easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
θα σου απαντήσω σαν την αγορίνα:
να φτιάξεις πισίνα ρε μαλάκα.
Δεν τα παω καλα με τις πισινες.. αυτα ειναι νεοπλουτιστικες μαλακιες..!
θα σου απαντήσω σαν την αγορίνα:
να φτιάξεις πισίνα ρε μαλάκα.
εγώ στο ξοχικό έχω ιδιωτική παραλία γιατι θεωρώ μαλακία να πληρώνω την ξαπλώστρα και την ομπρέλλα ενός γύφτου 20 ευρώ.εμενα μου αρεσουν οι επιλογες τυπε. και θελω να εχω ΚΑΙ την επιλογη να παω σε παραλια και να παρω μονο την πετσετα μου μαζι. να βρω εκει την ξαπλωστρα μου και την ομπρελα μου και την ντουζιερα μου για να ξεπλυθω τα αλατια, να βρω τον καφε μου ή το ποτο μου, να βρω φαγητο και να ακουσω και τη μουσικαρα μου.
με το δικο σου σκεπτικο θα κανω μετακομιση καθε φορα που θα θελω να παω για μπανιο και θα μου λειπουν και παλι τα μισα.
εσενα σε υποχρεωσε κανεις να πας σε οργανωμενη και θες να υποχρεωσεις ολους τους αλλους να πανε σε ανοργανωτη?
Αρα, για να αποθεωσουμε κι αλλο τον κομμουνισμο του 1930, πρεπει να καταργηθεί και η κληρονομια, ωστε να μην εισπραττει το καθε κωλοπαιδο απο το πουθενα την κληρονομια του πατερα του, αφου δεν την αξιζει?
και ναταν μόνο αυτό.Δεν τα παω καλα με τις πισινες.. αυτα ειναι νεοπλουτιστικες μαλακιες..!
Προσυπογραφω καθε γραμμη.εγώ μάστορα μεγάλωσα στα πουπουλα και με πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω γιατί. μέχρι τα 30 μου κορόιδευα τον πατέρα μου που μέτραγε τα κέρματα στην τσέπη του και είχε λογαριασμούς στην τράπεζα με 8 ψηφία και μεγάλα.
μετά α΄ρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημασία παίζει η παιδική ηλικία και τα βιώματα.
όταν συνειδητοποίησα ότι είχε 120 ζευγάρια παπούτσια στα κουτιά τους γιατί μικρός πήγαινε ξυπόλητος απο τη μια ακρη της Αθήνας στην αλλη για ένα πιατο φαί.
οι άνθρωποι αυτοί ζήσαν την ανέχεια στην πέτσα τους αλλά πολέμησαν και κάναν στη ζωή τους πολλά.
Αυτό ήταν ο κανόνας στη γενιά του 50 60.
το μόνο λαθος που έκαναν ήταν πως υπερκαλόμαθαν εμάς τα μπάσταρδα για να μην περάσουμε τα ίδια.
οι συγκεκριμένοι δημιούργησαν μια γενιά καλομαθημένων μαλακισμένων (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) που δεν ήταν ευχαριστημένα με τίποτα, θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και το μονο που τους απασχολούσε ήταν το ξενύχτι το αμαξι η γκόμενα και το κάτσεκαλά.
μη με ρωτήσεις πως το ξεπέρασα είναι προσωπικο δεδομένο.
δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου αλλα θα άλλαζα πολλά εάν την ξαναζούσα.
αυτά.
Αποκλειεται δηλαδη ο γιατρος του Ευαγγελισμου να ειναι μελος στο μπουρδελα?για να υπάρχει αξιοκρατία μπορούν να γίνουν άλλες σοβαρότερες κινήσεις
άσε που ο κομμουνισμός και ο σοσιαλισμός είναι ο ορισμός της αναξιοκρατίας
με την έννοια , ότι δεν είναι δίκαιο να ευνοούνται ισότιμα όλα τα άτομα μιας
ομάδας , δλδ να έχει τα ίδια ένα βλακόμουτρο του μπουρδέλα, με έναν νευροχειρουργό
στον ευαγγελισμό
αυτοί είναι χαμένη γενιά.Προσυπογραφω καθε γραμμη.
Μιλας ομως για τα καλομαθημενα της δικης μας ηλικιας, 40+.
Με τους τωρινους μικρους, τι γινεται?
Τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα βρεις και χωρίς να πληρώσεις είσοδο. Δεν είπα σε κανέναν να κάνει τίποτα. Για τρίτη φοράεμενα μου αρεσουν οι επιλογες τυπε. και θελω να εχω ΚΑΙ την επιλογη να παω σε παραλια και να παρω μονο την πετσετα μου μαζι. να βρω εκει την ξαπλωστρα μου και την ομπρελα μου και την ντουζιερα μου για να ξεπλυθω τα αλατια, να βρω τον καφε μου ή το ποτο μου, να βρω φαγητο και να ακουσω και τη μουσικαρα μου.
με το δικο σου σκεπτικο θα κανω μετακομιση καθε φορα που θα θελω να παω για μπανιο και θα μου λειπουν και παλι τα μισα.
εσενα σε υποχρεωσε κανεις να πας σε οργανωμενη και θες να υποχρεωσεις ολους τους αλλους να πανε σε ανοργανωτη?
εγώ στο ξοχικό έχω ιδιωτική παραλία γιατι θεωρώ μαλακία να πληρώνω την ξαπλώστρα και την ομπρέλλα ενός γύφτου 20 ευρώ.
σε κάλυψα;
για του ευαγγελισμού δεν ξέρωΑποκλειεται δηλαδη ο γιατρος του Ευαγγελισμου να ειναι μελος στο μπουρδελα?
και ναταν μόνο αυτό.
ξέριες η πουτάνα τι συντήρηση θέλει;
ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Έλα ρε, οικονομία λαίμαι. Θες και παραλίες. Το πολύ πολύ βόλτα με τα πόδια μέχρι την ομόνοια, μπάνιο στο συντριβάνι και μετά σπαστό φραπέ από το περίπτερο (κλεμμένο ε, σιγά μην δώσει και ένα ευρώ για να το αγοράσεις) και κουβεντούλα με την αγγελικούλα.
παρδό μαμαζέλ ;σε τι να με καλυψεις ρε γατακι? τετοια ποστ να τα ανεμιζεις σε φτωχομπινεδες οχι σε μενα. εμενα να με παραθετεις με σοβαρες ερωτησεις χωρις να μου καμωνεσαι.
παρδό μαμαζέλ ;
εσύ γουστάρεις να πετάς 20 ευρά στον αστέρα.
μαγκιά σου. αλλα και μαλακία σου,
εγώ μάζεψα πολλά χαμένα εικοσάρικα στον αστέρα και απέκτησα ιδιωτικό μπικινοπάρκινγκ.
εσένα μαγκιά σου αλλά εμένα μου μένει η παραλία.
Καταργηθηκε ρε μλκα το συντριβανι ! (γαμω την πουτανα τη ντορα..)
πείτε μας. πείτε μας.μαθε μας ωραια αγνωστα πραγματα
ειμαι αγοραφοβικός.δε μου λες ρε γατακι, οποιος εχει πισινα σπιτι του ή εξοχικο μπροστα στη θαλασσα δε παει ποτε σε οργανωμενη παραλια? μαλλον πολυ κλεισμενο σε ειχαν οι δικοι σου γιατι δεν εχεις μυρωδια απο τα μερη μας. και εισαι και γειτονοπουλο
δε μου λες ρε γατακι, οποιος εχει πισινα σπιτι του ή εξοχικο μπροστα στη θαλασσα δε παει ποτε σε οργανωμενη παραλια? μαλλον πολυ κλεισμενο σε ειχαν οι δικοι σου γιατι δεν εχεις μυρωδια απο τα μερη μας. και εισαι και γειτονοπουλο
πείτε μας. πείτε μας.
Υ.Γ.
αλλη μαλακία νεοελληνική..
έχεις τη θαλασσα στα 50 μέτρα και ασχολείσαι 2 ώρες να ανοιγοκλείσεις το σκέπασμα, να ρίξεις χλώριο σκατά φατά το μουνι της μανας του να μην πιάσει μούργα να ελεγξεις το μοτέρι, την υπερχείλιση.
δε γαμιέστε.
πάω για βουτα με τα ρούχα στο αλατόνερο του θεούλη.