Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!

Χαρατσια και λοιπα γαμησιατικα θα τα καταργήσει ο Τσίπρας......αρα θα παψουν και οι πληρωμές μισθών και συντάξεων?????

Θα διαγράψει μηπως και τα στεγασικά δάνεια???? δεν θα ήταν ένα καλό φιλολαικό μέτρο των "κρατικών" τραπεζών????

[size=24pt]
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΣΙΠΡΑ  (ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ!!!!) [/size]
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ,πηγιανετε να λιλισετε με το Μιχαλο :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δυστυχως υπαρχουν 2 δρομοι μονο

ο πρωτος ειναι ο δρομος των υποταγμενων..αυτος που ακολουθησαν οι συνεταιροι 2 χρονια..ο οποιος ειναι δρομος λιτοτητας, πεινας, και καθε 3 μηνες ερωτηματικα για το αν θα μεινεις στο ευρω..οι συνεταιροι μεσα σ ολα, εχουν υπογραψει για μισθους 300 ευρω..προσφερουν λοιπον στο πιατο εκατονταδες χιλιαδες σκλαβους στους φιλους μας εταιρους ευρωπαιους που θα ερθουν εδω να στησουν επιχειρησεις και κυριως προσφερουν στο κοσμακι την ψευδαισθηση ελπιδας..

ο δευτερος ειναι να συγκρουστεις με τα λαμογια..ο κληρος επεσε στον τσιπρα να το αναλαβει αυτο το κομματι..ειτε τωρα ειτε σ εναν μηνα..οι συνθηκες παντως πανευρωπαικοα ωφελουν να ανοιξουμε το στομα μας μετα απο 2,5 ετη ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ..διαφωνω ομως στο οτι εχει επικετρωθει με το να πεταξουμε απο πανω μας το μνημονιο..αυτο δεν προκειται να γινει..προτιμοτερο ειναι να δανειζομαστε με χαμηλοτερο επιτοκιο και επιμικυνση του χρονου αποπληρωμης ωστε να ανασανουν τα ελληνικα νοικοκυρια και παραλληλα να γινουν ενεσεις αναπτυξης μεσω των 200 δις που θα ριξουν οι ευρωπαιοι..και ισως πιεση προς αυτη την μερια να απεφερε καρπους,..γενικα ο συριζα μου εχει δωσει την εντυπωση ως τωρα προχειρομαγαζου χωρις πλανο και σχεδιο..

πιστευω οτι απο το ευρω δεν μπορουν να μας βγαλουν και οτι μονο και μονο για την μνημη των 2000 συνανθρωπων που αυτοκτονησαν απ αυτο το αδικο μνημονιο, αξιζει ενα  μπραβο στο τσιπρα που σηκωσε κεφαλι..

*ας αυχηθουμε ολοι αυτη η ιστορια να βγαλει κατι καλο..εαν μια στο εκατομυριο κλεισουν οι κανουλες η ελλαδα θα επιστρεψει στο 1915.

**θα επρεπε ολα τα κομματα αυτη την στιγμη, σημερα το βραδυ να ειναι μια γροθια εναντιον του μνημονιου..τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε θαυματα..αλλα το ελληνικο στοιχειο παλι θριαμβευσε..

***και αφου ειναι διατεθιμενοι να αλλαξουμε σελιδα και αν συγκρουστουμε με τους εξω ας συγκρουστουμε και με τους μεσα.., σε δικαστηριο ολοι οι υπουργοι οικονομικων μετα το 74, σημιτης, παπανδρεου

