alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ειναι ποδοσφαιρο τύπε η πολιτικη, τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Το'πα ρε ότι είσαι φίλος και θα σε στηρίξω.
Τον ήπιατε λίγο συνήγορε ή μου φάνηκε;
Δεν ειναι ποδοσφαιρο τύπε η πολιτικη, τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Το'πα ρε ότι είσαι φίλος και θα σε στηρίξω.
Τον ήπιατε λίγο συνήγορε ή μου φάνηκε;
Αλεξης εριξε την ΝΔ το 2009,Αλεξης εριξε και το Πασοκ το 2012.Eμαθες οτι θα κατεβω υποψηφιος?
τυπε αν βγει πρωτος στις επομενες εκλογες τι θα κανει?Φταινε ομως και τα δυο μεγαλα κομματα, φταινε.
Επρεπε πολυ απλα να δεχθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οτι ειπε ο Τσιπρας, και στις 15 του Μαη που θα πηγαιναν καποιοι να παρουν μισθο, θα παιρναν απο τα τρια το μακρυτερο.
Θα ειχαμε ομως αριστερη κυβερνηση και θα ειχαμε τιμωρησει τον δικομματισμο.
Αναρωτιεμαι ομως, μηπως πρεπει τελικα να γινει μια σταση πληρωμων για κανενα μηνα, μπας και συνελθουν οι ελληνες?
το ξαναλέω και θα το ξαναλέω διαρκωςΕγω πιστευω οτι πρεπει να αφησουμε τις πολυτελειες.
Αν ψυριζουμε τοσο πολυ την μαιμου επρεπε να ειχαμε 10 εκ κομματα και ο καθενας να ψηφιζει τον εαυτο του.
Εδω που εχουμε φτασει ειναι οι "αυτοι" η ¨"εμεις".
Ο κληρος εχει πεσει στον Αλεξη και ειναι χρεος μας να τον στηριξουμε.
Αν ηταν αλλος "αντιμνημονιακος" παλι τα ιδια θα ελεγα.
Με καλει η ιστορια λοιπον...Αλεξης εριξε την ΝΔ το 2009,Αλεξης εριξε και το Πασοκ το 2012.
Ας παίξει και κανάς άλλος μπάλλα.Οι θεατές έχουν πληρώσει για διαρκείας κι η ομάδα δεν έχει σταυρώσει βαθμό.Δεν ειναι ποδοσφαιρο τύπε η πολιτικη, τα πραγματα ειναι επικινδυνα.
Τύπε τα πραγματα ειναι απλα.τυπε αν βγει πρωτος στις επομενες εκλογες τι θα κανει?
δεν θα μπορει να βρει πατημα για να μην κυβερνησει
Οταν απετυχε ο Αλεφαντος ομως, δεν εφερες τον Τεννέ.Ας παίξει και κανάς άλλος μπάλλα.Οι θεατές έχουν πληρώσει για διαρκείας κι η ομάδα δεν έχει σταυρώσει βαθμό.
Ηρθε η ώρα να αλλάξει ο προπονητής.
ενταξει ξαναψηφισε τσιπροκαμμενους και μετα ξεχνα τα ταξιδια σε πολωνια...που σουθ αρεσει τοσο πολυ...ενώ έπρεπε να ψηφίσουμε τους άξιους;
τους πετυχημένους;
έλα τώρα...πες μας...
δικηγορε επειδη εισαι σοβαρος ξερεις οτι εγω τετοιες ευχες δεν κανω αλλα αν κυβερνησουν αυτοι οι δυο φανατικοι στοκοι τοτε ναι.χειροτερα απο οτι η αργεντινη.και αυτο δεν ειναι τρομολαγνια ειναι η αληθεια.το ασχημο ειναι οτι οπως εγραψε ο piderof και πολλοι το επικροτησαν θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν θελουμε να γινουμε χειροτγερα απο βουλγαρια και μην πω παρακατω γιατι αυτο που λενε οτι με το μνημονιο θα γινουμε σιγουρα ετσι ειναι επικινδυνοι και δημαγωγοι.στο λεω εγω που καταψηφισα τα δυο μεγαλα κομματα και το σκυλο μετανιωσα μολις ειδα ποιοι ζητανε να κυβερνησουν.αν γινου επαναληπτικες με τα μπουνια σαμαρα.τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν εφερα την ελλαδα στο 1930 και το λεω χωρις ιχνος υπερβολης.δεν ειναι τρομολαγνεια ειναι η αληθεια.Φταινε ομως και τα δυο μεγαλα κομματα, φταινε.
Επρεπε πολυ απλα να δεχθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οτι ειπε ο Τσιπρας, και στις 15 του Μαη που θα πηγαιναν καποιοι να παρουν μισθο, θα παιρναν απο τα τρια το μακρυτερο.
Αναρωτιεμαι ομως, μηπως πρεπει τελικα να γινει μια σταση πληρωμων για κανενα μηνα, μπας και συνελθουν οι ελληνες?
χαχαχαχαχα σιγουρα μεσα σε μια μερα απο τις εκμπομπες που εμφανιζονται μεχρι τις μαλακιες που λενε περι αρνησης των παντω και αριστερης κυβερνησης ειναι προφανες οτι δεν θελουν να κυβερνησουν.τελικα οι αναπληρωματικοι αποδειχτηκαν πολυ χειροτεροι απο τοπυς βασικους που εστειλαν στον παγκο.οτι και να λενε οι δραχμολαγνοι και τα νεοκομματοσκυλα του συριζα και των ανεξαρτητων καμμενων η αξιοπιστια τους εχει πληγει.ηδη τα μηνυματα απο εξω ειναι ηχηρα αλλα αυτοι νομιζουν οτι δεν τους φτυνουν αλλα βρεχει...ο ενας μας παει με τα μπουνια στη δραχμη ο αλλος βριζει και δεν δεν μιλιεται και γραφει παπαριες στο φεισμπουκ και το τουιτερ αποτ ο πρωι μεχρι το βραδυ.δεν απευθυνομαι στους φανατικους αλλα σε οσους ψηφισαν απο θυμο η αγνοια.δειτε ποιους ψηφισατε να κυβερνησουν.
Ειναι δεδομενο οτι πλεον θα επικρατησει η σοβαροτητα και (τολμω να πω) το ενστικτο της επιβιωσης.ενταξει ξαναψηφισε τσιπροκαμμενους και μετα ξεχνα τα ταξιδια σε πολωνια...που σουθ αρεσει τοσο πολυ...δικηγορε επειδη εισαι σοβαρος ξερεις οτι εγω τετοιες ευχες δεν κανω αλλα αν κυβερνησουν αυτοι οι δυο φανατικοι στοκοι τοτε ναι.χειροτερα απο οτι η αργεντινη.και αυτο δεν ειναι τρομολαγνια ειναι η αληθεια.το ασχημο ειναι οτι οπως εγραψε ο piderof και πολλοι το επικροτησαν θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν θελουμε να γινουμε χειροτγερα απο βουλγαρια και μην πω παρακατω γιατι αυτο που λενε οτι με το μνημονιο θα γινουμε σιγουρα ετσι ειναι επικινδυνοι και δημαγωγοι.στο λεω εγω που καταψηφισα τα δυο μεγαλα κομματα και το σκυλο μετανιωσα μολις ειδα ποιοι ζητανε να κυβερνησουν.αν γινου επαναληπτικες με τα μπουνια σαμαρα.τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν εφερα την ελλαδα στο 1930 και το λεω χωρις ιχνος υπερβολης.δεν ειναι τρομολαγνεια ειναι η αληθεια.
θα δεσμευσει τις καταθεσεις οπως ειπε ο στρατουλης και μετα τα μαζευανε χωρις αν πεισουν κανενα.οι ανθρωποι ειναι εντελως ανευθυνοι και ακρως επικινδυνοι.το ξαναλέω και θα το ξαναλέω διαρκως
το θέμα δεν είναι μνημόνιο ή μη μνημόνιο.
το θέμα είναι πως αυτο το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει.
πρέεπι να καταλάβουνε οι πολιτικοί πως δεν είναι βασιλιάδες.
εξακολουθούνε να νομίζουνε πως είναι άφθαρτοι...
και τα τσιράκια τους ακόμα δεν καταλαβαίνουνε.
ρε 21% ΧΑ... καταλαβαίνετε;
χαχαχαχαχα σιγουρα μεσα σε μια μερα απο τις εκμπομπες που εμφανιζονται μεχρι τις μαλακιες που λενε περι αρνησης των παντω και αριστερης κυβερνησης ειναι προφανες οτι δεν θελουν να κυβερνησουν.τελικα οι αναπληρωματικοι αποδειχτηκαν πολυ χειροτεροι απο τοπυς βασικους που εστειλαν στον παγκο.οτι και να λενε οι δραχμολαγνοι και τα νεοκομματοσκυλα του συριζα και των ανεξαρτητων καμμενων η αξιοπιστια τους εχει πληγει.ηδη τα μηνυματα απο εξω ειναι ηχηρα αλλα αυτοι νομιζουν οτι δεν τους φτυνουν αλλα βρεχει...ο ενας μας παει με τα μπουνια στη δραχμη ο αλλος βριζει και δεν δεν μιλιεται και γραφει παπαριες στο φεισμπουκ και το τουιτερ αποτ ο πρωι μεχρι το βραδυ.δεν απευθυνομαι στους φανατικους αλλα σε οσους ψηφισαν απο θυμο η αγνοια.δειτε ποιους ψηφισατε να κυβερνησουν.
Φταινε ομως και τα δυο μεγαλα κομματα, φταινε.
Τα γνωστα τρομοκρατικα διλληματα.ενταξει ξαναψηφισε τσιπροκαμμενους και μετα ξεχνα τα ταξιδια σε πολωνια...που σουθ αρεσει τοσο πολυ...
Το οτι ειναι οι μονοι που θελουν και μπορουν να κυβερνησουν.Δεν μπορούμε τώρα...βλέπουμε ακόμα αυτούς που ψηφήσαμε και μας κυβερνήσαν.
Το οτι δεν ειναι μαλάκες για να αναστήσουν τα ζόμπι,δέν σημαίνει οτι ειναι μαλάκες αυτοί που τους ψηφήσανε.Αλλωστε τους ψηφήσανε γι'αυτά που δεν δέχονται τα ζόμπι,αρα λογικό ειναι με 17% να μην μπορείς να κυβερνήσει σύμφωνα με αυτά που πρεσβευει.
Αντίθετα με ποιό επιχείρημε ψήφησε το 32% τα ζόμπι;Ενα θα ηθελα,λογικό,που να μην μας κάνει να πιάνουμε τις αδειες κοιλιές μας πο τα γέλια.
Αυτα εχουμε.Τα γνωστα τρομοκρατικα διλημματα.
τωρα δεν καταλαβα τιποτα απο οτι εγραψες αλλα τεσπα...Δεν μπορούμε τώρα...βλέπουμε ακόμα αυτούς που ψηφήσαμε και μας κυβερνήσαν.
Το οτι δεν ειναι μαλάκες για να αναστήσουν τα ζόμπι,δέν σημαίνει οτι ειναι μαλάκες αυτοί που τους ψηφήσανε.Αλλωστε τους ψηφήσανε γι'αυτά που δεν δέχονται τα ζόμπι,αρα λογικό ειναι με 17% να μην μπορείς να κυβερνήσει σύμφωνα με αυτά που πρεσβευει.
Αντίθετα με ποιό επιχείρημε ψήφησε το 32% τα ζόμπι;Ενα θα ηθελα,λογικό,που να μην μας κάνει να πιάνουμε τις αδειες κοιλιές μας πο τα γέλια.
τα γνωστα ανευθυνα και ακρως επικινδυνα μεχρι βαθμο ψυχασθενειας διαβηματα ειναι του τσιπρα.για το αν ειναι τρομοκρατικα διλημματα κοιτα γυρω σου στην ευρωπη.δεν βρεχει σε φτυνουν...και αν βγει κυβερνηση το κομμα σου τοτε θα φας και την τελικη ροχαλα και το ξερεις μεσα σου οτι ειναι αληθεια και δεν αστειευονται ειδικα με την ελλαδα.Τα γνωστα τρομοκρατικα διλημματα.
Ειπαμε του κυριου Τσιπρα να κυβερνησει ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.δηλαδη τι να κανει ο καθε τσιπρας?
να πιστεψει τον σαμαρα που λεει θα σε υποστηριξω?
αφου ο ανθρωπος δεν εχει ουτε λογο ουτε τιμη(ειπαμε επιταγη χωρις αντικρισμα)
και το απεδειξε 50 κωλοτουμπες για την καρεκλα εκανε
ουτε ανθρωπους διπλα του αφου καποιοι αρχισαν να λενε οτι δεν ειναι αξιος για αρχηγος τους
σκεφτηκες και το ρωταω φιλικα μηπως ο κοσμος ψυφισε τσιπρα
οχι μονο για το μνημονιο αλλα και για τους υπολοιπους που εχει διπλα του ο σαμαρας?
μιας και εδιωξε και μετα προσπαθουσε να ξαναμαζεψει οσους προσπαθησαν να του σωσουν το τομαρι
και κρατησε οτι σκαρτο ειχε το κομμα?
διλαδη εσυ τωρα πληρωνεσε?
και εχει και κουραγια να το λες?
αυριο βλεπω να σου σκανε εφοριακοι και να σου λενε ποθεν εσχες κυριε
όχι, δεν έχουνε δουλέψει
οπότε εγώ συμφωνώ με το κόμμα που ψήφισα που λέει στο πρόγραμμά του πως θέλει αυτοί που θα μπαίνουνε στη Βουλή να έχουνε τουλάχιστον 5 χρόνια ένσημα.
τους κηφήνες που μεγάλωσαν σε κομματικές αγκαλιές δεν τους αντέχω άλλο.
το οτι κάποιος είναι νέος σε ηλικία εν μου λέει επίσης τίποτα.
το πόσο γκασμάς είναι κάποιος στο μυαλό δεν πάει με την ηλικία.
Εγώ ας πούμε είμαι γκασμάς από τα γεννοφάσκια μου. Αλλά ο Τσίπρας δεν μου φαίνεται χαζός. Έξυπνος που δεν έχει δουλέψει στη ζωή του μου κάνει. χωρίς εμπειρίες από πραγματική ζωή.
πάντως όταν το Σεπτέμβρη μας κάνανε γαργάρα τη μία δόση δεν είδα να σε κόφτει ιδιαίτερα.Φταινε ομως και τα δυο μεγαλα κομματα, φταινε.