Επισκέπτης
Παρακαλεσε τον!Γιατι, ΝΔ θα ψηφισει?
Πας καλα μωρε?
Πες σου"σε παρακαλω περσονα,πεταξου απο την νησον για να ψηφισεις Νουδουλα"!
Αχαχαχαχαχαχαχαχα!
Παρακαλεσε τον!Γιατι, ΝΔ θα ψηφισει?
Πας καλα μωρε?
;)e author=antisthenis link=topic=142295.msg3858070#msg3858070 date=1339363980]
:- Παίζει να έχεις δίκιο δυστυχώς. Έτσι νομίζω δηλαδή. :S
σαν να το γυρνας σε νδ και εσυ τυπε?
Εσυ οχι ακομη τυπε?e author=antisthenis link=topic=142295.msg3858070#msg3858070 date=1339363980]
σαν να το γυρνας σε νδ και εσυ τυπε?
Προηγουνται αλλοι να μεταπεισθούν.Παρακαλεσε τον!
Πες σου"σε παρακαλω περσονα,πεταξου απο την νησον για να ψηφισεις Νουδουλα"!
Αχαχαχαχαχαχαχαχα!
ο τσιπρας δεν ειναι ετοιμος να κυβερνησει για αντιπολιτευση καλος ειναι,επισης οι ευρωπαιοι θα τον πολεμησουν, στο συγκεριμενο χρονικο σημειο ειναι λαθος να μιλαμε για αντιμνημονιακες κυβερνησεις πρεπει να κυβερνησει κομμα που να ειναι υπερ του μνημονιου ετσι ωστε να παρουμε τη δοση και αργοτερα βλεπουμε τι γινετε...Την κοπανισατε χεσμενοι το 2009 !
Νικήσατε σε 2 εκλογές και δεν μπορέσατε να βγάλετε ούτε μια τετραετία συνεχόμενη...
Γινατε ανεκδοτο, το πιο συντομο ανέκδοτο.
Η Ελλάδα δεν ξαναβγάζει δεξιά κυβερνηση τα επομενα 60 χρόνια !
Πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑς του κομανταντε Che-πρας και μετά όλη η κεντροαριστερά θα κυβερναει με αντιμνημονιακή γραμμή !
οχιΘα ερθεις ελλαδα τελικα στις 17 ιουνιου?
οχι αρνουμαι τυπεΕσυ οχι ακομη τυπε?
Γυρισα Αλιντισσα και Αντισθενη, αντε κι εσυ.
Φοβασαι οτι δεν θα υπαρχει κενη θεση σε αεροπλανο απο την επομενη?
Σε παρακαλωωωωωωω Περσυυυυυ....γυρνα στην Ελλαδα μια μερουλα να ψηφισεις Νουδουλαααααα...
ο φοβος φυλάει τα έρημα........Φοβασαι οτι δεν θα υπαρχει κενη θεση σε αεροπλανο απο την επομενη?
Φοβασαι οτι δεν θα υπαρχει κενη θεση σε αεροπλανο απο την επομενη?
όποιος κομματόσκυλας μου εξασφαλίσει το ρετούρ παίρνει και ψήφο...Σε παρακαλωωωωωωω Περσυυυυυ....γυρνα στην Ελλαδα μια μερουλα να ψηφισεις Νουδουλαααααα...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!Και μετα θα τιμωρησουν τους μετανοημενους,λεει!
Αν δεν ερθεις θα σε κανω ντα Περσυυυυυυυυ......
Μα δεν ελεγε οτι οι Κινεζοι εκαναν επενδυση 2 δις ευρω, δηλαδη το 10% του κυπριακου ΑΕΠ στο αεροδρομιο Λαρνακας?εχει αλλες εγνοιες....
η Κύπρος μπαίνει στο Μνημόνιο οσονουπω !
Θα το κανονισουμε.όποιος κομματόσκυλας μου εξασφαλίσει το ρετούρ παίρνει και ψήφο...
έχω εκκρεμότητες μρ την ΔΟΥ εξωτερικού μια χαρά τζάμπα θα με βολέψουν.
ετερον εκάτερον.Μα δεν ελεγε οτι οι Κινεζοι εκαναν επενδυση 2 δις ευρω, δηλαδη το 10% του κυπριακου ΑΕΠ στο αεροδρομιο Λαρνακας?
Μα δεν ελεγε οτι οι Κινεζοι εκαναν επενδυση 2 δις ευρω, δηλαδη το 10% του κυπριακου ΑΕΠ στο αεροδρομιο Λαρνακας?
Ου βεβαια.Καλά, εγώ νομίζω ότι η ΝΔ θα βγει πρώτη, γιατί δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε την αυθεντική, ατελείωτη μαλακία που δέρνει την ακροαριστερά. Μια εβδομάδα είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάποιος θα την ανάψει στον κουλ Αλέξης. Πάντως για να γράφει κλαίγοντας ο Άλεξ εδώ, παίζει να είναι σε πανικό η Συγγρού.