Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οχι τυπε.
Δεν ειναι ωρα να λεμε "δεν γαμιεται".
Δεν θα χαντακωσουμε τη ζωη μας για 50 χρονια για να κανουν καποιοι τους εξυπνους.
Καθε λεπτο πρεπει να τους τη λεμε. Παντου. Στη δουλεια, στο δρομο, όπου βρισκουμε αυτες τις βλακειες.
Δεν ειναι δικαιωμα τους να μας καταστρεψουν.
βλεπεις τα ποστ μου και ποσο το γραφω.στα αρχιδια μου τα κομματοσκυλα μεγαλων και μικρων κομματων.εδω διαλεγεις αυτο που θα σε κρατησει ζωντανο.δεν υπαρχουν τριτοι δρομοι.με τιποτα...μονο λογικη τιποτα αλλο.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ενας που εφαγε 5 χρονια οικοδομη και παιζοδρομιο

ισως ειναι καλητερος απο καποιον που δουλεψε 5 χρονια στο δικηγορικο γραφειο η στο μαγαζακι του μπαμπα του ;)

Φωτογραφίζεις κάποιον συγκεκριμένα από ΄δω μέσα ?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Θα προσπαθησει να αλλαξει τους ορους του μνημονιου λεει.
που εισαι ρε τυπε?δεν ακουσες τι ειπε ο τσιπρας και τι ελεγε ο καμμενος προεκλογικα?ποιους ορους?μιλησε στην δηλωση του για απεχθες χρεος και απορριψη της δανειακης συμβασης.αυτο σημαινει επιστροφη στο 1930 και μακαρι να ητνα ψεμα.δεν ειναι τρομοκρατικο διλημμα προσπαθησε να το καταλαβεις.ειναι αληθεια και θεμα επιβιωσης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να μας εξηγησει ο κυριος αλεξης πώς γινεται ΚΑΙ μεσα στο ευρω ΚΑΙ εξω απο το μνημονιο.
Συγκεκριμενα ομως, οχι μαλακιες.
θα κανει μαγκιες στην μερκελ τυπε
ηδη ο ρομπαι εχει τρομοκρατηθει

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
2,2 δισ Ευρώ επιστρέφει άμεσα ο Στρατούλης από το χαράτσι της ΔΕΗ

Αρχίζω να σκέφτομαι να τους ψηφίσω.

είναι και οι 100.000 άμεσες προσλήψεις για.....μείωση της ανεργίας(!!!!!)

και η επανάκτηση ελέγχου του....ΟΤΕ(πώς άραγε)

Θα απολύσει 300 χιλ.πασοκόσκυλα και δεξιόσκυλα που ροκανίζουν με 2 και 3 μασέλες τα λεφτά του Δημοσίου και θα κάνει την ιδια δουλειά και καλύτερη με 200 χιλ λιγότερους.

Τι λές σε αρέσει η ιδέα ή εισαι στους τρακόσιους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
βλεπεις τα ποστ μου και ποσο το γραφω.στα αρχιδια μου τα κομματοσκυλα μεγαλων και μικρων κομματων.εδω διαλεγεις αυτο που θα σε κρατησει ζωντανο.δεν υπαρχουν τριτοι δρομοι.με τιποτα...μονο λογικη τιποτα αλλο.
Δεν ξερω φιλε, μακαρι.
Ελπιζω, ελπιζω, ελπιζω...
Δεν μπορει να ειναι πια τοσοι οι τυφλοι στην Ελλαδα.
Ελπιζω οτι μιλησε η οργη, εκτονωθηκε και τωρα θα μιλησει η λογικη.
Κοιτα μονο, ποιους βουλευτες εστειλαν οι Ελληνες στη βουλη απο τη Χ.Α.
Κατι παραφρονες, κατι μπραβους, κατι ημιτρελλους που γυαλιζει το ματι τους.
Αυτα πρεπει να σταματησουν. Για τη χωρα μας μιλαμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Θα απολύσει 300 χιλ.πασοκόσκυλα και δεξιόσκυλα που ροκανίζουν με 2 και 3 μασέλες τα λεφτά του Δημοσίου και θα κάνει την ιδια δουλειά και καλύτερη με 200 χιλ λιγότερους.

Ο Τσιπρας?
Αυτος μιλησε για κρατικοποιησεις και νεες προσληψεις.
Πού ακριβως ειδες τις απολυσεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενταξει ξαναψηφισε τσιπροκαμμενους και μετα ξεχνα τα ταξιδια σε πολωνια...που σουθ αρεσει τοσο πολυ...δικηγορε επειδη εισαι σοβαρος ξερεις οτι εγω τετοιες ευχες δεν κανω αλλα αν κυβερνησουν αυτοι οι δυο φανατικοι στοκοι τοτε ναι.χειροτερα απο οτι η αργεντινη.και αυτο δεν ειναι τρομολαγνια ειναι η αληθεια.το ασχημο ειναι οτι οπως εγραψε ο piderof και πολλοι το επικροτησαν θα την πληρωσουμε και εμεις που δεν θελουμε να γινουμε χειροτγερα απο βουλγαρια και μην πω παρακατω γιατι αυτο που λενε οτι με το μνημονιο θα γινουμε σιγουρα ετσι ειναι επικινδυνοι και δημαγωγοι.στο λεω εγω που καταψηφισα τα δυο μεγαλα κομματα και το σκυλο μετανιωσα μολις ειδα ποιοι ζητανε να κυβερνησουν.αν γινου επαναληπτικες με τα μπουνια σαμαρα.τουλαχιστον να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν εφερα την ελλαδα στο 1930 και το λεω χωρις ιχνος υπερβολης.δεν ειναι τρομολαγνεια ειναι η αληθεια.
μάλιστα....
εσύ κατάλαβες πως Πολωνία πηγαίνω για αναψυχή...
και μετά αναρωτιέμαι πώς μπορεί να υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...

τι μαλάκα είμαι...

Υ.Γ. Τσιπροκαμμένο δεν ψήφισα. Το γεγονός πως είναι άχρηστοι (κατά τη γνώμη μου) δεν σημαίνει πως τα σκουλήκια που κυβερνούσανε τόσα χρόνια θα βγούνε λάδι

πστ...αγοράκι... εσείς τα κομματόσκυλα θα φάτε πολύ ξύλο...να προσέχεις να ρίξεις τους τόνους γιατί σε βλ΄πεω να πηγαίνεις Ταυλάνδη και να κάνεις διαγωνισμό ποιος είναι πιο μαύρος

Επισκέπτης

Μια χαρά, μόνο που το λέει ο Μάνος αυτό κι όχι ο Αλέξης.
Ο Αλέξης θέλει να βάλει κι άλλους στο δημόσιο,να τα κάνει όλα δημόσιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μάλιστα. Δηλαδή Άλεξ, μας λες να μην δίνουμε βάση τον Τσίπρα γιατί θα αποδειχθεί αγύρτης,
αλλά να ψηφίσουμε αυτούς που διαπιστωμένα δεν θα έπρεπε να τους εμπιστευόμαστε ούτε τα σκατά μας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
που εισαι ρε τυπε?δεν ακουσες τι ειπε ο τσιπρας και τι ελεγε ο καμμενος προεκλογικα?ποιους ορους?μιλησε στην δηλωση του για απεχθες χρεος και απορριψη της δανειακης συμβασης.αυτο σημαινει επιστροφη στο 1930 και μακαρι να ητνα ψεμα.δεν ειναι τρομοκρατικο διλημμα προσπαθησε να το καταλαβεις.ειναι αληθεια και θεμα επιβιωσης.
Η σταθερη θεση του Καμμενου ειναι εναντιων του μνημονιου, απο εκει και περα ο Τσιπρας πεταξε πολλα πριν τις εκλογες, ενωση της αριστερας, πως ειναι ετοιμοι να κυβερνησουν σε ενα ευρωπαικο κρατος. Το ζητημα ειναι πιο ειναι το σχεδιο του.....
Ο λαος ψηφισε παντως εναντιων του μνημονιο το ξαναλεω. Ολοι αυτοι ειναι χαζοι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
μάλιστα....
εσύ κατάλαβες πως Πολωνία πηγαίνω για αναψυχή...
και μετά αναρωτιέμαι πώς μπορεί να υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...

τι μαλάκα είμαι...

Υ.Γ. Τσιπροκαμμένο δεν ψήφισα. Το γεγονός πως είναι άχρηστοι (κατά τη γνώμη μου) δεν σημαίνει πως τα σκουλήκια που κυβερνούσανε τόσα χρόνια θα βγούνε λάδι

πστ...αγοράκι... εσείς τα κομματόσκυλα θα φάτε πολύ ξύλο...να προσέχεις να ρίξεις τους τόνους γιατί σε βλ΄πεω να πηγαίνεις Ταυλάνδη και να κάνεις διαγωνισμό ποιος είναι πιο μαύρος
Ενταχθηκες στη Χρυση Αυγη και θα δειρεις τυπε?

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φίλε ο κόσμος γι'αυτό τους ψήφησε τί δεν καταλαβαίνεις...γουστάρει 1930.

Οσο για την επιβίωση...μάλλον για την δική σου καλοπέραση ενδιαφέρεσαι γιατί τα ορια της επιβίωσης εχουν εξαντληθεί σε πολλά εκατ.Ελλήνων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom