Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Για τον Lastmoican

Εχει σχέση το σχόλιό σου με αυτά που έγραψα;  Σου είπα τι να ψηφίσεις ή τι ψήφισες;

Και ένα γενικό σχόλιο.  Γιατί όλα να είναι άσπρα-μαύρα και αν επισημαίνει κάποιος κάτι πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε αυτόματα σαν μνημονιακό ή αντιμημονιακό;

Γκρίζο δεν υπάρχει; ΄Όλο το μνημόνιο 1 και 2 για πέταμα ήταν; Δεν μιλώ πως εφαρμόστηκε, έτσι;  Εδώ η απάντηση είναι εύκολη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο χοντρός ψάχνει θύμα να του χρεώσει το φούντο...ο Τσίπρας αντιστέκεται σθεναρώς.
Αυριο η συνέχεια...

Πάντως αν τσιμπήσει εχει τελειώσει σαν πολιτικός.Οχι οτι θα κερδίσουν τίποτα οι αντωνοβαγγέληδες αυτοί εχουν τελειώσει απο καιρό,απλά θα πάρουν οσους μπορούν μαζί τους να μοιραστούν την ευθύνη.
Το ξέρει και προσπαθεί να το αποφύγει για να μην κάψει την πιθανότητα του να γίνει πρωθυπουργός οταν θα αλλάξει πορεία ο τόπος.Αλλωστε ειναι πολύ νέος ακόμα.
Οσοι ασχολήθηκαν με αυτή την περίοδο ειναι τελειωμένοι.

Συνεπώς τα παπαγαλάκια λέγοντας οτι δεν θέλει και δεν μπορεί,απλά ξέρουν εκ του ασφαλούς πού κτυπάνε.Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι ειναι αναγκασμένος να παίξει και αυτός βρώμικα.

Κρίμα πάντως που δεν μπήκε βουλή και η ντόρα να κάνουν κυβέρνηση με μπένυ και αντώνη,σε ενα χρόνο με εναν σμπάρο θα ειχαμε 3 τρυγόνια.
στο τελευταίο συμφωνούμε
αλλά δεν με πείθεις πως ο Άλεξ το έχει. Ίσως να το έχει, αλλά εμένα δεν με πείθει άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει στη ζωή του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για τον Lastmoican

Εχει σχέση το σχόλιό σου με αυτά που έγραψα;  Σου είπα τι να ψηφίσεις ή τι ψήφισες;

Και ένα γενικό σχόλιο.  Γιατί όλα να είναι άσπρα-μαύρα και αν επισημαίνει κάποιος κάτι πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε αυτόματα σαν μνημονιακό ή αντιμημονιακό;

Γκρίζο δεν υπάρχει; ΄Όλο το μνημόνιο 1 και 2 για πέταμα ήταν; Δεν μιλώ πως εφαρμόστηκε, έτσι;  Εδώ η απάντηση είναι εύκολη...
ούτε εγώ σου είπα τι να ψηφίσεις και τι όχι
το σχόλιό μου αναφέρεται στο οτι τα ανήγαγες όλα σε θέμα εξόδων

και προσπάθησα να σου εξηγήσω πως δεν είναι θέμα εξόδων αλλά το ακριβώς αντίθετο: ΕΣΟΔΩΝ από εγχώρια παραγωγή.

Επισκέπτης
το έχω πει ίσαμε 6-7 φορές
πες μου εσύ τα δικά σου αυτή τη φορά και θα σου κάνω τη χάρη να το επαναλάβω
Κουβέλη.Μια απλή ερώτηση ήταν.Μην μου κάνεις τη χάρη.
Αν ενδιαφερεσε παντως εγω εριξα Τσιπρα.
Πόσο θα κάνει σε δραχμές το ham burger; :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
στο τελευταίο συμφωνούμε
αλλά δεν με πείθεις πως ο Άλεξ το έχει. Ίσως να το έχει, αλλά εμένα δεν με πείθει άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει στη ζωή του.

ινδιανε ξερεις οτι σε εκτιμω
θα συμφωνησω εκει που συμφωνεις
θα συμφωνησω και στις επιφυλαξεις σου γιατι τις εχω και εγω
αλλα εχω μια απορια οι αλητες που μας εφτασαν εδω εχουν δουλεψει?
δεν ξερω αλλα προτιμω ενα νεω παιδι απο τα γεροντια
γιατι για γεροντια επροκειτο που φοβουντε μην χασουν τις αναπαυτικες καρεκλες τους
δεν ξερω αν το εχει αλλα σιγουρα αξιζει μια ευκαιρια να προσπαθησει
ουτως η αλως οι αλλη για χρεωκοπεια και ξεπουλημα μας ειχαν
ο αδερφος μου ειναι μεταναστης
τα ξαδερφια μου το ιδιο
και εγω ισως να ειμαι αυριο
φιλοι μου εφυγαν
δηλαδη τι αλλο να χασουμε?
χασαμε τα παιδια μας
αυτο και μονο αξιζει να δοσουμε μια ευκαιρια σε αλλους
γιατι οι παλιοι μας εκαψαν
απλα εχω την ελπιδα οτι θα θελει να γινει ενας νεος ανδρεας παπ. για να βγαινει τα επομενα 30 χρονια
και θα κανει πολλα σωστα

αλλα μα την παναγια θα ειμαστε πολυ μαλακες αν ξαναφισουμε να κατσουν οι ιδιοι για  30 χρονια στις καρεκλες :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κουβέλη.Μια απλή ερώτηση ήταν.Μην μου κάνεις τη χάρη.Πόσο θα κάνει σε δραχμές το ham burger; :grin:
Δημιουργία Ξανά

να απαντήσω και στην επόμενη για το χάμπουργκερ.
Δεν θα έχεις χάμπουργκερ, θα τρως σπιτικό τοστάκι

Επισκέπτης
γιατι για γεροντια επροκειτο που φοβουντε μην χασουν τις αναπαυτικες καρεκλες τους
τα ξαδερφια μου το ιδιο
φιλοι μου εφυγαν
χασαμε τα παιδια μας
απλα εχω την ελπιδα οτι θα θελει να γινει ενας νεος ανδρεας παπ. για να βγαινει τα επομενα 30 χρονια
και θα κανει πολλα.
Τα λες ωραια ρε φιλε.
non pasaran εδω που φτασαμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα ξαδερφια μου το ιδιο
φιλοι μου εφυγαν
χασαμε τα παιδια μας
και θα κανει πολλα σωστα

αλλα μα την παναγια θα ειμαστε πολυ μαλακες αν ξαναφισουμε να κατσουν οι ιδιοι για  30 χρονια στις καρεκλες :headbang:
όχι, δεν έχουνε δουλέψει
οπότε εγώ συμφωνώ με το κόμμα που ψήφισα που λέει στο πρόγραμμά του πως θέλει αυτοί που θα μπαίνουνε στη Βουλή να έχουνε τουλάχιστον 5 χρόνια ένσημα.

τους κηφήνες που μεγάλωσαν σε κομματικές αγκαλιές δεν τους αντέχω άλλο.

το οτι κάποιος είναι νέος σε ηλικία εν μου λέει επίσης τίποτα.
το πόσο γκασμάς είναι κάποιος στο μυαλό δεν πάει με την ηλικία.

Εγώ ας πούμε είμαι γκασμάς από τα γεννοφάσκια μου. Αλλά ο Τσίπρας δεν μου φαίνεται χαζός. Έξυπνος που δεν έχει δουλέψει στη ζωή του μου κάνει. χωρίς εμπειρίες από πραγματική ζωή.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!

Χαρατσια και λοιπα γαμησιατικα θα τα καταργήσει ο Τσίπρας......αρα θα παψουν και οι πληρωμές μισθών και συντάξεων?????

Θα διαγράψει μηπως και τα στεγαστικά δάνεια???? δεν θα ήταν ένα καλό φιλολαικό μέτρο των "κρατικών" τραπεζών????

[size=24pt]
ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΣΙΠΡΑ  (ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ!!!!) [/size]
χαχαχαχαχα σιγουρα μεσα σε μια μερα απο τις εκμπομπες που εμφανιζονται μεχρι τις μαλακιες που λενε περι αρνησης των παντω και αριστερης κυβερνησης ειναι προφανες οτι δεν θελουν να κυβερνησουν.τελικα οι αναπληρωματικοι αποδειχτηκαν πολυ χειροτεροι απο τοπυς βασικους που εστειλαν στον παγκο.οτι και να λενε οι δραχμολαγνοι και τα νεοκομματοσκυλα του συριζα και των ανεξαρτητων καμμενων η αξιοπιστια τους εχει πληγει.ηδη τα μηνυματα απο εξω ειναι ηχηρα αλλα αυτοι νομιζουν οτι δεν τους φτυνουν αλλα βρεχει...ο ενας μας παει με τα μπουνια στη δραχμη ο αλλος βριζει και δεν δεν μιλιεται και γραφει παπαριες στο φεισμπουκ και το τουιτερ αποτ ο πρωι μεχρι το βραδυ.δεν απευθυνομαι στους φανατικους αλλα σε οσους ψηφισαν απο θυμο η αγνοια.δειτε ποιους ψηφισατε να κυβερνησουν.

Επισκέπτης
Εγω πιστευω οτι πρεπει να αφησουμε τις πολυτελειες.
Αν ψυριζουμε τοσο πολυ την μαιμου επρεπε να ειχαμε 10 εκ κομματα και ο καθενας να ψηφιζει τον εαυτο του.
Εδω που εχουμε φτασει ειναι οι "αυτοι" η ¨"εμεις".
Ο κληρος εχει πεσει στον Αλεξη και ειναι χρεος μας να τον στηριξουμε.
Αν ηταν αλλος "αντιμνημονιακος" παλι τα ιδια θα ελεγα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα σιγουρα μεσα σε μια μερα απο τις εκμπομπες που εμφανιζονται μεχρι τις μαλακιες που λενε περι αρνησης των παντω και αριστερης κυβερνησης ειναι προφανες οτι δεν θελουν να κυβερνησουν.τελικα οι αναπληρωματικοι αποδειχτηκαν πολυ χειροτεροι απο τοπυς βασικους που εστειλαν στον παγκο.οτι και να λενε οι δραχμολαγνοι και τα νεοκομματοσκυλα του συριζα και των ανεξαρτητων καμμενων η αξιοπιστια τους εχει πληγει.ηδη τα μηνυματα απο εξω ειναι ηχηρα αλλα αυτοι νομιζουν οτι δεν τους φτυνουν αλλα βρεχει...ο ενας μας παει με τα μπουνια στη δραχμη ο αλλος βριζει και δεν δεν μιλιεται και γραφει παπαριες στο φεισμπουκ και το τουιτερ αποτ ο πρωι μεχρι το βραδυ.δεν απευθυνομαι στους φανατικους αλλα σε οσους ψηφισαν απο θυμο η αγνοια.δειτε ποιους ψηφισατε να κυβερνησουν.
ενώ έπρεπε να ψηφίσουμε τους άξιους;
τους πετυχημένους;

έλα τώρα...πες μας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φταινε ομως και τα δυο μεγαλα κομματα, φταινε.
Επρεπε πολυ απλα να δεχθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οτι ειπε ο Τσιπρας, και στις 15 του Μαη που θα πηγαιναν καποιοι να παρουν μισθο, θα παιρναν απο τα τρια το μακρυτερο.
Θα ειχαμε ομως αριστερη κυβερνηση και θα ειχαμε τιμωρησει τον δικομματισμο.
Αναρωτιεμαι ομως, μηπως πρεπει τελικα να γινει μια σταση πληρωμων για κανενα μηνα, μπας και συνελθουν οι ελληνες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom