vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σαμαρά...σωστος,δικε μου θελω να ψηφισω εθνικα,πες μου που και το εριξα!!!!
χαλαρωσε παπατρολη πολυ σοβαρα το πηρες.αλλα παλι μαλακιες γραφεις.αλλα οτι και να κανεις την παπια δεν την ξεπερνας.Μαίανδρος κ Λεωνίδας;;;
Καλά ό,τι πεις.....
Μπορεί σαν σύμβολο να χρησιμοποιήθηκε κυρίως στην διακόσμηση, ουσιαστικά όμως είναι σφραγίδα Ελληνική, καθώς τα περισσότερα αρχαία ελληνικά αντικείμενα φέρουν το σχέδιο του Μαιάνδρου. Σαν σχήμα δεν θα λείψει ούτε και από την [size=20pt]Ακρόπολη[/size]. Μπορεί να είναι γέννημα των προϊστορικών χρόνων, ωστόσο θα αναγεννηθεί και θα πάρει την κύρια, αλλά όχι και μοναδική μορφή του κατά τους Γεωμετρικούς Χρόνους. Σύμβολο όλων των Ελλήνων ο Μαίανδρος, καθώς θα χρησιμοποιηθεί σε αγγεία, ναούς, μνημεία, γλυπτά, αντικείμενα, πολεμικά όπλα και πανοπλίες, ενδύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνικού Κόσμου. Το ίδιο σχήμα υπάρχει και στην περίφημη ασπίδα του Φιλίππου του Β’. Μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμφανίζεται και στον Βυζαντινό Πολιτισμό. Αποτελεί λοιπόν ο Μαίανδρος ένα από τα κορυφαία Ελληνικά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις σπουδαιότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας!
Τί σχέση έχει ο μαίανδρος με την αρχαία Σπάρτη Ταϋλανδόπληκτε;;;χαλαρωσε παπατρολη πολυ σοβαρα το πηρες.αλλα παλι μαλακιες γραφεις.αλλα οτι και να κανεις την παπια δεν την ξεπερνας.
Ούτε πρώην πασόκος να σουν.ψηφισα Κατσέλη - Καστανίδη.
το οτι ειναι ελληνικη πολη η σπαρτη και ελληνικο σχεδιαγραμαμ ο μαιανδρος...ρε παπατρολη τι ηπιες παλι?Τί σχέση έχει ο μαίανδρος με την αρχαία Σπάρτη Ταϋλανδόπληκτε;;;
Ούτε πρώην πασόκος να σουν.
οταν σε ελεγα εγω πασοκο φωναζες τυπεψηφισα Κατσέλη - Καστανίδη.
Εριξα Συνδεσμο Εθνικής Ενότητας....Και μαζί μου και άλλοι 10 από τον περίγυρο.....ψηφισα Κατσέλη - Καστανίδη.
οταν σε ελεγα εγω πασοκο φωναζες τυπε
οχι ρε!!!!!Σαμαρά...
δικε μου τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!ψηφισα Κατσέλη - Καστανίδη.
τυπε οι απογοητευμενοι πασοκτζηδες εριξαν συριζα και κατσεληΤΥπε αν ηταν Πασοκτζου η Κατσελη θα ειχε
ηδη μεινει στο μνημονιο ψηφισε κατα οποτε
πηρε πουλο και ιδρυσε δικο της κομμα
εκτος και αν μιλας για συνεργασια μετα τις εκλογες...
θα ψηφιζα Καμμενο αλλα δεν ημουν σιγουρος οτι ΔΕΝ θα συνεργαστει.
Την Κατσελη την ψηφισα για τον νομο για τα υπερχρεωμενα νοικοκιρια
Η κατσελη περυσι ψηφισε τις επιχειρησιακες συμβασεις, απο το μνημονιο που δεν διαβασε,που ξεπαστρεψε χιλιαδες εργαζομενους.ψηφισα Κατσέλη - Καστανίδη.
τυπε οι απογοητευμενοι πασοκτζηδες εριξαν συριζα και κατσελη
και οι αντιστοιχοι νεοδημοκρατες καμμενο
με την πρωτη ευκαιρια θα γυρισετε πισω
Η Σπάρτη μπορεί να ήταν ελληνική πόλη αλλά από πολιτιστική κληρονομία άφησε ότι θα αφήσουν κ τα πόστ σου.το οτι ειναι ελληνικη πολη η σπαρτη και ελληνικο σχεδιαγραμαμ ο μαιανδρος...ρε παπατρολη τι ηπιες παλι?