pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το πηγαινε ελα ειπα!αθήνα αντίρριο ειναι 410 το πήγαινε;
το πηγαινε ελα ειπα!αθήνα αντίρριο ειναι 410 το πήγαινε;
Αντε να χαθεις αλητηαθήνα αντίρριο ειναι 410 το πήγαινε;
Υ.Γ>
σορυ τώρα είδα το μήνμα γράφω γρήγορα και έγραψα πήγαιν ελα....
δε μπορεί κανείς να είναι βιαστικός....
είχαμε τη σάβρα έχουμε και σένα τώρα.
Ενικός?Κομπίνες? ;)Εκει ηταν η κομπίνα του Λαλιώτη τοτε.
;)
συμπέρασμα για να το κλείσουμε.Εκει ηταν η κομπίνα του Λαλιώτη τοτε.
;)
Αντε να χαθεις αλητη
Αυτα να τα πεις στα ζωα που ψηφισαν τον πεθαμένο τοτε!συμπέρασμα για να το κλείσουμε.
με βάση τα λεγόμενα τπου παππού.
ο ελλην φορολογούμενος για να αποκτήσει σύγχρονο αεροδρόμιο πρέπει να πληρώνει τις κομπίνες των πολιτικών και των ιδιωτών.
εβιεβαν κρεμόμαστε απ τα χείλη σου.Ενικός?Κομπίνες? ;)
Αυτα να τα πεις στα ζωα που ψηφισαν τον πεθαμένο τοτε!
Να ρωτήσω?Μηπώς ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ,ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?εβιεβαν κρεμόμαστε απ τα χείλη σου.
πακετο πινέιροΝα ρωτήσω?Μηπώς ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ,ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
Ετσι κύριε PERSI,γιατι πέρα ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Ο ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.πακετο πινέιρο
σχέδιο άτσεσον.....
όλα άπατα μαζί με την ελλάδα των δοσίλογων.
πλην του ΚΚ του νεότερου η νδ απο το 81 και μετά έχει κυβερνήσει ΜΟΝΟ με προδότες και αποστάτες.
Έπεσε βροχή κι αγέρας μες στη Δραπετσώνα μου,Ετσι κύριε PERSI,γιατι πέρα ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Ο ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Να ρωτήσω?Μηπώς ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ,ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
τωρα νοσοκομειο....για να μαθεις να μην βαζεις την ντορουλα και τον κυριακο πουθενα....Σαν υπουργός εξωτερικών συμφώνησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και άνοιξαν τα σύνορα με Αλβανία.Τώρα έχει υποσχεθεί οτι θα ανακαταλάβει τις πόλεις.Τέλεια, να μην ξεχάσει και τα χωριά.
Κόρινθος - Πάτρα: 3,10 €
Και η τετράγωνη λογική σου λέει πως το πασοκ που έκανε τα πάντα μπουρδέλο (σόρυ απ'τα μπουρδέλα) είναι το πλέον κατάλληλο σε συνεργασία με το συνεταιράκι τη νουδούλα να τα απομπουρδελοποιήσει.
Να γαμήσω τετράγωνη λογική με φαγωμένες τις γωνίες..
Aυτο που ηταν απαραιτητο ηταν ενας επιπλεον αεροδιαδρομος,προς τη θαλασσα,οπως πχ στο Χονγκ Κονγκ.μάλιστα.. δεν ήταν απαραίτητο το αεροδρόμιο..
Aυτο που ηταν απαραιτητο ηταν ενας επιπλεον αεροδιαδρομος,προς τη θαλασσα,οπως πχ στο Χονγκ Κονγκ.
Θα αρκουσε και θα στοιχιζε ελαχιστα.
Όταν λες εσύ ότι το Πα.Σο.Κ έκανε τα πάντα μπουρδέλο εννοείς το 2009 - 2012. Εγώ εννοώ 1981 - 1989.