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
δεν απαντω σε κλωνους,αλλα θα σου πω γιατι ειναι απλα αυτα που λες
1.το 1 δις θαναι λιγοτερο αφου μ ενα μικρο μαζεμα,κ σιγουρα οχι τα 14 δις που ζηταν οι τροικαδες,ευκολα γινετε
2.δεν δεχομαι στοχους με πολιτικη αντυαναπτυξιακη,δηλ πολιτικη λιτοτητας,βαρελι διχως πατο δεν γεμιζει ποτε
3.τα ελλειματα θα τα υποστουμε ολοι,αλλα για καποιο χρονο συντομο κ μ ενα στρατηγικο στοχο
να κανουμε αναπτυξη κι εκμεταλευση προς οφελος μας,κι οχι να πληρωνουμε για παντα τα υποβρυχια του ακη κλπ
4.οχι θαχει πιο πολλα γιατι εαν γινει πολιτικη κρατικων επενδυσεων κι οχι υφεσιακες αρλουμπες του σαμαρα κ φορολογηθουν τα καρτελ,πχ σουπερμαρκετ αλυσιδες λιανικης,πουΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΤΝ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ,ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ,θα αντικατασταθουν απο εγχωρια σχηματα λιανικης,χωρις καμμια επιπτωση,βλεπε νορβηγια που "εφυγαν"-μαζευτηκαν, λιντλ ,μεντια μαρτκ,εκει οχι λογω φτωχειας αλλα μπουκοταζ απο τους ντοπιους
πιστευω λοιπον,τα εσοδα κ βασικα τα ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ,κι αν οχι φετος ,του χρονου
θυσιες ναι,αΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ Κ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,δενγενηθηκα ευκατασταος,στην πορεια εγινα,ε ,αντεχω κ 6-12 μηνε ςζορισμενος,αλλα με προοπτικη
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΡΟΙΔΟ Κ ΘΥΜΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΡΕ ΦΙΛΕ
ελπιζω να σε καλυψα

Κλώνος η συνηθισμένη κατηγορία των "παλιών".

Μέχρι να αναπτυχθείς ποιος θα σου καλύψει τα ελλείμματα;

Μαζί σου ότι η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη.  Έχεις δει κάποιο έστω και υποτυπώδες αναπτυξιακό σχέδιο από κάποιο κόμμα;

Τις πολυεθνικές δεν τις φορολoγήσαμε την εποχή των χρυσών αυγών.  Μπρούμε να το κάνουμε τώρα; Με ποιο μηχανισμό;

Αν θες την γνώμη μου το θέμα είναι τα έξοδα.  δες για παράδειγμα τα έξοδα του 2004 - Ολυμπιακή χρονιά
και σύγκρινέ τα με τα φετεινά. Εκεί θα βρεις την αιτία για πολλά από τα προβλήματά μας.

Ελπίζω να σε κάλυψα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Απορίας άξιο , ακόμα και τώρα με τόσα που έχουν γίνει , να υπάρχουν ακόμα τιμητές και απολογητές του δικομματισμού  - μεταξύ σοβαρού και αστείου σκέφτομαι μπας και είναι ... φυτευτοί !! 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Είσαι σίγουρος ότι θα είναι μόνο 1 δις;  Γιατί μέχρι σήμερα, ποτέ δεν πιάσαμε τους στόχους του προϋπολογισμού.

2. Για το πόσο μέσα στους στόχους είμαστε δες αυτό 
3. Πέρα από το ότι κανένας δεν θα χρηματοδοτεί πλέον τα ελλείμματά μας, μπορείς να μου πεις τι θα κάνουμε με τα κουρεμένα ομόλογα των ταμείων πχ.  Πως, πότε και με τι θα τα πληρώσουμε;

4. Στα προβλεπόμενα έσοδα του 2012 είναι και 4,5 δις από ΕΕ.  Τάχεις σίγουρα αυτά;

5. Είσαι σίγουρος ότι μπορεί το κράτος από δω και πέρα να έχει τουλάχιστον τα περυσινά έσοδα; Εγώ όχι
σορρυ κιόλας αλλά διαρκώς βάζετε αυτογκολ
μόνος σου τα λες.

Μνημόνιο ξε-μνημόνιο δεν βγαίνει κανένας προϋπολογισμός σωστός.
οπότε για ποιο λόγο να θέλει κάποιος τους ίδιους μαλάκες που δεν μπορούνε ακόμα και με γραμμένο μπούσουλα-εγχειρίδιο του τι να κάνουνε (μνημόνιο) να συνεχίσει με αυτούς;

Εγώ το πάω μια χαρά το μνημόνιο αρκεί να εφαρμοστεί ΣΩΣΤΑ. Όχι μόνο φόρους, αλλά να πέσουνε και κονδύλια για ανάπτυξη-παραγωγή. Να βγούνε τα πετρέλαια. Να διώξει τους αντιδημάρχους. να διώξει τους κηφήνες. Να κλείσει τους οργανισμούς που απλώς προσθέτουνε εισοδήματα στα τσιράκια τους. Να διώξει τα κομματόσκυλα.
Αλλά αυτά δεν τα κάνει κανείς τους.

Ούτε ο Τσίπρας πιθανόν θα τα κάνει - για μένα είναι άχρηστος.
Αλλά αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι 19% του κόσμου ψήφισε εκτός βουλής. 21% ψήφισε ΧΑ κυρίως για να πέσει ξύλο. Ο Κουβέλης που τα μάσησε πήρε ένα πούλα ΝΑ (θεωρούσε πως θα ήταν πάνω από 10%). ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πήρανε ένα Μ-ΠΟΥΤΣΟ που τους βγήκε στο λαρύγγι.

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΝΟΓΑΝΕ.
Ε, θα καταλάβουνε στις επόμενες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καλησπερα και παλι

σωστο αυτο

1. Είσαι σίγουρος ότι θα είναι μόνο 1 δις;  Γιατί μέχρι σήμερα, ποτέ δεν πιάσαμε τους στόχους του προϋπολογισμού.

2. Για το πόσο μέσα στους στόχους είμαστε δες αυτό  
3. Πέρα από το ότι κανένας δεν θα χρηματοδοτεί πλέον τα ελλείμματά μας, μπορείς να μου πεις τι θα κάνουμε με τα κουρεμένα ομόλογα των ταμείων πχ.  Πως, πότε και με τι θα τα πληρώσουμε;

4. Στα προβλεπόμενα έσοδα του 2012 είναι και 4,5 δις από ΕΕ.  Τάχεις σίγουρα αυτά;

5. Είσαι σίγουρος ότι μπορεί το κράτος από δω και πέρα να έχει τουλάχιστον τα περυσινά έσοδα; Εγώ όχι

αλλα

εσυ βλεπεις να εχει τα περσινα τα προπερσινα η αυτα που ειχε πριν 3 χρονια
τα 2 αυτα τελευταια που ειμαστε στο μνημονιο?
γιατι εγω βλεπω οτι μονο πεφτουν

κοιτακτε κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευκολο
αλλα ουτε πιστευω οτι οι εξω μας αγαπανε τοσο πολυ που μας διελυσαν για να μας σωσουν
που φωναζουν οδειροντε και απειλουν μαλιστα αυτη την στιγμη

ακουσαμε 2 χρονια τις απειλες τους αλλα φως στο τουνελ δεν ειδαμε
μας εσβησαν και τις λαμπες

η παραπληροφορηση παει συννεφο
βλεπεις ολα τα καναλια ειναι νδ και πασοκ τα λενε οπως θελουν

οταν κανεις μια καταθεση σε μια τραπεζα το κεφαλαιο σου αυτη το δινει σε δανειστες για να κονομησει εσυ δεν το χανεις
το ιδιο ειπε και ο στρατουλης (ακουγα την εκπομπη) και βλεπω τωρα τιτλους "ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάρουμε τις καταθέσεις για να κάνουμε ανάπτυξη".

ελεος δηλαδη ποσο κουτοι πρεπει να ειμαστε?
δεν βλεπουμε?

οκ ουτε εγω ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε τα περσινα εσοδα

αλλα εσυ εισαι σιγουρος οτι θα εχουμε τα περσινα ΕΞΟΔΑ?

γιατι προεκλογικα αρχισαν να βρησκουν μαιμου συνταξεις και φαγοματα σε ικα μικα συκα που αυτοι οι ιδιοι δημιουργησαν

ας δουμε λοιπον τι θα γινει

για μενα σαμαρας βενιζελος πλεον ειναι επιταγες χωρις αντικρισμα

μονοι τους εβαλαν τα χερακια τους και εβγαλαν τα ματακια τους

και ακομα τους βλεπω να με περνανε για κουτο και να μου πουλανε εθνικιστικες αγαπες

ε δεν τους πιστευω δικαιωμα μου, δικαιωμα σου και εσενα να τους πιστεψεις

ακουσα ολους τους δικοματιτους δηλαδη εσας μεχρι χτες

και βλεπω μονο χαος

εσεις δεν μπορειτε να ακουσετε καποιους αλλους με αλλη αντιλιψη?

ισως βγει σε κατι καλο

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εξαλλοι είναι οι πολιτικοί στην Ευρώπη με τους Ευρωπαίους τραπεζίτες, ιδίως οι Γερμανοί αλλά και όλοι οι άλλοι. Γνωρίζοντας άριστα ότι ολόκληρο το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης παρά τα τρισεκατομμύρια ευρώ που έχουν δώσει οι κυβερνήσεις της ΕΕ για τη στήριξή του και έχοντας επίγνωση του στραγγαλισμού της πραγματικής οικονομίας της Ευρώπης εξαιτίας της άρνησης των τραπεζών να χορηγήσουν επαρκή δάνεια στις επιχειρήσεις και στους πολίτες, άναψαν πράσινο φως στην ΕΚΤ να χορηγήσει μισό τρισεκατομμύριο ευρώ σε 523 ευρωπαϊκές τράπεζες για τρία χρόνια με συμβολικό επιτόκιο 1%. Αυτό έγινε την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011.

Οι πολιτικοί είχαν την προσδοκία ότι ένα ικανό τμήμα αυτού του σχεδόν τζάμπα χρήματος θα περνούσε στις επιχειρήσεις μέσω τραπεζικών δανείων. Διαψεύστηκαν οικτρά.

Οι τραπεζίτες της Ευρώπης... «τσέπωσαν» ανενδοίαστα το μισό τρισεκατομμύριο ευρώ! Το αποθησαύρισαν για να κάνουν ουσιαστικά δωρεάν την κεφαλαιακή αναπλήρωσή τους και δεν έριξαν, σχηματικά μιλώντας, ούτε ένα ευρώ στη διψασμένη για χρήμα αγορά! Κράτησαν όλα τα λεφτά για τις τράπεζές τους, τινάζοντας έτσι στον αέρα τα σχέδια ενίσχυσης της πραγματικής οικονομίας που κινδυνεύει με ασφυξία λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Στράτα στρατούλα...

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτο το σιχαμα τον Αδωνι, κριμα το ονομα, μπηκε στη βουλη?
Ποιος μαλακας τον ψηφισε και με τι καρδια.
Γαμωτο

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ρε παιδιά από που βγάλατε ότι επειδή έκανα κάποιες επισημάνσεις, είμαι "μνημονιακός";

Το μηνμόνιο 1 το διάβασα και συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ ότι υπήρχαν πολλές δυνατότητες περικοπω΄ν εξόδων από το δημόσιο, όχι φυσικά με οριζόντιες μειώσεις.

Από πριν την κρίση, λέω ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα σχέδιο ανάπτυξης και ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια στον τουρισμό, στην συσκευασία αγροτικών προΪόντων, αλλά και στην μεταποίηση.  Μπορείτε να μου δείξετε έστω και ένα ημιτελές πρόγραμμα από κάποιο κόμμα:

Αυτό λέω

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτο το σιχαμα τον Αδωνι, κριμα το ονομα, μπηκε στη βουλη?
Ποιος μαλακας τον ψηφισε και με τι καρδια.
Γαμωτο

την Ευγενία Μανωλίδου ψηφισαν αλλα αυτος δεν το ξερει.... :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε παιδιά από που βγάλατε ότι επειδή έκανα κάποιες επισημάνσεις, είμαι "μνημονιακός";

Το μηνμόνιο 1 το διάβασα και συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ ότι υπήρχαν πολλές δυνατότητες περικοπω΄ν εξόδων από το δημόσιο, όχι φυσικά με οριζόντιες μειώσεις.

Από πριν την κρίση, λέω ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα σχέδιο ανάπτυξης και ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια στον τουρισμό, στην συσκευασία αγροτικών προΪόντων, αλλά και στην μεταποίηση.  Μπορείτε να μου δείξετε έστω και ένα ημιτελές πρόγραμμα από κάποιο κόμμα:

Αυτό λέω

οκ

συγνωμη

το μνημονιο 1 το διαβασα ειχε πολλα προβληματα πους ας ημουν και ασχετος τα εβλεπα μεχρι και εγω

επισης διαβασα και το 2 οπου ειχε μερικες βελτιωσεις που ισως μην μας εφταναν εδω εαν τιρουσαν αυτα που επρεπε

αλλα πολυ μεγαλυτερες παραχωρησης σε περιπτωση που δεν περνωνταν τα απαρετητα μετρα

(απο τα οποια δεν πηραν ΚΑΝΕΝΑ)

το θεμα ειναι

εγω

και εσυ

το διαβασαμε

αυτοι οι επαγκελματιες τεμπελιδες

που υποτιθετε οτι το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ

και καποιοι ειχαν το θρασος να το πουν και στην τηλεοραση

αυτους υποστηριζουν καποιοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικα ο συριζα μου εχει δωσει την εντυπωση ως τωρα προχειρομαγαζου χωρις πλανο και σχεδιο..
τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω
αλλά αυτό αξίζει σχολιασμού

επικοινωνιακά τρυκ ο μαλάκας - τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ. Και δυστυχώς το ίδιο και ο καμμένος. Και μακάρι να διαψευστώ και πάλι. Δεν με πειράζει αν είναι ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος που θα συμμαζέψει το σκορποχώρι. Απλά δεν γίνεται να το μαζέψουνε οι πούστηδες που το έκαναν έτσι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακομη να βγει κυβερνηση ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κλώνος η συνηθισμένη κατηγορία των "παλιών".

Μέχρι να αναπτυχθείς ποιος θα σου καλύψει τα ελλείμματα;

Μαζί σου ότι η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη.  Έχεις δει κάποιο έστω και υποτυπώδες αναπτυξιακό σχέδιο από κάποιο κόμμα;

Τις πολυεθνικές δεν τις φορολoγήσαμε την εποχή των χρυσών αυγών.  Μπρούμε να το κάνουμε τώρα; Με ποιο μηχανισμό;

Αν θες την γνώμη μου το θέμα είναι τα έξοδα.  δες για παράδειγμα τα έξοδα του 2004 - Ολυμπιακή χρονιά
και σύγκρινέ τα με τα φετεινά. Εκεί θα βρεις την αιτία για πολλά από τα προβλήματά μας.

Ελπίζω να σε κάλυψα
θα σου πω για ποιο λόγο λες μαλακία

πες πως είναι στο σπίτι του ένας άνεργος (αυτό είναι η Ελλάδα χωρίς ανάπτυξη) με την οικογένειά του. Κόβει από εδώ, κόβει από εκεί, κόβει και παραπέρα. Ωστόσο το φαί δεν μπρεί να το κόψει.
Ε, όσο και να κόβει και το φαί ακόμα, άμα δεν βρει δουλειά δεν πρόκειται να ορθοποδήσει. Κάποια στιγμή θα πάρει δανεικά για να φάει ή θα πεθάνει ψωμολυσσώντας.

Εσύ λοιπόν λες πως φταίει που τρώει. Εγώ σου λέω πως φταίει που δεν βρίσκει δουλειά.
Και εσύ μου λες πως αυτόν που τον έδιωξε από τη δουλειά πρέπει να τον ψηφίσουμε μπας και τον ξαναπάρει.... ε, τι να σου πω...άμα δεν βλέπεις το άτοπο...

Επισκέπτης

πες πως είναι στο σπίτι του ένας άνεργος (αυτό είναι η Ελλάδα χωρίς ανάπτυξη) με την οικογένειά του. Κόβει από εδώ, κόβει από εκεί, κόβει και παραπέρα. Ωστόσο το φαί δεν μπρεί να το κόψει.
Ε, όσο και να κόβει και το φαί ακόμα, άμα δεν βρει δουλειά δεν πρόκειται να ορθοποδήσει. Κάποια στιγμή θα πάρει δανεικά για να φάει ή θα πεθάνει ψωμολυσσώντας.

Εσύ λοιπόν λες πως φταίει που τρώει. Εγώ σου λέω πως φταίει που δεν βρίσκει δουλειά.
Και εσύ μου λες πως αυτόν που τον έδιωξε από τη δουλειά πρέπει να τον ψηφίσουμε μπας και τον ξαναπάρει.... ε, τι να σου πω...άμα δεν βλέπεις το άτοπο...
Ποιον ψήφισες εσύ ρε μάστορα αν επιτρέπεται;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω
αλλά αυτό αξίζει σχολιασμού

επικοινωνιακά τρυκ ο μαλάκας - τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ. Και δυστυχώς το ίδιο και ο καμμένος. Και μακάρι να διαψευστώ και πάλι. Δεν με πειράζει αν είναι ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος που θα συμμαζέψει το σκορποχώρι. Απλά δεν γίνεται να το μαζέψουνε οι πούστηδες που το έκαναν έτσι.

ετσι δεν μπορουν να το μαζεψουν τα ρεμαλια που καταντησαν το κρατος εδω που ειναι
προγραμα δειχνει να εχει το θεμα ειναι αν θα το τυρησει
το μονο συγουρο ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν μπορει να κανει κυβερνηση
και αυτα που μου λεει ο σαμαρας ειναι λογια του αερα

πως θα μπορεσει να φτιαξει κατι ο τσιπρας αν εχει 149 απο πισω να τον κυνηγανε?

ο σαμαρας δεν ελεγε για αυτοδυναμιες γιατι αλιως τα χερια του ειναι δεμενα?

δεν ελεγε οτι θα πρεπει να παρει μια αμεση αποφαση και θα πρεπει πρωτα να παρει εγκρυσει απο τους αλλους?

να βασιστει ο καθε τσιπρας  που μπορει στις επομενες να ειναι ο καμενος στα λογια του?

αν ειναι τοσο φιλοπατρης γιατι δεν παρετητε απο το δικεωμα των εδρων και να γινει ο μοιρασμος εδρων σε ολους με σωστες αναλογιες

αφου θελει να τον υποστηριξει?

δυστηχως απο το πως εχει φερθει με οτι ελεγε-εκανε τα δυο αυτα χρονια ελεγε-εκανε προεκλογικα λεει-κανει τωρα

βλεπω μονο κωλοτουμπες

αρα θα εμπστευτει ο καθε τσιπρας εναν που πρατει ετσι χωρις μια ενδιξη καλης θελησεως?

γιατι οπως εχει πραξει μεχρι τωρα σαμαρας βενιζελος ειναι

ΕΠΙΤΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ

κανεις δεν ψωνιζεις γουρουνι στο σακι ;)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο χοντρός ψάχνει θύμα να του χρεώσει το φούντο...ο Τσίπρας αντιστέκεται σθεναρώς.
Αυριο η συνέχεια...

Πάντως αν τσιμπήσει εχει τελειώσει σαν πολιτικός.Οχι οτι θα κερδίσουν τίποτα οι αντωνοβαγγέληδες αυτοί εχουν τελειώσει απο καιρό,απλά θα πάρουν οσους μπορούν μαζί τους να μοιραστούν την ευθύνη.
Το ξέρει και προσπαθεί να το αποφύγει για να μην κάψει την πιθανότητα του να γίνει πρωθυπουργός οταν θα αλλάξει πορεία ο τόπος.Αλλωστε ειναι πολύ νέος ακόμα.
Οσοι ασχολήθηκαν με αυτή την περίοδο ειναι τελειωμένοι.

Συνεπώς τα παπαγαλάκια λέγοντας οτι δεν θέλει και δεν μπορεί,απλά ξέρουν εκ του ασφαλούς πού κτυπάνε.Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι ειναι αναγκασμένος να παίξει και αυτός βρώμικα.

Κρίμα πάντως που δεν μπήκε βουλή και η ντόρα να κάνουν κυβέρνηση με μπένυ και αντώνη,σε ενα χρόνο με εναν σμπάρο θα ειχαμε 3 τρυγόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom