Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το μόνο βέβαιο είναι ότι η κοινή λογική με τη Χρυσή Αυγή και τον Ναζισμό είναι ασύμβατες έννοιες! :birdman: :birdman: :birdman:

Ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει πολύ υψηλά την έννοια της αυτάρκειας/επάρκειας στο επίπεδο του Έθνους/Κράτους. Μάλλον αυτο λείπει σήμερα από το κράτος σου. Οπότε άσε τα θεωρήματα και κατατάξου στις δυνάμεις που θέλουν τον Ελληνισμό αξιοπρεπή και αυτάρκη και όχι ζήτουλα για δανεικά.

Επισκέπτης
Ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει πολύ υψηλά την έννοια της αυτάρκειας/επάρκειας στο επίπεδο του Έθνους/Κράτους. Μάλλον αυτο λείπει σήμερα από το κράτος σου. Οπότε άσε τα θεωρήματα και κατατάξου στις δυνάμεις που θέλουν τον Ελληνισμό αξιοπρεπή και αυτάρκη και όχι ζήτουλα για δανεικά.

το "κράτος μου"??? :think: δηλαδή εσύ τι είσαι Πακιστανός? :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη κατι γατακια, οπως Σουηδιες, Αγγλιες, Γερμανιες, Αυστριες κλπ κλπ που ειναι αξιοπρεπεις και αυταρκεις, διοικουνται σημερα απο εθνικοσοσιαλιστικο καθεστως?
Πάλι θα ειμαστε δηλαδη η πανευρωπαικη πρωτοτυπια?
Ή σοβιετική δημοκρατία, ή εθνικοσοσιαλισμος?
Ε οχι, υπαρχουν και ενδιαμεσα πραγματα, που ειναι απολυτως δικαιωμενα ιστορικα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το "κράτος μου"??? :think: δηλαδή εσύ τι είσαι Πακιστανός? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω με το δικό σας το (φερόμενο ως) κράτος Ελληνόφωνοι κρετίνοι δεν θέλω να έχω σχέση.
Ούτε καν απογράφηκα να φανταστείς επίτηδες
Επι της ουσιας τπτ άλλο δεν βρήκες να πεις ? Αυτό ήταν όλο? Θιχτηκα λες που με είπες Πακη?
Να θιχτώ να με βρίσει κάποιος με αξία ναι οκ, αλλα από σένα μαλλον κοπλιμέντο πρέπει να το πάρω

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το προβλημα δεν είναι με τις καρεκλες που χάνονται.. το πρόβλημα είναι με αυτούς που τις βρισκουν...
αυτοι που τις βρισκουν τις βρισκουν απο εμαςπου τους ψηφιζουμε  αλλα μεγαλυτερο κολλημα με καρεκλες απο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν εχω ματαδει ρε παιδι μου, τον Αδωνη τον βαλαν υπουργο για ενα μηνα του αρεσε η καρεκλα πηγε στη ΝΔ η Ντορα ειναι και βλεπει οτι θα συνεχισει να ειναι χωρις καρεκλα στη ΝΔ ξανα και αυτη!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Δηλαδη κατι γατακια, οπως Σουηδιες, Αγγλιες, Γερμανιες, Αυστριες κλπ κλπ που ειναι αξιοπρεπεις και αυταρκεις, διοικουνται σημερα απο εθνικοσοσιαλιστικο καθεστως?

Αυτά τα ιστορικά δικαιωμένα μας κατέστρεψαν...

Επισκέπτης
Εγω με το δικό σας το (φερόμενο ως) κράτος Ελληνόφωνοι κρετίνοι δεν θέλω να έχω σχέση.
Ούτε καν απογράφηκα να φανταστείς επίτηδες
Επι της ουσιας τπτ άλλο δεν βρήκες να πεις ? Αυτό ήταν όλο? Θιχτηκα λες που με είπες Πακη?
Να θιχτώ να με βρίσει κάποιος με αξία ναι οκ, αλλα από σένα μαλλον κοπλιμέντο πρέπει να το πάρω

με έπεισες!!! είσαι ένα πανάξιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής! Μπράβο σου! Μην χαίρεσε μαλάκα μαζί σου σπάμε πλάκα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Καλά-καλά θα την δούμε την ιστορική δικαίωση σε μερικά χρόνια.
Μερικοί δεν βλέπετε πέρα από την μύτη σας μου θέλετε και πολιτικές αναλύσεις.

Ρίξε μια ουσιώδη ματιά και ξανασυζητάμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτά τα ιστορικά δικαιωμένα μας κατέστρεψαν...
Μόνο την Ελλαδα ομως.
Και η ασπιρινη αν την παρεις με μετρο, καλο κανει.
Αν παρεις ολο το κουτι πεθαινεις.
Επειδη εμεις δεν εχουμε μαθει να λειτουργουμε σωστα τη δημοκρατια, δεν σημαινει οτι η δημοκρατια ειναι κακο πολιτευμα.
Τοσα σοβαρα κρατη υπαρχουν, κι εμεις επιλεγουμε λυσεις που δεν εχουν δικαιωθεί πουθενα.
Παρε το γαλλικο συστημα, το γερμανικο, το σουηδικο, το ιταλικο, αντιγραψε το και εφαρμοσε το. Στις εφοριες, στα νοσοκομεια, στην παιδεια. Παντου.
Αλλά οχι. Εμεις εχουμε κάλο στον εγκεφαλο.
Ή τον Σταλιν θελουμε να αντιγραψουμε, ή τον Μεταξά.
Εναν αιωνα πισω δηλαδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Αν δεν σου αρεσουν οι πολιτικες αναλυσεις μου, κατι για το οποιο αδιαφορω εντελως, μη συζητας μαζι μου τοτε.

Επισκέπτης

και τι με αυτό ρε κρετίνε? όλες οι Ευρωπαικές χώρες που  αντιμετωπίζουν με επιτυχία την Ισλαμική επέκταση έχουν νεοναζιστές στη κυβέρνηση? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
μην προσπαθείς να ταυτίσεις το μέγιστο πολιτικό Ιωάννη Μεταξά με την τραμπούκικη συμμορία της Χρυσής Αυγής!

Τι "πολιτικός" ήταν ο Μεταξάς ;;;
Ούτε βουλευτής δεν έβγαινε ....

Το ότι ήταν στρατιωτική διάνοια, μέγιστος πατριώτης και έγινε καταπληκτικός κυβερνήτης είναι άλλο θέμα.

ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΚΛΟΓΙΜΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΜΑΔΑ,
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

Αλλά τότε υπήρχε ο στοργικός πατήρ του έθνους
ο οποίος όταν διαπίστωσε οτι βούλιαζε η χώρα και το έθνος
ανέθεσε τη διακυβέρνηση στο Μεταξα
ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ .....

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΣΤΟΡΓΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ...

Συγκινήθηκα ....
URL]]

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τοσα σοβαρα κρατη υπαρχουν, κι εμεις επιλεγουμε λυσεις που δεν εχουν δικαιωθεί πουθενα.
Παρε το γαλλικο συστημα, το γερμανικο, το σουηδικο, το ιταλικο, αντιγραψε το και εφαρμοσε το. Στις εφοριες, στα νοσοκομεια, στην παιδεια. Παντου.

Την ίδια μενταλιτέ έχεις εσύ Ρωμιέ με τον Αγγλοσάξονα ή με τον Βαυαρό ή με τον Βίκινγκ και τον Κέλτη? Πάτε καλά μερικοί-μερικοί?
Στο κάτω κάτω της γραφής όταν αυτοί είχαν Αναγέννηση-Διαφωτισμό κ Βιομηχανική Επανάσταση εσύ ακόμη ήσουν Ραγιάς και περιμένεις να τους φτάσεις ? Στον αιώνα τον άπαντα.
Προχώρα λοιπόν με ότι μπορείς και όχι με ότι θα ήθελες. Ευρωπαίος ο Ρωμηός δεν θα γίνει ποτέ.
Πέταξε το πουλάκι

Επισκέπτης
και τι με αυτό ρε κρετίνε? όλες οι Ευρωπαικές χώρες που  αντιμετωπίζουν με επιτυχία την Ισλαμική επέκταση έχουν νεοναζιστές στη κυβέρνηση? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ;;;;;;;

Που η Γαλλία θα είναι ισλαμικό κράτος το 2035 , η γερμανία το 2050
και η ολλανδία σε 10 χρόνια από τώρα ;;;;;;;;;;;;

ξεφτύλες ....

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Επειδη σου τους πέταξαν εδώ ρε Γιουνάν με το Δουβλίνο λες ότι θα μείνουν εδω για πάντα?
Το είδες το βιντεάκι ή μας λές ότι κατεβάσει η γκλάβα σου?
Ποια επιτυχία ? Που την είδες? Για πες!

Επισκέπτης
Την ίδια μενταλιτέ έχεις εσύ Ρωμιέ με τον Αγγλοσάξονα ή με τον Βαυαρό ή με τον Βίκινγκ και τον Κέλτη? Πάτε καλά μερικοί-μερικοί?
Στο κάτω κάτω της γραφής όταν αυτοί είχαν Αναγέννηση-Διαφωτισμό κ Βιομηχανική Επανάσταση εσύ ακόμη ήσουν Ραγιάς και περιμένεις να τους φτάσεις ? Στον αιώνα τον άπαντα.
Προχώρα λοιπόν με ότι μπορείς και όχι με ότι θα ήθελες. Ευρωπαίος ο Ρωμηός δεν θα γίνει ποτέ.
Πέταξε το πουλάκι

Ρε σούργελο αν δεν είχαν πάει οι Ρωμιοί λόγιοι από την Πόλη
τα αγριγούρουνα της δύσης ακόμη προβιές θα φορούσαν
και θα έτρωγε ο ένας τον άλλο άψητο , χωρίς να αφαιρεί τα σκατά ....

βλάκα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και θα έτρωγε ο ένας τον άλλο άψητο , χωρίς να αφαιρεί τα σκατά ....

βλάκα ...

:2funny:

παπαζολη τραβα ρε αχρηστε να ενημερωνεις το θρεντ με τις ατακες. να κανεις και κατι χρησιμο εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom