alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πας μη αριστερος, φασιστας.Έλα ρε αφού είσαι κρυφοκομμούνι,(παρα)δέξου το!!!
Πας μη ακροδεξιος, κομμουνι.
Ενταξει, το εμαθα το μαθημα μου.
Πας μη αριστερος, φασιστας.Έλα ρε αφού είσαι κρυφοκομμούνι,(παρα)δέξου το!!!
Εγω την εκθετω?
Εσυ την εκθετεις αγαπητε.
Εγω κοντευα να πειστω οτι ειναι απλως ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα και με επανεφερες.
Εγω την εκθετω?
Εσυ την εκθετεις αγαπητε.
Εγω κοντευα να πειστω οτι ειναι απλως ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα και με επανεφερες.
Στην πρώτη άσκηση θερινής διαβίωσης όπως είπα,
δεν θα έχω όπλα.
Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να έχω τα ξυριστικά μου όμως ....
οικογενειακά κειμήλια του παππού ...
Εσυ να κοιμασαι ησυχος, ο Αντωνακης ΔΕΝ θα παρει καμια αυτοδυναμια.Εντάξει τώρα που την εξέθεσα μπορείς να κοιμάσαι ήρεμος αστε δικηγόρε ο Αντωνάκης θα την πάρει αέρα την αυτοδυναμία αυτήν την φορά.
Μόνο μην με ξεχάσετε μετά με τέτοια υπηρεσία που προσέφερα στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της κωλοτούμπας σύννεφο aka αποστασίας.
Εσυ να κοιμασαι ησυχος, ο Αντωνακης ΔΕΝ θα παρει καμια αυτοδυναμια.
Εχμ. Εκτος απο το Ρωμιος και Ιωνας, ειναι μειωτικο και το "αστος" προφανως?
Εσυ να κοιμασαι ησυχος, ο Αντωνακης ΔΕΝ θα παρει καμια αυτοδυναμια.
Εχμ. Εκτος απο το Ρωμιος και Ιωνας, ειναι μειωτικο και το "αστος" προφανως?
Το βιντεακι το εχω δει εδω και παρα πολυ καιρο.Δηλαδή δεν είναι δυο μεγέθη που το ένα μειώνεται και το άλλο αυξάνεται?
Τελικά το είδες το βιντεάκι ή απλά βαριέσαι? Καλά βέβαια μπορεί και να μην θες να χαλάσεις την αστική σου αταραξία με δυσμενή δεδομένα.
Οι αποψεις σου προφανως ειναι οι πλακες του Μωυσεως.
Το αν εχω ιδεολογική και πολιτικη γύμνια και αποψεις "αταραχου αστού" φαινεται καθε μερα με αυτα που γραφω εδω μεσα.Ειπαμε απαντήσεις μηδέν, η μπάλλα στην εξέδρα διαρκώς και ερωτήσεις μπας και εκτεθεί ο άλλος, στο δικαστήριο μπορεί να πιάνει. Δεκτόν.
Η ιδεολογική γύμνια όμως είναι ολοφάνερη.
Το αν εχω ιδεολογική και πολιτικη γύμνια και αποψεις "αταραχου αστού" φαινεται καθε μερα με αυτα που γραφω εδω μεσα.
Δεν φταιω αν δεν διαβαζεις τις απαντησεις που σου δινω και μενεις μονο στις ερωτησεις.
Πριν δύο ημερες, οταν ο Καμμενος ζητουσε να κληθει στο προεδρικο μεγαρο, ο supermouse ελεγε οτι θα δικαιωθει για την προβλεψη του οτι ο Καμμενος θα γινει δεκανικι, κι εγω απλα ελεγα οτι χολωθηκε που δεν κληθηκε ωστε να εχει τη χαρα να...αρνηθεί και να το παιξει αντιστασιακος.Το ζήσαμε κι αυτό
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κατηγορείται για πλαστογραφία!
Πριν δύο ημερες, οταν ο Καμμενος ζητουσε να κληθει στο προεδρικο μεγαρο, ο supermouse ελεγε οτι θα δικαιωθει για την προβλεψη του οτι ο Καμμενος θα γινει δεκανικι, κι εγω απλα ελεγα οτι χολωθηκε που δεν κληθηκε ωστε να εχει τη χαρα να...αρνηθεί και να το παιξει αντιστασιακος.
Τελικα ηταν ακομη χειροτερα τα πραγματα.
Ηθελε να κληθει, απλα για να ακουστει και να τα κανει μπαχαλο.
Και στο τελος ζητησε να γινει πρωθυπουργός ο ιδιος.
Αντε, ψηφιστε τον κι αυτον, Ελληνες. Σας αξιζει.
Δεν εχεις δει πώς γυαλιζει το ματι του?έθεσε 7 όρους
να λυθεί το Σκοπιανό
να αλλάξει η μετοχική σύνθεση της ΤτΕ
να τιτλοποιηθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις!!!!!!
όλα αυτά να γίνουν σε...48 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαλτιμπαγκος ολκής.
έθεσε 7 όρους
να λυθεί το Σκοπιανό
να αλλάξει η μετοχική σύνθεση της ΤτΕ
να τιτλοποιηθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις!!!!!!
όλα αυτά να γίνουν σε...48 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σαλτιμπαγκος ολκής.
Μεταξύ Καμμένου κ Τσίπρα ποιον θα ψηφίζατε κύριοι;;;Δεν εχεις δει πώς γυαλιζει το ματι του?
Απο 11% παει για 4% τωρα.
Αρκετα κρατησε κι αυτη η κωμωδια.
Τα παιδικα διλημματακια αλλου, αγαπητε.Μεταξύ Καμμένου κ Τσίπρα ποιον θα ψηφίζατε κύριοι;;;
Μάλιστα...δηλαδή σωστός ο όρος: ''Τσιπροκαμμένοι'' πιστεύεις.Τα παιδικα διλημματακια αλλου, αγαπητε.
Εσυ μεταξύ ΛΑΟΣ και Χ.Α. τι θα ψηφιζες δηλαδη?
Απολύτως.Μάλιστα...δηλαδή σωστός ο όρος: ''Τσιπροκαμμένοι'' πιστεύεις.