι.
το επίπεδο μόρφωσης της δικής μας γενιάς δε συγκρίνεται.
ούτε μια πρόταση δε μπορούν να συντάξουν σωστά.
Aρα προκαλεί τρόμο, τι θα ειναι η μεθεπομενη γενια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τέσπα, επειδή το θέμα με τις παραλίες είναι μια μαλακία και μισή (όποιος θέλει φρι καλή παραλία, πάει σε Κορινθία / Εύβοια (πάνω μεριά) ή Βοιωτία αλλά θα τα πληρώσει σε βενζίνη), να ποστάρω μια φωτογραφία που έψαχνα καιρό αφιερωμένη στις διάφορες αγαπούλες του σάιτ (μάστερ, παπατρόλλης, πόντικας κτλ):

http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/PublishingImages/2012/06/240612234036_6423.jpg[/img[/URL]]

Το τρολλάρισμα κάνει καλό στην αϋπνία...
[/quote]
54 ψηφοφοροι μονο σε αθηναικο τμημα?
Πώς γινεται?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστα ψοφια τωρα και σε μενα να μη κουνιεσαι με τετοια γιατι θα σε ξεστρωνω ατσαλα.

υ.γ. κοψε τους τη φορα με το λατρεια γιατι βλεπω οτι πολυφοριεται απο διαφορους εδω
σιγά μη σε αρχίσω στα μπινελίκια.  :sunglasses: ούτε με σφαίρες. σου έχω άλλωστε ξαναπεί. δε με χαλάει η έπαρση. η βλακεία με χαλάει.  :uglystupid:

Υ.Γ.
ναι το εχω πορσέξει.

κόφτε το συλλομπάσταρδοι μη σας γαμήσω.  :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τύπε σοβαρά τώρα, πάει το όνειρο μας για οικονομία. Που αλλού έχει καμιά γούρνα;
Έχουν κλείσει και αυτή στην αρχή της Αλεξάνδρας;

Θα σε γελασω φιλε. Ασε,  παλι θα μας τα φανε οι παραλιες..  :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aρα προκαλεί τρόμο, τι θα ειναι η μεθεπομενη γενια.
μη φοβάσαι.... μια μεγάλη διόρθωση θα γίνει στην τρέχουσα και η επόμενη θα είναι μαστόρια...
το ίδιο έγινε και στη Μικρά Ασία.
Η κακομαθημένη γενιά μεγαλοαστών της Σμύρνης έβγαλε τα αστέρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης του 50 και του 60.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τύπε, εγώ είμαι ένας φτωχός και μόνος μπουρδελιάρης που τσαλαβουτάω στην μπανιέρα μου.
Μετά δε αδειάζω και το νερό με κατσαρολικά για να ποτίσω τις ντομάτες στην βεράντα...
τι σπάταλος.
εγω κατουράω στα δέντρα για να μην πάει χαμένο.  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom