Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
απλά θα σου πώ ότι οι περισσότεροι δεν αξίζουν αυτά που παίρνουν ή έπαιρναν
και όσοι τα αξίζουν ( πχ λόγω πτυχίων ή ικανότητας) δεν τα παίρνουν
Ποιος κρινει τι αξιζεις εσυ ή εγω, αν οχι η πραγματικοτητα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι ειναι περιττο ρε τυπε για ξηγα μου. ξερεις τα λεφτα του καθενος?
κοίτα τώρα...
ο θείος μου ο σχωρεμένος έχτισε τη μισή βούλα και είχε κι άλλη τόση.
πολλά φράγκα φτασμένος όταν οι άλλοι ανακάλυψαν την οικοδομή.
όταν πηγαίναμε όξω για φαί πάντα κοιταζε το λογαριασμό.
εάν του φάινονταν πολλά φώναζε τον καταστηματάρχη και του ριχνε καντήλια.
η κοροιδία τον πείραζε.
μπορούσε να κάνει παζάρι για ένα χιλιάρικο και να χαλάσει 5 εκατομμύρια ΤΟΤΕ για αξεσουάρ στην 230Ε εν έτει 1988.
βεβαίως για να σπουδάσει η μάνα του πούλαγε σεντόνια στη λαική.
τώρα το κάθε μαλακιστήρι που νομίζει ότι γεννήθηκε απο χρυσή κότα πετάει τα φράγκα χωρίς σκέψη όπου να ναι.
αυτό μόνο στην ελλάδα θα το δεις. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Για τις παραλιες το να δωσεις ενα 5ευρω να πας να κανεις ενα μπανιο σαν ανθρωπος δεν ειναι και ΤΟ εξοδο..
πχ εψαχνα για φρη παραλια και ειναι πιγκα στους αλβανους τα πακια  τις γριες κλπ που χεζουν κατουρανε μεσα στα αβαθη κλπ.. αντε να κανεις βουτια εκει μεσα.. στην καλυτερη θα βγεις στεφανωμενος με καμια κουραδα στο κεφαλι.. δεν μιλαμε σε περιπτωση που πιεις νερο κατα λαθος..  :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
νομίζω ότι δεν είναι αυτό το νόημα

απλά θίγει τον περιττό κομφορμισμό του νεοέλληνα , ο οποίος θεωρείται εσφαλμένα ώς το minimum αξιοπρεπούς διαβίωσης

Έλα ρε Ρίγκο, μια μαλακία πέταξε ο άλλος και τον έκανες Μοέβιους Παχατουρίδιους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κοίτα τώρα...
η κοροιδία τον πείραζε.
μπορούσε να κάνει παζάρι για ένα χιλιάρικο και να χαλάσει 5 εκατομμύρια ΤΟΤΕ για αξεσουάρ στην 230Ε εν έτει 1988.
τώρα το κάθε μαλακιστήρι που νομίζει ότι γεννήθηκε απο χρυσή κότα πετάει τα φράγκα χωρίς σκέψη όπου να ναι.
Χίλια συγνωμη λατρεια, αλλά τους τύπους που ξοδεύουν 5 εκατομμυρια για αξεσουαρ αλλά μανουριαζουν για το χιλιαρικο του λογαριασμου στην ταβερνα, δεν τους αντιληφθηκα ποτέ, ούτε μπορω να βρω καμια λογικη σε αυτο.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι "πεταμα" το να πληρωσεις 5 εκατομμυρια για αξεσουαρ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ποιος κρινει τι αξιζεις εσυ ή εγω, αν οχι η πραγματικοτητα?
και το lifestyle κωστόπουλου πραγματικότητα είναι και έχει συγκεκριμένο "αξιολογικό σύστημα"
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δίκαιο

ας πούμε δεν μπορεί ένας κοπρίτης αμόρφωτος να έχει διορισθεί σε μια ΔΕΚΟ απο τα 18 και να ξύνει τους όρχεις τους με ένα χιλιάρικο το μήνα

και ένας άλλος με 300 χρόνια σπουδές μεταπτυχιακά και διδακτορικά να είναι στην απέξω

κάτι πρέπει να γίνει με τις ψευδαισθήσεις των φελών δε νομίζεις ?

Έλα ρε Ρίγκο, μια μαλακία πέταξε ο άλλος και τον έκανες Μοέβιους Παχατουρίδιους.
κουβέντα να γίνεται  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για τις παραλιες το να δωσεις ενα 5ευρω να πας να κανεις ενα μπανιο σαν ανθρωπος δεν ειναι και ΤΟ εξοδο..
πχ εψαχνα για φρη παραλια και ειναι πιγκα στους αλβανους τα πακια  τις γριες κλπ που χεζουν κατουρανε μεσα στα αβαθη κλπ.. αντε να κανεις βουτια εκει μεσα.. στην καλυτερη θα βγεις στεφανωμενος με καμια κουραδα στο κεφαλι.. δεν μιλαμε σε περιπτωση που πιεις νερο κατα λαθος..  :grin:
θα σου απαντήσω σαν την αγορίνα:

να φτιάξεις πισίνα ρε μαλάκα.  :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
απορω με τους μαλακες που γεμιζουν τις παραλιες τα μπαρακια κ τις καφετεριες
τελειως στον κοσμο τους τα ζωα

Βλεπεις να μιλαει καπου για οργανωμενη παραλια?
Κανεναν κομφορμισμο δεν θιγει.
Μεμφεται τον κοσμο που βγαινει να ξεσκασει αντι να καθεται σπιτι να βαραει το κεφαλι του στον τοιχο.
Ε πως να το κανουμε, αυτα δεν πρεπει να μενουν αναπαντητα.
Οχι μόνο να χτυπάμε το κεφάλι,να κάνουμε και πλάνο για μετανάστευση όσοι έχουμε παιδιά.
Μας δίνει και συμβουλές ως προς την διαπαιδαγώγησή τους παρακαλώ.Να σπουδάσουν ,να μάθουν ξένες γλώσσες,τέχνες κτλ..Αυτά δηλαδή που πασχίζει να προσφέρει(και τελικά προσφέρει ) η κάθε Ελληνική οικογένεια.
Ξέρει καλύτερα το κάθε ανύπαρκτο πιτσιρίκι το καλό των δικών μας παιδιών.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοίτα τώρα...
η κοροιδία τον πείραζε.

και τι μας νοιαζει ρε λατρεια που τα πεταει καθενας? αλλος τα πεταει σε 5 χιλιαδες φυσιγγια και βενζινες αλωνιζοντας ολα τα βαλκανια κυνηγοτοπια.
ρε κοιταξτε καθενας την παρτη του και αφηστε που πεταει ο διπλα τα λεφτα του. αυτα ειναι κομπλεξισμοι των φτωχομπινεδων. το τι ξοδευει καθενας και που δεν επηρρεαζει τη δικη σου ζωη στο ελαχιστο. μονο τον υπνο σου ενδεχομενως επηρρεαζει με ανησυχα βραδια απο το κομπλεξ και τη ζηλια. οχι εσενα γενικα το λεω.

υ.γ. ο αλλος προτεινε νεα ιδεα τωρα. να μη ξοδευει καποιος γιατι θα πρεπει να νιωθει οτι δεν αξιζει τα λεφτα που εβγαλε  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Στις οργανωμενες παραλιες απαγορευεται το κατουρημα στη θαλασσα? :2funny: :2funny:

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Στις οργανωμενες παραλιες απαγορευεται το κατουρημα στη θαλασσα? :2funny: :2funny:
χαχαχα
τι μας λες τσκ τσκ τσκ. βρες μου μια γουρνα να κυλιστω γιατι δε θα αντεξω αλλες κριτικες.
Επιχείρημα, όχι μαλακίες. Σοβαρά τώρα εμένα μου φαίνεται χαζομάρα να πληρώνεις για
να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Είναι σαν να πληρώνεις για να πας βόλτα στο δάσος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χαχαχα Επιχείρημα, όχι μαλακίες. Σοβαρά τώρα εμένα μου φαίνεται χαζομάρα να πληρώνεις για
να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Είναι σαν να πληρώνεις για να πας βόλτα στο δάσος.
Δεν πληρωνεις για το μπανιο.
Πληρωνεις για ολες τις αλλες παροχες.
Εξαλλου αν ΔΕΝ θελεις να πληρωσεις, μπορεις να πας εκει που ΔΕΝ πληρωνεις.
Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα.

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Δεν πληρωνεις για το μπανιο.
Πληρωνεις για ολες τις αλλες παροχες.
Εξαλλου αν ΔΕΝ θελεις να πληρωσεις, μπορεις να πας εκει που ΔΕΝ πληρωνεις.
Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα.
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά μου φαίνεται χαζομάρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και τι μας νοιαζει ρε λατρεια που τα πεταει καθενας? αλλος τα πεταει σε 5 χιλιαδες φυσιγγια και βενζινες αλωνιζοντας ολα τα βαλκανια κυνηγοτοπια.
ρε κοιταξτε καθενας την παρτη του και αφηστε που πεταει ο διπλα τα λεφτα του. αυτα ειναι κομπλεξισμοι των φτωχομπινεδων. το τι ξοδευει καθενας και που δεν επηρρεαζει τη δικη σου ζωη στο ελαχιστο. μονο τον υπνο σου ενδεχομενως επηρρεαζει με ανησυχα βραδια απο το κομπλεξ και τη ζηλια. οχι εσενα γενικα το λεω.

υ.γ. ο αλλος προτεινε νεα ιδεα τωρα. να μη ξοδευει καποιος γιατι θα πρεπει να νιωθει οτι δεν αξιζει τα λεφτα που εβγαλε  :2funny:
λάθος

επειδή το χρήμα είναι πεπερασμένο και δεν μπορούμε να κόβουμε πληθωριστικό χρήμα κατα βούληση
άρα αν το έχει κάποιος χωρίς να το αξίζει το στερεί απο άλλον που όντως το αξίζει
είναι αναγκαίο να διανέμεται στον πληθυσμό αξιοκρατικά και όχι "πασοκικά"

απλό είναι , αυτό το νόημα έχει η οικονομική κρίση

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Οχι, ειναι ψυχολογικο.. οταν βλεπω γριες χοντρες μεχρι τη μεση στο νερο να καθονται ακινητες με πιανει φρικη να την κανω τρεχοντας..  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
λάθος

επειδή το χρήμα είναι πεπερασμένο και δεν μπορούμε να κόβουμε πληθωριστικό χρήμα κατα βούληση
άρα αν το έχει κάποιος χωρίς να το αξίζει το στερεί απο άλλον που όντως το αξίζει
είναι αναγκαίο να διανέμεται στον πληθυσμό αξιοκρατικά και όχι "πασοκικά"

απλό είναι , αυτό το νόημα έχει η οικονομική κρίση
Αρα, για να αποθεωσουμε κι αλλο τον κομμουνισμο του 1930, πρεπει να καταργηθεί και η κληρονομια, ωστε να μην εισπραττει το καθε κωλοπαιδο απο το πουθενα την κληρονομια του πατερα του, αφου δεν την αξιζει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χίλια συγνωμη λατρεια, αλλά τους τύπους που ξοδεύουν 5 εκατομμυρια για αξεσουαρ αλλά μανουριαζουν για το χιλιαρικο του λογαριασμου στην ταβερνα, δεν τους αντιληφθηκα ποτέ, ούτε μπορω να βρω καμια λογικη σε αυτο.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι "πεταμα" το να πληρωσεις 5 εκατομμυρια για αξεσουαρ.
εγώ μάστορα μεγάλωσα στα πουπουλα και με πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω γιατί. μέχρι τα 30 μου κορόιδευα τον πατέρα μου που μέτραγε τα κέρματα στην τσέπη του και είχε λογαριασμούς στην τράπεζα με 8 ψηφία και μεγάλα.
μετά α΄ρχισα να συνειδητοποιώ πόσο σημασία παίζει η παιδική ηλικία και τα βιώματα.
όταν συνειδητοποίησα ότι είχε 120 ζευγάρια παπούτσια στα κουτιά τους γιατί μικρός πήγαινε ξυπόλητος απο τη μια ακρη της Αθήνας στην αλλη για ένα πιατο φαί.
οι άνθρωποι αυτοί ζήσαν την ανέχεια στην πέτσα τους αλλά πολέμησαν και κάναν στη ζωή τους πολλά.
Αυτό ήταν ο κανόνας στη γενιά του 50 60.
το μόνο λαθος που έκαναν ήταν πως υπερκαλόμαθαν εμάς τα μπάσταρδα για να μην περάσουμε τα ίδια.
οι συγκεκριμένοι δημιούργησαν μια γενιά καλομαθημένων μαλακισμένων (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) που δεν ήταν ευχαριστημένα με τίποτα, θεωρούσαν τα πάντα δεδομένα και το μονο που τους απασχολούσε ήταν το ξενύχτι το αμαξι η γκόμενα και το κάτσεκαλά.
μη με ρωτήσεις πως το ξεπέρασα είναι προσωπικο δεδομένο.
δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου αλλα θα άλλαζα πολλά εάν την ξαναζούσα.
αυτά.

Επισκέπτης
Αρα, για να αποθεωσουμε κι αλλο τον κομμουνισμο του 1930, πρεπει να καταργηθεί και η κληρονομια, ωστε να μην εισπραττει το καθε κωλοπαιδο απο το πουθενα την κληρονομια του πατερα του, αφου δεν την αξιζει?
Τυχαία σου ήρθε αυτό τώρα; :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχαχα Επιχείρημα, όχι μαλακίες. Σοβαρά τώρα εμένα μου φαίνεται χαζομάρα να πληρώνεις για

εμενα μου αρεσουν οι επιλογες τυπε. και θελω να εχω ΚΑΙ την επιλογη να παω σε παραλια και να παρω μονο την πετσετα μου μαζι. να βρω εκει την ξαπλωστρα μου και την ομπρελα μου και την ντουζιερα μου για να ξεπλυθω τα αλατια, να βρω τον καφε μου ή το ποτο μου, να βρω φαγητο και να ακουσω και τη μουσικαρα μου.
με το δικο σου σκεπτικο θα κανω μετακομιση καθε φορα που θα θελω να παω για μπανιο και θα μου λειπουν και παλι τα μισα.
εσενα σε υποχρεωσε κανεις να πας σε οργανωμενη και θες να υποχρεωσεις ολους τους αλλους να πανε σε ανοργανωτη?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πχ εψαχνα για φρη παραλια και ειναι πιγκα στους αλβανους τα πακια  τις γριες κλπ που χεζουν κατουρανε μεσα στα αβαθη κλπ.. αντε να κανεις βουτια εκει μεσα.. στην καλυτερη θα βγεις στεφανωμενος με καμια κουραδα στο κεφαλι.. δεν μιλαμε σε περιπτωση που πιεις νερο κατα λαθος..  :grin:

Έλα ρε, οικονομία λαίμαι. Θες και παραλίες. Το πολύ πολύ βόλτα με τα πόδια μέχρι την ομόνοια, μπάνιο στο συντριβάνι και μετά σπαστό φραπέ από το περίπτερο (κλεμμένο ε, σιγά μην δώσει και ένα ευρώ για να το αγοράσεις) και κουβεντούλα με την αγγελικούλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom