Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν σου αρεσουν οι πολιτικες αναλυσεις μου, κατι για το οποιο αδιαφορω εντελως, μη συζητας μαζι μου τοτε.

Δες το βιντεάκι πρώτα αν δεν θες να μιλάς στον αέρα αγνοώντας ουσιαστικά μεγέθη στρατηγικής όπως το δημογραφικό.

Επισκέπτης
Επειδη σου τους πέταξαν εδώ ρε Γιουνάν με το Δουβλίνο λες ότι θα μείνουν εδω για πάντα?
Το είδες το βιντεάκι ή μας λές ότι κατεβάσει η γκλάβα σου?
Ποια επιτυχία ? Που την είδες? Για πες!

τώρα τι θέλεις σε μπουρδελοσιτε να σου αναπτύξω τις ολοκληρωμένες πολιτικές αντιμετώπισης του Ισλαμικού εξτρεμισμού που έχουν οι Ευρωπαικές χώρες??? αλλά επειδή είσαι γραφικός για πες μας ποια θα ήταν η λύση για τη Χρυσή Αυγή? τα πογκρόμ κατά των Μουσουλμάνων όπως οι προπάτορές σας κάναν με τους Εβραίους? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
:2funny:

παπαζολη τραβα ρε αχρηστε να ενημερωνεις το θρεντ με τις ατακες. να κανεις και κατι χρησιμο εδω μεσα

Σε άφτιαξα πάλι τρελό αγόρι ;;;;
Τι γίνεται ;;;;
Σηκώνεις καταθέσεις ;;;;;;
Αγοράζεις κονσέρβες και φυσίγγια ;;;;;;
Κάμψεις κάνεις κάθε πρωί ;;;;

Παρασκευή βράδυ λέω να πάω να κάνω άσκηση θερινής διαβιωσης μόνος μου σε κανένα βουνό στα πέριξ , έτσι για εξάσκηση ....

για πρώτη φορά χωρίς οπλισμό ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Την ίδια μενταλιτέ έχεις εσύ Ρωμιέ με τον Αγγλοσάξονα ή με τον Βαυαρό ή με τον Βίκινγκ και τον Κέλτη? Πάτε καλά μερικοί-μερικοί?
Στο κάτω κάτω της γραφής όταν αυτοί είχαν Αναγέννηση-Διαφωτισμό κ Βιομηχανική Επανάσταση εσύ ακόμη ήσουν Ραγιάς και περιμένεις να τους φτάσεις ? Στον αιώνα τον άπαντα.
Προχώρα λοιπόν με ότι μπορείς και όχι με ότι θα ήθελες. Ευρωπαίος ο Ρωμηός δεν θα γίνει ποτέ.
Πέταξε το πουλάκι
Τα Ρωμιός και Ίωνας προφανώς τα λες προσβλητικα, επειδη υπονοεις οτι Ελληνες δικαιουμαστε να λεγομαστε μονο αν ασπαστουμε τον εθνικοσοσιαλισμο.
Α, παρεμπιπτοντως, εισαι οπαδος της Χρυσης Αυγης?
Δηλωνουν εθνικοσοσιαλιστες στην Χρυση Αυγη?
Το ρωταω, επειδη δυο μηνες τωρα φωναζουν οι ιδιοι σε ολους τους τονους οτι ειναι ενα ελληνικο πατριωτικο εθνικιστικο κομμα, και οχι ναζιστες.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κάθε βράδυ, το τόπικ διολισθαίνει στον γνωστό του σουρεαλισμό.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τώρα τι θέλεις σε μπουρδελοσιτε να σου αναπτύξω τις ολοκληρωμένες πολιτικές αντιμετώπισης του Ισλαμικού εξτρεμισμού που έχουν οι Ευρωπαικές χώρες??? αλλά επειδή είσαι γραφικός για πες μας ποια θα ήταν η λύση για τη Χρυσή Αυγή? τα πογκρόμ κατά των Μουσουλμάνων όπως οι προπάτορές σας κάναν με τους Εβραίους? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άν είσαι τόσο καλός πες μας και μερικά ακόμη τσιτάτα, γιατί τις ολοκληρωμένες πολιτικές αντιμετώπισης του Ισλαμικού εξτρεμισμού στις οποίες βέβαια εγώ δεν αναφέρθηκα είμαι σίγουρος ότι τις γνωρίζεις απ'εξω μόνο που δεν μπορείς να της πεις μετά τις δώδεκα.
Για το ισλαμικό δημογραφικό μίλησα όχι για τον ισλαμικό εξτρεμισμό.  :idiot:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δες το βιντεάκι πρώτα αν δεν θες να μιλάς στον αέρα αγνοώντας ουσιαστικά μεγέθη στρατηγικής όπως το δημογραφικό.
Τωρα ανακατεψες το δημογραφικο με τη μεταναστευση.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Δημογραφικο ειναι η μειωση του ελληνικου πληθυσμου.
Μεταναστευτικο ειναι η αλλοιωση του ποσοστού ελληνων-ξενων.
Δηλαδη αν πεταξεις ολους τους ξενους εξω (προσωπικα δεν εχω προβλημα, αλλά δεν βλεπω πώς θα γινει) και ως ελληνικο εθνος μειωνεσαι χρονο με το χρονο λογω λιγοτερων γεννησεων απο θανατους, λυθηκε το προβλημα?

Επισκέπτης
Το ρωταω, επειδη δυο μηνες τωρα φωναζουν οι ιδιοι σε ολους τους τονους οτι ειναι ενα ελληνικο πατριωτικο εθνικιστικο κομμα, και οχι ναζιστες.

Εσείς στο πουρδέλο της ΠΟΛ.ΑΝ τι είστε αποφασίσατε ;;;;
Κεντροδεξιοί ;;;
Δεξιοί σκέτοι που απλά μισείτε την ακροδεξιά ;;;;
Αδελφάρες του Ψυχικού-Κηφισιάς-Πολιτείας ;;;;;;;

Κεντρώοι που φθάνετε μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς;;;;;

ήσουν στις παρυφές της αριστεράς αλεξ ποτέ ;;;;

γιατί η ΝΔ μέχρι εκεί δήλωνε ότι έφθανε .....

Στις παρυφές της πουστιάς ξέρω πολλούς,
της αριστεράς κανέναν ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε άφτιαξα πάλι τρελό αγόρι ;;;;
Τι γίνεται ;;;;
Σηκώνεις καταθέσεις ;;;;;;
Αγοράζεις κονσέρβες και φυσίγγια ;;;;;;
Κάμψεις κάνεις κάθε πρωί ;;;;

Παρασκευή βράδυ λέω να πάω να κάνω άσκηση θερινής διαβιωσης μόνος μου σε κανένα βουνό στα πέριξ , έτσι για εξάσκηση ....

για πρώτη φορά χωρίς οπλισμό ....

ειμαι ετοιμος παιχτη. εχει οργανωθει και η ομπρελα προστασιας για τα Ν.Π. δε μας ακουμπαει καμια εξελιξη μην αγχωνεσαι για τιποτα. κανε μια βολτα στον προφητη ηλια στο χαλαρο αν γουσταρεις.

Επισκέπτης
Δηλαδη αν πεταξεις ολους τους ξενους εξω (προσωπικα δεν εχω προβλημα, αλλά δεν βλεπω πώς θα γινει) και ως ελληνικο εθνος μειωνεσαι χρονο με το χρονο λογω λιγοτερων γεννησεων απο θανατους, λυθηκε το προβλημα?

Μπορούμε να μειώσουμε τους θανατους:

1)Από ΠΡΕΖΑ
2)Από τροχαία
3)Από τα εγκλήματα των αλλοδαπών υπανθρωπων
4)Από εκτρώσεις ...

αλλά αυτά θέλουν πατριωτισμό , @@ και λεφτά ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσείς στο πουρδέλο της ΠΟΛ.ΑΝ τι είστε αποφασίσατε ;;;;
Κεντροδεξιοί ;;;
Δεξιοί σκέτοι που απλά μισείτε την ακροδεξιά ;;;;
Αδελφάρες του Ψυχικού-Κηφισιάς-Πολιτείας ;;;;;;;

Κεντρώοι που φθάνετε μέχρι τις παρυφές της Αριστεράς;;;;;

ήσουν στις παρυφές της αριστεράς αλεξ ποτέ ;;;;

γιατί η ΝΔ μέχρι εκεί δήλωνε ότι έφθανε .....

Στις παρυφές της πουστιάς ξέρω πολλούς,
της αριστεράς κανέναν ....
Παρυφές της αριστερας εγω, ούτε κατα διανοια.
Και εχει αποδειχθεί πολλάκις.
Βλεπεις ομως οτι ο δικος σου, δηλωνει εθνικοσοσιαλιστης.
Θα τον ανακαλεσεις στην ταξη οτι ειναι εκτος γραμμης?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τα Ρωμιός και Ίωνας προφανώς τα λες προσβλητικα, επειδη υπονοεις οτι Ελληνες δικαιουμαστε να λεγομαστε μονο αν ασπαστουμε τον εθνικοσοσιαλισμο.

Αδιαφορώ τι κάνει η Χ.Α. Αν ψηφίζω Χ.Α είναι τελείως αλλο θέμα. Άσχετο. Κάνεις τι τώρα? Θα εκθέσεις την Χ.Α αν δηλώσω εγώ Εθνικοσοσιαλιστής? Πόσο μεγάλη ιδέα έχετε μερικοί για αυτό που κάνετε ή είστε?
Απ την άλλη όλο ερωτήσεις βλέπω. Απαντήσεις μάλλον τέλειωσαν. Καλή η καραμέλα της Αστικής Δημοκρατίας αλλα από επιχερήματα σαν να ξεμένει όταν της φανερώνουν τα ψεγάδια. Με μπότοξ την βγάζετε αλλα θα τελειώσει και αυτό όπου να'ναι, γερνάει το συστηματάκι σας και αργά η γρήγορα θα ψοφήσει. Είπαμε η Αριστερά είναι Καρκίνος και θα σας φάει λάχανο.
Και επειδή στην Ελλαδίτσα έχει προχωρήσει πολύ το καρκίνωμα ετοιμαστείτε για ακρωτηριασμό μπας και πάρει καμμια παράταση η Δημοκρατία σας.
Για να μάθετε να βάζετε το πολίτευμα πάνω από την πατρίδα.
Τα πολιτευματα είναι για να υπηρετούν την πατρίδα.
Όχι να υπηρετεί η πατρίδα τα πολιτεύματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπορούμε να μειώσουμε τους θανατους:

1)Από ΠΡΕΖΑ
2)Από τροχαία
3)Από τα εγκλήματα των αλλοδαπών υπανθρωπων
4)Από εκτρώσεις ...

αλλά αυτά θέλουν πατριωτισμό , @@ και λεφτά ...
Ολα καλα, τις εκτρωσεις τι τις ανακατεψες τωρα?

Επισκέπτης
ειμαι ετοιμος παιχτη. εχει οργανωθει και η ομπρελα προστασιας για τα Ν.Π. δε μας ακουμπαει καμια εξελιξη μην αγχωνεσαι για τιποτα. κανε μια βολτα στον προφητη ηλια στο χαλαρο αν γουσταρεις.

Στην πρώτη άσκηση θερινής διαβίωσης όπως είπα,
δεν θα έχω όπλα.
Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα να έχω τα ξυριστικά μου όμως ....
οικογενειακά κειμήλια του παππού ...
attachment.php

Επισκέπτης
Άν είσαι τόσο καλός πες μας και μερικά ακόμη τσιτάτα, γιατί τις ολοκληρωμένες πολιτικές αντιμετώπισης του Ισλαμικού εξτρεμισμού στις οποίες βέβαια εγώ δεν αναφέρθηκα είμαι σίγουρος ότι τις γνωρίζεις απ'εξω μόνο που δεν μπορείς να της πεις μετά τις δώδεκα.
Για το ισλαμικό δημογραφικό μίλησα όχι για τον ισλαμικό εξτρεμισμό.  :idiot:

και εγώ σου είπα ότι έχουν ολοκληρωμένες πολιτικές αντιμετώπισης του Ισλαμικού εξτρεμισμού όπως και σοβαρές μεταναστευτικές πολιτικές που ανατρέπουν τις ζοφερές προβλέψεις του Ισλαμοφοβικού βίντεο που πόσταρες! εσύ τώρα θα πείς κάτι για την πολιτική της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αδιαφορώ τι κάνει η Χ.Α. Αν ψηφίζω Χ.Α είναι τελείως αλλο θέμα. Άσχετο. Κάνεις τι τώρα? Θα εκθέσεις την Χ.Α αν δηλώσω εγώ Εθνικοσοσιαλιστής? Πόσο μεγάλη ιδέα έχετε μερικοί για αυτό που κάνετε ή είστε?
Απ την άλλη όλο ερωτήσεις βλέπω. Απαντήσεις μάλλον τέλειωσαν. Καλή η καραμέλα της Αστικής Δημοκρατίας αλλα από επιχερήματα σαν να ξεμένει όταν της φανερώνουν τα ψεγάδια. Με μπότοξ την βγάζετε αλλα θα τελειώσει και αυτό όπου να'ναι, γερνάει το συστηματάκι σας και αργά η γρήγορα θα ψοφήσει. Είπαμε η Αριστερά είναι Καρκίνος και θα σας φάει λάχανο.
Και επειδή στην Ελλαδίτσα έχει προχωρήσει πολύ το καρκίνωμα ετοιμαστείτε για ακρωτηριασμό μπας και πάρει καμμια παράταση η Δημοκρατία σας.
Για να μάθετε να βάζετε το πολίτευμα πάνω από την πατρίδα.
Τα πολιτευματα είναι για να υπηρετούν την πατρίδα.
Όχι να υπηρετεί η πατρίδα τα πολιτεύματα.
Εγω την εκθετω?
Εσυ την εκθετεις αγαπητε.
Εγω κοντευα να πειστω οτι ειναι απλως ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα και με επανεφερες.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τωρα ανακατεψες το δημογραφικο με τη μεταναστευση.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
Δημογραφικο ειναι η μειωση του ελληνικου πληθυσμου.

Δηλαδή δεν είναι δυο μεγέθη που το ένα μειώνεται και το άλλο αυξάνεται?
Τελικά το είδες το βιντεάκι ή απλά βαριέσαι? Καλά βέβαια μπορεί και να μην θες να χαλάσεις την αστική σου αταραξία με δυσμενή δεδομένα.

Επισκέπτης
Ολα καλα, τις εκτρωσεις τι τις ανακατεψες τωρα?

To ΙΚΑ πληρώνει 160.000 εκτρώσεις το χρόνο.
Αν διέθετε λεφτά το κράτος
και βοηθούσε τις πιτσιρίκες που κάνουν εκτρώσεις
να κρατάνε τα παιδια αυτά
και τα ανέτρεφε ως ελληνόπουλοα
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Θα μπορούσαν να αποκτούν εθνικιστική ανατροφή
σε ελληνικά σχολεία από εθνικόφρονες δασκάλους
και στη συνέχεια να αποκτούν πατριωτικό φρόνημα στην ΕΟΝ
και να στελεχώνουν Τάγματα Εφόδου, Στρατό κτλ

Stories

Νέο!

Stories