Επισκέπτης
Ρε παπατρολλάκο, ολόκληρο βίντεο ποστάρισα, ξεστραβώσου και ξεκουφώσου και νιώσε επιτέλους,
γαμώ την πιτσαρία μου γαμώ...
Αντί να του πεις ν'ανοίξει κανα βιβλίο το μαλακισμένο μπας και περάσει κανα μάθημα
Ρε παπατρολλάκο, ολόκληρο βίντεο ποστάρισα, ξεστραβώσου και ξεκουφώσου και νιώσε επιτέλους,
γαμώ την πιτσαρία μου γαμώ...
[size=30pt]2[/size]Αντί να του πεις ν'ανοίξει κανα βιβλίο το μαλακισμένο μπας και περάσει κανα μάθημα
σιγα μην σκισεις κανα καλτσονΟ ζεν πρεμιε στο εξωτερικών. Θα επιστρατεύσει όλη του τη γοητεία για να κερδίσει στις δύσκολες διαπραγματεύσεις απέναντι στον... Νταβούτογλου.
Ο σιχαμένος (και κατάπτυστος πρωην δημοσιογράφος) Παναγιωτόπουλος θα εγγυηθεί την αμυντική θωράκιση της χώρας μας (μισό να πάω να ξεράσω).
Η πουτανάρα η Κεφαλογιάννη που ο πατέρας της αθώωνε εμπόρους ναρκωτικών θα δείχνει τα βυζιά της στις καμπάνιες της χώρας για να προσελκύσουμε τουρίστες.
Ο σφουγκοκωλαριος ο Λυκουρέντζος, που την τελευταία φορά που ήταν πρωθυπουργός αναβάθμισε τη σχολή της κοράκλας του σε καθηγητική (μη μείνει χωρίς δουλειά το όρνιο) ήρθε τώρα να αναβαθμίσει και το εθνικό σύστημα υγείας.
Ας είναι... κι εμείς εδώ (απέναντι) θα μαστε.
[size=30pt]2[/size]
Και παίζεται ένα ακόμα.
Βαθμό μην ρωτήσεις...
[size=30pt]2[/size]
Τι σίγουρη αποκατάσταση ρε μαλέα,ξέρεις τι ανταγωνισμός υπάρχει;;;σε ποιο έτος είναι να του πω κανένα ΣΟΣ?
ή τα παράτησε και ξεκίνησε καριέρα ως "αριστερός"?...με σίγουρη αποκατάσταση
Έχει ζέστη...τον Σεπτέμβρη που θα δροσίσει θα πάρω περισσότερα....Σώπα ρε θηρίο.2 σε μία εξεταστική??
Έτοιμος για την Οξφόρδη είσαι..
Ναι ήταν ένα από τα δύο αυτό.επιλογής?
κανένα δίκαιο ανηλίκων????το πιο εύκολο που υπάρχει....
Τι σίγουρη αποκατάσταση ρε μαλέα,ξέρεις τι ανταγωνισμός υπάρχει;;;
Mέχρι κ στο πασόκ αριστεροί δηλώνουνε ακόμα...
Σος από Σεπτέμβρη...ζέστη έχει τώρα...ό,τι έκανα,έκανα....
Νενικήκαμεν κιετσ'??
Θα πιάσει Νοέμβρη ο τόνυ??
Ανηλίκων + ηλεκτρονικού εμπορίου...πες ποια πέρασες
ΥΓ 2 είναι αυτό ή μαζί με το κολόχερο κάνει 20?
Εεε άντε να τραβήξει λίγο γιατί βαρεθήκαμε να τρέχουμε συνέχεια κάλπη...όχι τίποτα άλλο ψηφίζω κ Λάρισα!!!Τι να σου πω, δεν ξέρω. Η ζωή στην Ελλάδα πάντα σε εκπλήσσει. Για καλοκαίρι του χρόνου το βλέπω προσωπικά.
Μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν νομίζω να έχουν θέμα, εκτός και αν παιχτεί καμιά χοντρή μαλακία στις προσεχείς συνόδους.
Ανηλίκων + ηλεκτρονικού εμπορίου...
Θα μου κάνεις ιδιαίτερα;;;
άστο γάμα το ρε μαλάκα....
Στις Εμβαθύνσεις τί θα κάνεις?????
Σύστημα κάνω ρε...περιμένω να αποσυρθούν όλοι όσοι είναι κάπως.Πάντως τον Μανιτάκη που λέγεται ότι είναι κάπως τον γλίτωσες πλέον.
Μήπως να στρωθείς τουλάχιστον στα δημόσια;
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Η ζωή στην Ελλάδα πάντα σε εκπλήσσει. Για καλοκαίρι του χρόνου το βλέπω προσωπικά.
Μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν νομίζω να έχουν θέμα, εκτός και αν παιχτεί καμιά χοντρή μαλακία στις προσεχείς συνόδους.
Πάντως τον Μανιτάκη που λέγεται ότι είναι κάπως τον γλίτωσες πλέον.
Μήπως να στρωθείς τουλάχιστον στα δημόσια;
ο μανιτάκις είναι ομότιμος πλέον...