Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Επισκέπτης
Πόσο μάλλον τώρα έλληνας ''οπαδός'' της Λάτσιο(ως ομάδα που υποστηρίζει στην Ιταλία)....
Για την ακριβεια:υποστηριζε και στην Ιταλια.
Περα απο το τι ομαδα ειναι θυμαμαι που στηριζαν με παθος απο τις στηλες τους τοσο ο ενας οσο και ο αλλος τον Γιωργο Παπανδρεου τοτε που μιλαγε για "επανασταση του αυτονοητου", τωρα δεν ξερω αν το εχουν γυρισει στην Τζημεροκαυλιαση οπως καθε "φωτισμενος"  αρθρογραφος αστερας.Εχω παρα πολυ καιρο να παρω sportday και ουτε σκοπευω να το κανω συντομα...
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα μου φανει απιθανο,το νεο πουλεν των παλαιποτε εκσυγχρονιστηριων,αυτονοητοεπαναστατων και τα ρεστα ειναι ο φιλελευθεροταλεμπανης Τζημερος.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ακόμα δεν κατέληξα τι θα επικαλεστώ...απλά βρήκα μια άκρη που ίσως μπορεί να την κάνει την δουλειά. :sunglasses:

σου προτεινω να πας κ να κανεις μειωμενη θητεια με αδειες λογο αυτου που θα επικαλεστεις

ποτε σου κοβουν αναβολη?εχεις αλλους 3 μηνες επιπλεον για κοινωνικους λογους κ ισως μπορεις κ αλλο αν δεν εχεις τελειωσει με σπουδες νομιζω

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σου προτεινω να πας κ να κανεις μειωμενη θητεια με αδειες λογο αυτου που θα επικαλεστεις

ποτε σου κοβουν αναβολη?εχεις αλλους 3 μηνες επιπλεον για κοινωνικους λογους κ ισως μπορεις κ αλλο αν δεν εχεις τελειωσει με σπουδες νομιζω
Ακριβώς.

Άλλα 4 χρονάκια έχω από σπουδές + οι 3 μήνες που λες...κάτι θα γίνει...κάπως θα τα βολέψουμε ελπίζω. :grin:

Τι αριστεροί είμαστε.... θα γίνουμε κ κυβέρνηση τώρα....θα την καταργήσουμε την στράτευση κ τα σύνορα. :grin:

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και;;;

Δεν το πιάσα...είναι κ Ελλάδα με εθνικιστική ομάδα,΄ποια;;; :huh:

Εδώ απ'όσο ξέρω όλες χύμα είναι..... :rolleyes:

αν ασχοληθείς λίγο θα βρεις πολιτικούς συμβολισμούς τόσο στην ίδρυση όσο και στα χρώματα κάποιων ομάδων.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν θα μου φανει απιθανο,το νεο πουλεν των παλαιποτε εκσυγχρονιστηριων,αυτονοητοεπαναστατων και τα ρεστα ειναι ο φιλελευθεροταλεμπανης Τζημερος.

Μεχρι και ο Κωστοπουλος τον καλεσε στην εκπομπη του για να μας φωτισει με την υπερτατη σοφια του...ενα σπρωξιματακι το τρωει, αν και το να σε στηριζουν δυο τρεις χρεοκωπημενοι καναλαρχες και μερικοι ετσι και αλλιως αναξιοπιστοι δημοσιογραφοι δεν φτανει απο μονο του για να γινεις πρωθυπουργος...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Αυτό με τις ομάδες ρε συ δεν νομίζω ότι ευσταθεί σήμερα... :think: :think: :think: πέρα από κάποιες γενικές γραμμές...
Livorno.png

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν ασχοληθείς λίγο θα βρεις πολιτικούς συμβολισμούς τόσο στην ίδρυση όσο και στα χρώματα κάποιων ομάδων.
Ναι κάτι ψιλά τα ξέρω...απλά ελλάδας απ'όσο ξέρω είναι όλες οι ομάδες χύμα στο κύμα...Ιταλία κρατάνε ακόμα οι παραδόσεις μάλλον.

Ντάξει π.χ. ο Ολυμπιακός παραμένει πιο αριστερή ομάδα θεωρητικά από τον Παναθηναϊκό,ο Πάο έχει περισσότερους εθνικιστές(σαν την Λιάνα).

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για την ακριβεια:υποστηριζε και στην Ιταλια. :2funny: :2funny: :2funny:

το τραγικότερο όλων είναι πως κάποιοι τον ψήφισαν σαν κάτι καινούριο διαμαρτυρόμενοι μάλιστα για τη μνημονιακή πολιτική.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• tzimeros1.jpg
    tzimeros1.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 69
  • tzimeros2.jpg
    tzimeros2.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 87

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι και?

Εννοω οτι και απο κοντα ηταν φαν,δεν ειναι σε φαση μαζευω χαρτακια της πανινι.
Ναι ρε συ...απλά είναι σίγουρα με μια ελληνική...αν υποστηρίζει μια αγγλική...μια πορτογαλική...μια Ιταλία...μια Ισπανία κτλ(όπως κάνουν όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο συχνά)...στέκει να τον πεις δεξιόστροφο επειδή Ιταλία υποστηρίζει Λάτσιο;;; :think:

Επισκέπτης
Μεχρι και ο Κωστοπουλος τον καλεσε στην εκπομπη του για να μας φωτισει με την υπερτατη σοφια του...ενα σπρωξιματακι το τρωει, αν και το να σε στηριζουν δυο τρεις χρεοκωπημενοι καναλαρχες και μερικοι ετσι και αλλιως αναξιοπιστοι δημοσιογραφοι δεν φτανει απο μονο του για να γινεις πρωθυπουργος...
Γενικα τον σπρωχνουν,και αυτοσπρωχνεται,ως ο τρεντυ αντισυμβατικος πολιτικος με τις φρεσκες ιδεες και λοιπα,εχω την εντυπωση οτι απευθυνεται σε αυτο ακριβως το κοινο κιολας,τους τρεντοκαμμενους που πχ γουσταραν τον ΠΚ γιατι"γαμαει καλα μουνια".

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι και?

Εννοω οτι και απο κοντα ηταν φαν,δεν ειναι σε φαση μαζευω χαρτακια της πανινι.
ο τύπος σπούδασε στην ρώμη, οπότε ή λάτσιο θα γινόταν ή ρόμα, το ότι έγινε λάτσιο δεν τον μετατρέπει σε φασίστα για εκείνον μπορεί να ήταν εντελώς αδιάφορη η πολιτική ιδεολογία των οπαδών της, μπορεί να είχε γκόμενα λατσιάλι και να κόλλησε (πάντως για να ήταν αριστερός και μάλιστα συνειδητοποιημένος και να έγινε λάτσιο όντως λίγο δύσκολο, αν και δεν ξέρω εκείνα τα χρόνια ενδεχομένως και να μην ήταν τόσο συνδεδεμένη η πολιτική ταυτότητα των οπαδών της με την ομάδα τους όπως τα τελευταία χρόνια)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο τύπος σπούδασε στην ρώμη, οπότε ή λάτσιο θα γινόταν ή ρόμα, το ότι έγινε λάτσιο δεν τον μετατρέπει σε φασίστα για εκείνον μπορεί να ήταν εντελώς αδιάφορη η πολιτική ιδεολογία των οπαδών της, μπορεί να είχε γκόμενα λατσιάλι και να κόλλησε (πάντως για να ήταν αριστερός και μάλιστα συνειδητοποιημένος και να έγινε λάτσιο όντως λίγο δύσκολο, αν και δεν ξέρω εκείνα τα χρόνια ενδεχομένως και να μην ήταν τόσο συνδεδεμένη η πολιτική ταυτότητα των οπαδών της με την ομάδα τους όπως τα τελευταία χρόνια)
Συμφωνώ με το αγαπητό φασιστάκι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πάλι κάτω η σελίδα της ναζιστικής οργάνωσης :2funny: :2funny: :2funny: