motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γω ξερω 20 τυπους που τα εβγαλαν εξω.........100-200κ πχ.και πως θα κανεις ελεγχο ποθεν εσχες(το ελεγε ο αντρεας αυτο).θα πεις οτι πχ τα τελευταια 3,5,10 χρονια ποσα δηλωσες ποσα ειχες?αλλοι εχουν χωρια ολοκληρα.εμενα πχ οταν γεννηθηκα η γιαγια μου μου εβαλε 5 μυρια σε ενα λογαριασμο με κατι επιτοκια τοτε 20%.θα μου πουν που τα βρηκα αυτα?ας πανε στην ιονικη να βρουνε στοιχεια.με τις 1ες μλκιες τα εστειλα εξω τι να τα κανω εδω και για αυτο και θελω εε στην τελικη δικα μου ειναι οπου θελω τα παω.
Αντικοινωνικός αλλά νόμιμος. Δικαιωμά σου...
100-200 χιλ. είναι πολλά φράγκα αλλά δε μιλάμε για εκατονταδες χιλιάδες. Μιλάμε για εκατομμύρια....Υπάρχουν εμβάσματα εκατομμυρίων που φεύγανε...
Υπάρχουν παγκόσμιες διαδικασίες για ξέπλυματα βρώμικου χρήματος, διαδικασίες ελέγχου πόθεν έσχες κτλ κτλ. Απλά στην Ελλάδα δε λειτουγούνε λόγω μη ύπαρξης πολιτικής βούλησης...
Εσύ νομίζεις ότι μιλάμε για τα 20-100 χιλ. τα δικά σου ή για το γιατρό που σε μια δεκαετία δήλωσε πχ 700 χιλ. και έχει καταθέσεις 10 εκατ. και σπίτι 3 εκατ.; Η βούληση λείπει και η απαραίτητη επίσπευση των διαδικασιών και αυστηροποίηση των ποινών...Η τεχνογνωσία υπάρχει στο εξωτερικό και εύκολα εισάγεται...