Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αν σε ευχαριστεί εσένα το ζόρι εναμιση τις εκατό μπροστά από τον Τσίπρα και αυτό πάντα με το σκατό στον κώλο, να το χαίρεστε εκεί στην Δεξιά.
Και με τον δημοκρατικότατο νόμο, πάλι του Πάκη, 50 εδρούλες μπόνους, βιασμός της λαϊκής εντολής και συγκυβέρνηση με τον Τούρκογλου ή το αφεντικό του Μάνου, Τζήμερο.
Όχι για πολύ βέβαια ζόρι κανα χρόνο και πολύ λέω.
Κατάντια
Η συγκυβερνηση με τον Βενιζελο, αν υποθεσουμε οτι η ΝΔ θα ειναι πρωτο κομμα, θα συγκεντρωνει περιπου 40-42%, συν ισως ενα 3-4% του Μανοτζήμερου.
Δεν αντιλαμβανομαι, ειναι βιασμος της λαϊκής θελησης να κυβερναει το 44-46%?
Εδω 16% πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ και αρχισε να μιλαει ως εκπροσωπος του συμπαντος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Φιλτατε σε πληροφορω οτι ειναι τοσο χεσμενοι επανω τους που οι μαλακιες που κανουν ειναι τεραστιες! Συναντηθηκε ο Σαμαρας με τον Μοντι και οι μαλακες για να τρομαξουνε τον κοσμο βαλαν ιταλικο τουρ οπερατορ να μην πληρωνει 7 ξενοδοχεια με την παροτρηνση της ιταλικης κυβερνησης μαλιστα! φυσικα τα συμβολαια θα πληρωθουν γιατι υπαρχουν ρητρες αλλα για να καταλαβαινουμε το παιχνιδι της προπαγανδας.
Φίλε δεν καταλαβα λεξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αν με έκοψες για Συριζα γινεται αμεσα κατανοητό γιατί απέτυχες στις προβλέψεις σου.
Όσο για το Πασοκ, ενα κακέκτυπο του υπήρξε, είναι και θα είναι η Ν.Δ κατά συνέπεια δεν έχει νόημα να βρίζεις κάτι που σας μοιάζει.
Το να λες οτι δεν εισαι ΣΥΡΙΖΑ, ενω ταυτοχρονα τον εκθειαζεις, δεν καθιστα πιο αξιοπροσεκτες τις αποψεις σου ως δηθεν ουδετερου.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν τις εχω διαβασει, παρακαλω να τις επαναλαβεις αν δεν ειναι κοπος.

Εχω τοποθετηθεί για την παρακάτω δημοσκόπηση ότι θα είναι σχετικά κοντά στα πραγματικά αποτελέσματα

5r.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φιλτατε σε πληροφορω οτι ειναι τοσο χεσμενοι επανω τους που οι μαλακιες που κανουν ειναι τεραστιες! Συναντηθηκε ο Σαμαρας με τον Μοντι και οι μαλακες για να τρομαξουνε τον κοσμο βαλαν ιταλικο τουρ οπερατορ να μην πληρωνει 7 ξενοδοχεια με την παροτρηνση της ιταλικης κυβερνησης μαλιστα! φυσικα τα συμβολαια θα πληρωθουν γιατι υπαρχουν ρητρες αλλα για να καταλαβαινουμε το παιχνιδι της προπαγανδας.
εισαι σιγουρος οτι θα πληρωθουν τα συμβολαια και οτι αυτο ηταν μετος προπαγανδας?δηλαδη ο μοντι αποφασιζει για το αν θα πληρωσει η veratour?μιλαμε για μεγαλο τουριστικο γραφειο με τεραστιο τζιρο.εγω δεν πιστευω με τιποτα οτι μπλοφαρουν τυπε.δες τους εκβιασμους την σταση τους.στο λενε καταμουτρα οτι δεν θα ανεχθουν εκβιασμους του στυλ δωστε μας τα λεφτα σας δανεικα και εμεις θα κανουμε του κεφαλιου μας.χεσμενοι μπορει να ειναι αλλα δεν θα κατσουν να διαιωνιζουν μια κατασταση με την ελλαδα.το κλιμα ειναι ασχημο για εμας εξω.δεν ειμαστε μονοι μας.και εξαλλου εσυ να δανειζες σε καποιον και σου εκανε τσαμπουκαδες και σε χελευαζε οπως ο συριζα μετα θα συνεχιζες να τους δανειζεις?δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.το οτι φοβουνται και δεν θελουν μια εξοδο απο το ευρω και πτωχευση της ελλαδας δεν σημαινει οτι αν κανουν πραξη τις μαλακιες που λενε στο συριζα δεν θα το κανουν.αμεσως θα διωξουν την τροικα και μετα αντε γεια.λεφτα δεν υπαρχουν και για να ερθει αναπτυξη και εξαγωγες θελει χρονο υπομονη και συννενοηση με τους δανειστες οι οποιοι εχουν τον πρωτο λογο.οχι μαγκιες τυπου συριζα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η συγκυβερνηση με τον Βενιζελο, αν υποθεσουμε οτι η ΝΔ θα ειναι πρωτο κομμα, θα συγκεντρωνει περιπου 40-42%, συν ισως ενα 3-4% του Μανοτζήμερου.
Εδω 16% πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ και αρχισε να μιλαει ως εκπροσωπος του συμπαντος.
πάλι άρχισες τις γνωστές παπαροπροβλέψεις;
και οι 3 μαζί θα πάρουν περίπου 38%
ο διαφορά του πρώτου απο τον δεύτερο θα είναι 1,5 μονάδα τουλάχιστον.τα αλλα στις 17.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Το κάτωθι τότε δεν είναι βιασμός είναι εθελούσια συνουσία
b_athinas.JPG

Το να λες οτι δεν εισαι ΣΥΡΙΖΑ, ενω ταυτοχρονα τον εκθειαζεις, δεν καθιστα πιο αξιοπροσεκτες τις αποψεις σου ως δηθεν ουδετερου.

Δεν με αφορά ούτε η αξιοπροσεξία ουτε η ουδετερότητα, ούτε η εγκυρότητα ούτε κάτι άλλο, εγώ την γνώμη μου λεω απλά.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δεν καταλαβα λεξη.
συναντηθηκε ο Σαμαρας με τον ιταλο τον Μοντι οκ? του λεει ο Σαμαρας ριξε κατι στο παιχνιδι που να εχει σχεση με τον τουρισμο να τους τρομαξουμε οτι αν δεν βγει ΝΔ θα εχουμε προβληματα και τα λοιπα, σηκωνει και ο Μοντι το τηλεφωνο και μιλαει με ιταλικο τουρ οπερετορ που στελνει τουριστες σε ελληνικα ξενοδοχεια και τους λεει πειτε στους Ελληνες οτι δεν θα πληρωσουμε μεχρι να εχουν κυβερνηση(ΝΔ) αυτο ειναι το κολπακι Αντωνακη- Μοντι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τομίτο μην ασχολείσαι.... όταν το παίρνει δικός του είναι λαική εντολή όταν θα το πάρει ο τσύριζας ειναι κλοπή και αίσχος της δημοκρατίας. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συναντηθηκε ο Σαμαρας με τον ιταλο τον Μοντι οκ? του λεει ο Σαμαρας ριξε κατι στο παιχνιδι που να εχει σχεση με τον τουρισμο να τους τρομαξουμε οτι αν δεν βγει ΝΔ θα εχουμε προβληματα και τα λοιπα, σηκωνει και ο Μοντι το τηλεφωνο και μιλαει με ιταλικο τουρ οπερετορ που στελνει τουριστες σε ελληνικα ξενοδοχεια και τους λεει πειτε στους Ελληνες οτι δεν θα πληρωσουμε μεχρι να εχουν κυβερνηση(ΝΔ) αυτο ειναι το κολπακι Αντωνακη- Μοντι
ξέρεις τώρα ο άνεργος χέστηκε εάν θα πληρώσουν οι τουρίστες.  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη να καταλαβω η veratour αρνηθηκε να πληρωσει επειδη το ζητησε ο σαμαρας απο τον μοντι για να φοβηθουν οι ελληνες?φιλε δεν ειναι ετσι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το κάτωθι τότε δεν είναι βιασμός είναι εθελούσια συνουσία
Οποιος ειναι πρωτο κομμα, εχει αυτο το πλεονεκτημα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζεται να γινει ενιαιο κομμα μην τυχον και δεν παρει το μπονους.
Εχω ξαναπει οτι η κατανομη του μπονους ειναι λαθος, και πρεπει να γινεται με βαση περιφερειες και οχι ανα νομό.
Επίσης εχω πει οτι θα επρεπε να υπαρχει μπονους αλλά κλιμακωτο.
Π.χ. 20 εδρες αν εχεις 40%, 30 εδρες αν εχεις 35%.
Ειδαμε παντως, ποσο πολυ συνεργαζονται τα κομματα μεταξυ τους στην παρουσα συγκυρια.
Φαντασου λοιπον τι θα γινονταν σε μια εντελως απλη αναλογικη.
Ας αποκτησουν τα κομματα παιδεία συνεργασιών, και ΜΕΤΑ μιλαμε για απλη αναλογικη.
Μεχρι τοτε, πολυ καλα κανουμε και εχουμε ενισχυμενη.
Συμφωνω παντως οτι το μπονους 50 εδρων ειναι υπερβολικό.
Α, και κατι ακομη. Στη βουλή μπηκε το 80% των ψηφων. Αρα με απλη αναλογικη, η ΝΔ θα επαιρνε με το 19%, 72 εδρες. Πήρε τελικα 108. Αρα ουσιαστικα το κερδος της με το μπονους, ηταν 36 εδρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τομίτο μην ασχολείσαι.... όταν το παίρνει δικός του είναι λαική εντολή όταν θα το πάρει ο τσύριζας ειναι κλοπή και αίσχος της δημοκρατίας. :grin:
Αν βγει πρωτος, μαγκια του να το παρει.
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγελει το μπονους, οχι εγω.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαι σιγουρος οτι θα πληρωθουν τα συμβολαια και οτι αυτο ηταν μετος προπαγανδας?δηλαδη ο μοντι αποφασιζει για το αν θα πληρωσει η veratour?μιλαμε για μεγαλο τουριστικο γραφειο με τεραστιο τζιρο.εγω δεν πιστευω με τιποτα οτι μπλοφαρουν τυπε.δες τους εκβιασμους την σταση τους.στο λενε καταμουτρα οτι δεν θα ανεχθουν εκβιασμους του στυλ δωστε μας τα λεφτα σας δανεικα και εμεις θα κανουμε του κεφαλιου μας.χεσμενοι μπορει να ειναι αλλα δεν θα κατσουν να διαιωνιζουν μια κατασταση με την ελλαδα.το κλιμα ειναι ασχημο για εμας εξω.δεν ειμαστε μονοι μας.και εξαλλου εσυ να δανειζες σε καποιον και σου εκανε τσαμπουκαδες και σε χελευαζε οπως ο συριζα μετα θα συνεχιζες να τους δανειζεις?δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.το οτι φοβουνται και δεν θελουν μια εξοδο απο το ευρω και πτωχευση της ελλαδας δεν σημαινει οτι αν κανουν πραξη τις μαλακιες που λενε στο συριζα δεν θα το κανουν.αμεσως θα διωξουν την τροικα και μετα αντε γεια.λεφτα δεν υπαρχουν και για να ερθει αναπτυξη και εξαγωγες θελει χρονο υπομονη και συννενοηση με τους δανειστες οι οποιοι εχουν τον πρωτο λογο.οχι μαγκιες τυπου συριζα.
θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα΄ξερεις πως μειωνεις τη δοση του δανειου σου την σημερον ημερα? Δεν πληρωνεις 2-3 δοσεις και τους λες παιδια δεν εχω τι μπορουμε να κανουμε, να δεις που αμεσως για να μη χασει τα χρηματα της η τραπεζα βρισκεται λυση, αλλα αυτο ΜΟΝΟ αν τους αφησεις απληρωτους, τους πιεσεις δηλαδη αμα πας ετσι με το καλημερα και τους πληρωνεις κανονικα δεν γινεται τιποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν βγει πρωτος, μαγκια του να το παρει.
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγελει το μπονους, οχι εγω.
εμένα δε με ενδιαφέρει ποιός θα το πάρει.
εγώ συντάσσομαι με τον τομίτο ότι δεν είναι δίκαιο να το παίρνει κανείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα΄ξερεις πως μειωνεις τη δοση του δανειου σου την σημερον ημερα? Δεν πληρωνεις 2-3 δοσεις και τους λες παιδια δεν εχω τι μπορουμε να κανουμε, να δεις που αμεσως για να μη χασει τα χρηματα της η τραπεζα βρισκεται λυση, αλλα αυτο ΜΟΝΟ αν τους αφησεις απληρωτους, τους πιεσεις δηλαδη αμα πας ετσι με το καλημερα και τους πληρωνεις κανονικα δεν γινεται τιποτα.
Επίσης, γνωστός μου προ ημερών εξοφλησε πιστωτικη καρτα καταγγελμενη με ληξιπροθεσμο ποσο 35.000 ευρω, μόλις με 6 χιλιαρικα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλα ολα αυτα αλλα δεν γινεται να τα συσχετισεις με το οτι η veratour ανεστειλε τις πληρωμες στην ελλαδα.ειναι εντελως αμετροεπες αυτο.ουτε θα ρισκαρω το μελλον και το νομισμα της χωρας μου πανω σε υπερφιαλες συνωμοσιολογιες.ετσι ειναι φιλε μου.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη να καταλαβω η veratour αρνηθηκε να πληρωσει επειδη το ζητησε ο σαμαρας απο τον μοντι για να φοβηθουν οι ελληνες?φιλε δεν ειναι ετσι...
[/quoteετσι ειναι φιλε μου ο Σαμαρας ζητησε στηριξη απο το Μοντι και αυτος βεβαια χεσμενος γιατι φοβαται για την Ιταλια και παιζουν ετσι το παιχνιδι αλλα η VERATOUR θα πληρωσει θελει δεν θελει γιατι υπαρχουν ρητρες και το παιχνιδι ειναι προεκλογικο και θα το δεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom