Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αθήνα αντίρριο ειναι 410 το πήγαινε;

Υ.Γ>
σορυ τώρα είδα το μήνμα γράφω γρήγορα και έγραψα πήγαιν ελα....
δε μπορεί κανείς να είναι βιαστικός....
είχαμε τη σάβρα έχουμε και σένα τώρα.  :2funny:
Αντε να χαθεις αλητη
:2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκει ηταν η κομπίνα του Λαλιώτη τοτε.
;)
συμπέρασμα για να το κλείσουμε.
με βάση τα λεγόμενα τπου παππού.

ο ελλην φορολογούμενος για να αποκτήσει σύγχρονο αεροδρόμιο πρέπει να πληρώνει τις κομπίνες των πολιτικών και των ιδιωτών.
:2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί πάτε στα δύσκολα;

Σε Τσεχία, Ουγγαρία τα διόδια τα πληρώνεις άπαξ για τις εθνικές οδούς.
Έτσι ήταν και στην Πολωνία αλλά τα τελευταία που φτιάξανε πληρώνεις κάθε διέλευση 5 ευρά

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
συμπέρασμα για να το κλείσουμε.
με βάση τα λεγόμενα τπου παππού.

ο ελλην φορολογούμενος για να αποκτήσει σύγχρονο αεροδρόμιο πρέπει να πληρώνει τις κομπίνες των πολιτικών και των ιδιωτών.
:2funny:
Αυτα να τα πεις στα ζωα που ψηφισαν τον πεθαμένο τοτε!
:grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτα να τα πεις στα ζωα που ψηφισαν τον πεθαμένο τοτε!
:grin:

μαλάκα η ελλάς θα πάει μπροστά εάν μετατρέψουμε τιν τουρισμό σε επισκέψεις σε ένα απέραντο ζωολογικό κήπο.

έφυγα. μέρες στράκια.  :boobies:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
εβιεβαν κρεμόμαστε απ τα χείλη σου.  :grin:
Να ρωτήσω?Μηπώς ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ  όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ,ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να ρωτήσω?Μηπώς ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ  όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕ,ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
πακετο πινέιρο
σχέδιο άτσεσον.....

όλα άπατα μαζί με την ελλάδα  των δοσίλογων.

πλην του ΚΚ του νεότερου η νδ απο το 81 και μετά έχει κυβερνήσει ΜΟΝΟ με προδότες και αποστάτες.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
48
Like
947
Πόντοι
6.755
πακετο πινέιρο
σχέδιο άτσεσον.....

όλα άπατα μαζί με την ελλάδα  των δοσίλογων.

πλην του ΚΚ του νεότερου η νδ απο το 81 και μετά έχει κυβερνήσει ΜΟΝΟ με προδότες και αποστάτες.
Ετσι κύριε PERSI,γιατι πέρα ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Ο ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.355
Πόντοι
22.785
Ετσι κύριε PERSI,γιατι πέρα ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Ο ΑΜΝΗΜΟΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ.
Έπεσε βροχή κι αγέρας μες στη Δραπετσώνα μου,
πού είσαι, φίλε, να γλυκάνεις τα πικρά τα χρόνια μου .
Όπως οι παλιές εικόνες κλαίνε στον καημό μπροστά , έτσι κλαίει κι η ζωγραφιά σου δίπλα μου καμιά φορά .
Έπεσε βροχή κι αγέρας στα χαμένα αισθήματα κι όσοι πίστεψαν στον κόσμο γίνανε τα θύματα

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σαν υπουργός εξωτερικών συμφώνησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και άνοιξαν τα σύνορα με Αλβανία.Τώρα έχει υποσχεθεί οτι θα ανακαταλάβει τις πόλεις.Τέλεια, να μην ξεχάσει και τα χωριά.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
   Σαν υπουργός εξωτερικών συμφώνησε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, και άνοιξαν τα σύνορα με Αλβανία.Τώρα έχει υποσχεθεί οτι θα ανακαταλάβει τις πόλεις.Τέλεια, να μην ξεχάσει και τα χωριά.
τωρα νοσοκομειο....για να μαθεις να μην βαζεις την ντορουλα και τον κυριακο πουθενα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και η τετράγωνη λογική σου λέει πως το πασοκ που έκανε τα πάντα μπουρδέλο (σόρυ απ'τα μπουρδέλα) είναι το πλέον κατάλληλο σε συνεργασία με το συνεταιράκι τη νουδούλα να τα απομπουρδελοποιήσει.
Να γαμήσω τετράγωνη λογική με φαγωμένες τις γωνίες..

Όταν λες εσύ ότι το Πα.Σο.Κ έκανε τα πάντα μπουρδέλο εννοείς το 2009 - 2012. Εγώ εννοώ 1981 - 1989.

Ξεκινάμε από εκεί και φυσικά εκεί τελειώνουμε.

Και σε τελική ΝΑΙ. Όποιος τα έκανε μπουρδέλο ας τα φτιάξει και στον πούτσο μου εάν λούζεται αυτά που δίδαξε τον κόσμο να κάνει.

Στα παπάρια μου τα καμαρωτά που ο Παπακωνσταντινου (πχ) ήλθε αντιμέτωπος με πρακτικές που ο ίδιος εξέθρεψε (πχ κανω ντου και διακοπτω Διοικητικό Συμβούλιο). Όταν τα έκανε ήταν καλα; Τώρα ας πάρει τα παπάρια μου και ό, τι σκατά έκανε ας μας κάνει τη χάρη να τα διορθώσει. Το ίδιο και για τον Καστανίδη. Το ίδιο και για τον Παπανδρέου που μαλακιζόταν ασυστόλως μετέχοντας σε πορείες ενώ αυτά που γίνονταν ήταν τα λογικά και έπρεπε να γίνουν.

Ας βολευτούν με το οριακά διψήφιο και στο μέλλον ας είναι σοφότεροι και λιγότερο καραγκιόζηδες.

Είναι αυτό που λέμε: " Κατούραγε στη θάλασσα, τα βρήκε στο αλάτι..."

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aυτο που ηταν απαραιτητο ηταν ενας επιπλεον αεροδιαδρομος,προς τη θαλασσα,οπως πχ στο Χονγκ Κονγκ.

Θα αρκουσε και θα στοιχιζε ελαχιστα.

μάλιστα.. .και κτίρια (τερμιναλ) που θα γινόταν? ααα ναι και τεχνικές βάσεις άλλων εταιρειών? και εμπορευματικοί σταθμοί? και τερμιναλ πτήσεων τσάρτερ?

ααα ναι τι να τα κάνουμε αυτά.. οι ξενοι που θα ερχόντουσαν στο ανατολικό θα πηγαίναν στο δυτικό με ταξί.. γιατί βεβαίως οι συντεχνίες των ρουφιάνων ταξιτζήδων που τους υποστηρίζεις με θέρμη δεν αφήνανε να γίνει γραμμή συγκοινωνιακή που να περνάει από μέσα από το αεροδρόμιο ούτε καν γραμμή που να συνδέει ανατολικό με δυτικό...

ωραία πράματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom