apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χαλαρα τυπελες τύπε?
χαλαρα τυπελες τύπε?
μήπως έπεσε από την μεγάλη επισκεψιμότηταπάλι κάτω η σελίδα της ναζιστικής οργάνωσης
Γενικα τον σπρωχνουν,και αυτοσπρωχνεται,ως ο τρεντυ αντισυμβατικος πολιτικος με τις φρεσκες ιδεες και λοιπα,εχω την εντυπωση οτι απευθυνεται σε αυτο ακριβως το κοινο κιολας,τους τρεντοκαμμενους που πχ γουσταραν τον ΠΚ γιατι"γαμαει καλα μουνια".
χαλαρα τυπε
E,ναι...ειπαμε η τρεντια,τρεντια αλλα εδω κινδυνευωμεν απο τους κομμουνιστοσυμμοριτας.Γνωμη μου ειναι παντως οτι μολις περασει ο μηνας του μελιτος που o τυπος ειναι "talk of the town" και τα χαιδεματα με τα μηντια και ερθουν οι εκλογες, το μεγαλυτερο μερος του ποσοστου του θα αποροφηθει απο την ΝΔ με την λογικη της "χρησιμης ψηφου" και το αστρο του θα δυσει...
E,ναι...ειπαμε η τρεντια,τρεντια αλλα εδω κινδυνευωμεν απο τους κομμουνιστοσυμμοριτας.
και από τους νεοναζιστάς να συμπληρώσω εγώE,ναι...ειπαμε η τρεντια,τρεντια αλλα εδω κινδυνευωμεν απο τους κομμουνιστοσυμμοριτας.
Ποιος τους χέζει αυτούς ακίνδυνοι είναικαι από τους νεοναζιστάς να συμπληρώσω εγώ
τους εχει μια αδυναμια τυπεΓι αυτο αμα βρεθεί σε πάνελ με κανέναν του ΚΚ αφρίζει?
Αφού αυτό δεν το πιστεύεις,γιατί το λες;;;και από τους νεοναζιστάς να συμπληρώσω εγώ
φαίνεταιΠοιος τους χέζει αυτούς ακίνδυνοι είναι
να τα λέμε όλαΑφού αυτό δεν το πιστεύεις,γιατί το λες;;;
να τον ακους τον γερονταφαίνεται
να τα λέμε όλα
ό,τι μουσάτο αναρχοαριστερό έχει υπάρξει το έχεις μελετήσει μαν συγχαρητήρια από μένα για τηννα τον ακους τον γεροντα
Juncker: Πλειοψηφία υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ στο Eurogroup-Spiegel
Jean-Claude Juncker είπε στον υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως οι περισσότεροι επικεφαλής κρατών της Ευρωζώνης τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, μεταδίδει την Κυριακή το περιοδικό Spiegel.
"Αν κάναμε μυστική ψηφοφορία για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, τότε η συντριπτική πλειοψηφία θα ψήφιζε κατά", φέρεται να είπε ο Juncker στον κ. Σαχινίδη.
Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως ο Juncker δήλωσε πως οι επόμενες εκλογές της Ελλάδας συνιστούν την "τελευταία ευκαιρία" της να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, προσθέτοντας πως αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση που θα συμμορφωθεί με τους όρους του προγράμματος της χώρας τότε "έχει τελειώσει".
spiegel
10 δις τυπετο σαιτ θα κλεισει με την χρεοκοπεια?
η συνδρομη στο νετ ποσο θα παιζει 5 δισεκατομυρια δραχμες η τρια πορτοκαλια 1 κατσικουλα κ μισο κιλο χορτα
ελα να βγαινουν οι πληθωριστικες