treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Έλα ρε κρατάνε ακόμα αυτές οι παραδόσεις;;; :o
ποτε σουκοβουν την αναβολη ρε?τι τεχνασμα ελεγες πριν θα ντυθεις πιεροτος κ θα εμφανιστεις στον διοικητη?
Έλα ρε κρατάνε ακόμα αυτές οι παραδόσεις;;; :o
μόλις θυμήθηκα για παράδειγμα ότι έχει μιλήσει πολλές φορές μαζί με τον πανούτσο υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων, αυτό δεξιός δεν θα το έλεγε (και σίγουρα όχι κάποιος ακροδεξιός)Ειναι δυνατον Λατσιαλι και αριστερος,η εστω"δεν ανηκει πουθενα"(εδω γελαμε)?
Πήρα ανίκανος στρατεύσης τελικά μάλλον...άσε μεγάλη καύλα...ποτε σουκοβουν την αναβολη ρε?τι τεχνασμα ελεγες πριν θα ντυθεις πιεροτος κ θα εμφανιστεις στον διοικητη?
Έρε τσεκούρι που έχει να δουλέψει μόλις βγούμε κυβέρνηση....Di Canio
Δηλαδη δεξιες.μόλις θυμήθηκα για παράδειγμα ότι έχει μιλήσει πολλές φορές μαζί με τον πανούτσο υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων, αυτό δεξιός δεν θα το έλεγε (και σίγουρα όχι κάποιος ακροδεξιός)
γενικά οι απόψεις του είναι νεοφιλελεύθερες
Δηλαδη δεξιες.
Δεξιος του κερατα ειναι,το ιδιο και ο Πανουτσος.
Φαν της Λατσιο...
θα συμφωνισω εν μερη
χωρις να θελω να υποστηριξω τον τσιπρα αλλα ο καθε τσιπρας θα εχει το ιδιο προβλημα
και θα στο δικαιολογισω
το προβλημα πλεον οπως μας καταντησαν ειναι οτι αν διωξει απο το δημοσιο αυτη την στιγμη η ανεργια θα αναιβει κατακορυφα
οταν μαλιστα η αγορα ειναι νεκρη οποτε δεν προκειτε να αποροφηθει κανεις αφου δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας
προοδευτικέςΔηλαδη δεξιες.
Και εγω ετσι τον ειχα μεχρι που εμαθα οτι ειναι λατσιαλι.Ο Καρπετοπουλος ειναι πασοκος αλλα απο τους "εκσυγχρονιστες" και μαζορετα του Σημιτη...
Ο αλλος ειναι απλα μαλακας...
Αυτό με τις ομάδες ρε συ δεν νομίζω ότι ευσταθεί σήμερα... πέρα από κάποιες γενικές γραμμές...Και εγω ετσι τον ειχα μεχρι που εμαθα οτι ειναι λατσιαλι.
Κοσμάκο πγοοδευτικό αγόρι τί λες να ψηφίσεις;;προοδευτικές
Ε,ναι...ας πουμε τιποτε κομμουνια φαν της Λατσιο(μη βαρατε,πλακα κανω)βλεπαν τον Di Canio να σηκωνει το ξερο του σουζα και δεν ετρεχε τιποτε,γραφικοτητες σου λεει.Αυτό με τις ομάδες ρε συ δεν νομίζω ότι ευσταθεί σήμερα...πέρα από κάποιες γενικές γραμμές...
Αυτό θέλω να πω...στην Λάτσιο τα κομμούνια λίγα(και στο γήπεδο η ισχύς του πλήθους)...αλλά γιατί να μην υπάρχουνε;;;Ε,ναι...ας πουμε τιποτε κομμουνια φαν της Λατσιο(μη βαρατε,πλακα κανω)βλεπαν τον Di Canio να σηκωνει το ξερο του σουζα και δεν ετρεχε τιποτε,γραφικοτητες σου λεει.
Πήρα ανίκανος στρατεύσης τελικά μάλλον...άσε μεγάλη καύλα...
Και εγω ετσι τον ειχα μεχρι που εμαθα οτι ειναι λατσιαλι.
Ουτως η αλλως ο Σημιτης η δεκσα μουσιτσα του ΠΑΣΟΚ ητανε,ας μην πουμε για τα"εκσυγχρονιστηρια"τιποτε τωρα...παιζει και να ειχαν καθημερινα οργασμο με τα μνημονια και τα ρεστα.
Για τον Πανουτσο συμφωνω,γενικα οι αθλητικογραφοι ειναι γτπ εντελως ΙΜΟ.
θα κόψω κίνηση στην προεκλογική περίοδο και βλέπουμεΚοσμάκο πγοοδευτικό αγόρι τί λες να ψηφίσεις;;
το αρχιλιγδικο μελος του μπου,που δεν ειναι πλεον κοντα μας,Σ
Αυτό θέλω να πω...στην Λάτσιο τα κομμούνια λίγα
Ακόμα δεν κατέληξα τι θα επικαλεστώ...απλά βρήκα μια άκρη που ίσως μπορεί να την κάνει την δουλειά.τι επικαλεστηκες?ψυχολογικα προβληματα ασθενεια σωματικη αναπηρια?