Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
Ου βεβαια.
Στο φαξ μου, ερχονται καθε δυο ωρες απεγνωσμενα μηνυματα του Αντωνη που μου λενε "Αλεξανδρε, κοψε τον λαιμο σου να γυρισουμε μερικους απο το μπου κομ γιατι καιγομαστε".
Δηλαδη,τελειως τυχαια απειλεις με"κυρωσεις"οσους δεκσους δεν ψηφισουν ΝΔ,ε?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ου βεβαια.
Στο φαξ μου, ερχονται καθε δυο ωρες απεγνωσμενα μηνυματα του Αντωνη που μου λενε "Αλεξανδρε, κοψε τον λαιμο σου να γυρισουμε μερικους απο το μπου κομ γιατι καιγομαστε".

Τότε προς τι η βραδινή κλάψα, ο οδυρμός και ο ιεροεξετασισμός;
Κυριακάτικη φλασιά; Σε βάρεσε ο καύσωνας.

Καλά σε γλεντάει ο πόντικας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδη,τελειως τυχαια απειλεις με"κυρωσεις"οσους δεκσους δεν ψηφισουν ΝΔ,ε?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!
Κυρωσεις?
Η διαστρεβλωση βλεπω ειναι ίδιον της αριστερας.
Εγω ειπα οτι καμια δηλωση μετανοιας "δεν ηξερα δεν πιστευα" δεν θα γινει δεκτη.
Και κανενα κλαμμα βεβαια.
Και επιμενω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τότε προς τι η βραδινή κλάψα, ο οδυρμός και ο ιεροεξετασισμός;
Κυριακάτικη φλασιά; Σε βάρεσε ο καύσωνας.

Καλά σε γλεντάει ο πόντικας.
Λοιπον παμε παλι.
Εγω απευθυνθηκα στους δεξιους ψηφοφορους, οτι δεν εχουν το δικαιωμα να μην ψηφισουν ΝΔ.
Τα υπολοιπα (κλαψα, σφιξιμο κλπ) τα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βερεσε.
Οσο για σενα στριτ, μην σφιγγεσαι. Θα βγει ο Συριζα, μην ανησυχεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λοιπον παμε παλι.
Εγω απευθυνθηκα στους δεξιους ψηφοφορους, οτι δεν εχουν το δικαιωμα να μην ψηφισουν ΝΔ.
Τα υπολοιπα (κλαψα, σφιξιμο κλπ) τα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βερεσε.
μπορεις να μας πεις αν θες τι θα κανει ο αντωνης αν σπασει ο μητσοτακης το ποδαρι του και βγει πρωθυπουργος?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Ο τσύριζα δεν βλέπω να βγαίνει, τουλάχιστον όχι τώρα. Προσπαθούν κιόλας οι άνθρωποι...

Όσο για το σφίξιμο, κανένα. Ειλικρινά, στα παπάρια μου ποιος θα βγει. Έγραψα απλά ότι για εμένα η ΝΔ τελείωσε, εδώ και καιρό, και απλά ότι κάνει ενισχύει την άποψη μου αυτή. Αντί να στείλει σπίτι τους τα μεταπολιτευτικά βοθρολύματα, άνοιξε το καπάκι του βόθρου και έξυσε τον πάτο, για να μην της ξεφύγει και η πιο τοξική κουράδα (ντόρα).

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αλλος οψιμος συριζαιος.
δηλαδη εσυ εισαι σιγουρος για καποιον που πουλαγε αντιμνημονιασμο και διεγραψε οσους ψηφισαν το μνημονιο 1 και μετα το παιζει σουπερ μνημονιακος και διαγραφει οσους ψηφισαν το μνημονιο 2 και τωρα ξανακανει κωλοτουμπα και μιλα για διαπραγματευση αυτου που υπεγραψε και εβαλε και τους αλλους να υπογραψουν με το ζορι?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δηλαδη εσυ εισαι σιγουρος για καποιον που πουλαγε αντιμνημονιασμο και διεγραψε οσους ψηφισαν το μνημονιο 1 και μετα το παιζει σουπερ μνημονιακος και διαγραφει οσους ψηφισαν το μνημονιο 2 και τωρα ξανακανει κωλοτουμπα και μιλα για διαπραγματευση αυτου που υπεγραψε και εβαλε και τους αλλους να υπογραψουν με το ζορι?  :think:
Ειπαμε εκατο φορες οτι αυτα εληξαν στις 6 Μαιου.
Εχει μεγαλη πλακα να εχει 500 συνιστωσες ο Συριζα, με εκ διαμετρου αντιθετες θεσεις, κι εμεις να απολογουμαστε οτι παιρνουμε πισω τους δικους μας.
Χεστηκαμε τι ψηφισε ο καθενας με τα μνημονια.
Ολοι πισω τωρα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δηλαδη εσυ εισαι σιγουρος για καποιον που πουλαγε αντιμνημονιασμο και διεγραψε οσους ψηφισαν το μνημονιο 1 και μετα το παιζει σουπερ μνημονιακος και διαγραφει οσους ψηφισαν το μνημονιο 2 και τωρα ξανακανει κωλοτουμπα και μιλα για διαπραγματευση αυτου που υπεγραψε και εβαλε και τους αλλους να υπογραψουν με το ζορι?  :think:

ακου τα alex

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπον παμε παλι.

:S τι εγινε ρε παιχτη ποιος αφαιρεσε τα δικαιωματα ψηφου? τι φασιστικο πεσιμο ηταν αυτο  :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ειπαμε εκατο φορες οτι αυτα εληξαν στις 6 Μαιου.
Εχει μεγαλη πλακα να εχει 500 συνιστωσες ο Συριζα, με εκ διαμετρου αντιθετες θεσεις, κι εμεις να απολογουμαστε οτι παιρνουμε πισω τους δικους μας.
Χεστηκαμε τι ψηφισε ο καθενας με τα μνημονια.
Ολοι πισω τωρα.
οποιος δε μαθαινει απο την ιστορια του, ειναι υποχρεωμενος να την ξαναζησει τυπε....

στα @@ μου εαν πιστευεις οτι η 6 μαϊου ξεπλυνε την προδοσια που συντελεσε ο δικος σου υπο τις οδηγιες του αρχιπροδοτη του τσαντ....

ΝΔ μονοψηφιο ποσοστο ΤΩΡΑ  :rockon:

κλαααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Με την εξερευνήτρια χαλαρά.

Βασικά αυτό το κόμμα είναι η ντροπή της παράταξης.
Ας πάει επιτέλους στα τσακίδια, το μπλε μπαστόκ.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:S τι εγινε ρε παιχτη ποιος αφαιρεσε τα δικαιωματα ψηφου? τι φασιστικο πεσιμο ηταν αυτο  :think:
δεν κυριολεκτουσε τυπε.απλως ηθελε να γραψει πως οσοι δεξιοι δεν ψηφισουν νδ δεν εχουν δικαιωμα να κλαιγονται.ειναι γνησιος νεοδημοκρατης ο αλεξ. ;)
οποιος δε μαθαινει απο την ιστορια του, ειναι υποχρεωμενος να την ξαναζησει τυπε....

στα @@ μου εαν πιστευεις οτι η 6 μαϊου ξεπλυνε την προδοσια που συντελεσε ο δικος σου υπο τις οδηγιες του αρχιπροδοτη του τσαντ....

κλαααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πρεπει να ανηκεις στους σκληροπυρηνικους των οπαδων του καμμενων τυπε. :cheesy: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eιμαι βεβαιος οτι ολοι αυτοι στο βιντεο πλεον ψηφιζουν Συριζα επειδη λεφτα υπαρχουν και τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom