alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Κωστα κανε εναν κοπο.μισες μισες ειναι ρε.ακομα εχει δρομο.ολα πιθανα ειναι.
Η μετρον, δινει 27,2-27.
Τι ειχε δωσει πριν δεκα μερες? Με ενδιαφερει.
Κωστα κανε εναν κοπο.μισες μισες ειναι ρε.ακομα εχει δρομο.ολα πιθανα ειναι.
μονοψήφιο θα πάρει....Για το ΠΑΣΟΚ δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.
τομπούλο μαζί με όλους σας κι αυτός.Ποιες στρεβλώσεις ρε συ??
Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ πήγε πρώτος μαζί του
ΤΟ Νο1 ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΣΤΡΕΒΛΏΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!
ψαχνω την νεα τσοντα της ντουβλη τωρα.δεν μπορω.Κωστα κανε εναν κοπο.
Η μετρον, δινει 27,2-27.
για το ντιμπειτ διαφωνω ο τσιπρας ειναι πολυ πιο επικοινωνιακος απο το Σαμαρα, οσο για τα στελεχη πχ ντορα που τη διεγραψε γιατι ψηφισε το πρωτο μνημονιο κτλ αλλα και γιατι πολλοι μεσα στην ΝΔ δεν βλεπουν με καλο ματι την επιστροφη της, δεν την γουσταρει μια μεγαλη μεριδα κοσμου γενικοτερα θα ελεγα για αυτο και το κομμα της δεν ειχε ποτε επιτυχια.Αν κανει το λαθος και παει σε ντιμπέιτ ο Τσιπρας, θα ειναι ευχης εργον.
Θα συντριβει.
Οσο για τις μεταγραφες παντα ωφελούν. Εκτος αν πιστευεις για καποιον περιεργο λογο, οτι συνεφερε τη ΝΔ να εχει και άλλα δυο-τρια κομματα στα δεξια της.
Συγκεκριμένα, ως προς την πρόθεση ψήφου, η έρευνα της Metron Analysis για τις εκλογές 2012 καταγράφει:Κωστα κανε εναν κοπο.
Η μετρον, δινει 27,2-27.
και εδω η νεα...Συγκεκριμένα, ως προς την πρόθεση ψήφου, η έρευνα της Metron Analysis για τις εκλογές 2012 καταγράφει:
ΣΥΡΙΖΑ 20.8%,
Ν.Δ 19.7%,
ΠΑΣΟΚ 14.4%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες 6.5%,
ΔΗΜΑΡ 5.2%,
ΚΚΕ 4.8%,
Χρυσή Αυγή 4%,
Δημιουργία Ξανά 2.3%,
ΛΑΟΣ 1.5%,
Άλλο 3.6%,
Άκυρο-Λευκό 1%,
Δεν θα ψηφίσω 4.6%,
Δεν έχω αποφασίσει 9%,
Δεν απαντώ 2.5%
Πολιτικα νεκρους? γιατι?εγω εχω μια απορια αφου θελει ο Σαμαρας να επιτυχει συσπηρωση του κομματος γιατι δεν κατεβαζει και βουλγαρακη, αλογοσκουφη, ρουσοπουλο?
Φαντασου να γινει και η ιδια.οχι αλλα το πασοκ το ειδαμε τη νδ τη γνωρισαμε! 2 οικογενειες κυβερνανε μεταπολιτικα την Ελλαδα και για λιγο μια τριτη οι μητσοτακηδες! εφτασε η κορη του ΓΑΠ να μπει στο βιβλιο γκινες επειδη ειχε προπαππου, παππου και πατερα πρωθυπουργο. ελεος
Φαντασου να γινει και η ιδια.
χαχαχα τη γαμησαμε!!!Φαντασου να γινει και η ιδια.