Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιον ανταγωνισμό ρε φίλε ;;;

από όσο ξέρω, όλοι το χαλκινο καλώδιο του ΟΤΕ υπενοικιάζουν !

ας μην υπήρχε η υποδομή του ΟΤΕ ή της ΔΕΗ και θα εβλεπες τι ανταγωνισμο θα ειχες !

Η υποδομη αξιζει τραμ, όχι η εκαστοτε χρηματιστηριακή αξία.... Τα κεφαλαια που ξοδεψες για να πας το καλωδιο στο καθε σπίτι... Και η συντηρηση του δικτυου.

Τζαμπα μαγκες τους καναμε όλους !

κάθε τι αξίζει τόσο όσο είναι διατεθιμένος να πληρώσει κάποιος αγοραστής (αν βρεθεί).. .το τι ξόδεψες για να το φτιάξεις, το τι ζοδεύεις για να το συντηρήσεις δεν έχει καμμιά απολύτως σημασία αν δεν μπορείς να το πουλήσεις...

το τι ξόδεψες για να το φτιάξεις δεν έχει καμμιά απολύτως αξία αν αυτό δεν σου φέρνει έσοδα και κέρδος.. και το δίκτυο φέρνει κέρδος στον ΟΤΕ .. εξάλλου η διαχείριση του δικτύου αποτελεί ξεχωριστό μαγαζί από το οποίο μέχρι και ο ίδιος ο ΟΤΕ ψωνίζει κάνοντας μεταφορά πόρων .. και φυσικά για λόγους υγιούς ανταγωνισμού δεν μπορεί να πουλήσει φτηνότερα στον εαυτό του...

και το δίκτυο μεταφοράς (υψηλής και μέσης τάσης) δεν ανήκει στην ΔΕΗ... ανήκει στον ΔΕΣΜΗΕ... η ΔΕΗ λαμβάνει και αυτή υπηρεσίες από αυτόν όπως και όλοι οι άλλοι πάροχοι... και για τον λόγο αυτό η ΔΕΗ δεν αξίζει φράγκο αυτή την στιγμή... ότι αξίζει είναι το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης λιγνίτη και νερού που της έχει δώσει το δημόσιο... (κακώς βέβαια)..

και έτσι πρέπει να είναι.. δίκτυα ξεχωριστές διαχειρίσεις (οι οποίες μάλιστα και λόγω υψηλού κόστους ανάπτυξης και συντήρησης ανήκουν συνήθως στο κράτος) και από κει και πέρα παραγωγή και διανομή σε ιδιώτες.. όπως συμβαίνει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε.
τα χουμε πει 1000 φορές. τα 6 δις είναι τόκοι και τοκοχρεολύσια.
εαν πεις δεν πληρώνω μια χαρά είναι ισοσκελισμένος ο προυπολογισμός σου. το πρόβλημα είναι τι θα κάνεις μετά.
όχι τώρα.

πέρσυ... πάψε τις μαλακίες και ανοιξε τα στραβά σου.. προυπολογιστικά το πρωτογενές έλλειμα είναι περί τα 3 δις (απολογιστικά θα φτάσει στα 5-6 δις)...

κόψε τις παπαριές θα σε βαρέσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εαν το κράτος έλεγχε στο 100% τις τηλεπικοινωνίες, θα είχες DSL αρκετά χρόνια πριν (το αποφασίσει ο Κόκκαλης).

Αυτό που λές (για φθηνότερα τιμολόγια) δεν ισχύει. Το internet και το τηλέφωνο το χρυσοπληρώνουμε. Δες τί γίνεται με την κινητή τηλεφωνία:
www.adslgr.com/forum/threads/454601-adslgr-com-%CE%A3%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-Cosmote-Vodafone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wind]http://www.adslgr.com/forum/threads/454601-adslgr-com-%CE%A3%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-Cosmote-Vodafone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wind
[/url]
Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως. Εαν ερχόταν ένας Τούρκος επιχειρηματίας και σου ζητούσε να αγοράσει τον ΟΤΕ (να ελέγχει σχεδόν εξ' ολοκήρου τις τηλεπικοινωνίες της χώρας) θα του τον πούλαγες;

(1) τις τηλεπικοινωνίες τις ελέγχαν τα συνδικάτα του ΟΤΕ οι οποίες και αντιδρούσαν στην επέκταση της εταιρείας.. δες σχετικές ανακοινώσεις της ΟΜΕ-ΟΤΕ... οι ίδιοι συνδικάλες αντιδρούσαν και στην ψηφιοποίηση του δικτύου το 1990 ...

οι λόγοι που αναφέρανε γελοίοι... ως συνήθως.. τι κρυβόταν απο πίσω .. κάποια συμφέροντα που τους τα σπρώχνανε.. (δε παράδειγμα Ρίζου στην ΔΕΗ)

(2) ο πίνακας λέει μεν περί ομοιτήτων στα πακέτα αλλά δεν αναφέρει ότι κοστολογικά είναι στα κατώτερα όρια... βλακώδης σύγκριση.. για παράδειγμα στην σταθερή τηλεφωνία που την ξέρω πολύ καλά...

πάμε λοιπόν.. λιανική τιμή ενός καλού πακέτου σταθερής τηλεφωνίας και ιντερνετ 25 ευρώ με ΦΠΑ που περιλαμβάνει 2-4 μεγαμπίτ ιντερνετ, δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις..

εξοδα

ενοίκιο βρογχου (ο χαλκός που ορίζει την γραμμή από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το εσκαλίτ)..  7.32 ευρώ τον μήνα πλέον ΦΠΑ
κόστος έκδοσης και αποστολής λογαριασμού 1 ευρώ πλέον ΦΠΑ

αυτά μας κάνουν για την πλακα 12 ευρώ κόστος .. και συνεχίζω

αρα τα πακέτα όλα είναι όμοια γιατί όλα πλησιαζουν το όριο του κόστους (αμέσου και εμμέσου)...

αυτά

εντιτ συγνώμη ξεχασα το (3)

πρίν την 28η Οκτωβριου 1940 οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα δεν λειτουργούσαν μέσω κάποιου ΟΤΕ αλλά μέσω μιας γερμανικής εταιρείας (κοινοπραξία TELEFUNKEN-AEG) η οποία είχε όλη την διαχείριση και λειτουργία του δικτύου της εποχής...

είχε η Ελλάδα κανένα πρόβλημα στην πολεμική της προσπάθεια?

στην Τουρκία η τρίτη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα ανήκε σε ελληνικά συμφέροντα (ΕΤΕ)... συνέβει κάτι στην τουρκική οικονομία?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δλδ το να πληρωσεις να πας σε μια παραλια που ο καθε μαμακος εχει απλωσει τα τραπεζια του ενω καποτε πηγαινες τσαμπα σου φαινεται νορμαλ?
οσο αφορα τη διασκεδαση τυπου καφετερια εγω ποτε δε τη καταλαβα........δλδ εισαι 30-40 και καθεσαι το πρωι 2-3 ωρες πινοντας καφε.τρελλα κεφια

ο κάθε μαμάκος δεν άπλωσε τα τραπέζια του επειδή του καύλωσε αλλά επειδή κάποιος του έδωσε την άδεια να το κάνει αυτό ... και αυτός είναι ο τοπικός δήμος ο οποίος εισπραττει ουκ ολίγα από ενοίκια για τις άδειες αυτές..

αν κάποιος πρέπει να κυνηγηθεί δεν είναι ο τύπος που άπλωσε νόμιμα τα τραπέζια και τις ξαπλώστρες πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό γιαυτό και κοιτάζοντας να βγάλει είτε μεροκάματο είτε να κονομήσει αλλά ο δήμαρχος της περιοχής που αντί με το χρημα που εισπράττει να φροντίσει να κάνει έργο στην πόλη αυτός το σπαταλά για να πληρώνει τύπους να αράζουν ή για να διοργανώνει φιέστες του τύπου "διάσωση της καρέτα καρέτα στις παραλίες του σαρωνικού και στις εκβολές του κηφισού", λαικές συναυλίες με την σούλα μπούλα και την μπέμπα μπάλλα και πάει λέγοντας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρκετα ανεχτηκαμε ολους εσας που εχετε το στυλακι "μα γιατι δεν αυτοκτονειτε απο καταθλιψη και πατε και γεμιζετε τις καφετεριες?"
Να πατε να αυτοκτονησετε εσεις. Αντε μπραβο. Παρανοϊκοί. Μισοτρελοι. Υπανθρωποι.
Ετσι καποιος εκανε καποτε σε ενα μπλογκ που παρακολουθουσα, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ στους ελληνες, επειδη ο...ρυθμος αυξησης των αυτοκτονιων ειναι μικροτερος απο τον...ευρωπαικο μεσο ορο!!!
Και μεμφοταν τους ΜΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως...αναισθητους.
Ε του εστειλα κι εγω ενα μηνυμα, οτι ευχομαι να αυξησει ο ιδιος το ποσοστο και να μας απαλλαξει απο την θλιβερη παρουσια του.
Οποιος λοιπον ποσταρει τετοιες ηλιθιοτητες, θα του τα χωνω χοντρα.

αλλο είναι βρε τρόμπα χασοδίκη το να πας σε μια καφετέρια για μισή ώρα-μιά ωρα μετά την δουλεια να ξελαμπικάρεις και άλλο να την βγάζεις όλη την μέρα στην καφετέρια με δανεικά και αγύριστα από τους γονείς σου...

κάτσε βρε μαλάκα και λίγο σπίτι, βόηθα και λίγο την μάνα σου με το κουβάλημα από το σούπερ μάρκετ που ζαλώνονται σαν τα γαιδούρια όταν οι άνεργοι (κακώς) κανακάρηδες (επίσης κακώς) είναι αραχτοί στις καφετέριες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για τις παραλιες το να δωσεις ενα 5ευρω να πας να κανεις ενα μπανιο σαν ανθρωπος δεν ειναι και ΤΟ εξοδο..
πχ εψαχνα για φρη παραλια και ειναι πιγκα στους αλβανους τα πακια  τις γριες κλπ που χεζουν κατουρανε μεσα στα αβαθη κλπ.. αντε να κανεις βουτια εκει μεσα.. στην καλυτερη θα βγεις στεφανωμενος με καμια κουραδα στο κεφαλι.. δεν μιλαμε σε περιπτωση που πιεις νερο κατα λαθος..  :grin:

ενώ αυτοί που χέζουν και κατουράνε στις παραλίες με είσοδο δεν βλάφτουνε... εκεί το σκατό είναι πολυτελείας και το κάτουρο σαμπάνια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ μάστορα μεγάλωσα στα πουπουλα και με πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω γιατί. μέχρι τα 30 μου κορόιδευα τον πατέρα μου που μέτραγε τα κέρματα στην τσέπη του και είχε λογαριασμούς στην τράπεζα με 8 ψηφία και μεγάλα.
μετά α΄ρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημασία παίζει η παιδική ηλικία και τα βιώματα.
όταν συνειδητοποίησα ότι είχε 120 ζευγάρια παπούτσια στα κουτιά τους γιατί μικρός πήγαινε ξυπόλητος απο τη μια ακρη της Αθήνας στην αλλη για ένα πιατο φαί.
οι άνθρωποι αυτοί ζήσαν την ανέχεια στην πέτσα τους αλλά πολέμησαν και κάναν στη ζωή τους πολλά.
Αυτό ήταν ο κανόνας στη γενιά του 50 60.
το μόνο λαθος που έκαναν ήταν πως υπερκαλόμαθαν εμάς τα μπάσταρδα για να μην περάσουμε τα ίδια.
οι συγκεκριμένοι δημιούργησαν μια γενιά καλομαθημένων μαλακισμένων (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) που δεν ήταν ευχαριστημένα με τίποτα, θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και το μονο που τους απασχολούσε ήταν το ξενύχτι το αμαξι η γκόμενα και το κάτσεκαλά.
μη με ρωτήσεις πως το ξεπέρασα είναι προσωπικο δεδομένο.
δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου αλλα θα άλλαζα πολλά εάν την ξαναζούσα.
αυτά.

μπα μπα.. κρίσεις ειλικρίνειας  :think: :think: :think: :think:

δεν είναι προσωπικό δεδομένο ρε μαλάκα.. πως θα πείς δεδομένο κάτι ανύπαρκτο  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι λέτε πάλι εδώ. *P

Αλλά γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε για όλα πια?
Αλίμονο να μένουμε κλεισμένοι μέσα επειδή πάνε όλα κατά διαόλου. Σιγά μη δεν πάω να πιω το κρασί μου *:P* επειδή έχουμε κρίση και χρεωκοπούμε και ΑΑΑαα αααα πανικοβληθείτε. Λες και θα αλλάξει κάτι άμα μείνω σπίτι. Καλά κάνουν και πάνε για καφέ κι απ'όλα, το βρήκαμε τώρα ότι αυτοί στις καφετέριες είναι ζώα όρθια κι αναίσθητα. Ε ας ξαπλώσουμε να πεθάνουμε.
Άμα έχω λεφτά, θα βγω. Αν όχι, καλά να'ναι το νετ. :P

Όσο για τις παραλίες, καλό είναι να υπάρχουν όλα. Όποιος δε θέλει δεν πάει σε οργανωμένες, τόσο απλό. Προσωπικά δεν τις προτιμώ γιατί δεν έχω λεφτά και βασικά δεν πάω καν για μπάνιο στην Αθήνα πλέον. Πολύς κόσμος και παρ'όλο που δεν είμαι αγοραφοβική, αποσυντονίζομαι και νιώθω άβολα.
Απλά δεν μ'αρέσει η έπαρση ότι ααα πάω εκεί :sunglasses: λες και πας στα Κανάρια, όπα χαλάρωσε. Βρώμικα είναι με τόσο κόσμο που ο μισός κατουράει μέσα, κι ας πληρώνεις 20 ευρώ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τι λέτε πάλι εδώ. *P

Αλλά γιατί πρέπει να γκρινιάζουμε για όλα πια?
Αλίμονο να μένουμε κλεισμένοι μέσα επειδή πάνε όλα κατά διαόλου. Σιγά μη δεν πάω να πιω το κρασί μου *:P* επειδή έχουμε κρίση και χρεωκοπούμε και ΑΑΑαα αααα πανικοβληθείτε. Λες και θα αλλάξει κάτι άμα μείνω σπίτι. Καλά κάνουν και πάνε για καφέ κι απ'όλα, το βρήκαμε τώρα ότι αυτοί στις καφετέριες είναι ζώα όρθια κι αναίσθητα. Ε ας ξαπλώσουμε να πεθάνουμε.
Άμα έχω λεφτά, θα βγω. Αν όχι, καλά να'ναι το νετ. :P

Όσο για τις παραλίες, καλό είναι να υπάρχουν όλα. Όποιος δε θέλει δεν πάει σε οργανωμένες, τόσο απλό. Προσωπικά δεν τις προτιμώ γιατί δεν έχω λεφτά και βασικά δεν πάω καν για μπάνιο στην Αθήνα πλέον. Πολύς κόσμος και παρ'όλο που δεν είμαι αγοραφοβική, αποσυντονίζομαι και νιώθω άβολα.
Απλά δεν μ'αρέσει η έπαρση ότι ααα πάω εκεί :sunglasses: λες και πας στα Κανάρια, όπα χαλάρωσε. Βρώμικα είναι με τόσο κόσμο που ο μισός κατουράει μέσα, κι ας πληρώνεις 20 ευρώ.

δε παμε για μπανιο στις οργανωμενες αλλα για να παρουμε το χρωματακι μας και να πιουμε τον καφε μας και να κανουμε το ετσι και το αλλιως μας, αντι να παλουκωνομαστε στις καφετερειες μες στη βραση. προσωπικα ουτε δαχτυλο δε βουταω στα κοντινα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δε παμε για μπανιο στις οργανωμενες αλλα για να παρουμε το χρωματακι μας και να πιουμε τον καφε μας και να κανουμε το ετσι και το αλλιως μας, αντι να παλουκωνομαστε στις καφετερειες μες στη βραση. προσωπικα ουτε δαχτυλο δε βουταω στα κοντινα.

Το καλύτερο κάνεις που δεν βουτάς με τόση βρωμιά.
Αλλά δε ζαλίζεσαι με τόσο ήλιο, έστω κι αντηλιά, χωρίς να βουτήξεις? Πόσες φορές πηγαινοέρχεσαι στα ντους? :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Να φορατε αδιαβροχο και να μπαινετε εαν δεν αντεχετε τα ''βρωμικα΄΄ νερα

μια χαρα ειναι βουλιαγμενη και 4 ευρω πλεον εισδος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πόσες φορές πηγαινοέρχεσαι στα ντους? :P

διαρκως. ειπα να κανω το χατηρι του ριγομορτη να παω σε ελευθερη παραλια αλλα η πυροσβεστικη δε μου εκανε το χατηρι να μου δωσει πυροσβεστικο οχημα μαζι.  

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Να φορατε αδιαβροχο και να μπαινετε εαν δεν αντεχετε τα ''βρωμικα΄΄ νερα

μια χαρα ειναι βουλιαγμενη και 4 ευρω πλεον εισδος

E απλά δεν πας άμα σιχαίνεσαι ή δεν βουτάς. Ειδικά όσες γυναίκες έχουν θέμα ευαισθησίας με τα γυναικολογικά είναι κομματάκι δύσκολο να το ρισκάρεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σ αυτη την περιπτωση συμφωνω

το μπανακι μου το εκανα μια χαρα το σαββατο παντως βουλιαγμενη

τι απλωτες, τι πεταλουδες, τι μεσα εξω σαν χελιδονοψαρο

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ενώ αυτοί που χέζουν και κατουράνε στις παραλίες με είσοδο δεν βλάφτουνε... εκεί το σκατό είναι πολυτελείας και το κάτουρο σαμπάνια...

Μια ζωη σε φρη παραλιες κανω φιλε. Αλιμο Αγ κοσμα κλπ κλπ. Μη τρελενεσαι.  ;)

Αρα τα χω φαει στη μαπα και τα σκατα και τα κατουρα. στην κυριολεξια.  ;) :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ο Καρολος παπουλιας αντι για τον Αβραμοπουλο/Σαμαρα στις διαπραγματευσεις?  ταρχιδια μας θα παρουμε..  :(  (γιατι με τους αλλους θα περναμε τιποτα καλυτερο πες..?  :grin:)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μερικα ποστ σημερα σε αυτο το τοπικ μου θυμησαν λιγο αυτο  :grin:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ο Καρολος παπουλιας αντι για τον Αβραμοπουλο/Σαμαρα στις διαπραγματευσεις?  ταρχιδια μας θα παρουμε..  :(   (γιατι με τους αλλους θα περναμε τιποτα καλυτερο πες..?  :grin:)

δε θα γινει καμια απολυτως διαπραγματευση μεχρι να περασει η τροικα απο δω και να πει στους Ευρωπαιους σε τι σκατα κατασταση ειναι το προγραμμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε θα γινει καμια απολυτως διαπραγματευση μεχρι να περασει η τροικα απο δω και να πει στους Ευρωπαιους σε τι σκατα κατασταση ειναι το προγραμμα.
ναι δεν το ξέρουν.

αρκεί να διαβάσεις δηλώσεις σόιμπλε. αααααααααααχαχαχαχααχααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom