Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ακομα δεν εχει φτασει προς τα εκει παει.μακαρι να φυγουν ολοι γιατι ενω ειχε την δυνατοτητα να γυρισει νδ σκεφτηκε μικροκομματικα και τωρα βγαζει αφρους.θυμασαι που εκανε μαγκιες οταν ελεγε πως τον προσεγγιζουν απο την νδ και το επαιζε αφ' υψηλου...αλαζονεια...οπως τωρα κανει ο συριζα.τεσπα ακομα εχουμε δρομο μεχρι τις 17 ιουνιου.
Εκεί φτασαμε αδελφε.
Εχουν αλαζονεια κατι Καρατζαφερηδες και κατι Τσιπραιοι, και δεν εχει ο δικομματισμος.
Ελεος πια με τον καθε τυχαρπαστο.
Πολιτικη χωματερή. ΤΕΛΟΣ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Θελω μονο να λεηλατηθούν οι ψηφοι του.
Όπως και γινεται.

Επειδή πάνε τα στελέχη δεν σημαίνει ότι πάνε και οι ψηφοφόροι.
Ο Καρατζαφέρης τόσο καιρό έριχνε νερό στον μύλο της Χ.Α
Ξεχάστε τους, σε γιαλαντζί πατριώτες δεν πρόκειται να πάνε επειδή πούλησαν οι Βελοπουλος και σια.
Ο Δεξιός δεν ξεχνάει τα ευχαριστώ στους λάθρο του Πάκη Παυλόπουλου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ξεχάστε τους, σε γιαλαντζί πατριώτες δεν πρόκειται να πάνε επειδή πούλησαν οι Βελοπουλος και σια.
σου ξαναλεω...κοιτα τις αυριανες δημοσκοπησεις...και επισης ακομα ειναι νωρις.φυσικα ολα παιζονται.ολα ειναι πιθανα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αυτα τελειωσανε στις 6 Μαιου.
Τωρα το μονο πραγμα που εχει σημασια ειναι να μην βγει πρωτος ο Τσιπρας.
Ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας.
ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΡΑ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Το άλλο με τον Τραγκα τι είναι πάλι?Πήγε να κάνει κόμμα με τον Καμμένο,ναυάγησε η συμφωνία,μετά είπε οτι ψηφίζει Συριζα και έβριζε τον Καμμένο απο το πρωί ως το βράδυ ..και τώρα ανακοινώνει www.iefimerida.gr/sites/default/files/diakirixi.pdf]αυτό[/url].

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το άλλο με τον Τραγκα τι είναι πάλι?Πήγε να κάνει κόμμα με τον Καμμένο,ναυάγησε η συμφωνία,μετά είπε οτι ψηφίζει Συριζα και έβριζε τον Καμμένο απο το πρωί ως το βράδυ ..και τώρα ανακοινώνει www.iefimerida.gr/sites/default/files/diakirixi.pdf]αυτό[/url].
Άλλος ημίτρελλος.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
σου ξαναλεω...κοιτα τις αυριανες δημοσκοπησεις...και επισης ακομα ειναι νωρις.φυσικα ολα παιζονται.ολα ειναι πιθανα...

Δεν μασάω πληρωμένες δημοσκοπήσεις μάγκες, πες μου πόσο μέσα πέσανε την προηγούμενη φορά. Πέσαν τόσο έξω που ο άλεξ ο αχτύπητος στις προβλέψεις του, κατά δήλωση του πάντα, τουφέκαγε στον γάμο του προσφιλούς και λαοφιλεστάτου καραγκιόζη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μασάω πληρωμένες δημοσκοπήσεις μάγκες, πες μου πόσο μέσα πέσανε την προηγούμενη φορά. Πέσαν τόσο έξω που ο άλεξ ο αχτύπητος στις προβλέψεις του, κατά δήλωση του πάντα, τουφέκαγε στον γάμο του προσφιλούς και λαοφιλεστάτου καραγκιόζη
καλα δεν σχολιαζω επ' αυτου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ολα αυτα ειναι αδιαφορα.
Εγω λεω τις προβλεψεις μου, και αμα λαχει εκτιθεμαι κιολας. Και μαγκια μου.
Παρακαλω να μου πεις ποιος επεσε ΜΕΣΑ στις προβλεψεις του.
Και φυσικα περιμενω τις δικες σου.
Εγω θα δωσω τις δικες μου αρχες Ιουνιου.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι να γυρισουμε στη ΝΔ οπως γυρισε και η Ντορα που αφου βγαλαν τα λεφτα τους στο εξωτερικο και αυτη και ο αντρας της τωρα αφου βλεπει οτι δεν περνει καρεκλα γυρισε πισω, η οικογενεια Μητσοτακη εχει κανει τα χιλια μυρια στην Ελλαδα, δεν θα παρω!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτα τελειωσανε στις 6 Μαιου.
Τωρα το μονο πραγμα που εχει σημασια ειναι να μην βγει πρωτος ο Τσιπρας.
Ολα τα αλλα ειναι ανευ σημασιας.
ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΝΔ ΤΩΡΑ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

Αν σε ευχαριστεί εσένα το ζόρι εναμιση τις εκατό μπροστά από τον Τσίπρα και αυτό πάντα με το σκατό στον κώλο, να το χαίρεστε εκεί στην Δεξιά.
Και με τον δημοκρατικότατο νόμο, πάλι του Πάκη, 50 εδρούλες μπόνους, βιασμός της λαϊκής εντολής και συγκυβέρνηση με τον Τούρκογλου ή το αφεντικό του Μάνου, Τζήμερο.
Όχι για πολύ βέβαια ζόρι κανα χρόνο και πολύ λέω.
Κατάντια

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι να γυρισουμε στη ΝΔ οπως γυρισε και η Ντορα που αφου βγαλαν τα λεφτα τους στο εξωτερικο και αυτη και ο αντρας της τωρα αφου βλεπει οτι δεν περνει καρεκλα γυρισε πισω, η οικογενεια Μητσοτακη εχει κανει τα χιλια μυρια στην Ελλαδα, δεν θα παρω!
αν γυρισουμε δραχμη τυπε αυτοι θα ειναι κερδισμενοι οχι εγω και εσυ.το θεμα ειναι να μεινουμε και δεν γινεται χωρις να συμφωνησουμε με αυτους που μας δινουν τα δανεικα.δυστυχως ετσι ειναι η αληθεια.οψομεθα λοιπον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αν σε ευχαριστεί εσένα το ζόρι εναμιση τις εκατό μπροστά από τον Τσίπρα και αυτό πάντα με το σκατό στον κώλο, να το χαίρεστε εκεί στην Δεξιά.
Και με τον δημοκρατικότατο νόμο, πάλι του Πάκη, 50 εδρούλες μπόνους, βιασμός της λαϊκής εντολής και συγκυβέρνηση με τον Τούρκογλου ή το αφεντικό του Μάνου, Τζήμερο.
Όχι για πολύ βέβαια ζόρι κανα χρόνο και πολύ λέω.
Κατάντια
Οχι, ουδόλως με ευχαριστει. Επρεπε να ειναι 15 μοναδες μπροστα η ΝΔ.
Εσυ φανταζομαι εισαι ευχαριστημενος που εχετε μαζεψει στο ΣΥΡΙΖΑ ο,τι πιο σαπιο, λαμογιοειδές, κρατικοδιαιτο και ρουσφετόφιλο ειχε να επιδειξει το παλιο ΠΑΣΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ τοτε. Αλλά μην κλαις μετα, δεν θα συμπονεσουμε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ολα αυτα ειναι αδιαφορα.

Αδιάφορο δεν είναι γιατί την πάτησες από τα στημένα γκάλοπ.

Παρακαλω να μου πεις ποιος επεσε ΜΕΣΑ στις προβλεψεις του.

Εγώ έπεσα μέσα στα χαμηλά του δικομματισμού αλλα μου είναι αδιάφορο.

Και φυσικα περιμενω τις δικες σου.

Τις έχω δώσει ήδη.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εσυ φανταζομαι εισαι ευχαριστημενος που εχετε μαζεψει στο ΣΥΡΙΖΑ ο,τι πιο σαπιο, λαμογιοειδές, κρατικοδιαιτο και ρουσφετόφιλο ειχε να επιδειξει το παλιο ΠΑΣΟΚ.

Αν με έκοψες για Συριζα γινεται αμεσα κατανοητό γιατί απέτυχες στις προβλέψεις σου.
Όσο για το Πασοκ, ενα κακέκτυπο του υπήρξε, είναι και θα είναι η Ν.Δ κατά συνέπεια δεν έχει νόημα να βρίζεις κάτι που σας μοιάζει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι η χωρα ειναι πανω σε μια λεπτη γραμμη μεταξυ ευρω και δραχμης και δεν χρειαζεται να μιλαμε με ποδοσφαιρικους η οπαδικους ορους αλλα να δουμε την αληθεια.φυσικα οπως ο καθενας κρινει αλλα μετα το αποτελεσμα θα μετρησει.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Αν με έκοψες για Συριζα γινεται αμεσα κατανοητό γιατί απέτυχες στις προβλέψεις σου.
Όσο για το Πασοκ, ενα κακέκτυπο του υπήρξε, είναι και θα είναι η Ν.Δ κατά συνέπεια δεν έχει νόημα να βρίζεις κάτι που σας μοιάζει.
Χρυσαυγούλης είσαι Τομιτο?

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν γυρισουμε δραχμη τυπε αυτοι θα ειναι κερδισμενοι οχι εγω και εσυ.το θεμα ειναι να μεινουμε και δεν γινεται χωρις να συμφωνησουμε με αυτους που μας δινουν τα δανεικα.δυστυχως ετσι ειναι η αληθεια.οψομεθα λοιπον.
Φιλτατε σε πληροφορω οτι ειναι τοσο χεσμενοι επανω τους που οι μαλακιες που κανουν ειναι τεραστιες! Συναντηθηκε ο Σαμαρας με τον Μοντι και οι μαλακες για να τρομαξουνε τον κοσμο βαλαν ιταλικο τουρ οπερατορ να μην πληρωνει 7 ξενοδοχεια με την παροτρηνση της ιταλικης κυβερνησης μαλιστα! φυσικα τα συμβολαια θα πληρωθουν γιατι υπαρχουν ρητρες αλλα για να καταλαβαινουμε το παιχνιδι της προπαγανδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom