alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Και τι να βαλω στη θεση τους ρε τύπε?Για τον μπούτσο είναι και τα τέσσερα.
Και τι να βαλω στη θεση τους ρε τύπε?Για τον μπούτσο είναι και τα τέσσερα.
Λεω οτι αυτα εληξαν στις 6 Μαιου και πλεον δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
τυπε στο μπλαμπλα τις ειχε,δε θυμασαι περισυ τετοια εποχη το σωματειο που ειχε φιαξει?αν παραμυθιαζε τοσο καλα και τις πελατισσες δεν θα ειχε κλεισει το κυλοτα κλαμπ![]()
Φαγάνα η κοπελιά ε?36 ειναι οι δικηγοροι που εχει οδηγησει σε πτωχευση μεχρι τον προηγουμενο σεπτεμβριο τυπεοι φετεινοι πινακες της ελστατ δεν εχουν δημοσιευθει ακομη....
![]()
Ήμουν σίγουρος για την σειρά,δεν χρειαζόταν να το τονίσεις...Με τεσσερα πραγματα ασχολουμαι επισταμενως.
Με το μουνί, την ΝΔ, την ΑΕΚ, και τη δικηγορια.
Με αυτη τη σειρα ακριβως.![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι να βαλω στη θεση τους ρε τύπε?
Ρε μαζί δεν τα συζητούσαμε προχθές;
Τύπε έχεις κανένα αλτσχάιμερ;
Εν προκειμενω καμία απολυτως.Δεν έχει σημασία να γλύφεις εκεί που έφτυνες;
τυπε στο μπλαμπλα τις ειχε,δε θυμασαι περισυ τετοια εποχη το σωματειο που ειχε φιαξει?
αλλα το λαθος ηταν οτι τα πιστεψε κι εκεινη αυτα που τους ελεγε, παρειγγειλε βρακια μεχρι large και της εμειναν ολα.... :-
Α οχι.Ήμουν σίγουρος για την σειρά,δεν χρειαζόταν να το τονίσεις...
Έτσι δώστου...μια ζωή την έχουμε...αν ποτέ πάρω πτυχίο θα έρθω σε εσένα να μάθω για το πρώτο κ το τελευταίο που έχεις ως χόμπυ στον ελεύθερο χρόνο σου.![]()
![]()
τυπε στο μπλαμπλα τις ειχε,δε θυμασαι περισυ τετοια εποχη το σωματειο που ειχε φιαξει?
αλλα το λαθος ηταν οτι τα πιστεψε κι εκεινη αυτα που τους ελεγε, παρειγγειλε βρακια μεχρι large και της εμειναν ολα.... :-
αν παραμυθιαζε τοσο καλα και τις πελατισσες δεν θα ειχε κλεισει το κυλοτα κλαμπ![]()
αν ποτέ πάρω πτυχίο θα έρθω σε εσένα να μάθω για το πρώτο κ το τελευταίο που έχεις ως χόμπυ στον ελεύθερο χρόνο σου.![]()
![]()
Αληθευει οτι εφερνε μονο medium νουμερα και δεν εβρισκαν οι χοντροκωλες ελλεεινιδες να αγορασουν?ρε τυπε ειχε ανοιξει κυλοταδικο σε περιοχη που οι γυναικες δε φορανε βρακι
Ήμουν σίγουρος για την σειρά,δεν χρειαζόταν να το τονίσεις...
Έτσι δώστου...μια ζωή την έχουμε...αν ποτέ πάρω πτυχίο θα έρθω σε εσένα να μάθω για το πρώτο κ το τελευταίο που έχεις ως χόμπυ στον ελεύθερο χρόνο σου.![]()
![]()
Εν προκειμενω καμία απολυτως.
Προσωπικη εμπειρια?Οι πελατισες δυσκολα παραμυθιαζονται σε ορισμενα πραματα....Οι αντρες ως πελατες ειναι απειρως πιο ευκολοι.....
Τύπε, πολύ παρέα με τον μάστερ κάνεις, και αμφιβάλλω πολύ για τις γνώσεις σου. Και στο πρώτο και στο τελευταίο...
Ντάξει...ας πάρω εγώ πτυχίο ποτέ κ γίνω νεοδημοκράτης κ χανούμε...πάει στον κόρακα.Α οχι.
Το πακετο της εκμαθησης θα τα περιλαμβανει ΟΛΑ. Και τα τεσσερα.
Αλλιως να πας στον πορνοπαπο να σου μαθει τα μασατζιδικα.
Μην του το θυμιζεις ρε τύπε. Τρελλη ηττα ηταν αυτο.μαθαινει νομικα απο τους τσεκουρατους και μας ποσταρει περηφανα ο φοιτητης νομικης οτι πολιτης δε συλλαμβανει για πλημεληματα