Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συνηθίζεται στην Ελλάδα να φερόμαστε σαν αγέλη.

Αδιαφορώντας ή μη σκεπτόμενοι τις συνέπειες.

Εγώ δεν μπορώ να κατηγορηθώ, ήμουν και 12-14 χρονών παιδί. Οι άλλοι που ήταν μεγαλύτεροι, ναι.

Επισκέπτης
Όχι ακριβώς. Πάντως ήμουν υποστηρικτής. Σαν κι εχθές θυμάμαι το Γιωργάκη να φιλιέται με τη Δασκαλάκη και να πανηγυρίζουν. Εκεί που στενοχωρήθηκα ήταν όταν τους χάσαμε επί Μητσοτάκη. Ήμουν και πιο πιτσιρικάς.

Επίσης ήμουν στα συλλαλητήρια για το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ. Θα ευχόμουν όμως τώρα να είχε λυθεί το θέμα με εθνολογικό προσδιορισμό όπως μας προτεινόταν τότε...

Εγω δεν θυμαμε και πολλα. Τοτε ειχα το μυαλο μου στις γκομενες, τα ναρκωτικα τα ξυδια και τον Θρυλο. Θυμαμε ομως οτι οι αριστεροι ησαν εναντια στους Ολυμπιακους αγωνες και με ειχαν πεισει. Να δεις που στο τελος τα "κομμουνια" θα βγουν σωστοι στα περισοτερα που ελεγαν.

Επισκέπτης
Επίσης ήμουν στα συλλαλητήρια για το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ. Θα ευχόμουν όμως τώρα να είχε λυθεί το θέμα με εθνολογικό προσδιορισμό όπως μας προτεινόταν τότε...
Οι υστερικες αντιδρασεις οσων ακουγαν τετοιο πραμα ΤΟΤΕ μονο με αυτες οσων τον τελευταιο μηνα  ετρεμαν  στη σκεψη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εβγαινε κυβερνηση μπορουν να συγκριθουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οι υστερικες αντιδρασεις οσων ακουγαν τετοιο πραμα ΤΟΤΕ μονο με αυτες οσων τον τελευταιο μηνα  ετρεμαν  στη σκεψη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εβγαινε κυβερνηση μπορουν να συγκριθουν.

ΧΑΧΑ, λες σε 20 χρόνια να παρακαλάω να γυρίσω το χρόνο πίσω να ψήφιζα Συ.Ριζ.Α;  :2funny:

Δεν μου το έχω...

Επισκέπτης
Όχι ακριβώς. Πάντως ήμουν υποστηρικτής.Σαν κι εχθές θυμάμαι το Γιωργάκη να φιλιέται με τη Δασκαλάκη και να πανηγυρίζουν.
:jerking:
Εκεί που στενοχωρήθηκα ήταν όταν τους χάσαμε επί Μητσοτάκη. Ήμουν και πιο πιτσιρικάς.
Εχεις το ακαταλογιστο ουτως η αλλως,μην δικαιολογεισαι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αμα δεν πεσει ξυλο στη σωστη ηλικια χεστα...

Εσύ λοιπόν, άμα κάνεις παιδιά να τα βαράς στη σωστή ηλικία. Είναι ο σίγουρος δρόμος να σε βαρέσουν κι αυτά όταν θα είσαι κι εσύ αδύναμος και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτε.

Όπως και να έχει, είμαι σε ηλικία σταύρωσης τώρα. Όποιος τυχόν πιστεύει ότι αυτή είναι η σωστή ηλικία, be my guest...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
συριζουλια  δυναμωσατε ; σας εδωσε βιταμινες ο alexis ; 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Υπαρχει και αυτο το ζητημα...Χρειαζεται προσοχη γενικως,μη μεινει και κανα τικ οπως στον Κασιδιαρη.
Λες να χει κανά τικ κ ο ΦΠ;;;

Να ακούει: ''αστική δημοκρατία'',''τάξη'',''νόμοι'',''συνταγματική δικαιοσύνη'',''κοινοβούλιο'' κτλ κ να τον πιάνει;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συριζουλια  δυναμωσατε ; σας εδωσε βιταμινες ο alexis ; 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα εσύ χαίρεσαι γιατί σκέφτεσαι πως μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχει τελειώσει η κρίση και οι πράσινοι θα το πιάσετε από εκεί που το αφήσατε...αλλά τζάμπα χαίρεσαι...

Επισκέπτης
Λες να χει κανά τικ κ ο ΦΠ;;;

Να ακούει: ''αστική δημοκρατία'',''τάξη'',''νόμοι'',''συνταγματική δικαιοσύνη'',''κοινοβούλιο'' κτλ κ να τον πιάνει;;;
Μπα,πιο πολυ σε φαση κωματωδη κατασταση τον εχω...ξυπνα καθε βραδυ στις 20:00 για να παρει γραμμη απο τα καναλια:Tωρα διαμαρτυρομαστε για την ΠΓΔΜ,τωρα πανηγυριζουμε με την Χαλυβουργαινα,τωρα  τρεμουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τώρα εσύ χαίρεσαι γιατί σκέφτεσαι πως μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχει τελειώσει η κρίση και οι πράσινοι θα το πιάσετε από εκεί που το αφήσατε...αλλά τζάμπα χαίρεσαι...

οι δευτεραντζες δεν μιλανε καθονται στην γωνια τους  :2funny:

Επισκέπτης
Κοιτα,εαν δεις να την πεφτουνε στην ΧΑ πα να πει οτι το κοβουν πως μπορει και να τη βγαλουν,εαν οχι και την αφησουν να κοπανα και να μαχαιρωνει πα να πει οτι δεν και κρατανε καβατζα τους καραφλες για οτι ηθελε προκυψει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
ΧΑΧΑ, λες σε 20 χρόνια να παρακαλάω να γυρίσω το χρόνο πίσω να ψήφιζα Συ.Ριζ.Α;  :2funny:

Δεν μου το έχω...
ΒΑΣΙΚΑ για να παρακαλας να γυρισει ο χρονος πισω θα πρεπει να εισαι ζωντανος,ετσι οπως παει το πραγμα,εισαι τοσο αισιοδοξος για οριζοντα 20-30 χρονια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom