Ρε μεγάλε,200χιλιάδες διόρισε ο Κώστάκης...πού ειδες τον νέο παπανδρέου;Τον ξεπεράσανε πολλοί απο τότε.Ναι, και βλεπουμε σημερα πόσο πολύ πηραν το μαθημα τους οι Ελληνες.
Μόλις παρουσιαστεί καποιος με παπαρολογια τυπου 1980, όπως "λεφτα υπαρχουν" και "διορισμοι 100.000 στο δημόσιο" γινεται πρωτο κομμα.
Ενώ όποιος πει "παγωμα μισθών για μια διετία" ή "λιτότητα για 3 χρονια" εξαερώνεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17K
- Εμφανίσεις 389K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε μεγάλε,200χιλιάδες διόρισε ο Κώστάκης...πού ειδες τον νέο παπανδρέου;Τον ξεπεράσανε πολλοί απο τότε.
που τους είδες τους 200 χιλιάδες ρε κακομοίρη??? υπολογίζεις και τους συμβασιούχους των stage???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ενιαίος πολιτικός φορέας....
και εγώ ελεγα γιατί από το πρωί είχα μια φαγούρα στ'αρχίδια...
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οοοοοοοοοοχι. Αυτά εχουν οι δημοκρατίες ελληνικού σοβιετικού τύπου.
Τα άλλα κρατη μια χαρα πανε με το δημοκρατικό τους σύστημα.
Και οταν περνανε καμια κριση για 2-3 χρονια, δεν διαλύονται στα εξ ων συνετεθησαν.
Τα άλλα κράτη θα αντιμετωπίσουν σε μερικά χρόνια ότι αντιμετωπίζεις και εσύ εδώ.
Κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Όταν πέσει εντελώς το εδώ οχυρό και ο αφροάσιατης αρχίσει να εξαπλώνεται προς τα δυτικά θα έχουν ακριβώς ότι και εδω. Τα αριστερά αποβράσματα να κράζουν για ρατσισμους και αηδίες ενω η ασθένεια θα προχωρά μέχρι να φτάσει στο μεδούλι.
Μετά ψοφάς. Απλά είμαστε οι πρώτοι.
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αντε τράβα να πείς τις αμπελοφιλοσοφίες σου σε κανένα καφενείο με αμόρφωτους...μας κάνεις μια ανάλυση του κώλου χωρίς να λές τίποτα και στο τέλος πετάς και μία χρυσή αυγή.
Αντε παπάρες ξερόλες...το παίζετε και ειδικοι.
Αυτό ακριβώς κάνω (βασικά δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες-ούτε καν φιλοσοφίες-απλές διαπιστώσεις είναι) και (πάλι, χωρίς παρεξήγηση) τις λέω σε έναν (τουλάχιστον) ημιμαθή από οικονομική επιστήμη και οικονομικά παίγνια: εσένα...
Εγώ σου είπα εν ολίγοις ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: ή σταδιακή πτώση με παρέα την ελπίδα (νδ-πασοκ) ή τους τζογαδόρους και ενδεχομένως προδότες για το 10% του όλα και το 90% του τπτ (συριζα-καμμενο)...
Εμένα δε μου κάνει τπτ από τα δυο...Προτιμάω ιδεολογία και έθνος, αμόλυντους και ηθικούς: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Διατηρεί το προβάδισμα ο ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Pulse αυτή τη φορά για το Ποντίκι και που πρόκειται να δημοσιευθεί αύριο. Ταυτόχρονα όμως ενισχυμένα –αν και οριακά- εμφανίζονται τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και ακολουθούν η ΝΔ με 21,5%, το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, και το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η ΔΗΜ.ΑΡ. Που συγκεντρώνουν από 6%.
Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται οι Οικολόγοι-Πράσινοι, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση του κ. Μάνου που συγκεντρώνουν από 2%.
Τα ποσοστά αυτά είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων ενώ χωρίς αυτήν τα κόμματα συγκεντρώνουν:
• ΣΥΡΙΖΑ: 22%
• ΝΔ: 19,5%
• ΠΑΣΟΚ: 14%
• Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5%
• ΚΚΕ: 5,5%
• Χρυσή Αυγή: 5,5%
• ΔΗΜΑΡ: 5,5%
• Οικολόγοι-Πράσινοι: 1,5%
• ΛΑΟΣ: 1,5%
• ΔΗ.ΣΥ: 1,5%
• ΔΡΑΣΗ: 1,5%
• Δημιουργία Ξανά: 1,5%
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και ακολουθούν η ΝΔ με 21,5%, το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, και το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η ΔΗΜ.ΑΡ. Που συγκεντρώνουν από 6%.
Κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται οι Οικολόγοι-Πράσινοι, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση του κ. Μάνου που συγκεντρώνουν από 2%.
Τα ποσοστά αυτά είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων ενώ χωρίς αυτήν τα κόμματα συγκεντρώνουν:
• ΣΥΡΙΖΑ: 22%
• ΝΔ: 19,5%
• ΠΑΣΟΚ: 14%
• Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5%
• ΚΚΕ: 5,5%
• Χρυσή Αυγή: 5,5%
• ΔΗΜΑΡ: 5,5%
• Οικολόγοι-Πράσινοι: 1,5%
• ΛΑΟΣ: 1,5%
• ΔΗ.ΣΥ: 1,5%
• ΔΡΑΣΗ: 1,5%
• Δημιουργία Ξανά: 1,5%
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Πού διόρισε 200.000 ο Κωστακης?Ρε μεγάλε,200χιλιάδες διόρισε ο Κώστάκης...πού ειδες τον νέο παπανδρέου;Τον ξεπεράσανε πολλοί απο τότε.
Σοβαρολογεις?
Ένα βασικό, άμεσο και απλό μέτρο που προτείνει ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
Έλεγχος πόθεν έσχες για όλους όσος έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό (τα στοιχεία υπάρχουν από την πρώτη μέρα) και η δήμευση περιουσιών τους.
Ενα μέτρο που άμεσα θα έφερνε έσοδα και αξιοπιστία στο κράτος και κανένα κόμμα δεν τολμάει να το πει (βασικά να το εφαρμόσει γιατί υπάρχουν οι νόμοι). Αλλά, ποιος θέλει να πιάσει τα φιλαράκια και τους συγγενείς του;;;; Μόνο οι αμόλυντοι μπορούν...
Εσύ ψήφισε τσίπρα ή σαμαρά και μετά να κατηγορεις την "ανυπαρξία" οικονομικού προγράμματος της Χ.Α. γιατί στην απέκρυψαν τα μπουρδελοκάναλα..
εγω ξερω 20 τυπους που τα εβγαλαν εξω.........100-200κ πχ.και πως θα κανεις ελεγχο ποθεν εσχες(το ελεγε ο αντρεας αυτο).θα πεις οτι πχ τα τελευταια 3,5,10 χρονια ποσα δηλωσες ποσα ειχες?αλλοι εχουν χωρια ολοκληρα.εμενα πχ οταν γεννηθηκα η γιαγια μου μου εβαλε 5 μυρια σε ενα λογαριασμο με κατι επιτοκια τοτε 20%.θα μου πουν που τα βρηκα αυτα?ας πανε στην ιονικη να βρουνε στοιχεια.με τις 1ες μλκιες τα εστειλα εξω τι να τα κανω εδω και για αυτο και θελω εε στην τελικη δικα μου ειναι οπου θελω τα παω. δλδ και εσυ και ο συριζα θελετε να μου παρετε οτι εχω......ε λακης θα γινω
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σε αυτό το ποστ συμφωνώ
αλλά θα έπρεπε να βάλεις και την πρότασή σου...που ψυχανεμιζομαι πως θα ειναι Ντόρα, Βαλλιανάτος, Μάνος. Κι εκεί ακριβώς το χάνεις...
ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.. ακόμη περισσότερα φιλελευθερα ;)
Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς κάνω (βασικά δεν είναι αμπελοφιλοσοφίες-ούτε καν φιλοσοφίες-απλές διαπιστώσεις είναι) και (πάλι, χωρίς παρεξήγηση) τις λέω σε έναν (τουλάχιστον) ημιμαθή από οικονομική επιστήμη και οικονομικά παίγνια: εσένα...
Εγώ σου είπα εν ολίγοις ότι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: ή σταδιακή πτώση με παρέα την ελπίδα (νδ-πασοκ) ή τους τζογαδόρους και ενδεχομένως προδότες για το 10% του όλα και το 90% του τπτ (συριζα-καμμενο)...
Εμένα δε μου κάνει τπτ από τα δυο...Προτιμάω ιδεολογία και έθνος, αμόλυντους και ηθικούς: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!
και έμμισθους της ΚΥΠ!
που τους είδες τους 200 χιλιάδες ρε κακομοίρη??? υπολογίζεις και τους συμβασιούχους των stage???
Στα stage σε εχουν παλέρμο,γι'αυτό ξεφωνίζεις σαν κατίνα.Περιμένεις μονιμοποίηση;
Δεν πιστέυω να εισαι απο τα χρυσά παιδιά του Κωστάκη...
γιατί μετά τα χρυσά παιδιά ηρθαν τα χρυσά αυγά.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
και εβγαλε το γαπ να μοιρασει λεφτα
ετσι
και τωρα βγαινουν οι σαμαρας/βενιζελος και χτυπιουντε υπερ της γερμανιας γιατι αραγε....
ααααα ρε μερκελ με το ραβασακι σου...... ;)
το θεμα ειναι οτι οσοι απειλουν την ελλαδα μερκελ/σοιμπλε
εχουν αλαξει πορια η μερκελ χανει σε εκλογες
ενω τον σοιμπλε τον αφισαν για λιγο στον παγο για την ψευτοθεσουλα με τον παλιομισθο που κινηγαγε λογο αμεροληψιας
αν τα διαβασατε
το καστρο της γαλιας επεσε ακολουθει ιταλια ηδη ο ιταλος προθυπουργος ζητησε ακροαση για συζητηση αλλαγης πολιτικης
και εγινε δεκτο
μονο ομως που ο ιταλος δεν εχει απειλη και ας χρωσταει 1.2τρις
ο ισπανος δεν εχει απιλη 1.1τρις
γιατι αραγε?
μονο εμεις εχουμε απειλη?
η εκτ γιατι λεει σε σοιμπλε λες μαλακιες?
οταν θα θελετε να παπαγαλιστε φροντιστε να εισται ενημερωμενοι
και οχι να μιλατε μονο με καταστροφολογιες
η γερμανια ειχε βρει την χηνα με τα χρυσα αβγα
αλλα αυτη τελιωσε
η μερκελ αλλαζει τακτικη
γιατι αραγε?
μηπως εμεινε πλεον μονη?
με μια ευρωπη να την κυνηγαει?
η δεν θα εχει αλλο το χαρτακι με τα ονοματα να το κουναει....
μαγκες παρτε το χαμπαρι αν η γερμανια πει οτι βγαζει εκτος εε ενα κρατος τοτε πρεπει να φυγει επιτοπου
ολη η εε ειναι στα προθυρα καταρευσης απο την γερμανια
και δυστηχως η μερκελ δεν εχει την δυναμη που ειχε
σε λιγο θα πρεπει να απολογηθει....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και πιστευεις πραγματικα οτι τα αλλα κρατη θα αφησουν το προβλημα να διογκωνεται για μια δεκαετια, οπως εγινε εδω, που ακομη δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στο αυτονοητο της αναγκης των στρατοπεδων φυλαξης των λαθρομεταναστων?Τα άλλα κράτη θα αντιμετωπίσουν σε μερικά χρόνια ότι αντιμετωπίζεις και εσύ εδώ.
Κυρίως από την λαθρομετανάστευση. Όταν πέσει εντελώς το εδώ οχυρό και ο αφροάσιατης αρχίσει να εξαπλώνεται προς τα δυτικά θα έχουν ακριβώς ότι και εδω. Τα αριστερά αποβράσματα να κράζουν για ρατσισμους και αηδίες ενω η ασθένεια θα προχωρά μέχρι να φτάσει στο μεδούλι.
Μετά ψοφάς. Απλά είμαστε οι πρώτοι.
Εκεί δεν υπαρχει αριστερή ψευτοθολοκουλτούρα να τους εμποδίζει να λαβαινουν σωστες αποφασεις.
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου ότι είναι πλαστό. Βάλτο καμμια δεκαριά όμως ακόμη φορές, πες-πες κάτι θα μείνει υπάλληλε
ετσι
και τωρα βγαινουν οι σαμαρας/βενιζελος και χτυπιουντε υπερ της γερμανιας γιατι αραγε....
ααααα ρε μερκελ με το ραβασακι σου...... ;)
το θεμα ειναι οτι οσοι απειλουν την ελλαδα μερκελ/σοιμπλε
εχουν αλαξει πορια η μερκελ χανει σε εκλογες
ενω τον σοιμπλε τον αφισαν για λιγο στον παγο για την ψευτοθεσουλα με τον παλιομισθο που κινηγαγε λογο αμεροληψιας
αν τα διαβασατε
το καστρο της γαλιας επεσε ακολουθει ιταλια ηδη ο ιταλος προθυπουργος ζητησε ακροαση για συζητηση αλλαγης πολιτικης
και εγινε δεκτο
μονο ομως που ο ιταλος δεν εχει απειλη και ας χρωσταει 1.2τρις
ο ισπανος δεν εχει απιλη 1.1τρις
γιατι αραγε?
μονο εμεις εχουμε απειλη?
η εκτ γιατι λεει σε σοιμπλε λες μαλακιες?
οταν θα θελετε να παπαγαλιστε φροντιστε να εισται ενημερωμενοι
και οχι να μιλατε μονο με καταστροφολογιες
η γερμανια ειχε βρει την χηνα με τα χρυσα αβγα
αλλα αυτη τελιωσε
η μερκελ αλλαζει τακτικη
γιατι αραγε?
μηπως εμεινε πλεον μονη?
με μια ευρωπη να την κυνηγαει?
η δεν θα εχει αλλο το χαρτακι με τα ονοματα να το κουναει....
μαγκες παρτε το χαμπαρι αν η γερμανια πει οτι βγαζει εκτος εε ενα κρατος τοτε πρεπει να φυγει επιτοπου
ολη η εε ειναι στα προθυρα καταρευσης απο την γερμανια
και δυστηχως η μερκελ δεν εχει την δυναμη που ειχε
σε λιγο θα πρεπει να απολογηθει....
ο ιταλος εκανε διαρθρωτικες αλλαγες εσυ ακομα κανει απελευθερωση επαγγελματων
Με την αποψινη του συνεντευξη στη ΝΕΤ ο Τσιπρας περα οτι ηταν κατατοπιστηκοτατος και με μεγαλη ευχερεια λογου νομιζω οτι θα αυξησει και αλλο τα ποσοστα του!
επιδι ιμε του διμοτικου καπιοσ μπορι να μου πι τι λει?μεσα η εξο?
Επισκέπτης
Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου ότι είναι πλαστό. Βάλτο καμμια δεκαριά όμως ακόμη φορές, πες-πες κάτι θα μείνει υπάλληλε
αλήθεια μπορείς να βρείς το κείμενο της απόφασης ναζιστάκο?
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και πιστευεις πραγματικα οτι τα αλλα κρατη θα αφησουν το προβλημα να διογκωνεται για μια δεκαετια, οπως εγινε εδω, που ακομη δεν μπορουμε να συμφωνησουμε στο αυτονοητο της αναγκης των στρατοπεδων φυλαξης των λαθρομεταναστων?
Εκεί δεν υπαρχει αριστερή ψευτοθολοκουλτούρα να τους εμποδίζει να λαβαινουν σωστες αποφασεις.
Γιατί δεν μπορούμε? Λόγω της Αριστεράς φυσικά.
Λες να μην υπάρχει εκεί ε?
Θυμάσαι αντιδράσεις από τους αριστερούς για να μην βγει ο Σαρκοζύ μήπως?
Θυμάσαι τι γινόταν με τον Χαίντερ?
Ακόμη δεν λένε μαλακίες για την Λεπέν?
Κούνια που σας κούναγε...
Ο καρκίνος της Ευρώπης είναι η Αριστερά και συμπτώμα του η Λαθρομετανάστευση.
Η θα γίνεται όλοι Εθνικοσοσιαλιστές ή θα σας φάνε λάχανο τα κουμμούνια.
Ξυπνάτε!!!
επρεπε να την δεις.επιδι ιμε του διμοτικου καπιοσ μπορι να μου πι τι λει?μεσα η εξο?
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις