alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Βγαλαμε τα λεφτα εξω αγαπητε?Με την εξερευνήτρια χαλαρά.
Βασικά αυτό το κόμμα είναι η ντροπή της παράταξης.
Ας πάει επιτέλους στα τσακίδια, το μπλε μπαστόκ.
Βγαλαμε τα λεφτα εξω αγαπητε?Με την εξερευνήτρια χαλαρά.
Βασικά αυτό το κόμμα είναι η ντροπή της παράταξης.
Ας πάει επιτέλους στα τσακίδια, το μπλε μπαστόκ.
δεν κυριολεκτουσε τυπε.απλως ηθελε να γραψει πως οσοι δεξιοι δεν ψηφισουν νδ δεν εχουν δικαιωμα να κλαιγονται.ειναι γνησιος νεοδημοκρατης ο αλεξ. ;)πρεπει να ανηκεις στους σκληροπυρηνικους των οπαδων του καμμενων τυπε.![]()
![]()
Γυρισμενη ειναι, ειμαι πεπεισμενος.παντως την αλιντισσα δε τη γυρισε πιπες λεει.
εδω που τα λεμε τυπε οι απεξω ετσι σου λενε.τηρηση δεσμευσεων η δραχμουλα που γουσταρε ο βεντουζας.σιγα αραξε. μας δινεις επιλογες ή να μας βιασουν ή να μας γαμησουν τον γκωλο και παπαλα.
αστον να το παλεψει και ας μην εχει αποτελεσματα τυπε.παντως την αλιντισσα δε τη γυρισε πιπες λεει.
Τι να κανουμε, τοσο απλα ειναι τα πραγματα.εδω που τα λεμε τυπε οι απεξω ετσι σου λενε.τηρηση δεσμευσεων η δραχμουλα που γουσταρε ο βεντουζας.![]()
και φυσικα σε αντιθεση με τις ηλιθιοτητες των τσιπροκαμμενων αυτοι το εννοουν.
Βγαλαμε τα λεφτα εξω αγαπητε?
Γυρισμενη ειναι, ειμαι πεπεισμενος.
Νομιζεις θα το πει δημοσια να της πεσει η μυτη?
Ειναι μια ελλεεινιδα αυτη...![]()
![]()
μολις εχασες καθε ελπιδα να τη συναντησεις τυπε :S ειναι και μανιατισα το αλιντι τα κραταει αυτα....Νομιζεις θα το πει δημοσια να της πεσει η μυτη?
Ειναι μια ελλεεινιδα αυτη...![]()
![]()
Ή κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με μνημονιο και ευρω και μια δυσκολη τριετια, ή κυβερνηση Συριζα χωρις μνημονιο, με δραχμη, και δυο γενιες χαμενες.
Ποιο κομμα ειναι η δοξα της παραταξης?Όχι. Ότι είχα βγάλει επί ηλιθίου.
μολις εχασες καθε ελπιδα να τη συναντησεις τυπε :S ειναι και μανιατισα το αλιντι τα κραταει αυτα....
Μανιατισσα ειναι???μολις εχασες καθε ελπιδα να τη συναντησεις τυπε :S ειναι και μανιατισα το αλιντι τα κραταει αυτα....
τυπε, αμα ερθει ο υπερποντικας στα πραγματα δικαστηρια και μαλακιες ξεχνα τα...Εγω δικηγορος ειμαι, δεν θα πεθανω. Ούτε θα μπω ποτέ στους καταλογους των ανεργων.
Κανετε ό,τι νομιζετε.
Υπονοεις οτι ο Μεμος εχει δει και τις δύο?Tύπε καλύτερη από την Κουάρ είναι η Αλίντι;
Ποιο κομμα ειναι η δοξα της παραταξης?
Στα λαϊκά δικαστηρια δεν χρειαζονται δικηγοροι και τετοιες πολυτελειες ε?τυπε, αμα ερθει ο υπερποντικας στα πραγματα δικαστηρια και μαλακιες ξεχνα τα...
αρχισε να μαθαινεις να ξεμπουκωνεις αποχετευσεις λεμε![]()
καλυτερη απο ολες τις ελλεηνιδες ειναι μια ρωσσιδα τυπεTύπε καλύτερη από την Κουάρ είναι η Αλίντι;
Tύπε καλύτερη από την Κουάρ είναι η Αλίντι;
Στα λαϊκά δικαστηρια δεν χρειαζονται δικηγοροι και τετοιες πολυτελειες ε?
Και η Κουαρ τι ειναι? Παθητικος αοριστος?το γαμησες και συ. ηλικιακα ειναι υπερσυντελικος η αλιντι και ταχει τα γεροντοπαχακια στομαχακια. γιαυτο τραβαει τα σορτς μεχρι τις αμασχαλες.