Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
στο οτι το απεσυραν σου απαντησε ο απολυτος.και μην ξεχνας οτι στο σοτιχημα οι μπουκ δεν ειναι μαλακες.ξεορουν οτι καποιο φαβορι θα σπασει και θα τα κονομησουν.αυτα που γραφεις ειναι πολυ κοντα αλλωστε σε αυτα που εργαψα εγω.δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα το να παρουν και τα δυο κομματα μαζι 46-47% με το να παρουν 43.εδω ειναι η παγιδα γιατι κανεις δεν ξερει τι θα κανουν οι αναποφασιστοι.και πολλοι απο αυτους ισως κανουν αυτο το οποιο λεγεται οτι δεν θα ισχυσει σε αυτες τις εκλογες.δηλαδη την αποχη της τελευταιας στιγμης...εως τωρα η συμμετοχη(δεν θα πω το αντιθετο της αποχης :grin:) κινειται σε χαμηλα επιπεδα.μεχρι τις 2 ετσι ηταν.τωρα μετα απο τις 2 δνε ξερω ποσοι πηγαν να ψηφισουν γιατι ειναι κυριακη αλλοι θα κοιμουντια αλλοι θα τα επιναν αλλοι θα γαμουσαν αλλοι θα εκαναν μπουδελοτσαρκες εστω με τα τελευταια γεγονοτα...πολλοι ψηφιζουν τωρα οποτε δεν ξερω ποσο θα παει η αποχη.μεχρι τις 2 παντως ηταν μικρη η συμμετοχη...και αυτο ισως και να ευνοησει τελικα τα 2 μεγαλα κομματα.

Ξεκίνησαν με 43% και το ..εξαφάνισαν
Όπως και οτιδήποτε άλλο, για να μην τα ξαναγράφω
Οι book δεν..τζογάρουν τα ταμεία τους ποτέ.
Το ότι τα απέσυραν δεν σημαίνει..αόριστα κάτι, αλλά ότι συγκεκριμένα
Δεν θα έχουν ΝΔ+ΠΑΣΟΚ 43% αλλά κάτω από αυτό (πλήρωνε στο 2.70 το Under)
ΝΔ δεν θα φτάσει πάνω από 25% (πλήρωνε 2.30 περίπου το Under)
ΠΑΣΟΚ δεν θα φτάσει με τίποτα το 18% ( πλήρωνε 2.10 το Under)
ΣΥΡΙΖΑ το 12% που πλήρωνε 1.30 στο να το ξεπεράσει, εάν το αφήνανε θα παίζανε επάνω του..πολυκατοικίες ολόκληρες γιατί μιλάμε για τοκισμό του 30% σε ελεύθερη μετάφραση.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τυπε αυτος νομιζει οτι θα αφησουν να πονταρει μεχρι 1 λεπτο πριν κλεισουν οι καλπες λες και ειναι τσου λου  :2funny:
και στις προηγουμενες εκλογες περιπου την ιδια ωρα τα κλειδωσαν

καλά..κρασιά
το τι νομίζω εγώ άστο..μεγάλε
έβαλα τα ποσοστά και τις αποδόσεις των book από εχθές

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
ρε τυπε αυτος δεν πεθαινει με τιποτα
ολους θα τους στειλει :grin:

Τι είπε ο Μητσοτάκης στην Μαρίκα την Ανάσταση;
Άντε Μαρίκα μου να είμαστε καλά και μετά το Πάσχα θα σε πάω να δεις τον Μητροπάνο...

Λιγο black αλλα καλο!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Το α,αν ψηφίσεις το β δεν θα ξανα φλερτάρουμε να ξέρεις. :birdman:
παπατρολη μπας και εισαι συτροφος του τερη ρε?μας ζαλισες τα αρχιδια να μην ψηφισουμε ΧΑ.τετοια μανουρα με ΧΑ ουτε ο τερης δεν εχει κανει. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπατρολη μπας και εισαι συτροφος του τερη ρε?μας ζαλισες τα αρχιδια να μην ψηφισουμε ΧΑ.τετοια μανουρα με ΧΑ ουτε ο τερης δεν εχει κανει. :grin:
Διάφερουν τα κινητρά μας,ο τέρης ξέρει ότι αν μπει η χρυσαυγούλα βουλή δεν θα μπουν αυτοί και τρώει ψωμάκι από τον Κ/Φ,αλλιώς δαγκωτό χρυσαύγουλο θα ταν...

Εγώ απλά δεν γουστάρω σβάστικες στην ελληνική βουλή(ούτε μαίανδρους). :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Διάφερουν τα κινητρά μας,ο τέρης ξέρει ότι αν μπει η χρυσαυγούλα βουλή δεν θα μπουν αυτοί και τρώει ψωμάκι από τον Κ/Φ,αλλιώς δαγκωτό χρυσαύγουλο θα ταν...

τυπε γιατι οχι μαιανδρους?δεν θες να αισθανθεις απογονος του λεωνιδα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αφού δεν θέλεις μαίανδρους, πάρε τώρα σβάστικες. Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε να υποστηρίζετε τους Έλληνες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

εγω δεν γουστάρω σβάστικες και σφυροδρέπανα πάλι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο παπαζολης γουσταρει αυτους :grin:
baneek.gif

και τον Σαμπετάι Μπεν Μάτσα(Σάββας Μιχαήλ)
%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B7%2B9-12-10%2B%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25BB.JPG

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μαίανδρος κ Λεωνίδας;;; :jerking:

Καλά ό,τι πεις..... :jerking:

the-greek-key-motif1.jpg

Μπορεί σαν σύμβολο να χρησιμοποιήθηκε κυρίως στην διακόσμηση, ουσιαστικά όμως είναι σφραγίδα Ελληνική, καθώς τα περισσότερα αρχαία ελληνικά αντικείμενα φέρουν το σχέδιο του Μαιάνδρου. Σαν σχήμα δεν θα λείψει ούτε και από την [size=20pt]Ακρόπολη[/size]. Μπορεί να είναι γέννημα των προϊστορικών χρόνων, ωστόσο θα αναγεννηθεί και θα πάρει την κύρια, αλλά όχι και μοναδική μορφή του κατά τους Γεωμετρικούς Χρόνους. Σύμβολο όλων των Ελλήνων ο Μαίανδρος, καθώς θα χρησιμοποιηθεί σε αγγεία, ναούς, μνημεία, γλυπτά, αντικείμενα, πολεμικά όπλα και πανοπλίες, ενδύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνικού Κόσμου. Το ίδιο σχήμα υπάρχει και στην περίφημη ασπίδα του Φιλίππου του Β’. Μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμφανίζεται και στον Βυζαντινό Πολιτισμό. Αποτελεί λοιπόν ο Μαίανδρος ένα από τα κορυφαία Ελληνικά σύμβολα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στις σπουδαιότερες περιόδους της ελληνικής ιστορίας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom