Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη να καταλαβω η veratour αρνηθηκε να πληρωσει επειδη το ζητησε ο σαμαρας απο τον μοντι για να φοβηθουν οι ελληνες?φιλε δεν ειναι ετσι...
[/quoteετσι ειναι φιλε μου ο Σαμαρας ζητησε στηριξη απο το Μοντι και αυτος βεβαια χεσμενος γιατι φοβαται για την Ιταλια και παιζουν ετσι το παιχνιδι αλλα η VERATOUR θα πληρωσει θελει δεν θελει γιατι υπαρχουν ρητρες και το παιχνιδι ειναι προεκλογικο και θα το δεις
εγω επειδη αυτες οι εκλογες ειναι απο τις πιο κρισιμες στην συγχρονη ιστορια αν οχι οι πιο κρισιμες δεν προκειται να πορευτω με συνωμοσιολογιες ειδικα σε μια εποχη οπου δεσποζει η ελευθερη αγορα.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης, γνωστός μου προ ημερών εξοφλησε πιστωτικη καρτα καταγγελμενη με ληξιπροθεσμο ποσο 35.000 ευρω, μόλις με 6 χιλιαρικα.
εννωειται!!! οσοι ξερουν εστω και λιγο το τραπεζικο συστημα αυτο κανουν τωρα, ΑΛΛΑ προυποθεση να τους αφησεις απληρωτους εχω δει κατι εξωφλητικες δανειων 50000 με 10000 που παει συνεφο, εχουν αναγκη απο ρευστο αμμεσα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οποιος ειναι πρωτο κομμα, εχει αυτο το πλεονεκτημα.

Λοιπόν άκου να δεις, αυτό το πλεονέκτημα δεν δόθηκε από τον Υψιστο, την Θεά Φύση, τον Μεγιστο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος ή δεν ξέρω εγώ ποιά άλλη Θεία οντότητα.
Το έχουνε βάλει τα λαμόγια που διαλύσανε εδώ το μαγαζάκι για να κάνουν την δουλειά ποιο ευκολα και στρωτά και να μην αναγκάζονται να συνεταιρίζονται.
Μπορείς εσύ να λές ότι θες, αλλά είναι ΛΑΘΟΣ από όποια πλευρά και να το δεις διότι όλοι οι ψήφοι έχουν την ίδια αξία, κάποιοι δεν ψηφιζουν με προνόμια, όπως λάθος είναι το πλαφόν του 3% που έφερε πριν 20 μέρες ένα σχεδόν 20% του εκλογικού σώματος ανευ αντιπροσωπευσης,
και τα λαμόγια που το επιβάλλανε πρέπει να τιμωρηθούν.  
Και αν βγει ο Τσίπρας και δεν τα άλλαξει τα ίδια θα λέω και για αυτόν και θα τον κράζω μέχρι να βγει ο ήλιος από την Δύση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τόσο ήταν το κεφάλαιο... τα 6 ...
τα 15.000 ηταν οντως τοκοι, μετά την καταγγελια.
Και εμενε ποσο 20.000 περιπου, στο οποιο υπηρχαν και δεδουλευμενοι τοκοι του παρελθοντος, βεβαια.
Αλλά ενταξει, δεν ηταν και 6 το καθαρο κεφαλαιο.
Εγω δεν το πιστευα και του ειπα να μου δειξει την εξοφλητικη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εννωειται!!! οσοι ξερουν εστω και λιγο το τραπεζικο συστημα αυτο κανουν τωρα, ΑΛΛΑ προυποθεση να τους αφησεις απληρωτους εχω δει κατι εξωφλητικες δανειων 50000 με 10000 που παει συνεφο, εχουν αναγκη απο ρευστο αμμεσα
και το ρευστο μονο απο την τροικα μπορεις να το παρεις.η ανακεφαλαιωση δεν γινεται με αερα.λεφτα δεν υπαρχουν.οποτε επιβαλλεται η λογικη τωρα και η συνεση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λοιπόν άκου να δεις, αυτό το πλεονέκτημα δεν δόθηκε από τον Υψιστο, την Θεά Φύση, τον Μεγιστο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος ή δεν ξέρω εγώ ποιά άλλη Θεία οντότητα.
Το έχουνε βάλει τα λαμόγια που διαλύσανε εδώ το μαγαζάκι για να κάνουν την δουλειά ποιο ευκολα και στρωτά και να μην αναγκάζονται να συνεταιρίζονται.
Μπορείς εσύ να λές ότι θες, αλλά είναι ΛΑΘΟΣ από όποια πλευρά και να το δεις διότι όλοι οι ψήφοι έχουν την ίδια αξία, κάποιοι δεν ψηφιζουν με προνόμια, όπως λάθος είναι το πλαφόν του 3% που έφερε πριν 20 μέρες ένα σχεδόν 20% του εκλογικού σώματος ανευ αντιπροσωπευσης,
Και αν βγει ο Τσίπρας και δεν τα άλλαξει τα ίδια θα λέω και για αυτόν και θα τον κράζω μέχρι να βγει ο ήλιος από την Δύση.
ετσι.
επίσης έχω για τον τσιπρα σταμπάρει το γεγονός ότι μπορούσ ενα κάνει κυ΄βερνηση για να αλλάξει τον εκλογικό και να στείλει εξεταστική τους πούστηδες και δεν το έπραξε.
και μόνο για αυτό απο μένα είναι ήδη μπλακ λιστ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το πλαφόν του 3% εγινε για συγκεκριμενο λογο πριν 20 χρονια.
Θυμιζω παντως, οτι ΣΧΕΔΟΝ απλη αναλογικη ειχαμε μονο σε μια χρονική περιοδο, το 1989-1990.
Αποτελεσμα?
88% δικομματισμος.
Και το 47% ειχε 151 εδρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το πλαφόν του 3% εγινε για συγκεκριμενο λογο πριν 20 χρονια.
Θυμιζω παντως, οτι ΣΧΕΔΟΝ απλη αναλογικη ειχαμε μονο σε μια χρονική περιοδο, το 1989-1990.
Αποτελεσμα?
88% δικομματισμος.
Και το 47% ειχε 151 εδρες.
ποτέ δεν υπήρξε απλή αναλογική το 47% είναι 141 έδρες.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αμα βγει ο Τσιπρας αδερφε οι τραπεζες απο το χεσιμο τους θα κανουν τα απιστευτα για να παρουν ζεστο χρημα, ειπαμε χωρις πιεση δεν γινεται τιποτα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ετσι.
επίσης έχω για τον τσιπρα σταμπάρει το γεγονός ότι μπορούσ ενα κάνει κυ΄βερνηση για να αλλάξει τον εκλογικό και να στείλει εξεταστική τους πούστηδες και δεν το έπραξε.
Εγω δεν τον χωνευω τον Τσιπρα και το ξερεις, αλλά εδω εισαι φάουλ.
Πού θα εβρισκε 151 εδρες να αλλαξει τον εκλογικό νομο? Θα ελεγαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οχι. Και ειχαν 149. Θα ψηφιζαν ολοι οι αλλοι υπερ?

Εξαλλου ο εκλογικος νομος θα αλλαζε απο τις μεθεπομενες εκλογες, συμφωνα με το συνταγμα, ακομη και τοτε. Εκτος αν εβρισκε 180 εδρες, που ηταν ακομη πιο απιθανο.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετσι.
πως μπορουσε να κανει κυβερνηση? με ποιον?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ποτέ δεν υπήρξε απλή αναλογική το 47% είναι 141 έδρες.
Είπα ΣΧΕΔΟΝ.
Το 47% ειναι τεραστια λαϊκή εντολή για σχηματισμο αυτοδυναμης κυβερνησης.
Και ουδείς αμφισβητεί τη λαϊκή νομιμοποιηση ενος τετοιου ποσοστού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγω δεν τον χωνευω τον Τσιπρα και το ξερεις, αλλά εδω εισαι φάουλ.
Πού θα εβρισκε 151 εδρες να αλλαξει τον εκλογικό νομο? Θα ελεγαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οχι. Και ειχαν 149. Θα ψηφιζαν ολοι οι αλλοι υπερ?

Εξαλλου ο εκλογικος νομος θα αλλαζε απο τις μεθεπομενες εκλογες, συμφωνα με το συνταγμα, ακομη και τοτε. Εκτος αν εβρισκε 180 εδρες, που ηταν ακομη πιο απιθανο.
του είπαν κανε κυβέρνηση με ανοχή.
δλδ θα είχε πάνω απο 200....
θα πήγαινε να κατέθετε τα νομοσχέδια και εάν τα καταψήφιζαν θα ελεγε στο λαό.
οι ίδιοι μαλάκες που θέλουν να σας σώσουν αρνουνται την ισονομία και την κάθαρση.
θα έπεφτε η κυβέρνηση και στις επομενες θα έπαιρνε 50%
αλλά τα γατάκια στην ελλάδα πυάρχουν σε ολο το ιδεολογικό φάσμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
οι ίδιοι μαλάκες που θέλουν να σας σώσουν αρνουνται την ισονομία και την κάθαρση.
Θα επαιρνε 50% επειδη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα εμεναν πιστές στην πάγια αρχή τους για ενισχυμενη αναλογικη?
Και ενταξει, μην τρελαθουμε κιολας, 16% πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τον αναγορευαμε και σε τιμητη των παντων, οκ? Φτάνει που κοντέψαμε να τον κανουμε και ρυθμιστή του πολτιεύματος.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η κυβερνηση με ανοχη ηταν μια παγιδα που ευτηχως δεν επεσε, δεν ψηφισε ο κοσμος συριζα για να παει να κανει κυβερνηση εστω και με την ανοχη πασοκ-νδ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Θα επαιρνε 50% επειδη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα εμεναν πιστές στην πάγια αρχή τους για ενισχυμενη αναλογικη?
Και ενταξει, μην τρελαθουμε κιολας, 16% πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τον αναγορευαμε και σε τιμητη των παντων, οκ? Φτάνει που κοντέψαμε να τον κανουμε και ρυθμιστή του πολτιεύματος.
εδώ κάνατε κυβέρνηση με τον σφαγέα του εμφυλίου.
στον τσίπρα θα κολλούσατε ρε αδερφές της δεξιάς;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η κυβερνηση με ανοχη ηταν μια παγιδα που ευτηχως δεν επεσε, δεν ψηφισε ο κοσμος συριζα για να παει να κανει κυβερνηση εστω και με την ανοχη πασοκ-νδ
ο κόσμος ψήφισε σύριζα για να αλλάξουν οι στεβλώσεις στην ελληνική κοινωνία και οι αδικίες πάση θυσία.
πρώτα αλλάζεις τον χουντικό εκλογικό νόμο.
μετά βάζεις φυλακή αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα
και μετά ανοικοδομείς.

ο τσιπρας εχει αρχισει και κάνει τον ζεν πρεμιέ με λόγια παχειά και μαλακισμένα....
σήμερα είπε πχ ή μνημόνιο ή αξιοπρέπεια.
ρε ζώο όταν πεινάς έχεις ήδη χάσει την αξιοπρέπειά σου.

τεσπα.

εγώ παντα θα λεω το σωστό είτε είμαι κοντά είτε μακριά απο το γενικό υπόβαθρο κάποιου.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Αναφώνησε το κόμμα που πήρε το τεράστιο 2% παραπάνω από το 16% του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάς η χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού

Αντε καληνύχτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom